- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Friss koncepciót hoz a Nothing Phone (3)
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
- One mobilszolgáltatások
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
-
Mobilarena
LG G2 témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
cam383xxx #12661 üzenetére
Ja, ez esetben legkönnyebb IMEI ellenőrző link alapján leellenőrizni a modell számot.
Ha magánszemélytől vennéd, akkor megkéred erre az illetőt, hogy ezt nézze meg!
Egyébként meg minimum magyar GSM boltból vennék készüléket, mert úgy azért kicsi az esélye, hogy D802-től eltérő modellt kapnál. -
sanyika987
aktív tag
válasz
cam383xxx #12453 üzenetére
ha hétköznapokban én semmi hibát nem találtam szerintem kb ugyan annyi még talán kevesebb a hiba mint a gyáriban
Cloudy 3.3+Dorimanx 6.4
ezt a combót használd tutira nem lesz se lassú se akuzabáló se semmi kivetni való
véleményem szerint a mindennapos használatra a legjobb választás
megbízható gyors jó akku idő
sőt kernelből én most a 6.5 öt tesztelem és még jobbnak tünik mint a 6.4 sebességben
(hangya faxnyit) -
-
szala86
aktív tag
válasz
cam383xxx #11645 üzenetére
Keresd meg itt a ROM készülékre másolása adb-vel részt. Ha ezzel próbálkoztál, akkor esetleg egy pendrive, vagy otg kábellel is meg lehet próbálni. Én pendrive-ról szoktam telepíteni.
Ha nem találnád.
Töltsd le ezt a kis adb.rar-t.
Csomagold ki valahova, mindegy hova. Ebbe a mappába a kicsomagolt 3 fájl mellé másold be a ROM-ot amit telepíteni szeretnél majd. (most legyen a neve ROM.zip)Ha ez megvan, lépj be recovery-be és kösd a telefont a PC-re. Most légy ott abban a mappában, ahol van a 3 adb-s fájl, illetve a ROM. Kattints egyet valahova a mappán belül a jobb gombbal úgy, hogy közben nyomod a shift gombot.
Így a felugró menüben lesz egy olyan lehetőség, hogy "parancsablak nyitása itt" (open command window here).A parancssorba írd be, hogy: adb devices
Ha azt írja ki, hogy device not found, akkor valószínűleg nincs fent ADB driver. Akkor telepítsd.
Ha azt írja ki, hogy recovery xxxxxxxxxxx ahol az x-ek számok (talán betűk is), akkor jó.
Tehát ha látja a készüléket, akkor írd be ezt a parancssorba:
adb push ROM.zip /sdcard/Természetesen a ROM.zip helyére azt a ROM-ot írd be, ami neked ott van a mappában (a kiterjesztés, .zip természetesen kelleni fog).
A parancs beírása után nyomj egy entert, és igazából akkor jó a dolog, ha látszólag nem történik semmi. Tehát ha nem villog a kurzor a parancssorban, nem tudsz írni, akkor jó, csupán várnod kell. Ez a ROM méretétől függően lehet 1-5 perc is.
Ha felmásolta a ROM-ot, látni fogod, mert kiírja, hogy mennyi ideig tartott, meg milyen gyorsan ment (kb/s).
Ez után a recovery-ben menj rá az install-ra, és a ROM-nak ott kell lennie a belső tárolódon. -
Milk_n_Coffe
tag
válasz
cam383xxx #11645 üzenetére
Hát még szép hogy semmi sincs az install menüpontban, hiszen nincs semmi a háttértáron
A rendszer meg lehet azért nem megy, mert véletlenül azt is kipipáltad, volt már, hogy én is véletlen letöröltem a rendszert.Telefonon recoveryt behozod, gépre rádugod, ott megjelenik a telefon. Szépen oda rámásolod a zip-et. Ha így nem másolja, mert a kis zöld csík nem halad, akkor adb megoldás. Linket nem tudok adni, leírásban benne van.
1.Nyitsz egy parancssort adb mappán belül: bal shift + jobb egérgomb
2.Parancsablak nyitása itt
3.Beírod, hogy adb push xyz.zip /sdcard/ értelemszerűen az xyz helyére a zip fálj nevét írod
Nem fogsz látni semmit se, várj amíg rámásolja telefonra a fájlt, akkor tudod hogy rámásolta, mikor kiírja, hogy milyen sebességgel másolt rá mekkora méretű fájlt. (nekem ez 1,5 GB fájlok esetében úgy 2-3 perc)
Ezután install menüpont recoveryben és ott lesz -
válasz
cam383xxx #11208 üzenetére
Szia!
Leginkább csak a bootloader szokott számítani.
Jelenleg KK bootloader-en vagy. Ha korábbi Cloudy ROM-okra akarsz áttérni, akkor nincs egyéb teendőd, csak a szokásos tennivalók (wipe-ok és ROM flash-elés).
Ha CM, AOSP, CAF alapú lolli-kat szeretnél kipróbálni, azok előtt JB bootloader-t kell flash-elned.Ha full gyári v30b-re szeretnél menni, akkor a legbiztonságosabb út, hogy flash-eled DroidMester korábbi v20G stock ROM-ját TWRP-ből, ami totál gyári állapotba hoz a telefonodon mindent, majd erre LG PC Suite segítségével felvarázsolod a v30b-t (legalábbis, ha IMEI ellenőrző link ezt a ROM-ot jelzi elérhetőnek a telefonodra).
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Általános eszmecsere: LG G2 - tapogatnivaló hátsó
-Olvasd el a téma összefoglalót!
-Tilos a függetlenítés!
A függetlenítés a BTK 300 §/C bekezdése szerint törvénybe ütközik, kivételt képez ez alól, ha a szolgáltatótól kérjük a telefon hálózatfüggetlenné tételét.
-Tilos a Warez!
Fájlmegosztó és egyéb, ,,virágboltos" forrásból származó alkalmazások fellelhetőségének megbeszélését hanyagoljuk a Prohardver! lapcsalád fórumain.
- Xiaomi Redmi A1 32 GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- AKCIÓ! Gigabyte AORUS 16X (2024) Gamer notebook - i7 14650HX 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GBWin11
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 1xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G RJ, HBA330, áfás
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 512SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest