- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Google Pixel topik
- Friss koncepciót hoz a Nothing Phone (3)
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- One mobilszolgáltatások
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
-
Mobilarena
LG G2 témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szia!
Természetesen vannak még hibák benne bőven, minap írtam egy hozzászólást a másik topikban pont e témát illetően.
Utolsó kérdésedre meg: villámgyors és akku is jó.
De már CM 12.1 is nagyon jó volt ezeket illetően, ha CM 13 jobb tud lenni ezekben, az csak úgy jön ki, ha két telefont a két féle CM-el egymás mellett nyomkodunk. -
Zoja™
őstag
Az official CM12-ről nem lehet eltüntetni a kettős keresztet, az csak akkor jelenik meg, ha valami root jogosultságot igénylő feladat fut a háttérben.
QuickRemote port pedig itt található, ne tévesszen meg, hogy G3-ra való, mert működik G2-n is. Viszont kell hozzá egy SELinux Mode Changer is, amiben át kell állítani az SELinux-ot permissive-re, hogy működjön.
@cicaslany86: Bele lehet írni az összefoglalóba, de inkább csak arra hívnám fel a figyelmet, hogy az xda-n található romok leírását és a hozzá tartozó hsz-eket is el kell olvasni.
-
Danny365
őstag
Itt van.
Hangról nem tudok nyilatkozni, nálam nem volt halk sosem, semmilyen körülmény között sem kellett max közelébe tekernem a hangot.
A telepítésről passz. Szerintem simán nem flashelheted fel 5.0.2-ről, de majd a tapasztaltabbak megmondják, én még nem nyúltam hozzá az LG-féle 5.0-hoz. -
JoeCockBill
senior tag
twrp mentést tettél vissza vagy újraflashelted a romot? nekem akkor volt ilyen mikor cm alapúra visszatettem egy stock alapú rom mentést. flashelgettem orrba szájba mindenféle modemet, de csak rom újrarakás segített. nem örültem, lakhattam be újra. bár azóta rájöttem hogy flash után visszatehettem volna a mentést, valószínű működött volna
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Általános eszmecsere: LG G2 - tapogatnivaló hátsó
-Olvasd el a téma összefoglalót!
-Tilos a függetlenítés!
A függetlenítés a BTK 300 §/C bekezdése szerint törvénybe ütközik, kivételt képez ez alól, ha a szolgáltatótól kérjük a telefon hálózatfüggetlenné tételét.
-Tilos a Warez!
Fájlmegosztó és egyéb, ,,virágboltos" forrásból származó alkalmazások fellelhetőségének megbeszélését hanyagoljuk a Prohardver! lapcsalád fórumain.
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- iPhone topik
- Xbox tulajok OFF topicja
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- E-roller topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Milyen egeret válasszak?
- További aktív témák...
- Dell USB-C dokkolók: (K20A) WD19/ WD19S/ WD19DC + 130W, 180W, 240W töltők
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- BLUESUMMERS NVMe SSD adapter
- Samsung Galaxy S22 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S21 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest