- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- One mobilszolgáltatások
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Magisk
- Kirakatba tette a Google a Pixel 10-eket
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
MPowerPH
félisten
válasz
SzlobiG #158631 üzenetére
Egyszeruen hulladek mind. De ez igaz a 4 hengeres dieselekre is. A 2.0 turbo meg kerdeses, de a problemak teren ugyan azokat produkalja, mint a tobbi turbos es kozvetlen befecskendezeses.
Szegyen, foleg az utan, amit az M50-M52-M54 -el letettek az asztalra. Mar az M -es motorok is egy kalap sz@rt ernek. Kozben meg az S50 es S52, S54 -es eroforrasok meg koszonik, kivaloan vannak. -
Qru
MODERÁTOR
válasz
SzlobiG #158410 üzenetére
Igen. Átírták a befecsiképét is a kocsinak meg az EGR nyitáshoz is hozzányúltak, ez teljesítményvesztéssel járt (ami nem volt vállalható következmény a userek felé), így az új szoftvereben ennek kompenzálására megemelték a maximális turbónyomást.
De ezt Mágus nagyon szépen és érthetően leírta, érdemes elolvasni: [link]
-
-
kisza25
félisten
válasz
SzlobiG #157648 üzenetére
Rákérdeztem Hyundai csoportban, hátha ott van tapasztalat, eddig ennyi:
Köllő István Csoport moderátora A 3 henger az accentban nagyon jó és bevalt motor. Fél millió kilométer benne van, fodarab csere nélkül.
Tamás Fukszberger Nekem 1,5 crdi Getzem van, 3 hengeres, 82 LE. Semmi bajom vele.
Gábor Szabó fogyasztás?
Tamás Fukszberger 5-5,5 liter körül így télen, nyáron amikor mentünk hosszabb túrára (2000 km) akkor 4,5 körül jött ki.
-
válasz
SzlobiG #157619 üzenetére
Én is nézegetem a kocsikat páromnak, mert hamarosan szeretné lecserélni a 2004-es 1.2-es benzines Poloját valami fiatalabb, automata, alacsony fenntartási költségű, klímás, benzines kocsira, 80%-ban városi felhasználásra 1,5-2M körül.
Minden épeszű ember ilyenkor a Prius II-re gondolna, persze neki az nem tetszik, ahogy a Honda Jazz sem, de a Yaris már igen, csak az meg 3M-tól kezdődik és múltkor beültem egybe, még a Polonál is kopogósabb.
-
theuprising
tag
válasz
SzlobiG #157610 üzenetére
Egyik kollégának van egy ilyen Jazz-e, 8 éve van nála és imádja, pont most kérdeztem rá a kommented miatt, azt "üzeni", hogy ha megkapja a kötelezőket és a kopók cseréjét, akkor sosem hagy ott. Az övé szervizben még sosem volt a kopó/kötelező dolgokon kívül, bár ezen nem is csodálkozom. Meg ha lenne is, bagóért javítható. Neki országúton 5.2literrel megy el, általában ketten ülnek benne, 1-2 kis iskolatáska méretű csomaggal, de ezt úgy nézd, hogy ő nem az a Dominic Toretto stílusú vezető, inkább az ellentéte
-
-
-
-
Gombinyó
őstag
-
HKorn
veterán
válasz
SzlobiG #157127 üzenetére
Jó kis 307...
Haverék emlékszem anno újonnan vették és még garancia időszak alatt annyi baja volt, mint más autónak 20 év alatt.
Pedig aztán cseréltek benne mindent gariban mégsem lett meg a hiba. Legdurvább amit produkált az az volt hogy este úgy 120-as tempónál elment róla a komplett világítás. Mondjuk amikor menetközben bekapcsolt a kormányzár se volt gyenge.
Azonnal adták ők is el.
-
-
Integrale
veterán
válasz
SzlobiG #157113 üzenetére
Nem mindegyik 1.6-ban van kettőstömegű, a gyengébbekben nincs, de ott is csak motorkód alapján mondható meg biztosra.
Egyébként nem értem, cserélni kell a kopó alkatrészeket, ami ugyan úgy kopó lesz egy másik autó esetében is, ezért el kell adni mert szar.
Ha elkopik a fék, lehet lecserélem én is az Audit. -
Új hozzászólás Aktív témák
- LG 34GS95UE - 34" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- HP EliteBook 840 G8 i5-1135G7 32GB 1000GB 1 év garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- PS4 + VR szemüveg / Számla / Garancia /
- Amazfit GTR Mini okosóra / Számla / Garancia /
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest