- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- iPhone topik
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Feljutott a G96 a Moto széria csúcsára
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Íme az új Android Auto!
- Mobil flották
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
-
Mobilarena
LG G2 témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nálunk is anyósnál van a teló, de ott kell lennie, igen.
-
válasz
kuyarashi #13987 üzenetére
Egy ismerősöm ennyit mondott róla, neki F320 van: egy olasz oldalról szedett le egy hozzá való autorec-et, utána ha lett twrp, akkor meg supersu zip install, ennyire emlékszik csak, mert már rég volt mikor root-olta
De igazából most kicsit nem értem amit mondott, autorec előtt kell már a root nem?
-
válasz
SztiviVander #13805 üzenetére
-
válasz
Valaki1234 #13729 üzenetére
Bár már nincs G2-öm.....Gondolom az a másfél éve még KK volt, a legújabb romot tuti nem ezzel kell...sztem.....de majd mingyá mondják a többiek.
-
válasz
gyurkikrisz #13667 üzenetére
Így van, a 3G kurv@ sokat eszik, ezért szeretjük hanyagolni. Amúgy sebességre elmegy, de az akksinak nem jó. A 2G és a 4G kb ua, az azért jó.
-
válasz
norbert1998 #13143 üzenetére
Bár sztem aki ide jár, az kintre is jár.....meg sztem nem is voltál durva
...off vége....
-
-
Vagy system tuner pro,meg is tartja az átírt értékeket, van benne/kezeli az init.d-t is.
-
Srácok, kérnék egy kis elméleti segítséget. Adott egy LG G Pro e988. Download mód van, végig is megy a kdz flash, de utána csak folyton újraindul. Próbáltam már másik gépen, másik usb porton, másik kábellel, friss driverekkel. Factory reset is bejön, de utána sem csinál semmit. Fastboot móddal kínlódok épp, hogy bejöjjön....tot fált nem találok hozzá az istennek sem....
1: Download módban van e vajon akksi töltés?
2: Download módban van a más módszer valami javító vagy patcs fájl flesselésére? Vagy csak kdz?
3: Vagy egyéb ötlet valakinek?Előre is köszönöm a válaszokat!
-
válasz
JoeCockBill #12343 üzenetére
De legalább sikerült
-
válasz
m_dawe #12203 üzenetére
Nem, ezt nem recoveryből kell. Mindenképp olyan módszerrel szedd szét és vissza, hogy lásd a log fájlt (pl sima parancssorral, apktool-al), hogy a ki és be csomagolásnál ne legyen hiba. Elvileg asszem a rendszer fájlokat nem kell szingnózni, de nem árthat neki. Ha esetleg nem megy a re és decompile, akkor küld át nekem is, megpróbálom én is.
Ha összeraktad be kell másolni oda ahol van az eredeti, felülírva azt, persze előtte mentés az eredetiről. Lehet lesz közben pár hiba üzi is, beállítod a jogokat, majd restart, és elvileg kész is.
-
válasz
Grecky #12192 üzenetére
Ilyesmi: Jogosultságok leírása
-
válasz
eladogeppc #12172 üzenetére
Hát...elvileg a zip flash elvileg egy fokkal "para" mentesebb, de ahogy érzed
-
válasz
eladogeppc #12169 üzenetére
Vagy ezt, többek szerint, ezt nem dobja el...[link]
-
válasz
eladogeppc #12160 üzenetére
Letöltés manager-rel sem jön le? Én sokszor azt csinálom a romoknál, hogy elkezdem tölteni webesen, aztán pause, majd link másolása, aztán a flashget egy órán belül leszedi.
-
válasz
azvagyok12 #12000 üzenetére
-
válasz
azvagyok12 #11997 üzenetére
Másik usb portot is próbálj, és ne hagyd abba a flesselést, volt akinek csak kb 50.re ment végig a flesh. Nyomasd neki. Gondolom minden driver fent van?
-
válasz
stefi68 #11991 üzenetére
Bár ez nexus és CM, de nem a framework res-ben van? CM12-höz itt van több méretű navbar is.
(#11993) stefi68: a how to change itt van
(#11992) Cry0: Hát ha ki és be tudod csomagolni hibátlanul, gyerekjáték már átírni
-
válasz
extasymajom #11852 üzenetére
-
-
válasz
extasymajom #11781 üzenetére
-
válasz
extasymajom #11779 üzenetére
Hála az égnek nyugton vannak, de a sok sült krumplitól most rosszul vagyok, alig tudok ülni. (a person of interest 4 évad közben sz@rrá ettem magam fél órája) De bazi sok izzó ég ki a házban, heti 2 kb.
-
válasz
extasymajom #11777 üzenetére
Uhhh, és ráadásul csak 2-vel visszább van, de gáz , nem vettem észre.
még hátrébb kerestem, köszi a kiigazítást
-
(#11743) kurion kolléga kérdését kicsit elhülyéskedtük nemrég (
), tud rá valaki választ amúgy?
"CM 12.1 alá nincs valami megoldás hogy hangosabban szóljon a telefon?"
-
válasz
extasymajom #11666 üzenetére
Elhiszem, jó lenne ha mindegyik telóhoz elérhető lenne egy oldalon pl.
-
válasz
extasymajom #11659 üzenetére
Hát sokat nem találtam róla, valami retailmode apk játszik le egy mp4-et asszem, vagy valami ilyesmi....
-
Ja, akkor másik gép (esetleg win7-tel), másik usb port, meg a fentebb linkelt driverrel...ha szerencséd lesz lesz, még a végén teló lesz belőle
-
válasz
extasymajom #10888 üzenetére
Itt most sztem csak fastboot parancsokkal tud operálni, de javítsatok ki ha tévedek.
-
válasz
schferenc77 #10803 üzenetére
Pl flashify-al csinálsz a kernel-ről mentést, és azt bármikor vissza tudod flesselni.
-
válasz
extasymajom #10640 üzenetére
bluetooth
-----------------------------------
(#10642) akooos : jáj
-
-
válasz
tomika9988 #10007 üzenetére
Ez durva azért.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Általános eszmecsere: LG G2 - tapogatnivaló hátsó
-Olvasd el a téma összefoglalót!
-Tilos a függetlenítés!
A függetlenítés a BTK 300 §/C bekezdése szerint törvénybe ütközik, kivételt képez ez alól, ha a szolgáltatótól kérjük a telefon hálózatfüggetlenné tételét.
-Tilos a Warez!
Fájlmegosztó és egyéb, ,,virágboltos" forrásból származó alkalmazások fellelhetőségének megbeszélését hanyagoljuk a Prohardver! lapcsalád fórumain.
- QNAP TS-870U-RP 8 lemezes Rack NAS
- Új! Számla + 1-3ÉV Gari! Áfás! Gamer PC - Számítógép! I5 14400F / RTX 5060 Ti / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra. I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Epson Workforce DS-530II Dokumentum szkenner
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B650M R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5070 12GB BE QUIET! Pure Base 500DX 650W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest