- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- 8300 mAh, maradhat?
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Feljutott a G96 a Moto széria csúcsára
-
Mobilarena
LG G2 témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szerintem legyen elég annyi, hogy sokan, akik korábban egyéb telefonon imádtak MIUI-n lenni, azok szinte kivétel nélkül elpártoltak pár nap után a G2-es hivatalos MIUI-ról.
Erre a telefonra úgy tűnik nem vált be az a rendszer. Nem véletlenül nem túl gyakori téma itt a topikban sem a MIUI.
--------------------------------------
@Zoooja: Köszi!
(a grat-ot az avataromhoz)
-
Nincsenek személyes tapasztalataim MIUI-val, linket ugyanannyi erővel tudok keresni, mint akár te.
DE!
Nem tudom tudod-e, hogy G2-n a MIUI-t jelen állapotában még messze nem mondják tökéletesnek, pl amire hirtelen emlékszem, az ékezetes betűkkel gázos a helyzet (nem tudom pontosan mi, visszakereshetsz erre itt, mert volt már téma), bár ha egyébként angol nyelven használnád, ez a probléma ugye úgy kiesik.De úgy tudom egyébként sem hozza teljes pompájában a MIUI érzést. Pl lassúcska, döcögős tud vele lenni a rendszer, ami ugye szintén nem illik a MIUI világba.
---------------------------------------------
@Zoooja: Az Összefoglalós képen engem inksbb csak egy dolog zavar, az pedig a JB-s kék stílusú értesítési sáv.
Akár elég lenne csak az értesítősávot átszínezni fehérre és úgy oké is lenne.
De ezt persze mind csak egy apró ötlet. -
stefi68
addikt
A korábbi hozzászólások alapján szerintem JB Bootloader, KK Baseband és még egy KK Partition fix is elképzelhető.
Meg kellene nézni mit tartalmaz a Resurrection_Remix.zip fájl.
Ha van benne aboot.img meg modem.img (vagy bin) akkor azok nem kellenek, mert felrakja magának.
Ha van benne tz-, sbl1-, rpm-, persist-, dbi.img akkor a partition fix sem kell mert azt is megcsinálja magának (bár nem hiszem hogy ilyen lenne benne).
Azért valaki erősítse meg, hogy jól gondolom. Ne csináljunk már (fél)téglát szegény telefonból.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Általános eszmecsere: LG G2 - tapogatnivaló hátsó
-Olvasd el a téma összefoglalót!
-Tilos a függetlenítés!
A függetlenítés a BTK 300 §/C bekezdése szerint törvénybe ütközik, kivételt képez ez alól, ha a szolgáltatótól kérjük a telefon hálózatfüggetlenné tételét.
-Tilos a Warez!
Fájlmegosztó és egyéb, ,,virágboltos" forrásból származó alkalmazások fellelhetőségének megbeszélését hanyagoljuk a Prohardver! lapcsalád fórumain.
- Csere-Beszámítás! AMD Számítógép PC Játékra! R5 5500 / RX 5700XT / 32GB DDR4 / 256SSD+1TB HDD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte GA-A620M R5 7600 32GB DDR5 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA Corsair 750W
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
- Motorola G72 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest