- Fejlődik az okosóra piac, csak visszafelé
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Átlépi végre az iPhone az 5000 mAh-t?
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Egy óra, két rendszer
- iPhone topik
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
-
Mobilarena
LG G2 témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
fectin #12946 üzenetére
Belaktam, eddig nem mondanám, hogy szörnyű nálam. Mobilnetről WiFi-re (vagy fordítva) helyzet még nem adódott, szóval ezt később tudom majd csak tesztelni, mint ahogy zenéket sem szoktam hallgatni zenelejátszóból telefonon, szóval ezt sem tudom kipróbálni.
Viszont az rögtön feltűnt, hogy fektetett módban lehúzva az értesítési panelt, egy kis szellemképe beleég olykor a navigációs sávba (ez több, mint valószínű bug), de szerencsére az eltűnik onnan, mihelyst visszahúzzuk.
Éjszaka folyamán kb 10-15%-ot merült magától, miközben az akkuhasználatnál semmi érdekes nem látszott (nesze neked DÓZ
), de hátha csak az első éjszaka miatt történt a dolog és később beáll.
Ma napközben mondjuk feltűnt, hogy a WiFi jelentős fogyasztóként szerepel az akku használatnál, de valszeg ez látszat merülés lesz (mint anno LG féle korai KK ROm-nál a bluetooth téma), mert gyakorlatilag nem éreztem, hogy túlzottan merülne a telefon.Akki profilok kibővültek időközben úgy látom, konkrétan 5 féle mód van.
Az utolsó kettő között (Quick és Performance) tudja valaki, mi a különbség lehet?
Még nem annyira tesztelgettem, az viszont biztos, hogy itt is manuálisan kell majd komolyabb játékoknál kapcsolgatnom, mert hiába van bekapcsolva, hogy elvileg alkalmazástól függően vált profilt a rendszer, tapasztalataim szerint, ha nem állítom át manuálisan teljesítménycentrikusabbá ea profilt, akkor akadozósabban mennek a játékok.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Általános eszmecsere: LG G2 - tapogatnivaló hátsó
-Olvasd el a téma összefoglalót!
-Tilos a függetlenítés!
A függetlenítés a BTK 300 §/C bekezdése szerint törvénybe ütközik, kivételt képez ez alól, ha a szolgáltatótól kérjük a telefon hálózatfüggetlenné tételét.
-Tilos a Warez!
Fájlmegosztó és egyéb, ,,virágboltos" forrásból származó alkalmazások fellelhetőségének megbeszélését hanyagoljuk a Prohardver! lapcsalád fórumain.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Konteó topic
- Milyen processzort vegyek?
- Hisense LCD és LED TV-k
- Formula-1
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Renault, Dacia topik
- Ubiquiti hálózati eszközök
- Hobby rádiós topik
- Synology NAS
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310CM i5 8400 16GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD GTX 980 4GB Aio Corp Croma CM 600W
- Amazon Kindle 10th Generation ébresztős tok
- BANKMENTES részletfizetés Noblechairs HERO Fekete/Platinafehér Gamer Szék
- Beszámítás! Apple Mac mini 2020 M1 8GB 256GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest