- Szivárognak a Vivo X300 kameraadatai
- Telekom mobilszolgáltatások
- Mobil flották
- Légies iPhone halvány színei
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Megjött a Honor szuperakkumulátoros mobilja
- iPhone topik
- Huawei P30 Pro - teletalálat
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
-
Mobilarena
LG G2 témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
richies #13914 üzenetére
Szia,
Szerintem ajánlott lenne leszedni őket, de ahhoz megint egy tiszta telepítés lenne legcélszerűbb.
Szóval wipe minden (kivéve az internal storage persze, ha onnan telepíted a dolgokat), majd ROM flash után közvetlenül menjen igen a Gapps-nak (legyen most pico féle akkor) a flash-elése is közbeeső újraindítás nélkül, majd wipe dalvic és cache, majd végül újraindítás után elvileg egy korábbi problémáktól mentes rendszernek kellene beindulnia. -
válasz
richies #13909 üzenetére
Szia!
Nem közölted, hogy melyik openGapps csomagot próbáltad, de nekünk a pico-val nem szokott gondunk lenni.
Én pl úgy jártam legutóbb, hogy frissen telepített CM13-on bugos volt a névjegyek felhős szinkronizálása (konkrétan nem működött) és mint később kiderült, az akkori mini openGapps csomag volt a hunyó és utána egy pico féle meg helyrevágta a problémát.
Új hozzászólás Aktív témák
Általános eszmecsere: LG G2 - tapogatnivaló hátsó
-Olvasd el a téma összefoglalót!
-Tilos a függetlenítés!
A függetlenítés a BTK 300 §/C bekezdése szerint törvénybe ütközik, kivételt képez ez alól, ha a szolgáltatótól kérjük a telefon hálózatfüggetlenné tételét.
-Tilos a Warez!
Fájlmegosztó és egyéb, ,,virágboltos" forrásból származó alkalmazások fellelhetőségének megbeszélését hanyagoljuk a Prohardver! lapcsalád fórumain.
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
- Apple iPhone 14 Pro Max / 256 GB / 88% akkumulátor / 1év Garanciával / Gyári Független
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! MSI Gaming X RTX 4060Ti 16GB GDRR6 Videokártya!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest