- Prohardver app (nem hivatalos)
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Milyen okostelefont vegyek?
- A HMD visszalép az USA piacáról
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Légies iPhone halvány színei
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- 8300 mAh, maradhat?
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
-
Mobilarena
LG G2 témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
m_dawe
senior tag
válasz
snow2014 #12764 üzenetére
Hello.
Igen próbáltam. Kb. 1 hónapi volt fent. Akkuban jobb, mint a gyári romok és szinte semmit nem melegszik. Gyorsaságban nincs sokkal lemaradva a Nexus5X-től. Rengeteg beállítási ehetőség van benne. Semmi bug, semmi akadás. Egyetlen gyengéje a kamera, de sajnos az összes CAF alapú romban eléggé gagyi.. -
válasz
snow2014 #12649 üzenetére
JB bootloader-t, amit itt alul meg is találsz.
Utána mehet rá a Restore backup.--------------------------------------------------
@viccaa: Lollipop jobban meríti az akksit, szóval ha téged a jelen állapot is zavar, akkor nem ajánlom.
Nem gyári töltő használatával meg nem ártasz a telefonnak. -
sanyika987
aktív tag
válasz
snow2014 #12550 üzenetére
lollihoz én ezt használom
töltöd telepíted és telefont rádugod start és kész
usb hibakereslést kapcs be -
reap3r
aktív tag
válasz
snow2014 #12519 üzenetére
Dorimanxhez annyit tudok ajánlani, hogy vannak benne alapból profilok, alapból default van beállítva, de van battery profil, extreme battery no meg vannak a performance profilok is.
Kezdetben ezeket nézd meg, hogy neked melyik jön be, ha pedig nem jön be egyik sem, akkor állítgathatsz...Én pl. a default beállítást használom. Mind a 4 mag engedélyezve van, mindegyiknek 2.26ghz a maxa egyelőre. A screen off max freket 1,26 ghz-re tettem. A governorok amúgy ondemand-ek, mert az van a legjobban megcsinálva. Ha rövid spike load van, akkor pedig 1 mag van bekapcsolva. Mmc power usage pedig Power Save-en van. Valahol nyomta még egy powerefficient workakármiket is. Illetve ukms 1000 ms. Ezek vannak most bennem, így nekem nagyon szépen megy a telefon és most úgy néz ki, hogy akksival is jól bírja... Majd ha valamikor alulfeszelek és jobban belematatok és úgy találom, hogy pöpec lett az egész, akkor megosztom itt az emberekkel a beállításaimat Cloudy 3.3hoz... Teszem hozzá, hogy nem játszok a telefonon! Szóval chrome+messenger+youtube+sorozat nézés+pdfek és ilyesmikkel terhelem a telómat... Van még nekem is bőven mit állítanom.
-
-
cam383xxx
csendes tag
válasz
snow2014 #12512 üzenetére
Semmi extra, csak mielőtt flashelnéd a cloudy 3,3-at, flasheld ezt:
https://www.androidfilehost.com/?fid=24052804347760919Aztán szokásos wipe( system, data, dalvik, cache)
Ezek után mehet a cloudy 3.3 flashelése.
Ha nem a 2.8.7.1-es twrp-d van, akkor elsőként azt flasheld innen:
http://blastagator.ddns.net/twrp/2-8-7-1.phpÉn így csinálom, mindig minden rendben megy...
-
reap3r
aktív tag
válasz
snow2014 #12402 üzenetére
Az alá én anno Optimus kernelt használtam. Optimus 1.3ra keress rá itt vagy a másik fórumon, meg fogod találni. A doriból az utolsó KK-ra való is jó állítólag, de én azt nem használtam és beállítást sem tudok hozzá.
Más:
Cloudy 3.3+Dorimanx 6.4 első már belakott rendes akksiidő :5ó 10p kijelzőidő.
26 óra használat.
Sok wifi és volt mobilnet is.
Főként messenger, chrome, youtube meg pdf olvasás ment.
Teljesen default beállítással.Sztem teljesen rendben van defaultnak jó, de ugye ez még nagyon korai kijelentés az akksiidőre, de más szempontból szépen és gyorsan megy a telefon szerintem.
-
válasz
snow2014 #12238 üzenetére
CloudyG2 3.3-al ugye kapnál egy Lolli rendszert és valószínűleg a jelenlegi állapotodhoz képes jönne a szokásos Cloudy minőség, viszont valószínűleg valamennyivel jobban melegedne a telefonod, viszont smooth-abb lenne a rendszered.
Na meg persze frissebb android verzió, néhány ebben a verzióban bevezetett funkcióval (pl SmatLock nagyon hasznos tud lenni).
Melegedés meg orvosolható akár kernel cserével finomhangolgatással, ha van ehhez az embernek türelme meg szakértelme.Ha nem fontos a kamera, akkor viszont mindenképpen inkább natúr android ROM-ot javaslok, mint pl CM 12.1, SlimSaber vagy BlissPop (ebből az utóbbi 1-2 build nem a legjobb mondjuk).
Szerk: Ja és ha Lollipop Cloudy ROM mellett döntenél, akkor inkább a 3.2, mert a 3.3 az sokaknál problémásabb.
-
Rasnac
aktív tag
válasz
snow2014 #10861 üzenetére
Helló
Üdv újra ittCloudy 3.2 t tudom ajánlani amennyiben persze a többiek nem szavaznak le
Feltelepítése
Root és twrp kell hozza összefoglalóban leírtak szerint majd kell a bootstack changer amit már pár hsz.el ezelőtt linkeltem
Hozza kell még a Cloudy 3.2 zip aztán kábé ennyi
Felrakod a changert KK-ra allitod majd felrak egy új twrpt és arra már mehet is a Cloudy 3.2 aromában kiválasztós mi kell és kész
Egy Teljes gyalulás twrpbol restart és már kész is -
rzoli
senior tag
válasz
Szerintem itt elég jól összefoglalta tibbike01.
http://mobilarena.hu/tema/lg_g2_melyviz/hsz_10714-10714.html
-
gps76
őstag
válasz
Na én nem kínlódok a főzött romokkal,felraktam az összefoglalóban szereplő droidth stock lollipopot és milyen furcsa,minden tökéletesen működik benne,még a kamera szoftver is majdnem olyan mint az xcam. Gördülékenységre is rendben van,üzemidőben még nem derült ki mit tud.
-
válasz
snow2014 #9030 üzenetére
KK Baseband flash-elése mehet igen, ártani nem árt.
Meg úgy tudom lolli-ról való egyéb KK alapú ROM-ra való váltásnál kell még flash-elni KK_partition_fix zip-et is, korábbi hozzászólásokban "partition" kulcsszóval keresve talalálhatsz hozzá linket gondolom.Gapps-ra meg nincs szükséged Cloudy ROM-ok esetében.
Ja és a "partition" kulcsszóval való hozzászólás keresésre úgy emlékszem egyúttal pontos leírást is fogsz találni a dolgok menetéről.
-
iceQ!
addikt
válasz
snow2014 #5156 üzenetére
Felrakta, Kezdőlap leállal indult...
NA ott elegem is lett
És most ott tartok hogy nincs oprendszer a telón. Belépek bootload-ba és nem akarja telepíteni a kdz-t mert nem tud a telóhoz csatlakozni. Driver a legújabb van fent(régivel se ment).
Frissítés javítással próbálkozom.....hátha
Idáig van egy frankó kijelzős téglám
-
HUTCHDB
nagyúr
válasz
snow2014 #4286 üzenetére
Ez azert nem ilyen egyszeru.
Vannak egyeni preferenciak.
Van aki egyes dolgokat alavet pl. a stabilitasnak, vagy a gyorsasagnak, vagy eppen a kinezetnek.
Van akinek az lg ui, van akinek a stock android tetszik.
Az altalam hasznalt rom pl. benne sincs ebben a tizesben, holott nekem ez a best... -
RomiJosy
aktív tag
válasz
snow2014 #4260 üzenetére
Én is ezzel szoptam pár napja és rájöttem a turpisságra. Nem írja a leírás,hogy először kapcsold ki a telt és utánna nyomd a két gombot. Ahogy előttem írják lg logó bejön,elenged a két gomb és megint nyom addig míg reset,ott kétszer a bekapcs gomb.
Ha tvrp rajta van az első amit meg kell lépni az a becup,amit lementessz a pcre. Addig ne babráld. -
HUTCHDB
nagyúr
válasz
snow2014 #4260 üzenetére
Osszefoglaloban le van irva.
2 fele belepes van. Az egyik amikor hangero le es a power gomb nyomasa utan mikor megjelenik az lg logo, akkor 1 mp-re elengeded, majd ugyanezen gombokat kell ismet megnyomni, mig nem jon be a factoty reset " menu". A masik (ha az elozo nem mukodik) akkor az lg logo miutan megjelenik, es elengeded a gombokat 1 mp-re, azutan a hangero le es hangero fel gombokat nyomod meg.
(Vigyazz, ha nincs twrp-d, akkor ha tovabb lepsz, factory resetet csinal a vegen!)A playrol is letolthetsz egy rebooter programot, es abbol recovery-ben inditasz. (Ez csak akkor mukodik, ha custom recovery van a telefonodon.)
-
Rickenstein
senior tag
válasz
snow2014 #4218 üzenetére
TWRP boot manager telepítés egyszerűen: Link
Gapps nemkell hozzá, benne van az OptimusG3 romban (pl. Cyanogenmod rom-oknál külön kell telepíteni TWRP-vel).
A Kitkat baseband csak akkor kell, ha a jelenlegi Android verzió a telefonon nem 4.4.x
...egyébként nekem sz.r volt a gyári és az OptimusG3 rom XDA oldalán linkelt kitkat baseband is (sokszor nem hallott a másik fél beszélgetés közben). Viszont felraktam egy Cyanogenmod romot és abban benne volt a baseband is, ami úgy tűnik frankó (a Cyanogenmod rom után raktam fel az OptimusG3 romot).
OptimusG3 kevés memória probléma javítása: Link
A build.prop fájlt ezzel lehet szerkeszteni.
Nálam 3-400MB szabad RAM helyett rögtön lett 6-700MB -
HUTCHDB
nagyúr
válasz
snow2014 #4215 üzenetére
Tegyél fel egy twrp tecovery-t.
Belépve recovery-be csinálj backup-ot, ahol az egész rendszert és az efs-t is ments le.( ez utóbbi tartalmazza az imei-t)
Magyarul pipálj be mindent.
Az így készített mentést ments ki a pc-re, legyen meg ha baj van...de én lg-nél még nem találkoztam ilyennel. (twrp/backup mappa)
A romot, kernelt tedd fel a telefonra.
Recovery-ben indítod a telefont, majd wipe-okat csinálsz (data, salvik, cahce).
Aztán intall menü, ott pedig kiválasztod először a romot, majd miután annak telepítése lefutott, mehet a kernel szintén install zip from sd menü alól.
Az egész végén wipe dalvik, cache.
Reboot system.
Kész.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Általános eszmecsere: LG G2 - tapogatnivaló hátsó
-Olvasd el a téma összefoglalót!
-Tilos a függetlenítés!
A függetlenítés a BTK 300 §/C bekezdése szerint törvénybe ütközik, kivételt képez ez alól, ha a szolgáltatótól kérjük a telefon hálózatfüggetlenné tételét.
-Tilos a Warez!
Fájlmegosztó és egyéb, ,,virágboltos" forrásból származó alkalmazások fellelhetőségének megbeszélését hanyagoljuk a Prohardver! lapcsalád fórumain.
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Xbox Series X|S
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Gránit mosogató
- Milyen légkondit a lakásba?
- Gumi és felni topik
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W10 I CAM I Garancia!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB DDR5 RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Beszámítás! Sony PlayStation 4 PRO 1TB fekete játékkonzol extra játékokkal garanciával hibátlan
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Crucial T500 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest