- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Milyen okostelefont vegyek?
- Yettel topik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- MIUI / HyperOS topik
- Fotók, videók mobillal
- One mobilszolgáltatások
- Nem minden Nothing Phone (3) születik egyenlőnek
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
-
Mobilarena
LG G2 témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
alex devil
senior tag
válasz
sanyika987 #12671 üzenetére
-
alex devil
senior tag
válasz
sanyika987 #12668 üzenetére
Igen, légyszi töltsd fel valahová, köszönöm szépen!
-
alex devil
senior tag
válasz
sanyika987 #12656 üzenetére
Köszönöm G és F nekem is van. Közben találtam [ROM][D802][D80220H]Original open eur 80220H kdz to flashable zip
(#12658) sanyika987 nálam ez történt amikor a linkedre kattintottam:
Köszönöm a válaszokat
-
stefi68
addikt
válasz
sanyika987 #12615 üzenetére
Húúú, ez tényleg jó! Ha CM12.1 mellé kapnék egy ilyen kamerát, tuti hogy csak azt használnám...
-
stefi68
addikt
válasz
sanyika987 #12613 üzenetére
Most már csak találj mellé egy jó kamerát és megyek rá én is
-
tirszin
senior tag
válasz
sanyika987 #12554 üzenetére
Én a stock Lolli mellé feltettem/állítgattam a Dori 5.9 kernelt, de még így sem tudtam elérni a stock KK üzemidejét, a Cloudy-ról pedig mindenki azt mondja, hogy még többet eszik.
A CM12.1 viszont mindenféle trükközés nélkül simán hozza a gyári KK ROM üzemidejét, ami azért elég barátinak mondható.
Nekem úgy tűnik, a CM nincs elcseszve úgy, mint az 5.02, ami ugye a Cludynak is elég masszívan az alapja.
-
cam383xxx
csendes tag
válasz
sanyika987 #12554 üzenetére
Köszi, mindjárt kipróbálom!
-
snow2014
aktív tag
válasz
sanyika987 #12555 üzenetére
es meg 1 utolso keldes ha valami oknal fogva nem jon be a 3.3 es vissza akarok alni a 2.2-re akkor megint kell bootloadert cserelni?
-
snow2014
aktív tag
válasz
sanyika987 #12549 üzenetére
minden megvan csak a root program kell !!!
-
75lion
tag
válasz
sanyika987 #12483 üzenetére
Gratula!
-
reap3r
aktív tag
válasz
sanyika987 #12480 üzenetére
Jó kis teszt lett szerintem. Az biztos, hogy van a metódusban kivetni való sok szemszögből nézve(nem tudom, hogy tudod-e milyen folyamatok futnak pl. kitkat alatt wifivel vs. lolli alatt wifivel[lollipop alatt állítólag nagyon sok minden fut ilyenkor]; ez a kijelzőidő kb. csak az adott szitura vonatkoztatható, mert viszonylag egy helyben áll közben a proci kb., szóval aki olvassa az ne várja, hogy messenger és netezéssel ugyanezt hozza kijelzőidőre, ott még a kitkat is lehet győztes...) A teszted szerint puszta videónézésnél már van +fél óra kijelzőidőd a stockhoz képest. Emellett gondolom azért jobban teljesít mind melegedés, mind nyers teljesítmény szempontjából a telefon. Teszem hozzá amúgy, hogy az alulfesz szerintem az általános készenlétet ilyen arányban dobja meg, azt talán lehet általánosítani.
Miután lesz rendesen időm én is jobban belematatok a beállításaimba, aztán én is alulfeszelek. Most sajnos nincs időm ilyenekre, mivel annyi zh-m, illetve beadandóm van (áramkörtervezés, elektrodinamikai szimulációk,stb...), hogy a feszültségekből már kezd elegem lenni
köszönöm a tesztet -
reap3r
aktív tag
válasz
sanyika987 #12478 üzenetére
Nem tudom, hogy az alulfesz mennyit hoz majd, de kíváncsian várom. A tippem az lenne, hogy nem hoz túl sokat, olyan 5%-ot saccolok
-
sanyika987
aktív tag
válasz
sanyika987 #12471 üzenetére
dorimanx 6.6 kernellel saját beállításaimmal 313 perces kijelző időt értem el
ez nem sokkal több mint a stock de elmegy még holnap az alul feszeléssel együtt is ki probálom -
extasymajom
aktív tag
válasz
sanyika987 #12475 üzenetére
nagy kár, pedig az ötlet nagyon jó. valahogy oldjuk meg. Majd kutakodom valami jó progi után én is.
-
extasymajom
aktív tag
válasz
sanyika987 #12473 üzenetére
Ja, azt hittem valami levadászható program
-
extasymajom
aktív tag
válasz
sanyika987 #12468 üzenetére
Mi volt az a progi? Hátha meg tudom szerezni.
-
reap3r
aktív tag
válasz
sanyika987 #12469 üzenetére
Arra figyelj, hogy a lollipop előtti romokon a teljes feltöltés nem akkor volt, amikor elérte a 100at a mutató, a 100% után a telefon pl. kitkaten kőkeményen töltődik még
-
sanyika987
aktív tag
válasz
sanyika987 #12467 üzenetére
mégse azzal a progival csinálom mert sajna elveszett
Geekbench3 aksi tesztelőjével csinálom inkább
pedig jó volt az a progi -
stefi68
addikt
válasz
sanyika987 #12465 üzenetére
Azt hogy csinálod?
Felteszed mindhárom rom-ból a legutolsót (10e/20h/30c), feltöltöd teljesen és azonos körülmények közt terheled lemerülésig?
Mindezt 1 nap alatt és ha még marad időd, ugyanezt megcsinálod Dori-val is?
Nem semmi...
Minden esetre kíváncsian várjuk az eredményt
-
stefi68
addikt
válasz
sanyika987 #12458 üzenetére
Szerintem mindenkit érdekel "mit hogyan álligattál"
De most komolyan, tegnap rákerestem a "dorimanx"-ra itt és semmi olyan hozzászólást nem találtam amiben épkézláb tanácsok lettek volna mit hogyan állítgassunk.
Pontosabban volt, még a KK-os verzióhoz, DM féle képekkel illusztrált útmutató, de abban még nem a Dori féle saját app volt. -
reap3r
aktív tag
válasz
sanyika987 #12454 üzenetére
A 6.5öt semmisítsd is meg gyorsan, mivel valami hiba miatt le is törölte a Dorimanx az oldalról és a fórumról is
Én iw feltettem, nem tűnt rossznak, aztán tettem is vissza a 6.4et... Van már 6.6 is amúgy.
-
cam383xxx
csendes tag
válasz
sanyika987 #12454 üzenetére
Köszi szépen!
-
válasz
sanyika987 #12417 üzenetére
Akkor szerencsés vagy valóban, hogy enged ennyit a procid.
Én meg mióta váltottam CM 12.1-e azt kérdezgetem magamtól, hogy mégis miért vártam ezzel ennyit?
Mondtam már ezt egyszer régebben (mikor még CM 12-n voltam), hogy "én már nem térek vissza stock LG ROM-ra".
Aztán végülis csak visszatértem, mikor jött hivatalosan is G2-re a lolli és arról meg a lollis Cloudy-s kiadások.Ez a jelenlegi CM iszonyatosan pattogós és sokkal kevésbé melegedős (nem turkálok kernel beállításokban, Cloudy ROM-on is alapon használtam minden ilyen haladó dolgot) és ami számomra új funkciók vannak benne, tetszenek is és használom is őket.
Érdekes egyébként, hogy itt még a gyári bill-t sem cseréltem még a jól megszokott Swiftkey-re, teljes jól használható.
UC Browser helyett is tökre bejön itt a gyári böngésző (UC csak azért esik ki, mert valamiért itt CM-en is pocsék teljesítményt nyújt fórum hozzászólás írás közben).Egyedül annyi hiányzik, hogy a Home előlapi gombbal lehessen duplakoppra zárni a képernyőt (pedig régebben ez CM fícsör volt, emlékszem rá).
Meg valamiért nem találom a módját, hogy az értesítési panel jobb felső sarkába egyedi profilképet adhassak meg (régebbi CM-en még ez is ment).Annak is örülök, hogy lehet váltani Kiegyensúlyozott és Teljesítménycentrikus mód között, így játékok alatt pl utóbbi módban érezhető rögtön a futásbeli különbség.
Bár elvileg automatikusan is feltudná ismerni, hogy alkalmazástól függően állítja magának a teljesítményt, manuálisan állítva mégis érződik különbség.----------------------------------------
@Danny365: Alig várom!
Gondolom hivatalos verzió megint február környékén lesz csak, szóval megint olyasmi kísérletezgetős hangulatban lehet majd részünk így év végén, mint ahogyan tavaly volt. -
Rasnac
aktív tag
válasz
sanyika987 #12418 üzenetére
Egyértelműen KK
bár használati szokásoktól is függ mert ha valaki csak böngészik Lpn de KK n meg sokat játszik akkor nyilván jobban merül
De átlagos használat mellett a KK nyer -
válasz
sanyika987 #12396 üzenetére
Nem Antutuzás közben kell neki feltétlen előjönnie majd, hanem sima hétköznapi használattal.
De majd meglátod a következő napokban. -
sanyika987
aktív tag
válasz
sanyika987 #12396 üzenetére
ime egy táblázat akit esetleg részletesebben érdekelnének ha más nem egy támpont lehet alul feszelés téren
-
válasz
sanyika987 #12394 üzenetére
Ha nem is leginkább akksi időben, de melegedés tekintetében tuti érezhető különbséget ad.
Bár asszem 40mv már elég szép, ott azért könnyen előfordulhatnak majd a napokban fagyások.Ha pedig nem, akkor szerencsésnek mondhatod magad.
-
tirszin
senior tag
válasz
sanyika987 #12392 üzenetére
Köszi, pár éve pont ezt használtam én is egy HTC-nél, akkor kipróbálom.
-
tirszin
senior tag
válasz
sanyika987 #12383 üzenetére
Szerintem még az lehet a gondja ezeknek a Lolli romoknak a KK-hoz képest, hogy túl alacsony erőforrás kérés "ingerre" már feljebb viszi a proci órajelét. Ezt kellene megkeresni, hol állítható. PC-n, AMD prociknál be lehetett lőni százalékosan minden feljebb lépés ingerküszöbét. (Ha a terhelés elérte pl. a 60%-ot, akkor lépet egyet.)
A másik pedig, amibe célszerű lenne még belenyúlni: a processzor magfeszültségének a csökkentése minden egyes órajelen, amennyit még stabilan elbír. (10-20% tartalék benne szokott lenni minden prociban.) Ez fontos tényező, mert négyzetesen hat az üzemidőre! -
Haugland
aktív tag
válasz
sanyika987 #12383 üzenetére
Jol latom, hogy ez a kernel nem erheto el f320l modellre?
Ha igen, tudna nekem valaki egy linket? -
tirszin
senior tag
válasz
sanyika987 #12381 üzenetére
Én 1 napja használom ezt a kernelt v30f alatt. A deffaulthoz képes visszavettem a max. órajelet mind a 4 magnál 2GHz-re és az alvó állapotban megengedett max. órajelet is levettem a minimális 1GHz-re.
Eddig úgy tűnik, egész szépen javul az üzemidő. Nálam eddig sem melegedett, a sebessége így is bőven elegendő.
-
reap3r
aktív tag
válasz
sanyika987 #12379 üzenetére
Persze, Dorimanx kernel az gyári romok alá tökéletes, de ha nem vagy nagyon mókolós, akkor várj meg majd ebből az új kernelből egy stabil/sokak által ajánlottat, ebben még lehetnek hibák bőven... Amúgy a Dorimanx kernel sem csodaszer, jól be kell állítani, hogy szépen menjen és jó akkuidőt is hozzon. Ha nem nagyon állítgat az ember, hanem az alapbeállításokkal használja, akkor kb. annyit fog látni belőle, hogy kevésbé melegszik, talán picit jobb lesz a teljesítmény, és kb. ugyanaz lesz az üzemidő, mint előtte...
Majd ha lesz annyi időm és akkora tudásom, akkor írok valami tutorial szerűséget magyarul, hogy kinek-hogyan-mit kell beállítani, hogy "jobb" legyen, mint pl. a gyári kernel és megérje mókolni vele...
-
Zoja™
őstag
válasz
sanyika987 #12371 üzenetére
Ment PÜ...
-
[lAyCsI]
addikt
válasz
sanyika987 #12373 üzenetére
írj az illetékesnek, biztosan segít
-
válasz
Az elég gáz, ha elszáll az IMEI-d.
Valami legutóbbi TWRP IMEI mentést mindenképp visszaállítanék, ha van. -
[lAyCsI]
addikt
válasz
IMEI anomália passz...
-
[lAyCsI]
addikt
válasz
sanyika987 #12363 üzenetére
a beállításokban ki tudtad választani?
-
PPatrik
aktív tag
válasz
sanyika987 #12298 üzenetére
Nem olvastam a topicot sok ideje ( = soha
)
Én tegnap raktam fel a gyári a V30f verziót, amiből csak vodás van, a t-s telómra.
Egyenlőre a korábbi V30a-hoz képest 20 ( 2 óra 10 képernyő) helyett 60% ( 1 óra 40 képernyő) van a nap végén benne, amúgy kb ugyanazt csináltam rajta mint mindig. Más romról nem tudok mit mondani, nagyon rég óta volt V30a rajta. -
[lAyCsI]
addikt
válasz
sanyika987 #12243 üzenetére
vannak benne előre beállított profilok, akksi kímélő, default, performance...
annyira nem másztam bele a dologba, teszteld -
[lAyCsI]
addikt
válasz
sanyika987 #12233 üzenetére
próbáld ki a Dorimanx kernelt [XDA]
elvileg van benne melegedés elleni optimalizáció is... -
AllTheBest
őstag
válasz
sanyika987 #12235 üzenetére
Életmentő vagy
Épp most tértem vissza megint lg g2-re, most egy oneplus one után és nem bírom ki a gyári rendszerrel... -
cam383xxx
csendes tag
válasz
sanyika987 #12231 üzenetére
Számomra a gyári lolli, vagy kk-ból az optimus rom...
-
sanyika987
aktív tag
válasz
sanyika987 #12228 üzenetére
megvan a hiba oka sajna egyböl 5.0 akartam rátenni de 4.2 már engedi is felrakni szal bocsi a zargatásért
-
stefi68
addikt
válasz
sanyika987 #9209 üzenetére
Ja, hogy 30a-t szerettél volna feltenni.
Én úgy értettem, a 30a-ra szerettél volna valami mást, mondjuk 30b-t, vagy 30e-t, mert már az is van...(#9210) Indiant: Lehet, hogy nem volt fennt CWM/TWRP neki. Amúgy látom bővült már a kínálat a zip-es Lollikból: Stock 30a/30b/30d/30e - flashable zip + Still have Recovery
-
Indiant
addikt
válasz
sanyika987 #9207 üzenetére
Egyszerűen nem értem, h. miért nem cwm-ből flashelitek a zip-et.
Úgy nem lenne tégla a teló. -
stefi68
addikt
válasz
sanyika987 #9207 üzenetére
Mit akartál flashelni rá?
-
FGyula30
aktív tag
válasz
sanyika987 #9205 üzenetére
Hogy sikerült téglázni? Leírhatnád mi történt pontosan.
-
kurion
senior tag
válasz
sanyika987 #9201 üzenetére
Ez alapján próbáld meg, ha van LG logó és nem barmoltál szét semmit ez helyre hozza ha minden igaz.
-
Haugland
aktív tag
válasz
sanyika987 #8978 üzenetére
Igen, ezt én is tanusítom! extasymajom kolléga nekem is segített, köszönet érte!
-
extasymajom
aktív tag
válasz
sanyika987 #8976 üzenetére
Nekem van egy megbizhato emberem. Mar vettem tolle es azota is azt hasznalom es tokeletesen mukodik. Nincs sargulas vagy ragaszto elvalas. Priviben dobok linket.
Igaz ez valamivel dragabbra jon ki. -
extasymajom
aktív tag
válasz
sanyika987 #8964 üzenetére
Szerintem nem erdemes mert alig valamivel olcsobb mint kijelzovel es kerettel egyutt arrol nem beszelve hogy speci melegitopad kell a kulonvalsztashoz es nem hinnem hogy konnyen talalsz olyat aki ezt megcsinalja.
Inkabb rendelj egy komplett kijelzot 13ert kb es otthon max 30perc alatt te is ki tudod cserelni -
kisgergely80
tag
válasz
sanyika987 #4780 üzenetére
Nem akarok vitát indítani, ezért véleményt nem írok róla. A support, az nem túl jó. Amit kiadnak, mint rom, nagynehezen, az nem a megbízhatóságról híres. A többit pedig olvasgathatod a sony hírek hozzászólásainál. Szintén van tapasztalat. Annak a sok negatívumnak, amit lehet olvasni, a 80%- a igaz.
-
kisgergely80
tag
válasz
sanyika987 #4776 üzenetére
Helyedben hanyagolnám a sony-kat. A G3-on nagyon lehet érezni a QHD hátrányát, tapasztalatból mondom. S5-ből van 3 a környezetemben, eddig egyik sem kopik, de bármi megtörténhet még. M8 tényleg nagyon király telefon. Ott igazából a nagy káva és nem túl jó kamera a negatívum. Én még elgondolkoznék egy note 3-on, ha szereted az amoledet és még nem túl nagy.
-
rayoliviero
veterán
válasz
sanyika987 #4770 üzenetére
S5, ha a kopás nem zavar.
-
pestibenji
senior tag
válasz
sanyika987 #4768 üzenetére
szerintem mindháromnak megvannak a maga előnyei
Keress interneten összehasonlításokat, a GSMARENA.COM-on biztos van. -
KM650
újonc
válasz
sanyika987 #4680 üzenetére
Szia.
Jártam már így,ha nem sikerült megoldanod írj PM-et. -
válasz
sanyika987 #4680 üzenetére
Fasza....most lehet hülyeséget kérdezek, de itt már mindent kell nézni....nincs csutkára lemerülve az akksi, van benne szufla?
-
snow2014
aktív tag
válasz
sanyika987 #4668 üzenetére
recoverybe tuti nem birsz belepni ? power + hang le majd meg 1x power.....utanna 3x power gomb lenyomasa ! en is jartam igy de nekem bejott utanna a recovery ezzel a modszerrel....de en download modba is birtam lepni !
-
válasz
sanyika987 #4676 üzenetére
állj neki a linuxos módszernek
de ha nincs kedved fogalkozni vele, adok érte egy ezrest -
válasz
sanyika987 #4665 üzenetére
Gondolom hard resetet próbáltál már....hogy történt? Kdz-vel?
-
rayoliviero
veterán
válasz
sanyika987 #4665 üzenetére
Szia!
Összefoglalóban lévő Linuxos módszer, vagy ha nem segít, akkor gari.
-
pusihusi
addikt
válasz
sanyika987 #3482 üzenetére
A 3Gb-os LG-re, vagy Iphone 6-ra
Én ezekre váltanék. Nem baj ha hajlik
-
JoeCockBill
senior tag
válasz
én is agyaltam rajta, de rá kellett jönnöm hogy semmi értelme. lassabb a telefon és kevesebbet bír az akku. aminek nem örülök, mert idén mindenképp váltani szeretnék (nincs bajom a G2vel, csak mindenképp úgy akarom eladni hogy még legyen rajta 1 év gari). először az volt a koncepcióm hogy olyan telefont szeretnék ami szinte mindenben jobb mint a G2, de hamar rá kellett jönnöm hogy ez lehetetlen, úgyhogy módosítottam az igényeim arra hogy semmiben se legyen rosszabb mint a G2. egyelőre ilyet sem találtam, ami annak fényében durva hogy ez a telefon 1 éves. mindenesetre szívesen fogadok tippeket. (még az új nexusban bízom hogy nem kutyaszarból gyúrnak bele akkumlátort)
-
spuros
őstag
válasz
sanyika987 #3488 üzenetére
Szerintem a nagyobb kijelző, cserélhető tárhely+akku nem éri meg azt a többletet.. A lézeres célzókának nem tudom mennyi gyakorlati haszna van azon kívül, hogy jól hangzik. Mindennapi használatban úgy gondolom nem jön elő amennyivel erősebb a készülék.. Ha érdekel a véleményem én nem fizetnék rá. Majd talán a következőre.
-
Fredy02
tag
válasz
sanyika987 #3479 üzenetére
Mondom simán lehet hogy csak nálam volt probléma vele, nem adtam neki elég időt sem hogy teszteljem, lehet később még felrakom további tesztelésre, de így elsőre nekem ezt a benyomást hozta.
-
HUTCHDB
nagyúr
válasz
Semmi esetre sem.
Annyira laggos, akadozos a rendszer, hogy az mar minosithetetlen...
Nehany napig volt nalam.
A cloudy g3-as 2.0-as romja kategoriakkal jobban fut g2-on, mint ugyanaz g3-an.
En egyelore biztos hogy egy fillert nem fizetnek ra. -
spuros
őstag
válasz
Szerintem nem..
-
válasz
Ezen én is gondolkoztam már....amik vonzanak benne: a kicsit nagyobb kijelző, cserélhető memóriakártya, vezeték nélküli töltés, a lézeres izé nem tudom hogy jól működik e......
-
HUTCHDB
nagyúr
válasz
sanyika987 #3372 üzenetére
De mi a gondod?
Az fc-k szerintem nem termeszetes dolgok, nalam semmi ilyesmi nincs.
De, nyilvan, ahogy irtad, izlesek es pofonok... -
HUTCHDB
nagyúr
válasz
sanyika987 #3370 üzenetére
A play-el vannak gondok, de nem csak miui-n, hanem mas romokon, es mas telefonokon is.
Ujrainditas megoldja ezt a hibat.
Mashol nalam nincs semmi gond. -
hard74
senior tag
válasz
sanyika987 #3367 üzenetére
Erre én is ma reggel jöttem rá amikor a 4.9.26 felrakása után ua fogadott,mint téged.Előző verzióknál ilyen nem volt.Gondolom alapból a Mipop-ot erőltetné,ha működne.Illetve a gtbluesky verzióból kiszedett Mipop apkt telepítve működik,de az appok kilövésével ez is megszűnik létezni.
-
hard74
senior tag
válasz
sanyika987 #3365 üzenetére
Beállítások-Lgsettings-Virtual keys-Navigation bar bekapcs,és lesz navbar.
-
Brumi˘
addikt
válasz
sanyika987 #3359 üzenetére
Rakj fel egy philz bootloadert a twrp helyett, ez ha jol tudom megoldja. Én miuihoz azt használok.
-
HUTCHDB
nagyúr
válasz
sanyika987 #3359 üzenetére
Ez volt hiba masoknal is.
Sajnos nem tudok ra megoldast.
Nalam nincs ilyen hiba szerencsere.
Probald meg ismet full wipe-al a rom feltetelet.
Talan meg egy korabbi 4.9.5-sel is kiserletezhetsz. -
snorbi82
senior tag
válasz
sanyika987 #3312 üzenetére
-
david_97
senior tag
válasz
sanyika987 #3302 üzenetére
-
snorbi82
senior tag
válasz
sanyika987 #3309 üzenetére
Volt mar róla cikk! Elvileg mi megkapjuk!
-
válasz
sanyika987 #3309 üzenetére
Remélem lesz aki fog vele foglalkozni....
-
válasz
sanyika987 #3307 üzenetére
Elvileg október közepén jön az L. Ha lesz a miénkre, akkor mindenképp az után...mondjuk jó lenne...
-
davis999sola
tag
válasz
sanyika987 #3297 üzenetére
Stock 4.2.2 rom stock kernel
-
iceQ!
addikt
válasz
sanyika987 #3219 üzenetére
Nekem is...Én is csak ajánlani tudom
-
Pálfi Tamás
csendes tag
válasz
sanyika987 #3214 üzenetére
Lehet megnézem mit tud
-
Soltee
tag
válasz
sanyika987 #3165 üzenetére
Sajátja a legjobb. Ilyen jó uzemidom 1 rommal sem volt még
-
iceQ!
addikt
válasz
sanyika987 #3165 üzenetére
Engem érdekelne a 2.0-ás Cloudy! De még várok
Marad az optimus hát ha jön frissítés
-
iceQ!
addikt
válasz
sanyika987 #3154 üzenetére
Stockos romok érdekelnek leginkább.
-
iceQ!
addikt
válasz
sanyika987 #3152 üzenetére
Ez melyik ROM lenne?
-
iceQ!
addikt
válasz
sanyika987 #3134 üzenetére
Értem. Na kiderül. Állítani érdemes azokat amit DM mutatott?
-
KukkSteve
senior tag
válasz
sanyika987 #3126 üzenetére
Köszönet, be is lőttem.
iceq9999:
Nekem most úgy van...Eddig jó minden.
Coolpad F1ről "kényszerültem" G2re, kb ugyan olyan a térerő, meg a gps. Lehelletnyivel mondjuk szerintem az F1nek jobb volt a térereje, meg pl a böngészés is gyorsabb volt...de mind1. -
iceQ!
addikt
válasz
sanyika987 #3126 üzenetére
Térerő, hang minden fasza vele?
-
Danny365
őstag
válasz
sanyika987 #3064 üzenetére
Igen, csak onnan lehet beszerezni és sorry, privátban sem osztom meg. Én nem is azért vettem meg elsősorban, mert annyira kellett volna, hanem hogy végre kicsit vissza tudjak adni abból, amit xdabbeb tett értünk full ingyen.
-
iceQ!
addikt
válasz
sanyika987 #3061 üzenetére
Patent nagyon. G2 Stock romban az aku úgy merült hogy 100%ig állt majd egyszer elkezdett lezuhanni a százalék jelző. Itt szépen mutatja. Idáig semmivel nincs gondom. iGo végül jó lett és a GPS is 5-10 mp alatt talál műholdat
-
iceQ!
addikt
válasz
sanyika987 #3059 üzenetére
Mind a kettő fel van már töltve nekem Drivera
-
horimiki72
aktív tag
válasz
sanyika987 #3047 üzenetére
xwidget a gplayről.Ha abban nem találsz neked megfelelőt akkor sehol.
-
Corgan82
aktív tag
válasz
sanyika987 #3049 üzenetére
Úgy nézem, hogy ma kiadta újra a Dorimanx 7.8-at, valami baj lehetett az előzővel.
-
iceQ!
addikt
válasz
sanyika987 #3047 üzenetére
Weather and Clock widgetet rakd fel
-
iceQ!
addikt
válasz
sanyika987 #3042 üzenetére
Én más időjárás widgetet használok!
-
hard74
senior tag
válasz
sanyika987 #3042 üzenetére
Mi a baj az időjárás widget-tel?
-
iceQ!
addikt
válasz
sanyika987 #3038 üzenetére
+1 ma dobtam fel kiderül hogy mennyire adja de szerintem nem lesz gáz
-
sanyika987
aktív tag
válasz
sanyika987 #3035 üzenetére
Meg van a döntés
Optimus g3 rom marad meg
Nekem mindenre megfelelt -
iceQ!
addikt
válasz
sanyika987 #3026 üzenetére
+1
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Általános eszmecsere: LG G2 - tapogatnivaló hátsó
-Olvasd el a téma összefoglalót!
-Tilos a függetlenítés!
A függetlenítés a BTK 300 §/C bekezdése szerint törvénybe ütközik, kivételt képez ez alól, ha a szolgáltatótól kérjük a telefon hálózatfüggetlenné tételét.
-Tilos a Warez!
Fájlmegosztó és egyéb, ,,virágboltos" forrásból származó alkalmazások fellelhetőségének megbeszélését hanyagoljuk a Prohardver! lapcsalád fórumain.
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen processzort vegyek?
- Milyen videókártyát?
- ldave: New Game Blitz - 2025
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Napelem
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Házimozi haladó szinten
- További aktív témák...
- HYNIX 2GB DDR3 RAM eladó
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 docking station (5TW10AA) - 3x4K felbontás, 120Hz képfrissítés
- HPE Apollo 4200 Gen9 2U rack szerver, 1x E5-2620v4, 64GB RAM, 24x3.5" 2U-ban! ÁFA-s számla, garancia
- CarPlay / Android Auto adapter meglévő Android alapú fejegységhez
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest