- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- iOS alkalmazások
- Xiaomi 13 Pro - szerencsés szám
- Kézbe fogták az ultravékony Z Fold7-et
- Yettel topik
-
Mobilarena
LG G2 témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
m_dawe
senior tag
-
m_dawe
senior tag
válasz
HUTCHDB #12780 üzenetére
Ez alapján 10/10-szer működik.
Hogyha nem fut le a végén a script, akkor a telefont indítsd újra bootlaoder módban és akkor próbáld meg mégegyszer a Send_Command.exe \\.\COM xy parancsot. Nekem 2x-ra mindig sikerült. -
m_dawe
senior tag
válasz
HUTCHDB #12757 üzenetére
Én korábban próbáltam ezt a MIUI-t, de nagyon idegesítő volt, hogy minden ékezetes betű után rak egy szóközt..Ráadásul elég sok helyen angol.. A ~2 hét alatt 1x f0sta magát össze a számológép, valamint volt egy random rebootom. Egyébként gyorsaságra teljesen rendben van. Azóta jött ki pár build, szóval lehet, hogy azóta kijavították.
-
m_dawe
senior tag
válasz
HUTCHDB #12753 üzenetére
Próbálj meg mondjuk egy V10F-et feltenni.
Én ha CAF alapú romról akarok visszaállni a gyárira, csak ezt engedi feltenni... Aztán ha az fentvan, akkor már fel tudod tenni a frissebb kdz-t.Ha ezek után sem jó, akkor a helyedben feldobnék egy TWRP-t, majd feltennék például egy V30b-t
-
tirszin
senior tag
válasz
HUTCHDB #12735 üzenetére
Szerintem a gyári v30f a legjobb gyári alapú ROM a G2-re, a többi moddolgatás csak ront rajta.
Ha már gyári alapú, miért ne maradjunk a gyárinál!? A fölösleges dolgokat Te is ki tudod szedni belőle egy root-al, utána szépen szalad, a memória/multitasking is eléggé jó lesz. Ha felteszel alá egy Xceed kernelt, az akku idő szinte eléri a régi KK ROM-ét (4.4.2). -
Balazska15
senior tag
válasz
HUTCHDB #11192 üzenetére
Teljesen véletlenül ma szinte ugyan abból a szögből lőttem egy képet, mint 07.08-án
Akkor Cloudy 2.2 volt a telefonon, így egy ilyen összehasonlító képpel tudok szolgálni, plusz hétvégén készült egy szabadtéri kép BP-al
A felbontás miatt linkelek:
Cloudy 2.2 vs. BlissPop v3.7
BlissPop v3.7 szabadban -
-
Danny365
őstag
válasz
HUTCHDB #10924 üzenetére
Én is kacérkodtam a napokban az iPhone-nal (de akkor már az kéne, amit idén mutatnak be), de ezekre tényleg csak 1 év gari van? Úgy láttam, hogy szolgáltatóknál se adnak többet. Egy évig én meg azért csak megtartanám a következő telefonom, de utána meg hogy lehet eladni garancia nélkül...
-
azvagyok12
csendes tag
válasz
HUTCHDB #10662 üzenetére
Az történt hogy kimaradt a cloudy 3.2 telepítesekor a kk bootloader....(tudom nagy hiba).
szóval most se recovery se download mode semmi
elkezdtem az útmutatóban lévő leírást végigcsinálni de a gdisk -l/dev/sdb parancsnál megakadtam, mert errort ad be. azt hiszem azzal a hivatkozássl hogy nincs ilyen fájl a directoryban(ez nem biztos). és akkor innentől nem megy tovább hiszen nem adja be azt a táblázatot -
akooos
veterán
válasz
HUTCHDB #10645 üzenetére
Nem rossz-nem rossz, de a G Watch R nekem jobban bejön. Egy kis ROM-olással arra is lehet wifit varázsolni és van rá 1:1-es Urbane port
Ha az árat nézem, akkor pedig főleg... én 79.000-ért vettem a G Watch R-t, 2 hónappal a megjelenés után. Most 110 az Urbane és nem nyújt többet (nekem)? Hát... -
-
Zoja™
őstag
válasz
HUTCHDB #10608 üzenetére
Nem, a bootstack elég sok mindent cserél. (bootloader, basband, recovery etc.) - Itt vannak
-
Zoja™
őstag
válasz
HUTCHDB #10493 üzenetére
Nem volt még a kezemben MI4, de megnyomogatnám.
Viszont a G2 nálam eddig az etalon. Sűrűn cserélgetem a telefonokat, de ez eddig az egyetlen telefon, amit másodjára is megvettem. Csak azt bánom, hogy elsőre eladtam.
Ha ez megkotlik, akkor valószínűleg ez lesz utolsó LG-m, a többi annyira nem nyerte el a tetszésem.
-
Zoja™
őstag
válasz
HUTCHDB #10491 üzenetére
Tavaly volt nálam kb 2 hónapig egy MI2s, komolyan mondom, annál jobb telefonom még nem volt. Csak a kis méretével nem tudtam megbarátkozni, azért is váltam meg tőle.
Utána szert tettem egy Redmi 1s-re, az viszont komoly csalódás volt.
A MI3-mal még szemezek, de mostanában én is csak negatívumokat hallok a miuiról, ezért nem is vettem még meg.
-
Zoja™
őstag
válasz
HUTCHDB #10489 üzenetére
Láttam, de félek tőle, hogy ugyanaz a patchrom mind a két port esetében. Ha igen, akkor érdemi különbség nem hinném, hogy lenne a 2 port között.
Arra lennék kíváncsi, hogy egyébként ezek a patchromok is frissülnek heti rendszerességgel és portolók azt teszik közé minden héten, vagy csak foltozgatják a hiányosságokat. -
racerx
őstag
válasz
HUTCHDB #10447 üzenetére
Pár apróság, fagyás, de ezek lehet hogy a chrome, vagy fb, SwiftKey hibai. Akkuban, minden másban kb ua. mint a gyári + fícsörjeit nem használtam. De ezek miatt még nem ment volna vissza, mert baromi jó rom, de csinált olyanokat, hogy telefonálásnál átváltott lte-ről 3g re, vagy lejjebb, és utánna ott is marad. Meg volt amikor minden elment a térerő mellől, de telefonálni tudtam.
Azt mint említettem sok különbség nem volt ez es agyari között (kinézet az igen, de az meg szubjektív), ezért akkor minek maradjon? Most 30b van dori kernellel. (igaz itt sincs csodás akkuidő növekedés, nagyobb gyorsaság, de egyenlőre marad. Majd ha jön egy újabb gyári loli kdz, akkor lehet már vissza se megy a kernel. :-))
Nagy csodákat én nem látok különböző kernelek es portok kozottközött az én használati szokásaimnál. -
Zoja™
őstag
válasz
HUTCHDB #10440 üzenetére
Többen panaszkodtak erre, úgy néz ki, hogy nem szereti a TWRP-s backup visszarakást. De nem tartom valószínűnek, hogy a rom hibája lenne, én inkább a TWRP-re gyanakszom.
Nem is tudom milyen állapotba kerül a telefon, mert villog a zöld / kékes led váltakozva, az indítási LG hang után csak L betűn fut körbe körbe a csillag szerűen világító pont, de nem indulgat újra, csak ebben az állapotában áll...
Lollipop óta a G2 így bootloop-ol, nem indul újra teljesen, csak a bootanimációt járatja folyamatosan.
-
david_97
senior tag
válasz
HUTCHDB #10035 üzenetére
igen,ez igy van,de csak egyiket tudom megyitni,van benne egy image mappa és sok fájl
Rasnac rögtön eltűnik szinte a logo,és fél sötét szerű marad a kijelző,tehát ha nagyon nézem,akkor látom hogy be van kapcsolva a telefon,szóval szerintem megakad a boot. download modban fel sem ismeri csak a teló írja ki,hogy download mód,de az utána megszokott kis csík már elő sem jön -
Zoja™
őstag
válasz
HUTCHDB #9991 üzenetére
Nincs azzal sem semmi baj, de az általam leírt módszerhez az Ő esetében még PC-re sincs szükség, mert minden feltétel adott hozzá. Nekem sem volt még bajom a kdz-s frissítéssel, (ezt most le is kopogom) viszont nem is szeretnék semmi olyan hibába belefutni, amit utána csak nagy izzadva tudnék helyrehozni.
-
Danny365
őstag
válasz
HUTCHDB #9988 üzenetére
Az a zipes ROM minden partíciót kicserél, ergo full gyári lesz tőle, se root, se recovery. Az utóbbi időben jó páran megszívták a kdz-s módszerrel, mert hol megállt a frissítő, hol egyéb baja volt. Ezért talán célszerűbb a TWRP-s módszer, ott nincs nagyon mi elb#szódjon.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Általános eszmecsere: LG G2 - tapogatnivaló hátsó
-Olvasd el a téma összefoglalót!
-Tilos a függetlenítés!
A függetlenítés a BTK 300 §/C bekezdése szerint törvénybe ütközik, kivételt képez ez alól, ha a szolgáltatótól kérjük a telefon hálózatfüggetlenné tételét.
-Tilos a Warez!
Fájlmegosztó és egyéb, ,,virágboltos" forrásból származó alkalmazások fellelhetőségének megbeszélését hanyagoljuk a Prohardver! lapcsalád fórumain.
- Milyen okostelefont vegyek?
- Elektromos autók - motorok
- Medence topik
- Okos Otthon / Smart Home
- Diablo IV
- Könyvajánló
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Subaru topik
- erkxt: A Roidmi becsődölt – és senki nem szól egy szót sem?
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 13400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Pure Base 500DX fehér 650W
- MSI CYBORG 15 A13V
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- ÁRCSÖKKENTÉS Panasonic Viera 37" TH-37PV8P plazma TV eladó (2 HDMI)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest