- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Nem növel telepméretet a Galaxy S26 Ultra
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Telekom mobilszolgáltatások
- Átlépi végre az iPhone az 5000 mAh-t?
- iPhone topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Fejlődik az okosóra piac, csak visszafelé
-
Mobilarena
LG G2 témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
redbiro #13392 üzenetére
megjött a telefon a garis GPS javításból.
aki esetleg szenved vele, annak melegen ajánlom, hibátlan lett.a garipapír szerint valami gasket csere volt, ami azért egy elég tág fogalom nekem, ezért rákérdeztem az üfsz-es palinál, és azt mondta, hogy a chip és az antennák közötti kapcsolatot hivatott szolgálni.
nekem ott valami tuti nem volt kerek, mert most 1 mp alatt lockkol és nem veszt jelet.(azt a kérdést meg inkább nem teszem fel magamnak, hogy miért vártam ezzel másfél évet)
az exodus 6.0.1 pedig elég jól sikerült, sokkal jobban megy mint a CM alapúak.
-
reap3r
aktív tag
válasz
redbiro #13062 üzenetére
Érdekes, nálam az xceed kernel egy dadogós fos volt. Amúgy mit jelent nálad a smooth? Nálam az xceed kernel szépen levette az animációkat és döcögött, ahogy illik. Mondjuk az igaz, hogy 6 és fél órás soc lazán volt vele abban a pár napban, amíg fent volt, de dorimanx-hez képest az az xceed minden volt nálam, csak smooth nem.
Ja hozzáteszem, hogy a dorimanx kernel-t 5.9 óta használom, az összes verzió fent volt a telefonomon és még egyetlen fagyásom vagy újraindulásom nem volt... Pedig állítgattam is néha, de többségében default-on volt... Mindenkinek más lesz a jó, ahogy észrevettem, mivel nekem az xceed vállalhatatlanul szarul futott, pedig nem csak úgy rámászott a rendszerre az a kernel sem, mindig tiszta rendszerről indulok... -
-
reap3r
aktív tag
válasz
redbiro #12461 üzenetére
Ez a hozzászólás nem mostani és élből látszik, hogy aki írta sem tudja mégis, hogy miből áll egy kernel. Igen, Dorimanx egy ember, aki szabadidőben foglalkozik azzal, hogy megpróbálja felhozni a telefont olyan szintre, hogy semmi értelme ne legyen újat venni. A Kernel az egyik legfontosabb összetevője a telefonoknak, mivel tehetsz rá te Android 8.0-át, akkor sem lesz jobb feltétlen a telefonod.... Na, ez a Dorimanx csávó próbál összedobni egy Kernel-t, amiért neki nem fizetnek és valószínűleg közben tanulja is, hogy mégis mit hogy kéne jobbra megcsinálni. Ez a custom kernel csinálás nem úgy megy, hogy a Jancsi fogja és megírja C-ben a 10 sor kódját és nyom egy Ctrl+S-t és flasheli a telefonra. Igen elég összevisszának tűnhez az egész changelog, de talán azért, mert folyamatosan fejleszt benne, mivel a GYÁRI KERNEL-t fejlesztgeti és az nem úgy megy, ahogy fent is írtam. Érdekes módon nekem anno a Samsung Galaxy S Advance-m a gyári kernellel egy hulladék volt, pedig nem volt 1 éves a telefon... Rátettem CoCore kernelét és a mai napig olyan szépen fut, hogy arra szavak sincsenek. Az is egy "katyvasz" volt, de érdekes módon a gyári kernellel kb. 2 naponta összefosta magát a telefon, a CoCore kernellel meg 1 éve megy bármi hiba nélkül...
Ezek a custom kernelek nem úgy működnek, hogy flasheled és kész, 2szer akkora az üzemidőd és 3szor gyorsabb a telefon. Bár a default beállítások a 6.4-es kernellel nekem a 4,5-5órás kijelzőidőket simán hozzák, ahhoz képest, hogy a gyári kernellel mondjuk a telefon 3szor lassabb és 2szer így melegszik...
A custom kernel-nek akkor van haszna, ha valaki MAGÁRA szabja és nem úgy, hogy beállítja pl. a frekvenciákat és 2 napig úgy hagyja(remélem nem 2 óra állítagtás után von bárki következtetést...). Custom kernellel szép eredményeket el lehet érni, de ahhoz idő kell és türelem... Aztán akinek nem tetszik, hogy azt mondom, hogy egy jó kernel beállításhoz kell durván 2-3 hét(ha az ember teljesen magára akarja szabni a dolgokat), az akkor ne is véleményezze a custom kernel témát. A custom kernel nem gyerekjáték és nem is 5 perces dolog. -
sanyika987
aktív tag
válasz
redbiro #12461 üzenetére
ezt cáfolom h annyi előnye van h alul lehet feszelni
az utóbbi napokban sok beállítást próbálgattam és elég sok különbség van csak mindenkinek meg van a maga igénye és azt nehéz összerakni mert túl sok a beállítási lehetőség
jó aksi idő kell de legyen teljesítmény is ezt nem egyszerű vagy akár lehetetlen is pontosan balancolni
kompromisszum fog kelleni
én ugy vagyok vele hogy ha 1ms kel lassabban nyitja meg az alkalmazásokat de cserébe kapok 10-20-30perces aksi idővel többet nekem megéri mert nem akkora a változás
de aki antutu számokkal versenyzik annak ez nem fog megfelelni mert 1ms is 1ms
meg (10 pontal több szal én vagyok a király)
illetve ha nem próbálkozna a srác akkor nem lenne jobb soha
persze vannak elszúrt kernelei de legalább próbálkozik nekünk jobbá tenni -
akooos
veterán
válasz
redbiro #11651 üzenetére
Továbbolvasva:
"Korlátozott vagy kiegészítő jótállás
A gyártó által – a jogszabályban előírt, kötelezően biztosítandó jótálláson túlmenően – vállalt önkéntes kiegészítő jótállás feltételeit az adott termék gyártója határozza meg. A jótállást szabályozó, nem kötelező jogszabályi rendelkezések e körben nem alkalmazandók. Ezen típusú gyártói jótállás általában „korlátozott” vagy „kiegészítő jótállásként” kerül megjelölésre.
Amennyiben a gyártó kiegészítő jótállást is vállal, úgy azt a készülék, termék vásárlását követő 12 hónap után további 12 hónapos időtartamra vállalja. Ennek időtartama alatt a készülék (és tartozékainak) jótállási ideje nem hosszabbodik meg a javítás idejével, illetve nem indul újra, függetlenül a javítás módjától. A készülék tartozékaira, alkatrészeire pedig nem terjed ki a kiegészítő jótállás.
A következő márkájú mobiltelefon készülékek esetében vállalja a gyártó a termék vásárlását követő 12 hónap után további 12 hónapra a kiegészítő/korlátozott jótállást: Alcatel, a 2015.01.01 elött vásárolt Blackberry, CAT, Emporia, HTC, Huawei, LG, Motorola, Nokia, Samsung, Sony és ZTE.
A jótállás a jogosultnak a törvényből eredő jogait nem érinti.
A készülékre vonatkozó jótállás jellegéről és részletes feltételeiről kötelező jótállás esetén a Jótállási jegyen, illetve az egyes termékek és gyártók weboldalán, ügyfélszolgálatunkon és honlapunkon tájékozódhat."Ha jól értem a 2. évet a gyártó, azaz az LG vállalja, de kizárólag a készülékre, kiegészítőkre nem. A kijelző pedig a készülékhez tartozik
-
akooos
veterán
-
Milk_n_Coffe
tag
-
Grecky
senior tag
válasz
redbiro #11574 üzenetére
Parancsolj, a zip-ben megtalálod:
https://www.dropbox.com/s/qg5xfi76whjv7bg/stock_headset_volume.zip?dl=0 -
Rasnac
aktív tag
válasz
redbiro #10125 üzenetére
Szia !
Megával kapcsolatban nekem is volt hasonló ,de hosszas kínzás után egy fél megoldásom van (nem tudom neked segít-e nekem jó lett tőle)
Amikor megáll a letöltés / feltöltés (mindkét esetben müködött) akkor csatlakoztasd le a wifit majd gyorsan vissza és akkor ugrik egyet a mega és kész. (amit használok mega az 2.5.1-es verzió)Remélem segítettem .
-
hard74
senior tag
válasz
redbiro #8198 üzenetére
Én már tettem vissza aicp mentést igaz simple rimra, de a stickra is ugyanaz a menet. Autorec, go recovery, twrp frissítés, és most jön a lényeg amit tuti kihagytál KK PARTITION FIX, flash aicp, gapps, flash backup. Ha csak a backuppot rakod vissza nem megy a képernyőforgatás.
-
válasz
redbiro #8177 üzenetére
Kikapcsolt kijelző, full fekete.... hang fel utána usb kábel = lg logó , hang le utána usb kábel = lg logó......nincs valami illesztőprogram, hogy ne ismeretlen eszköznek lássa vajon? Vagy a tököm tudja már
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
(#8180) extasymajom : nem sértődtem meg
, az már más tészta, hogy tudtam, és tudtam hol keressem
, de a jó szándék az fontos.
-
válasz
redbiro #8075 üzenetére
ez a baj, nincs igazából download módom.
már ezer éve volt amikor utoljára láttam, nem emlékeztem hogy néz ki.
szóval amikor kiírja,hogy entering download mode, már nem jut be, csak ezt írja ki:Fastboot mode started
- reset -
- portchange -
- reset -
- portchange -
fastboot: processing commands -
Danny365
őstag
válasz
redbiro #5471 üzenetére
Nem FC-zik úgy sem. Vagy most már tényleg nem értem, mivel hívjak mit? A G2-ről hívtam fel egy másikat rejtetten, és nem volt vele gond.
Ha arra gondolsz, hogy a G2-t hívjam egy másikkal rejtettel, azt most nem tudom kipróbálni.@hard74
Van ám különbség, az auto rotation kapcsoló animálva van!Amúgy nem nagyon vettem észre semmit, gondolom inkább a nem látható dolgokat állítgatták, no meg az 5.0.1 javításait integrálták. Vagy csak odaírták, hogy 5.0.1.
szerk.: a kernelt nem tudom, nem néztem még, ha simán csak boot.img van benne, akkor próbáld kicserélni a kettőt.
-
hard74
senior tag
válasz
redbiro #5466 üzenetére
Tisztán raktad fel? Nálam nincs app FC, játékokat pedig nem tettem rá, úgyhigy azr passzolom.
Danny365
Milyen az új CM12?Észrevettél valami változást az előzőekhez képest?
Esetleg te nem tudnád kibogarászni az AICP-ből a kernelt? Lehet jobb lenne az aksiidő cm-en is ezzel. Annyit vettem észre, hogy ez csak 1 magot kapcsol érintéskor, ami nem árt ha kímélni szeretnénk az aksit. -
morphin
tag
válasz
redbiro #5093 üzenetére
szerk.: nem redbiro-nak akart menni, félrenyomtam sorry
Sziasztok!
Nem nagyon találtam se a mélyvízben, se a nagy totyikban a kérdésemre a megoldást. Legalábbis a kereső által kidobott pár száz komment közül nem volt egy sem hasznos.
DM 4.2 final ROM-ját tettem fel nemrég ami a soksok Cloudy, Optimus stb után felüdülés...minden működik, jó az akksi stb.
Viszont a gombok nem tetszenek...a Home,Back,Menu gombokra gondolok. Softkeyek "magyarul".
A gyárit szeretném valahogy ráhegeszteni, de nem merek csak úgy akármilyen zip-et rátolni. Valaki aki a Möster ROM-ját használja és szintén ilyen cipőben járt adna egy kis útmutatást!?
Köszi!
(természetesen írtam DM-nek, de szerintem elfoglalt vagy nem vette még észre)
-
Danny365
őstag
válasz
redbiro #4932 üzenetére
Tegnapelőtt is ment már a fight. Mondjuk valamilyen szinten meg tudom érteni az ő álláspontját is, meg igazából amíg ők tényleg megcsinálják normálisan, felőlem rinyálhat minden topikban.
Más: valaki ennek a háttérnek az eredetét nem ismeri? Próbáltam rákeresni, de nem találtam. (nyilván nem az alap N5 háttérre gondolok, hanem a sötétített változatra.)
-
negroo
aktív tag
válasz
redbiro #4878 üzenetére
Köszi a segítséget. A miui feltettem, twrp ből. Majd vissza csináltam az egészet és akkor sem ismerte fel a simet. hiaba restoreztam. ekkor ujra offline kdz a félét raktam vissza a rootnál elakadtam sajnos. nem teszi recoveribe hogy adb re katintsak.
Most mit tehetekvan mentésem róla a régi rendszerről
-
Corgan82
aktív tag
válasz
redbiro #4542 üzenetére
Ismerem az AICP ROM-ot.
Szerintem is jó ROM, gyors, sokféle beállítási lehetőség van benne, jól testre szabható. Sokszor próbálkoztam vele - mind nightly-t, mind stable-t - , csak nekem mindig volt valamilyen kisebb/nagyobb hibám vele és ezért nem használtam sokáig. Vagy nagyon merült a telefon vele, vagy FC-zett valami benne, vagy hangminőség nem volt megfelelő stb.
Nekem egyedül a SlimKat az a ROM amiben minden tökéletesen működik és semmilyen hibával nem találkozom valamint az én igényeimnek megfelel. -
Corgan82
aktív tag
válasz
redbiro #4515 üzenetére
Kicsit megkésve reagálok, de csak most láttam, hogy időközben szerkesztetted a hozzászólásodat.
1., Nem csak a CM alapúaknál jelentkezik a szenzor hiba, hanem mint ahogy írtam pl. a mostani AICP ROM nightly-knál is. Ha az XDA fórumán elkezded olvasni a 852. "29th October 2014, 05:50 PM" hozzászólástól akkor láthatod, hogy többeknek sem működik. Azt nem tudom, hogy azóta javították-e a hibát vagy sem.
2., A LiquidSmooth ROM 11/1 előtti verziójában sem működött a szenzor, ugye ez sem CM bázisú.
3., A SlimKat-ben működik, de nem AOSP bázisú, hanem már CM (8.9 verzió). Csak itt az a szerencse, hogy egy még jól működő verzióra építették a ROM-ot. -
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Általános eszmecsere: LG G2 - tapogatnivaló hátsó
-Olvasd el a téma összefoglalót!
-Tilos a függetlenítés!
A függetlenítés a BTK 300 §/C bekezdése szerint törvénybe ütközik, kivételt képez ez alól, ha a szolgáltatótól kérjük a telefon hálózatfüggetlenné tételét.
-Tilos a Warez!
Fájlmegosztó és egyéb, ,,virágboltos" forrásból származó alkalmazások fellelhetőségének megbeszélését hanyagoljuk a Prohardver! lapcsalád fórumain.
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Diablo IV
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Opel topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Napelem
- Nem növel telepméretet a Galaxy S26 Ultra
- Okos Otthon / Smart Home
- További aktív témák...
- Honor 400 Lite 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- 137 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch SE/Apple Watch SE 2 (2022)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest