- Google Pixel topik
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Milyen okostelefont vegyek?
- Nem növel telepméretet a Galaxy S26 Ultra
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Milyen GPS-t vegyek?
- Huawei P20 Pro - profit csinál minden fotósból
- Fotók, videók mobillal
-
Mobilarena
LG G2 témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
tirszin
senior tag
válasz
Doky586 #14136 üzenetére
Azért ez sztem nem ilyen egyszerű.
A telefonon belül kell lennie egy DC-DC konverternek. Inkább azt kellene feljebb tekerni, mint a bemeneti feszültségét.A gondod abból adódik, hogy "megnyúlt" az akkud belső ellenállása, inkább ki kellene cserélni!
Ez a nagyobb feszültségű töltő inkább a hosszú/vékony töltőkábelek miatt lett kitalálva!
-
RomiJosy
aktív tag
válasz
Doky586 #13698 üzenetére
Ezzel én is pont így vagyok.
Amikor megjelentek azok a kijelzők amik többet birnak, mindenki úgy örült neki, hogy raktak rá fóliát, nehogy megkarcolódjon. Ha eladásra kerül sor, szép legyen a kijelző..
Én a G2-t nem fogom eladni, sose volt rajta fólia csak addig, míg kipróbáltam milyen vele (kb 2 nap)
Most sem karcos a kijelzőm pedig szakmunkás vagyok.. Nem teszem apró vagy kulcs mellé. Ez a titka.. Szerintem nem kell aggódni a kijelző miatt.. -
djpoti
aktív tag
válasz
Doky586 #13662 üzenetére
Nem igazán értem az álláspontod, mert továbbra is azt mondom a 3g is elég bármire. Amíg nem volt 4g addig mindenkinek tökéletesen megfelet a 3g is. Arra az 500MB forgalomra, vagy jobb helyeken akár 1GB, szerintem teljesen mindegy. És ugyebár a wifit nem is emlegettük még. De nem akarok vitát, befejezem. Nem vagyunk egyformák.
-
stefi68
addikt
-
stefi68
addikt
válasz
Doky586 #13483 üzenetére
Szerintem ez egy elég jó lista: FULL stock LP debloater
-
tirszin
senior tag
válasz
Doky586 #13317 üzenetére
De igen.
Stock (gyári) rom + rootolás + fölösleges dolgok eltávolítása.
Én próbáltam anno a Cloudy-t, sztem csak külcsín, érdemi változtatás nincs rajta, inkább csak számomra fölösleges dolgok abban is. És akkor már inkább a stockból szedem ki a fölös appokat.
Nem tudom, hogy a Google 1.3 ROM mennyiben más szinten készült, mint egy Cloudy, de pár hónapja használva ezzel elégedett vagyok. Persze ez sem gyorsabb a stocknál, de harmonikusan működik.
Nem kellett sok mindent kidobálni belőle. A névjegyek mentése ebben végre már alapértelmezetten a Google fiókba történik, és van még pár hasonló értelmes megoldása ... -
-
-
Zoja™
őstag
válasz
Doky586 #11256 üzenetére
Tesztelés nélkül pedig nem fog menni, mert egy ritka eset ért utol téged, ráadásul itt a legtöbb embernek 16Gb-os telefonja van, így le sem tudjuk tesztelni.
Egyébként itt találsz V10-es 32GB-os romokat.
-
Zoja™
őstag
válasz
Doky586 #11253 üzenetére
Tudtam, hogy láttam egy cikket valahol, de most meg is találtam.
(#11254) Land : ennyi lenne, nem bonyolult.
-
Zoja™
őstag
válasz
Doky586 #11239 üzenetére
Fent a topikösszefoglalóban megtalálod, de belinkelem ide is.
Elvileg jónak kell lennie, mert a belső tárhelyet is újrapartícionálja.
-
Zoja™
őstag
válasz
Doky586 #11235 üzenetére
Elvileg csak Jelly Bean alatt nem volt mindegy, hogy 16 vagy 32Gb-os verziójú szoftvert flashelünk e a telefonra. Én a helyedben felraknék egy 32Gb-os V10-et, aztán ráereszteném a gyári lollit kdz-vel.
Más: berakhatom a Cloudy-t a letöltésekbe, még esetleg mást is, csak szedjük össze mire lenne szükség.
Rasnac: rakd újra a PC Suite-ot a gépen, nekem csinálta ezt win7 alatt is. A PC Suite-al egyben felkúszik a legfrissebb driver is.
-
snorbi82
senior tag
-
cicaslany86
aktív tag
válasz
Doky586 #11181 üzenetére
Doki, nálam is ez van. 3napja kínlódok vele kb. Nálam elszállt a teló és semminemű romcsere nem hozta helyre a dolgot.. :S
http://prohardver.hu/tema/lg_g2_melyviz/keres.php?type=-&stext=lesz+%C3%BAjra&submit=%C2%A0
http://www.droidviews.com/your-32gb-lg-g2-shows-only-16gb-storage-space-heres-the-fix/
Elméletileg ez helyrehozza. Nálam hibát jelez, de hátha neked működik
-
reap3r
aktív tag
válasz
Doky586 #11046 üzenetére
Cloudy-ban megy minden rendesen, nem kell flashelni meg telepíteni semmit sem. UHD, auto hdr, minden, ami benne van megy szépen.
Más:
Ma este feldobom én is a BlissPop-ot, aztán megpróbálok aláheggeszteni valami normális kamerát, mert a rom, ahogy olvastam patent, de a kamera app nekem gyalázatosnak tűnik... -
extasymajom
aktív tag
válasz
Doky586 #10719 üzenetére
Na én pont azért választottam a g2-t mert ez volt az első olyan telóm ami intenzív nyomkodás melett röhögve kibírta anapot és csak másnap kb délben vagy koradélután kívánta a kaját. És ez a cloudy 2.2 alatt simán megvolt. Ehhez képest most örülök ha kevesebb használat melett kibírja este 7ig míg hazaérek. Elhiheted, hogy ez előtt soha nem foglalkoztam az akku idővel azt sem tudtam hol kell megnézni a képernyő időt. Amikor beérkezett a lolli és mindenki ezt nyomta, akkor megnéztem a 2.2 képernyő idejét és töltési fázisát. Ez a kép akkor készült. Itt láthatód egy teljes nap után reggeli állapotot töltés nélkül.
Egy teljes nap után 59%-on. Na ilyen nem fogsz látni lolli alatt és ez nem elhanyagolható külömbség, nem 1-2 óra. Egyébként a céges 10k telefonom ami nyomógombos 1,5 napig bírja .
-
tibbike01
őstag
válasz
Doky586 #10719 üzenetére
Ott a pont!
Ennek a telónak 3000-es akksija van, a mai telók között is jónak számít.
Simán kibír egy napot masszív használat mellett.Mi lenne veletek ha egy iphone-t vagy valami más kisebb akksival szerelt készüléket használnátok.
Kicsit unalmas már, hogy az akku idővel jön mindenki.
-
Zoja™
őstag
válasz
Doky586 #10426 üzenetére
Le volt írva... DM zip-je gyári állapotba hoz mindent, a droidth féle pedig nem, abban benne van a root és a TWRP is.
Olyan keresést mutass ami az én kérdésemre vonatkozott volna ami NEM töröl... - már réges rég megkaptad...
Egyébként pedig a kereső használatára szerettem volna rávilágítani, cirka 10.000 hsz között biztos volt olyan, amire a Te kérdésedre is megvolt a válasz.
De befejeztem, ha ennyire nehezedre esik az értő olvasás és a segítségnek szánt kiigazítás, akkor felőlem azt csinálsz a telefonoddal, amit akarsz.
-
Zoja™
őstag
válasz
Doky586 #10424 üzenetére
Kismilliószor le lettek írva, hogy a DM féle zip-ek teljesen gyári állapotba állítják a telefont. És igen, a teljesen gyári állapotba az is beletartozik, hogy gyalulja a TWRP-t.
Ha valamelyik kérdésedre nem találsz egyértelmű választ az összefoglalóban, akkor használd a keresőt.
Az, hogy figyelmetlenül át futod fórumot és nem használod keresőt, csak a te dolgodat nehezíti meg. Tudom hogy rengeteg hsz-t kéne átolvasni és könnyebb kérdezni, de a kereső használaton kívül hagyása miatt igenis a kérdező a hibás.
-
válasz
Doky586 #10421 üzenetére
Ha elolvastad volna annak a 30b-nek a leírását, aminek az XDA linkjét is belinkelték, most megspóroltunk volna néhány hozzászólást.
Az a lényeg, hogy az a Droidmester féle 20G, ami időközönként említésre kerül a topikban, az leginkább csak gyári állapotra visszaállásra ajánlatos (törli a TWRP-t), azok a linkelt stock Lolli-s zip-ek meg arra, hogy egyszerűen TWRP-ből is lehessen gyári Lolli-t telepíteni úgy, hogy utána marad a TWRP is és ezzel együtt a root is.
Ha konkrét linkeket is adtam volna, talán úgy elkerülhető lett volna a konfliktus, de nem mindig vagyok olyan hangulatomban, hogy linkeket állítgassak össze újra és újra olyan kérdésekre, amik már nem egyszer meg voltak válaszolva.
Keresővel mindent meg lehet találni. -
Zoja™
őstag
válasz
Doky586 #10417 üzenetére
Srácok... Mi lenne ha el is olvasnátok, ami oda van írva?
De bemásolom.
Change logs:
- Rooted
- Remove all Vodafoneblotware
- Bump kernel 30d/30a
- Fix Battery
- Still have TWRP Recovery Bump 2.8.6.1
- Add SELinux Mode Changer
- Smoothy / Fast / Stable
- Hide Home touch buttons
- Combination key enter to Recovery
- Can flash on Jelly Bean or KitKat ROM
- Lte SupportMagyarán pre-rooted és marad a TWRP...
-
reap3r
aktív tag
válasz
Doky586 #10277 üzenetére
A KDZ-s visszaállás hidd el, hogy user error. Ne magyarázd már meg mindenkinek, hogy a Cloudy bekavar, mert a világ összes rom-ja után kdz-vel vissza lehet állni... Amúgy meg ha a kdz nem megy, akkor ott a recovery-ből flashelhető DM féle KK, ami UGYANAZ,mintha kdz-t tennél csak a flashelés miatt sokkal biztonságosabb. Egy rom sem tudná megkavarni úgy a dolgokat, hogy ne menjen a kdz tudtommal.
-
HUTCHDB
nagyúr
válasz
Doky586 #9941 üzenetére
Nem értem, mit szeretnél kihozni ebből.
Én eleve azt nem tudtam, hogy melyik az a rom, ami eur régiós telefonra való, ezért kérdeztem rá, mert nem láttam a fától az erdőt, vagyis, hogy a rom nevében keresendő a megoldás.
Bennem fel sem merült, hogy más típusú készülékre valót tegyek fel (jelen esetben ez hardvert jelent) ezért inkább kérdeztem, és Indiant fórumtárs pedig kisegített.Jah, akkor semmi.
(#9942) bala6120!
Én szívesen segítenék, de nem tudom mit jelent a CAF rom... hülyeséget meg nem akarok tanácsolni. -
HUTCHDB
nagyúr
válasz
Doky586 #9939 üzenetére
Ez ok. csak azt nem vagtam egybol, hogy most melyik az a rom, ami eur regios.
Egyebkent megneztem, igazabol nem tudom erdemes-e feltenni, vagy magamnak szepen kigyomlalni egy gyari 30b-t.Amiben vartam volna elorelepest, az a kamera.
Tovabbra is iszonyat lassu, es nagyon fatyolosak a kepek.
Az xdabbed -et is feltettem, de en nagyon nem erzek/latok kulonbseget. -
válasz
Doky586 #9351 üzenetére
Pont ezaz, hogy eltünteti a TWRP-t is és a root-ot is, de ezt írtam is.
De nyugodtan kdz-zgesse mindenki orrba szájba a telefonját, de aztán ne is jöjjön senki se sírni, ha flash közben megáll x %-nál a folyamat és téglázódik a telefon...
Szerintem elég alapvető, hogy amíg van elérhető TWRP-nk, addig nem nyúlunk kdz-hez.@Stimpy001: Az neked úgy mégis hol tiszta rendszer?
-
válasz
Doky586 #9236 üzenetére
Ez egy főverzió váltás lesz az esetedben és pl PC Suite még figyelmeztet is, hogy a Backup nem lehetséges vagy legalábbis hibás lehet majd.
De egyébként én magam is a tiszta telepítés híve vagyok. Webes felületen ellenőrizd a Gmail fiókod címtárát, hogy rendesen szinkronizálva van-e minden névjegyed!
SMS-ek kimentésére SMS Backup & Restore progi Play-ről.
Programok esetében, aminek az adatait ki szeretnéd menteni, ajánlom PC-s kapcsolaton keresztül Total Commander-t és hozzá az ADB plug-int.
Naptár és böngésző könyvjelzők meg szintén (ha google termék mindkettő), web-es felületen ellenőrzés, hogy felhőben benne van-e minden.De ez egyébként inkább általános topik téma lenne.
-
snorbi82
senior tag
válasz
Doky586 #9042 üzenetére
Teesék: 30a és 30e közti különbség... [Pár hszel visszább]
-
-
rayoliviero
veterán
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Általános eszmecsere: LG G2 - tapogatnivaló hátsó
-Olvasd el a téma összefoglalót!
-Tilos a függetlenítés!
A függetlenítés a BTK 300 §/C bekezdése szerint törvénybe ütközik, kivételt képez ez alól, ha a szolgáltatótól kérjük a telefon hálózatfüggetlenné tételét.
-Tilos a Warez!
Fájlmegosztó és egyéb, ,,virágboltos" forrásból származó alkalmazások fellelhetőségének megbeszélését hanyagoljuk a Prohardver! lapcsalád fórumain.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Xbox Classic / Xbox 360
- KERÉKPÁR / BRINGA / ALKATRÉSZ beárazás
- Autós topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- DELL Universal Dock D6000 docking station (452-BCYH) (DisplayLink)
- DOKKOLÓ BAZÁR! Lenovo, HP, DELL és egyéb más dokkolók (TELJES SZETTEK)
- AKCIÓ! ASRock B85M Pro4 B85 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest