- iPhone topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Magisk
- HMD Skyline - jó szerelés
- Ez össze van rakva - Segway Ninebot F3 Pro
- Fotók, videók mobillal
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
-
Mobilarena
LG G2 témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
richies
senior tag
válasz
fery02 #13913 üzenetére
Szia,
A stock majd a full-al probalkoztam eddig.
Ezek utan le kell szedni ezeket, a pico telepitese elott? Ha igen, hogy? 😱
XDA-n azt javasoltak hogy clean dalvik meg cache install elott is meg utan is.Opengapps oldalan azr irjak, hogy a rom utan kell telepiteni egybol, ujrainditas nelkuk. Nah en nem igy csinaltam...
Koszi
Udv -
richies
senior tag
sziaa\tok, van egy ki problema,
rootoltam, twrp 2.xx ment fel a telora, majd feltettem a Cayogen 13-at, elgutolsot XDA-rol, minden okesan felment, s legvegen az open Gapps is felment, minden mukodott jol, 1x ujrainditottm a telot, s azota par google cucc Force Close-ol, pl az ora, a keyboard settings)
irtak, hogy fel kell tenni ujabb twrp-t, azt megcsinaltam (3.0.2-1) s ujra a legfrossebb open Gapps, de meg mindig csinalja,
alaki jart hasonloan?
esetleg ajanlanatok egy egyszeru, de stabil ROM ot, 6-os android boven jo
koszonom,
udv,
ricsi
Új hozzászólás Aktív témák
Általános eszmecsere: LG G2 - tapogatnivaló hátsó
-Olvasd el a téma összefoglalót!
-Tilos a függetlenítés!
A függetlenítés a BTK 300 §/C bekezdése szerint törvénybe ütközik, kivételt képez ez alól, ha a szolgáltatótól kérjük a telefon hálózatfüggetlenné tételét.
-Tilos a Warez!
Fájlmegosztó és egyéb, ,,virágboltos" forrásból származó alkalmazások fellelhetőségének megbeszélését hanyagoljuk a Prohardver! lapcsalád fórumain.
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 4000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA TT 500W
- iKing.Hu - Honor Magic V2 - Black - Használt, karmentes
- AKCIÓ! MSI Z77 MPOWER Z77 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest