- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Fotók, videók mobillal
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Google Pixel topik
- One mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
LG G2 témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
reap3r
aktív tag
Én 4 órája tettem fel a 4.2-eset próbaként szintén Cloudy 3.3 mellé(kernel flash előtt azért nyomtam cache és dalvik cache wipe-ot), de már a millió állítási opció miatt is beleszerettem, nem indult eddig random újra és nem is fagy...Szóval én ezt tudom ajánlani, de ugye még alig hogy feltettem... A 4.2-t és a 3.9-et ajánlották nekem nem rég...
-
r3dwo0d
tag
Köszi a linket, kipróbálom nemsokára. Írta valaki, hogy D802-re feltette, igaz a tapasztalatait nem osztotta meg.
(#10685) Rasnac: Tiszta telepítéssel ment fel a 3.1 ott is az androidrendszer volt a vezető. Erre ment rá a 3.2 és nem javult meg. Persze az is elképzelhető, hogy az általam használt appok ennyire szívják az akksit valamint itthon térerő gondok is előfordulnak néha. Hozzáteszem, hogy 2.2-n is problémám volt ezzel, hogy egyik napról a másikra az android rendszer lett a fő fogyasztó és merült meg fagyott a telefon, úgy hogy a belakás óta nem került rá új app csak a frissítések.
-
r3dwo0d
tag
Nálam a legnagyobb fogyasztó az android rendszer, ha nem játszom sokat vagy nem használom a wazet. Már küzdöttem ezzel a problémával 2.2 alatt is. Hol található meg ez a fix? Lehet tennék vele egy próbát mert az akksi időm csökkent, csoda ha nap végére elérem a 3 órát. Előre is köszi a segítséget!
-
reap3r
aktív tag
Szerintem ez a rom annak tökéletes, aki elvan az új LG UI-jal és lollipop-ot szeretne a G2-re. Stock 5.0.2-re épül, én azt mondom, hogy akksiidőben hozza a stockot, mivel túl sok merítő tényezővel nem rendelkezik a stock-hoz képest. Alapból + pont a Viper4Android megléte mindenféle mókolás nélkül. A kamera szoftver szerintem nem rossz, bár itt sem tökéletes. Nekem ez a rom általánosságban vévejobb, mint a stock, de nem sokkal, csak valahogy nekem frissebb és szemrevalóbb.
Annyi bajom lehet talán, ami igazából csak valami eszmefuttatás, hogy mobilnettel merül, mint az állat, de ez eddig sem volt másképp lollipop alatt... -
-
reap3r
aktív tag
Hát én legyalultam mindent a telefonról és 3.1-re csak ráflasheltem a 3.2-t (persze a wipe-ok megvoltak+ nyomtam neki egy internal-t is, hogy ne kavarjon be semmi). Amúgy vmi 2.8.x-es twrp van fent és gond nélkül feltette... Teljesen visszamenni gyári lollira vagy kk-ra szerintem nem kell.
-
Cry0
őstag
én kdz vel gyalultam az egész telefont majd ugy raktam fel a 3.2-es verziót mert én is úgy tudtam hogy kk bootloader kell hozzá de nem nem indult ugy el vele
Más: Van valami app amivel tudom variálni a szin élénkségt vagy sötétségét ? ilyen van a dorimanx kernelekbe csak külön a control panel apk-klént nem találtam meg
-
-
csiziktomi
senior tag
Az a gond,hogy mivel nincs benne memkari ezért,ha letöltök rá bármit az egybl az üres helyekre írja magát,felülírva a törölt fájlok helyét.Mivel nem lehet ,pontosabban és nem tudom cstlakoztatni sima usb háttértárként ezért a komolyabb visszaállító progik(RECUVA , UNDELETED stb ) nme is látják mint meghajtót.természetesen a droid alól is lehet visszaállítani csak sokkal kisebbb a sikeres fájlvisszaállítás aránya.(sajnos)
-
-
Ahogy írod, ha csak EFS-t akar az ember menteni, akkor TWRP telepítése helyett inkább alternatív megoldás a tutibb.
Akksi témára meg, ha én is sokáig hagyom a töltőn még feltöltés után, olyankor nekem is jóval később kezd csak el merülni.
Ez akkor van, mikor feltöltődés után közvetlenül már húzom is le a töltőről. -
Szívesen!
Cloudystock ROM meg jó választás, az akku időt is pl szokatlanul jónak mondják benne.
Baseband meg nem keverendő a Bootloaderrel,
KK baseband flash-elését kihagyhatod majd, ha most jelenleg is KK ROM-on vagy.csabikaa89:
Én már teljesen hozzá vagyok szokva, hogy nálam Google Szolgáltatások eszik az akksit, egyszerűen meg vagyok vele átkozva, nem tudok ellene tenni semmit sem (és ROM-tól függetlenül jelen van akár KK-en vagyok, akár LP-n, nem számít).
De már beletörődtem. Szerintem ettől én már csak akkor fogok szabadulnék, ha váltanék pl Lumiára vagy Almára.Az akksi meg nálam is olyan, hogy 100%-ról valamiért nagyon gyorsan képes lemerülni nagyjából az első 10% (úgy, hogy én se nyúlok közben hozzá a telefonhoz), de aztán normalizálódik.
Nem tudom ez is miért van, de már ez sem érdekel.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Általános eszmecsere: LG G2 - tapogatnivaló hátsó
-Olvasd el a téma összefoglalót!
-Tilos a függetlenítés!
A függetlenítés a BTK 300 §/C bekezdése szerint törvénybe ütközik, kivételt képez ez alól, ha a szolgáltatótól kérjük a telefon hálózatfüggetlenné tételét.
-Tilos a Warez!
Fájlmegosztó és egyéb, ,,virágboltos" forrásból származó alkalmazások fellelhetőségének megbeszélését hanyagoljuk a Prohardver! lapcsalád fórumain.
- Csere-Beszámítás! Olcsó RTX Gamer Laptop játékra! I5 11400H / RTX 3050Ti / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- AKCIÓ! Dell Latitude 5440 14 FHD üzleti notebook - i5 1335U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 8700K 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Realme 8i 64GB / Normál állapotban / 12 hónap jótállással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest