- Sony Xperia 5 V - kell-e nekünk zoom?
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Apple Watch
- A kínai gyártók 3D arcazonosítással kísérleteznek
- Milyen okostelefont vegyek?
- One mobilszolgáltatások
- Netfone
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
-
Mobilarena
LG G2 témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
jilian
addikt
válasz
fery02 #14284 üzenetére
Elég jónak tűnik ez az OS, de ahogy nézem nincs G2-re.
Tényleg nagy cumi az egész root, recovery procedúra, szinte a linkek 50% már nem él.
Azt se tudom már melyik gapps kell annyi féle van. Rom-okhoz még csak csak van hsz de amit egyenlőre bátran feltettem az a Google Edition 1.5. Itt benne van minden.Ahogy már recovery-ben voltam már kicsit fellélegeztem , bár azt hogy otg-ről tudjak rom-ot feltenni na az nem jött össze.
Így nem tudtam a telót teljesen törölni. -
djpoti
aktív tag
válasz
fery02 #14277 üzenetére
Értem. Mindenesetre érdekes a jelenség.
Pedig a mai napig jó kis készülékek lennének. 32GB os verzióról van szó.
Habár annakidején sem tetszett ez a belső, idézőjelesen nem cserélhető akumlátor, most is ezt vallom. A koreai g2 f320(3db is van a családba) nincs ilyen gond, megölhetetlen. Elromlik az aksi, hátlap le, kidobod az aksit be az újat, mésztovább.
Ott az a baj, hogy az utolsó lineage OS a 14.1 volt és annyi. Ugyebár a D802 höz meg van simán 16.0 és még mindig van napi szinten frissítés. -
extasymajom
aktív tag
válasz
fery02 #14210 üzenetére
Ez igaz, vannak adathalász appok a play áruházban is, de mint ahogy írtad ez user hiba miatt tud települni.
Szerintem alap dolog az, hogy azokat az alkalmazásokat amelyeken keresztül fizetünk biztonságos helyről töltsünk le vagy használjuk a webes oldalakat helyette. Gondolok itt mobilbankokra és olyan weboldalakra amik applikációban betöltődve elrejtik a hivatkozási címsort. És persze ilyenkor jönnek a bajok. Egyre több dologra használjuk a telefont, fizetünk vele és még számos olyan dolgot csinálunk amit nem szeretnénk rossz kézbe adni. De az odafigyelés, az, hogy nem kattintgatok össze vissza, kiszűrné az adathalászokat.Ez olyan mint amikor régen PC-re telepítettünk fel programokat és mert gyorsan akartunk végezni csak nyomtuk az entert, Ok, igen, ok, ok ,ok azt had menjen. Aztán volt nagy csodálkozás amikor mindenféle játék, segédprogram, turboboost, meg böngésző marhaság megjelent a gépen.
Ui: Honnan tudja szegény user, hogy a nem gyári romok nem tartalmaznak alapból kém programokat vagy egyéb káros dolgot. A nem hivatalos helyről származó romok, appok a legveszélyesebbek.
szerintem..
-
Raggie
őstag
-
richies
senior tag
válasz
fery02 #13913 üzenetére
Szia,
A stock majd a full-al probalkoztam eddig.
Ezek utan le kell szedni ezeket, a pico telepitese elott? Ha igen, hogy? 😱
XDA-n azt javasoltak hogy clean dalvik meg cache install elott is meg utan is.Opengapps oldalan azr irjak, hogy a rom utan kell telepiteni egybol, ujrainditas nelkuk. Nah en nem igy csinaltam...
Koszi
Udv -
válasz
fery02 #13719 üzenetére
Közben kipróbáltam egy Július 18-ai CM 13 nightly-t, pico opengapps-szel és teljesen jó minden, névjegyek is leszinkronizálódnak gond nélkül.
Ezzel megtudtam, hogy az OpenGapps csomagok is tartalmazhatnak olykor hibákat, amik galibát képesek okozni és közben tapasztalom több előnyét a "csak" pico féle Gapps-nek, máskor is ilyet teszek fel.
Köszi a válaszokat mindenkitől! -
Indiant
addikt
válasz
fery02 #13719 üzenetére
1000% ,hogy gapps hiba. Hiszen mindkét romnál az volt ugyanaz az összetevő.
Valamint az szinkronizálna a google-val.
"mert a mini gapps nem nyúl se a DialerFramework-höz, se a Dialer-hez, se a Contacts-hoz a csomagösszetevői alapján." - ez egy vicc ( miért kéne,h. hozzányúljon?! ) -
-
pappkarcsi
senior tag
válasz
fery02 #13335 üzenetére
Szerintem a képminőséggel van inkább a baj, zajosabb és nem olyan szépek az élek a gyárihoz képest. Az ois ugye ugyanúgy jól működik és a google kamerával nekem nem voltak elmosódási gondjaim.
Akinek most eladtam a telefonomat, megjegyezte, hogy gyorsabban reagál és fotózik a g2 cm13-assal, mint neki a gyári 5.1es g3-asa.. -
-
válasz
fery02 #12976 üzenetére
Valaki lenne szíves bekérdezni XDA-n developer CM 13 topikba, hogy a többieknek működik-e normálisan a Hangouts és ha igen, melyik nightly-t használják?
Engem újoncként nem enged oda még írni, egy kihaltabb általános CM 13 topikba kérdeztem be, természetesen választ onnan nem kaptam még és valszeg nem is fogok.
Köszönöm!
-
tomatos
aktív tag
válasz
fery02 #12969 üzenetére
Akkor marad ez a megoldás: G2 LCD&Digitizer with Frame
Köszi
-
válasz
fery02 #12940 üzenetére
Jelzésként is írom, hogy időközben haveromnak sikerült letöltenie a Gapps csomagot és ő elküldte nekem, szóval már időközben CM 13-on is vagyok, bár még bőven a belakási folyamat zajlik.
Kíváncsi leszek én 1 hét után idegbajt kapok-e majd tőle, mint ahogyan itt többen panaszkodtok rá.
-
LilProphet90
senior tag
válasz
fery02 #12929 üzenetére
CM13 12/11-et használom, az égvilágon semmi probléma vele, nem is merek frissíteni újabbra.
Pedig én finnyás vagyok a bugokra (crdroid 6.0 kb 10 percig volt fenn, mert nem győzött meg), úgyhogy egy próbát megér szerintem! Nagyon gyors, akksi és multitasking is kiváló.
szerk: Talán az egyetlen bug, hogy a gyorsbeállításokból nem tudok wifit váltani, csak ha rámegyek a további beállításokra. Ennél nagyobb baja sose legyen.
-
stefi68
addikt
válasz
fery02 #12425 üzenetére
Én amikor próbálgattam CM alapúakat a pár dolog közül ami nem tetszett nekem bennük, két dolog jut most hirtelen eszembe.
Az egyik a hívásrögzítés. Egyszerűen nem találtam olyan alkalmazást ami normális minőségben alkalmas lett volna erre.
A másik, az automata fényerőszabályzás. Sötétebb viszonyok közt annyira levette a képernyő fényerejét, hogy alig láttam. Ha jól emlékszem nem lehetett állítani a csúszkával az automata szintet úgy mint a stock romokon.
Ezekkel mi a helyzet mostanság?
-
reap3r
aktív tag
-
tirszin
senior tag
válasz
fery02 #12387 üzenetére
Végül is megvan az előnye, ha kisebb proc terhelésnél már feljebb lépteted az órajelet, mert mindig van egy kis késés ebben a folyamatban. Ezért ha tényleg max. erőforrásra lesz szükség ilyenkor (a böngészésnél pl. általában pont nem kell), pörgősebb lesz a rendszer. Ahogy ezt sokan mondják is a Lollira.
-
reap3r
aktív tag
válasz
fery02 #12369 üzenetére
Az az igazság, hogy szarul sikerültek a vizsgáim, aztán kicsit ideges voltam mindenre a világon, akkor épp elszállt a hang és jött egy érzés, hogy a lollipop egy fos
Igazából lehetett volna 6.0 is rajta, akkor is leszarozom ...
Na, de azóta észhez kaptam, aztán visszatettem a szeretett Cloudy-mat és a jó kis kernelt
Boccs az elmezavaros hozzászólásom miatt
-
logarithm
őstag
válasz
fery02 #12273 üzenetére
Cm-et használok most, igen jelezték a hibát (Popup "Unfortunately, LocationServices has stopped." keeps appearing) , remélem javítják minél hamarabb.
Addig használd ezt: cm-12.1-20151006-NIGHTLY-d802.zip hibátlanul teljesít nálam.
-
Rasnac
aktív tag
válasz
fery02 #12105 üzenetére
Sajnos egyébként én több ilyen szabályozó appot próbáltam már de sajnos hiába veszem le 1.5 ghz re a fordulatszámot újraindítás után is játék közben simán a 2.2 t hozza és nyüstöli a rendszert .
Mondjuk eddig a melegedés csak 1 játéknál volt elég komoly gond ott már a rendszer is jelzett a fenyeronel hogy helló aku kímélés van ... -
Rasnac
aktív tag
válasz
fery02 #12047 üzenetére
Egyetértek
+1
Engem is a kíváncsiság hajt , egyébként a Cloudy 3.2 vel olyan nagy gond nincs minden muködik úgy ahogy annak kell . ( bár most egy játék rendesen sütő házat csinált a telóbol ami azért érdekes mert ugye egy real racing3 vagy nagyobb játékok meg se kottyannak ez meg egy kis 150mb os stratégia ... Valószínűleg csak rosszul van optimalizálva )Ha lesz tapasztalat Slimsaberrel kapcsolatban kérlek osszátok meg illetve a kamerával lőtt képeket csak összehasonlítás miatt valaki tenne fel nappalit sötétet ?
(Kis kitérő ez a telefon még mindig bőven hozza az elvártat minap vitatkoztam egy sráccal aki "közép kategóriás" telefont akart 80 ért venni de rá akartam beszélni a G2 re és az egyedüli amivel nem tudtam felvenni a kesztyűt hogy 3 éves a kicsike lassan ... Mikor megvette a MM ben a telot kérte hogy hasonlítsuk össze és hát bőven a g2 vitte a prímet (Cloudy 3.2 vel igaz de akkor is) szóval érdekes potom 60 65 ért már hozza lehet jutni és hozza amit kell
köszi
-
Zoja™
őstag
-
pappkarcsi
senior tag
válasz
fery02 #11836 üzenetére
Szia!
Megcsináltam az update-et DM programjával, 100%ra le is futott, gépen és telefonon is, hiba nélkül, de azóta csak az LG logó mozog és a felső led pedig színesen világít.
Ötlet? :\mod1: Dowload mód van, B48-at ír és unrooted, tehát ami rajta volt, biztosan eltűnt, de nem áll fel a rendszer..
mod2: próbálom.
mod3: igen, kitaláltam közben és működik is, köszönöm. Ezek szerint akkor a HR kell mégiscsak kdz után.
mod4. 4.2.2-vel mehet is szervizbe?vagy kdzvel menjen rá egy D80230b_00.kdz is?
-
Doky586
félisten
válasz
fery02 #11624 üzenetére
Ahogy látod hibával leállt, így a végén nem volt kérdés...
De sikerült a végén KDZ-ből feltenni a 30b-t, igaz 2%-on eleinte nem jutott túl, emiatt a drivert többször uninstall, reinstall volt, mert eleinte hol magyarul hol angolul beszélt és a hibaüzenet magyarázatát meg spanyolul adta, a telefont is át kellett kapcsolni MTP-ről Suite módra, így a végén sikerült feltenni, megvan a 23GB hely és a SuperSU is eltünt végre. De hiába a teljes LG Backup ellenére, lehet majd mindent újra beállítgatni rajta..
-
kristof_
tag
válasz
fery02 #11514 üzenetére
Köszi a választ. Cloudy romot szeretnék elsőkörben kipróbálni, ahoz ha minden igaz jó a dormanx. Viszont a beállításainak akkor még utánanézek.
Másik kérdésem, milyen rom-okat ajánlanátok?
Először megnézem majd a Cloudy3.3-at bár olvastam, hogy nagyon sokan szidják, de kíváncsi vagyok rá. Ha nem jön be akkor érdemes visszamenni a Clody3.2-re? -
Danny365
őstag
válasz
fery02 #11498 üzenetére
Igazából nem teljesen így van. LP bootloaderrel nem fog semmi sem menni, de ebbe a hibába nem lehet beleesni, mivel LP bootloaderrel nem lehet TWRP-d sem - az Autorec downgradelni KK BL-re.
Ellenben pl. a cm12.1 gond nélkül bootol Jelly Bean és KitKat bootloaderrel egyaránt, csupán a Lollipop bootstacket kell flashelni, amiben egyébként benne van a bootloader is. Bootstackből meg akkor már érdemesebb a KK BL-est választani, hisz inkább bump, mint loki.
-
reap3r
aktív tag
válasz
fery02 #11428 üzenetére
Bnőm kínai tabletjére is azt írja,h modified operation system, pedig az aztán semmi mókolás áldozatául nem esett... Amúgy én cloudy romjaiban simán megbízom, meg kb. minden nagy emberében, aki azért ismertebb, mert ugye nem azért fogják csinálni,h ilyet csináljanak.
Én személyszerint az olyanokban nem bízok, amikhez nincs egy épkézláb angol leírás, mert pl. török vagy arabban sosem bíztam meg, sőt még egyiptomiban sem, de ez már lehet nem ide való téma, de van tapasztalatom és ott basznak át, ahol akarnak az ilyenek... -
Zoja™
őstag
válasz
fery02 #11282 üzenetére
Azt én is olvastam, csak több, mint 2 hete semmi hír. Se háttér információ, se ,,hivatalos", az utolsó bejegyzés a CM blogon július 10.-ei. Kíváncsi leszek, hogy lesz e egyáltalán, mert így is elég nagy csúszásban van a többi hasonló kategóriás készülékhez képest.
Cry0: elvileg ,,100% Brand new and original", amit az ára is indokolttá tehet.
-
Indiant
addikt
válasz
fery02 #10913 üzenetére
Ígen, én is így gondolom. Most a weboldala szerint a 3.9.2 a hivatalos, a changelogban 4.1.1. A 4.0 és 4.1 törölve lett, az OTA-n meg a 4.1.4 jön le.... Eddig a béták is használhatóak voltak. Bár a KK-os kerneleknél én csak a végén szálltam be a használatba. (lehet, az elején ott is ez volt)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Általános eszmecsere: LG G2 - tapogatnivaló hátsó
-Olvasd el a téma összefoglalót!
-Tilos a függetlenítés!
A függetlenítés a BTK 300 §/C bekezdése szerint törvénybe ütközik, kivételt képez ez alól, ha a szolgáltatótól kérjük a telefon hálózatfüggetlenné tételét.
-Tilos a Warez!
Fájlmegosztó és egyéb, ,,virágboltos" forrásból származó alkalmazások fellelhetőségének megbeszélését hanyagoljuk a Prohardver! lapcsalád fórumain.
- Gumi és felni topik
- Azonnali játékos kérdések órája
- Társasjáték topic
- Futás, futópályák
- 600 Mbps-os tempót ígér 2,4 GHz-en az ASUS RT-N18U High Power routere
- Sony Xperia 5 V - kell-e nekünk zoom?
- Villanyszerelés
- Autós topik
- Eredeti játékok OFF topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor Pad X8a 64GB Wifi,1 év Garancia
- Apple Macbook Pro 13 2020 - M1 - 8GB/256GB SSD - Touch Bar - 102 Ciklus - 99% Akku - Ezüst - MAGYAR
- Szinte új, minőségi, állítható ritkítóolló
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest