- iPhone topik
- A Z Fold7, vagy a Magic V5 a vékonyabb valójában?
- MIUI / HyperOS topik
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Macrodroid
- Légies iPhone halvány színei
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Mobil flották
-
Mobilarena
LG G2 témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
fOriginal #11456 üzenetére
Pedig mára már minden G2-re elérhetőnek kéne lennie Pc Suite-on keresztül a Lolli-nak.
Ebben az esetben az lehet, hogy valami nem ebbe a régióba szánt GSM boltos telefonod van, amire magadnak kell raknod Lolli rendszert (ha nagyon kell az neked egyáltalán), mégpedig az Összefoglalóban található kdz-s eljárással.------------------------------------------
@cettlee: Ja, hívás közben nem próbáltam még tárcsázóból névjegyet menteni, abban nem tudok segíteni.
-
válasz
fOriginal #11450 üzenetére
Szia!
LG Pc Suite programmal tudod frissíteni a telefonod vezetékesen (csak is vezetékesen fog menni), de arra készülj fel, hogy frissítés után, ha folyamatosan hibákat ír majd indulás után a telefon, akkor nyomnod kell majd egy Hard Reset-et is (ami egyébként is ajánlott egy ilyen főverzió váltás esetében).
--------------------------------------
@cettlee: Melyik Cloudy ROM-od van pontosan?
Mert én most Cloudy G2 3.2 alatt kipróbáltam, hogy a Tárcsázóban elkezdtem randomra számokat ütögetni és a számok alatt auto. megjelent egy "Új névjegy" lehetőség, amire rábökve el lehet menteni a beütött számot.--------------------------------------
@HUTCHDB: Azt sejtem igen, mivel ugye nincs olyan Cloudy ROM, ami ezek után a biztonsági javítások után jelent volna meg.
--------------------------------------
@Danny365: Köszi a megerősítést, mihamarabb teszek egy próbát ezzel a CM12.1-el én is!
Már csak ezek miatt a biztonsági javítások miatt is (amik egyébként lehet túlzottan is fel lettek kapva és közben azért nem annyira fenyegető ez az átlagemberek számára).
Új hozzászólás Aktív témák
Általános eszmecsere: LG G2 - tapogatnivaló hátsó
-Olvasd el a téma összefoglalót!
-Tilos a függetlenítés!
A függetlenítés a BTK 300 §/C bekezdése szerint törvénybe ütközik, kivételt képez ez alól, ha a szolgáltatótól kérjük a telefon hálózatfüggetlenné tételét.
-Tilos a Warez!
Fájlmegosztó és egyéb, ,,virágboltos" forrásból származó alkalmazások fellelhetőségének megbeszélését hanyagoljuk a Prohardver! lapcsalád fórumain.
- Apple iPhone 12 Mini 64Gb, Szép Állapotban, Akku:91% 12 hónap Garancia, Fekete Színben
- Apple iPhone 13 Mini 128Gb, Újszerű Állapotban, Akku:100%, 12 hónap Garancia, Fekete Színben
- Apple iPhone 13 Pro 256Gb, Újszerű állapotban, Akku:90%, 12 hónap Garancia, Kék Színben
- Apple iPhone 15 128Gb, Akku:90%, 24 hónap Garancia, Fekete Színben, Kártyafüggetlen
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB ,Akku 100% 26 Töltés, 2026.02.26-ig Apple Garancia Makulátlan állapotú
- Új! Számla + 1-3ÉV Gari! Áfás! Gamer PC - Számítógép! I5 14400F / RTX 3080 / 32GB DDR5 / 1TB SSD M.2
- OLCSÓBB!!! Apple Ipad Pro 2 gen2 10,5" 2K retina A1709 64GB
- AKCIÓ! Apple Mac mini 2020 M1 8GB 256GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Apple iPhone 14 128Gb Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A520 AORUS R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 XT 8GB Rampage SHIVA TT 500W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest