Hirdetés
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Xiaomi Mi 9 - egy híján
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
-
Mobilarena
LG G2 témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szia!
Természetesen vannak még hibák benne bőven, minap írtam egy hozzászólást a másik topikban pont e témát illetően.
Utolsó kérdésedre meg: villámgyors és akku is jó.
De már CM 12.1 is nagyon jó volt ezeket illetően, ha CM 13 jobb tud lenni ezekben, az csak úgy jön ki, ha két telefont a két féle CM-el egymás mellett nyomkodunk. -
Zoja™
őstag
Az official CM12-ről nem lehet eltüntetni a kettős keresztet, az csak akkor jelenik meg, ha valami root jogosultságot igénylő feladat fut a háttérben.
QuickRemote port pedig itt található, ne tévesszen meg, hogy G3-ra való, mert működik G2-n is. Viszont kell hozzá egy SELinux Mode Changer is, amiben át kell állítani az SELinux-ot permissive-re, hogy működjön.
@cicaslany86: Bele lehet írni az összefoglalóba, de inkább csak arra hívnám fel a figyelmet, hogy az xda-n található romok leírását és a hozzá tartozó hsz-eket is el kell olvasni.
-
Danny365
őstag
Itt van.
Hangról nem tudok nyilatkozni, nálam nem volt halk sosem, semmilyen körülmény között sem kellett max közelébe tekernem a hangot.
A telepítésről passz. Szerintem simán nem flashelheted fel 5.0.2-ről, de majd a tapasztaltabbak megmondják, én még nem nyúltam hozzá az LG-féle 5.0-hoz. -
JoeCockBill
senior tag
twrp mentést tettél vissza vagy újraflashelted a romot? nekem akkor volt ilyen mikor cm alapúra visszatettem egy stock alapú rom mentést. flashelgettem orrba szájba mindenféle modemet, de csak rom újrarakás segített. nem örültem, lakhattam be újra. bár azóta rájöttem hogy flash után visszatehettem volna a mentést, valószínű működött volna
Új hozzászólás Aktív témák
Általános eszmecsere: LG G2 - tapogatnivaló hátsó
-Olvasd el a téma összefoglalót!
-Tilos a függetlenítés!
A függetlenítés a BTK 300 §/C bekezdése szerint törvénybe ütközik, kivételt képez ez alól, ha a szolgáltatótól kérjük a telefon hálózatfüggetlenné tételét.
-Tilos a Warez!
Fájlmegosztó és egyéb, ,,virágboltos" forrásból származó alkalmazások fellelhetőségének megbeszélését hanyagoljuk a Prohardver! lapcsalád fórumain.
- iPhone 17 Pro Max / 256GB / Több színben / Gyári kártyafüggetlen
- iPhone 13 Pro Max / 256GB / Gold / Gyári kártyafüggetlen (107A)
- Vadonatúj Blackshark 4 256GB full turbó mobilgamer csomag, kártyafüggetlen!
- Unihertz Titan Slim, QWERTY billentyűzet, Android, 4100 mAh akkumulátor
- Xiaomi 14T Pro 512GB (kék)
- DOKKOLÓ BAZÁR! Lenovo, HP, DELL és egyéb más dokkolók (TELJES SZETTEK)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 128GB Purple-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3630,94% Akkumulátor
- Alkatrészt cserélnél vagy bővítenél? Nálunk van, ami kell! Enterprise alkatrészek ITT
- Bomba ár! Dell Latitude 5430 - i5-1235U I 16GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I NBD Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest