- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- Milyen okostelefont vegyek?
- Fontos fejlesztéssel érkezik a Galaxy A17 5G
- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Nem növel telepméretet a Galaxy S26 Ultra
-
Mobilarena
LG G2 témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Keraa
aktív tag
válasz
stefi68 #14224 üzenetére
Nem ua. volt teljesen más....de érdekes mert a többit (amivel hibát írt ki) a telefonról töltötte le a CM. hivatalos frissítője...ez volt a jó ezt számítógépről töltöttem és másoltam át ezzel pedig működik rendesen. Ki érti ezt? ...
Azért köszönöm szépen a segítséget Stefi68!
-
tarnagy
aktív tag
válasz
stefi68 #14202 üzenetére
Új vagyok LG téren, most kaptam egy "levetett" LG G2 telefont, tisztára "mosva", 5.0. Androiddal.
Rootoltam, s alapvetően tetszik az eredeti rendszer.
Szeretek viszont babrálgatni az operációs rendszerekkel, és föltennék főzött ROM-ot. A G2-nek van egy "okostokja", amelyen egy elöl lévő kis ablakban, ha becsuktam a tokot, egy óra jelenik meg. A nagy kérdésem: vajon ezt a dolgot át lehet vinni valahogyan más op. rendszerre?? -
nadam69
csendes tag
válasz
stefi68 #14200 üzenetére
Persze, de nem a ROM-al van a baj, mert a TWRP frissítése után már nem tud bootolni. Megpróbálok abból egy régebbi fajtát feltenni, és azzal telepíteni a ROM-ot. A leírás szerint, ha gyári LP-ról akarja az ember feltenni a Lineage-t, bootstack se kell hozzá. Amúgy lehet naív kérdés, de a Stock lollipop 30b kódú, míg a bootstack, amit ajánlottak a Lineage D802 ROM-hoz (ha nem gyári LP-ről megy fel), az 30d kódú (D801-hez viszont már 30b van). Szóval ott nem lehet probléma?
-
Indiant
addikt
válasz
stefi68 #13884 üzenetére
Az egyedüli ami ott megy az a tarhálás. A donate me, de egyébként kuss, mert kidoblak.
Lehetőség szerint ne kérdezz semmit, csak várj és nézd ahogy még 4-5 készüléket elkezd, meg egy másik romot...de főleg az a bosszantó, h. ígérgetnek fűt-fát, de persze nem lett belőle semmi.
-
kuyarashi
őstag
válasz
stefi68 #13853 üzenetére
Az a baj, hogy nem emlékszem. (Ez alapján csináltam.) Csak azt tudom, hogy mikor a *Power + Hangerő csökkentése* kombinációval beléptem a Factory reset menübe (videóban 1.40-nél), majd rányomtam 2 "Yes"-t, akkor errorral indult újra. Tehát már előtte elrontottam valamit.
Majd az "Android 7"-et szeretném felrakni, ha már minden rendben vele. -
kuyarashi
őstag
válasz
stefi68 #13788 üzenetére
Köszi. Már azzal is, de ha UTF-8 kódolással mentem, akkor a telefon nem tudja importálni. Szóval bemásolom a memóriájába, nyomom hogy import, látja is a fájlt, de ahogy rányomok, kiírja, hogy "Névjegy importálás leállt". Akármelyik programmal is csinálom, UTF-8-at nem veszi, pedig a telefon is UTF-8-al dolgozik.
Ha a telefonban készítek egy névjegyet, "Pista bácsi" néven (Utónév mezőbe írva), akkor az alábbit kapom (miután exportáltam és megnyitottam Notepad++-ban PC-n):
N;CHARSET=UTF-8;ENCODING=QUOTED-PRINTABLE:;=50=69=73=74=61=20=62=C3=A1=63=73=69;;;
FN;CHARSET=UTF-8;ENCODING=QUOTED-PRINTABLE:=50=69=73=74=61=20=62=C3=A1=63=73=69
TEL;CELL:036-106-352415
END:VCARDAz eredeti fájlból kiszedett "Pista bácsi" pedig így néz ki:
FN: Pista b csi
FN:;Pista b csi;;;
ORG:;
TEL;CELL:+36106352415
END:VCARD -
-
bAtt001
addikt
válasz
stefi68 #13525 üzenetére
először rootoltam a telefont, aztán felraktam egy twrp-t amit a cm oldalán is ajánlottak, twrp-be be szokásos wipe-ok (system, data, cache) aztán install cm13 zip ez végig is ment hiba nélkül és ezután akartam újraindítani de már nem ment.
viszont download mode van most úgylátom szóval gyárit megpróbálom újrahúzni gépről
-
-
schferenc77
aktív tag
válasz
stefi68 #13374 üzenetére
Nincs már rá gari, így eszembe se jutott, hogy visszarakjak bármit rá.
Jól látom/gondolom, hogy stock Lolliból a 30H a legfrissebb, amit TWRP-ből fel lehez rakni?
Van egyszer az összefoglalóban linkelt D80230BD80230B
Aztán van ez a SRK-D80230H_20160107_droidth.zip. Ez már 30H-s, szintén stock Lolli.
Aztán még van ez a multi installer, ami elvileg szintén D80230B-ből van.
Mind a 3 jó nekem TWRP-ből?
Még egy: ha megmarad szervíz után a CM12.1, akkor van még bármi, amire figyeljek, vagy mehet egy full wipe és OTG-n az egyik zip a fenitekből?
-
stefi68
addikt
válasz
stefi68 #12506 üzenetére
Figyelem!
Mégse rakjátok fel az új TWRP 2.8.7.2-t.
Dorimanx talált benne egy elég nagy hibát. Leformázta neki a data-t.
-
sanyika987
aktív tag
válasz
stefi68 #12466 üzenetére
egyébként nem tévedtél
mindet felrakom
van egy progim ami nettezést videózást zenehalgatást szimulál azonos terheléssel és lefuttatom a teszteket minden rendszeren és kiderül hogy menyit birnak
% alapján kirakja nekem a percet másodpercet hogy menyit merült a dolgoktól időrendben -
Haugland
aktív tag
válasz
stefi68 #12429 üzenetére
Gyári vagy Cloudy ROM-on pl. milyen hívásrögzítést használsz?
Van olyan, aminél be lehet állítani, hogy alapból vegyen fel minden beszélgetést és ne a beszélgetés megkezdésekor kelljen elindítani a felvételt?
(Az már csak hab lenne a tortán, ha a beszélgetés befejeztével az alkalmazás megkérdezné, hogy szeretném-e megtartani a felvételt vagy törölhető..) -
válasz
stefi68 #12426 üzenetére
Na ládde hívásrögzítő téma engem nem érint, egyéb ROM-okon sem használtam, így ehhez végképp nem tudok hozzáfűzni semmit sem.
Fényerő csúszka itt van, szóval alkalmazkodó fényerő módban (ez ugye itt az automata fényerő, sajátos néven) megadható a minimum érték.
Akár beállítható olyan is, hogy az értesítési sávon csúsztatva az ujjunkat változtathassuk a fényerőt. Ez is nagyon kényelmes, még akkor is, ha egyáltalán nem új dolog már ez. -
tirszin
senior tag
válasz
stefi68 #12426 üzenetére
App-ot nem próbáltál a fényerő szabályozásra? Én eddig mindig ezt használtam, ezen beállítható minden: Velis Auto Brightness
A G2-nél maradtam eddig egyedül a gyárin, mert a stock rom-jaiban tényleg jól működik mindenféle paraméterezhetőség nélkül. -
logarithm
őstag
válasz
stefi68 #12261 üzenetére
Hali,
Nem kell félni a macskától megy minden funkció, érdemes a v7-et használni.
Magyar nyelvről le kell mondani (angolal rendben van), és a téma managerben marad pár kínai dolog, de használható, nekem minden rendben volt vele amíg használtam. (csak azért váltok mert próbálgatom a romokat).Dropboxomra raktam mindent ami kellhet hirtelen (opcionális) : Miui v7 for d802
Telepítés:
1. Bumped recovery legújabb megléte pl.
2. Rom és gapps letöltése majd sdkártyára másolása
3. Újraindulás recoverybe
4. Recoveryben wipe/system/data/cache/dalvik cache
4.5 KK bootloader vagy JB bootloader (és én feltennék még egy KK modemet is) megléte fontos tehát előbb install az majd újraindít recoverybe (LP bootloaderral nem fog menni)
5. Majd keresd meg a romot és a gapps-ot és installáld őket.
6. Indítsd újra a telót és élvezd.megjegyzés
Kernel: Cloudy1.6 bumped, szóval a rom támogatja a 4.2 és 4.4 BootLoader-eket. -
Rasnac
aktív tag
válasz
stefi68 #12261 üzenetére
Sziasztok
Olyan kérdésem lenne (bár lehet agyhalott vagyok már )hogy a revolution romja az kb olyasmi mint a Cloudy ? Itt gondolok arra hogy gyári romra van építve
Illetve tapasztalatok aksi idő kijelző idő gps el kamerával melegedéssel tudna e valaki szolgálni előre is köszönöm -
david_97
senior tag
válasz
stefi68 #12249 üzenetére
Ha angolul használod, nem lesz sok gondod vele, én mondjuk magyarul tolom, de már megszoktam, hogy helyenként angol
Az utolsó 6-ost használom.
Amúgy az 5.8.14 a legutolsó V6 rom.
Bőven használható, rohadt gyors, gyári kk kamera port van benne, a képekkel sincs gond, nem dobálja el a háttér appokat, ha éjjel ott hagyom a chrome-ot 10 lappal, reggel ugyanúgy vár. -
Miksa64
tag
válasz
stefi68 #12195 üzenetére
Köszi, megpróbálom.
Automatán kézzel nem tudom állítani én sem a csúszkán a fényerőt.
Én telepítés után egyből kézire állítottam, mert elég sötét volt. Azóta sem piszkáltam."Én a 6 ikonos (kapcsolós) változatot tettem fel, ......." Ezt nem igazán értem,
nekem öt ikon van egymás mellett a kezdőképernyőn. (ha erre gondolsz)Amúgy az aláírásomba levőt pakoltam fel innét: LINK
Még egyszer köszi a segítséget-
Ha nem jön be akkor kipróbálom a 420 dpi-s romot.
Már untam egy kicsit a CludyG2 3.3-mat. -
oba
addikt
válasz
stefi68 #12187 üzenetére
ha megváltoztatod a dpi -t azt nem szereti a kamera app... ugyanez volt nálam is CM12.1 alatt
elvileg valahogy lehet xposeddel app szinten állítani dpi -t, tehát a kamera appot vissza kéne állítani az eredeti dpire és akkor a többi appnak lehetne egy általad választott más dpi -je -
Snoop27
őstag
válasz
stefi68 #12185 üzenetére
Igen, lehet allitani a fenyerot automatan is. Nem sok extrat talaltam benne, a fo kepernyon 2 idojara widget van, a kamera tetszetos, sok allitasi lehetoseg van, pl ha vegig huzod az ujjad a kepernyon tudsz valtogatni a modok kozott (auto, viz, poszterizalt, szepia, fekete-feher, allokep, ejszaka, mozgasban, hdr) iso is allithato a legalacsoyabb a HJR (?) es 3200 a max. Szepen fut, eddig nem akadozik.
-
Haugland
aktív tag
válasz
stefi68 #12069 üzenetére
Kézben lóbáltam, mert nincs olyan felkarra vagy egyéb nem zavaró helyre rakható tartóm..
Amikor elindultam kocogni, akkro még bezártam a házikót, aztán kisétáltam a kapuhoz amit szintén ki/bezártam és eltettem a kulcsot.
Amikor elindítottam a felvétel gombot akkor nagyjából jó helyre tett be a térképen..Letöltöttem és elindítottam mindkét említett appot.
Holnap újra tesztelem (ha addig sikerül megtanulnom bőrön át is lélegezni)
-
Haugland
aktív tag
válasz
stefi68 #12067 üzenetére
Az bosszant tudod, hogy nagynehezen rávettem magam, hogy elmenjek ebédszünetben zabálás helyett kocogni....
Gondoltam, hogy na, akkor ezt egyből megörökítem, mert nem sok ilyen esemény történik az életemben (
).
Beálítom a gyári LG Healt alkalmazásban az útvonal rögztést, megvárom, hogy találjon műholdakat aztán go..
Majd hazaérek, kicserélem a tüdőmet egy tartalékra, felteszem az oxigénmaszkot, elindítom a vértranszplantációt és letörlöm magamról azt a 2,5 köbméter izzadtságot ami átpréselődött a bőrömön...és nézem a telefon, hogy realizáljam, hogy a futásommal elégetett 1,5 kiflinek megfelelő kalóriamennyiség merrefelé is égett el bennem....és látom, hogy a térkép szerint a szomszéd utcában fejeztem be a futást és hmmm... nem ugyanazon az útvonalon haladtam a térkép szerint mint a memóriámbanNa és ekkor határoztam el magam, hogy lelocsolom benzinnel vagy magam vagy a telót
-
válasz
stefi68 #11991 üzenetére
Bár ez nexus és CM, de nem a framework res-ben van? CM12-höz itt van több méretű navbar is.
(#11993) stefi68: a how to change itt van
(#11992) Cry0: Hát ha ki és be tudod csomagolni hibátlanul, gyerekjáték már átírni
-
Haugland
aktív tag
válasz
stefi68 #11892 üzenetére
De ha már működő gyári oprendszer + root+ TWRP -m van, akkor ez azt is jelenti, hogy KK bootloader van a telómon és megfelelek a CloudyG2 3.3 követelményeinek?
-Require KK bootloader
-Reboot to Recovery
-Full wipe (Dalvik, Cache, System & Data)
-Flash CloudyG2
-Choose your variant in AromaMeg tudom azt nézni valahogy, hogy milyen bootloader van most a telómon?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Általános eszmecsere: LG G2 - tapogatnivaló hátsó
-Olvasd el a téma összefoglalót!
-Tilos a függetlenítés!
A függetlenítés a BTK 300 §/C bekezdése szerint törvénybe ütközik, kivételt képez ez alól, ha a szolgáltatótól kérjük a telefon hálózatfüggetlenné tételét.
-Tilos a Warez!
Fájlmegosztó és egyéb, ,,virágboltos" forrásból származó alkalmazások fellelhetőségének megbeszélését hanyagoljuk a Prohardver! lapcsalád fórumain.
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 119 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!) (ELKELT)
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R7 2700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3050 8GB Rampage SHIVA Thermaltake 500W
- Samsung SyncMaster 205BW Monitor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RX 7700XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest