- Nem növel telepméretet a Galaxy S26 Ultra
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Yettel topik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- MIUI / HyperOS topik
-
Mobilarena
LG G2 témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
kuyarashi
őstag
válasz
Meggyi001 #13988 üzenetére
Köszi, de közben sikerült. KingRottal. Elsőre gyanúsnak tűnt, de végül is megoldotta a problémámat és miután igénybe vettem szolgáltatásait, le is töröltem. Ez egy app, ami a telefonról futtatható. (Nálam újra sem indult root közben a készülék és csak addig volt rootolva, amíg az alkalmazás futott.)
Nekem lényegében arra kellett ez, hogy kiszedjek pár rendszerprogramot, ami alapvetően nem mozdítható. Ennél a koreai változatnál, mikor megnyomom a "Legutóbbi alkalmazások" gombot, akkor alul helyet foglal 4 ikon (Olleh Market, Olleh Wi-fi, stb.) feleslegesen. Ezekből az egyiket ki lehet iktatni, de a maradék 3-at csak roottal. Feleslegesek.
Most viszont likvidáltam őket! -
válasz
Meggyi001 #13668 üzenetére
Azt nem tudom próbálta-e valaki hogy letiltja a D802 telefonon a 3G-t és csak 2G és 4G marad bekapcsolva. Így tovább bírná az aksi (ahol gyenge az 1800 és sokszor 3G-n látom csatlakozva) és persze ha keveset van nyomkodva (képernyő). 3G helyett inkább 800 MHz-en legyen, híváskor meg 900-on..
Csak nem tudom a hálózat tolerálja-e ezen üzemmódot (szakadások elérhetetlenség nélkül)..
-
Indiant
addikt
válasz
Meggyi001 #13117 üzenetére
Mivel régen vettem, már ott nem kapható:
[link]
..de már a töredékéért láttamA vevő kábelénél a csatlakozó irányára kell figyelni és hogy minél rövidebb legyen a kábele.
Nekem is rálóg a hangerő le gombra, így össze van gyűrve kicsit és a tetejéből is le kellett vágnom. -
iceQ!
addikt
válasz
Meggyi001 #11846 üzenetére
Fasza topic!
Kur*a életbe! Látnátok a Motorola fórumokat....
Ott senkinek semmi baja. Nem romlik el a telefon, nincs típus meg széria hiba....
Persze nincs romolgatás se, meg "felesleges" irkálás. Bár azért MotoG2-t most cserélem le MotoX-re. Úgy érzem kimaxoltam a MotoG-t!
-
Laca0
addikt
válasz
Meggyi001 #11780 üzenetére
Szerezz valahonnan kölcsönbe egy online rendszerű UPS-t, ami naplózni is tud. 1 hét alatt kiderül, hogy van-e túlfesz a rendszerben. Ha nincs, akkor vagy rossz minőségű izzókat veszel, vagy Mari néni szellemét zavarja a sok fény. Persze a túlfeszt is okozhatja Mari néni szelleme
-
david_97
senior tag
-
gooool
őstag
válasz
Meggyi001 #10884 üzenetére
Az a baj, hogy ha rádugom erre a retek gépre nem látja abszolút, innentől meg ugye meg vagyok lőve, szóval se eszközkezelőben, sem adb-ben semmi.
De holnap szerintem elmegyek, egy Win7-es gépre rádugom a driverek telepítése után és meglátjuk...extasymajom:
Nem hiszem, hogy ezzel lett volna itt a gazdája, amit én tudok alaplapos, akksiról rövid időre felvillanó fastbootos G2-ről, az még mindig eladó itt aprón.
Ez simán bekapcsol most már, csak ugye ennyi és nincs tovább.Meggyi001:
Próbálnék én flashelni, az a része gyerekjáték szinte, csak ugye nem látja a gép...addig meg bármit írok a fastboot parancssorba, waiting for device üzenet van. -
-
madmike
őstag
válasz
Meggyi001 #9816 üzenetére
A kukát persze nem gondoltam komolyan. Amugy amikor a napokban szenvedtem a romolással és az LG logonál ragadt, akkor elő jött egy olyan, hogy szürke lett a háttér, csikos lett a kijelző, de sok helyen, és fakult az lg logo, ez többször előjött, amig nem sikerült a téglából mőködö rendszert csinálnom. Miután felment a rom nem volt csík, most jött elő.
A készülék még garis. T-mobileos, milyen rendszert kell rakni rá, ha beviszem a szervízbe? Ha LG flash toolal teszem rá akkor az minden nyomát eltünteti a rom cseréknek?
Ki lett függetlenítve, azt vajon kiszúrják?A Váci úti központi LG szervízbe bevihetem vagy csak T-mobileba?
-
madmike
őstag
válasz
Meggyi001 #9756 üzenetére
nem, csak 1 tárhelyet lát. Amugy az az érzésem, hogy be van kapcsolva a telefon. az a zene pedig az volt hogy keresett valaki, ugyanis azota villog az értesítési led. nem tudom download modba rakni. nyomom a hang fel-t, de hiába csatlakoztatom a géphez semmit nem csinál.
szerk: hang fel+power-rel sikerült kikapcsolnom, utána összejött a download mód. Innen hogyan tovább? LG flash toollal ugyanugy fel tudom huzni a stock lollí-t mint amikor müködik a telo?
-
HUTCHDB
nagyúr
válasz
Meggyi001 #9597 üzenetére
szerintem a particiók miatt lehetett...
de most is van egy kis gond, pontosabban kettő.
a kopp-os felébresztés nem megy, pedig gyári 20D-t tettem fel, és a power-rel való ébresztés is nagyon rövid ideig villantja csak fel a kijelzőt, így alig van időm a feloldásra (húzásra)...
letöltöttem időközben a 20H-t, lehet megpróbálom azzal.
vagy más lehet a gond? -
AliasB
senior tag
válasz
Meggyi001 #9385 üzenetére
Az a helyzet, hogy egy szoftver hibás telefont akarok megnézni holnap ami frissítés közben megadta magát. Vettem már szoftver hibás LG telefont és eddig még mindet sikerült életre kelteni mert elpusztíthatatlanok. Szóval ezeket be merem vállalni ha szoftver hibásak. Ezért érdekelne, hogy ilyen esetben világít-e a led mert ha nem akkor lehet más baja van és a szoftver hiba esetleg csak egy elterelő szöveg.
-
-
batai15
félisten
válasz
Meggyi001 #8296 üzenetére
köszönöm a biztatást!
Gyula: énis gt540-el kezdtem az androidot. igaz ott az hittem a rom telepités valami nasa hacker mód, igazából aszem galaxy ace v optimus 4x volt az első.. aszem.. azóta sokat romoltam .
a htc one-x az nekem se volt meg mert ott nem ugy van ám ha gari van..
huh gyerekek ez veszett gyors rom!
na nálam megy minden ami egyeseknek nem .
akku fix meg van , hadd telepitsen nyugiba -
batai15
félisten
válasz
Meggyi001 #8249 üzenetére
Mit tudsz rajta el rontani? Max rosszul megy fel a rom.. Kb minden automataba megy... Nem neked kell parancs sorozni mint mikor én a moto gbol Google play editiont csináltam..
Bootloader nem raksz fel basebandet meg nem wipeolsz stb. Anno mikor nem wipeoltam akkor Sony teló nem töltött..
De ha elsőnek minden működött akkor ott valami más volt.. -
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Általános eszmecsere: LG G2 - tapogatnivaló hátsó
-Olvasd el a téma összefoglalót!
-Tilos a függetlenítés!
A függetlenítés a BTK 300 §/C bekezdése szerint törvénybe ütközik, kivételt képez ez alól, ha a szolgáltatótól kérjük a telefon hálózatfüggetlenné tételét.
-Tilos a Warez!
Fájlmegosztó és egyéb, ,,virágboltos" forrásból származó alkalmazások fellelhetőségének megbeszélését hanyagoljuk a Prohardver! lapcsalád fórumain.
- Samsung Galaxy S22 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Realme 8i 64GB / Normál állapotban / 12 hónap jótállással
- 137 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest