-
Mobilarena
LG G2 témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
válasz
david_97 #12897 üzenetére
Természetesen, itt a lap alján megtalálod a zip-et.
----------------------------------------
Ha már úgyis írtam, kérdeznék én is.
Ha most CM 12.1-en vagyok, akkor elvileg full wipe-ot követően simán mehetek fel CM 13 ugye?
Úgy értem nem kell semmi bootstack-ot sem flash-elnem gondolom.
Abból indulok ki, hogy jelenleg OTA úton is kínálna frissítést CM 13-ra, ami bár nem értek hozzá, de azt gondolnám, hogy nem cserél olyan dolgokat, amik külön bootstack telepítéskor módosulnak. -
stefi68
addikt
válasz
david_97 #12250 üzenetére
Az nem gond ha a beállításokban itt-ott angol...
Találtam egy fórumot: [ROM] Miui V6 [4.4.2] Gtbluesky Multilanguage D802 LG G2 Base STOCK
Ott valami 5.8.29 látszik utolsónak...Csak Philz-el lehet felrakni?
-
stefi68
addikt
válasz
david_97 #12179 üzenetére
Melyik Miui-t?
Más... megjelent a Revolution V3. Alapja a legújabb 30F. Ha valaki kipróbálta, írhatna róla milyen...
-
-
gps76
őstag
válasz
david_97 #10974 üzenetére
Én Innen szedtem hozzá mindent és hiba nélkül megy.A 0425-ös kell neked,80230b LP baseband-ot,SRK-t is lökd fel úgy a biztos. Ha jól be akarod lőni a dorimanx kernellel lehet szórakozni,nálam az órajel 1570,és nem laggol,alig melegszik még 120 fps HD videófelvétellel is.(ehhez kell az advanced camera driver). Meg érdemes Viper4-et is tenni a rendszerre,sokat dob a hangzáson.
-
-
szala86
aktív tag
válasz
david_97 #9793 üzenetére
Nekem ezek működtek, illetve működnek jelenleg is.
Mindenki, csak SAJÁT FELELŐSÉGRE próbálja ki!
Illetve mindenképp csinálj biztonsági mentést mielött nekiálsz!A Smart Notice(LGConciergeBoard) az, ami csak korlátozottan működik.
Az az a kártyaértesítés funkciót nem tudja, illetve az Üdvözli önt a Smart Notice! feliraton kívül, nem birtam még rávenni másra. Ellenben az időjárást,időt tökéletesen mutatja, illetve a szinét is változtatja a háttérnek megfelelően.A többiben nem találtam hibát.
-
-
Danny365
őstag
válasz
david_97 #9140 üzenetére
Szerintem mindegyikben működik a knock on/off. Én a CM12-t szerettem a legjobban 5.0.2 ROM-ok közül (nincs tele annyi feature-rel, mint a többi, de részben pont ezért is tetszett).
Most BlissPop 3.1-et haszálok (Android 5.1), ez érezhetően gyorsabb, de a DT2W nem nagyon használható , mert kikapcsolás után egyből feléled a kijelző (egyik 5.1 ROM-ban sem működik még normálisan). -
Danny365
őstag
válasz
david_97 #7344 üzenetére
Bár a zipet elnézve nem tudom, mennyire működik. Mármint az aboot partíciót valóban downgradeli, viszont a laf marad, ami a download mode-ért felelős. Szóval nem tartom elképzelhetetlennek, hogy JB aboot-tal és KK laf-fal nem megy a download mode. (persze ez csak feltételezés, személyes tapasztalatom nincs, csak gondoltam megemlítem)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Általános eszmecsere: LG G2 - tapogatnivaló hátsó
-Olvasd el a téma összefoglalót!
-Tilos a függetlenítés!
A függetlenítés a BTK 300 §/C bekezdése szerint törvénybe ütközik, kivételt képez ez alól, ha a szolgáltatótól kérjük a telefon hálózatfüggetlenné tételét.
-Tilos a Warez!
Fájlmegosztó és egyéb, ,,virágboltos" forrásból származó alkalmazások fellelhetőségének megbeszélését hanyagoljuk a Prohardver! lapcsalád fórumain.
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Battlefield 7
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- iPhone topik
- Hobby elektronika
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Epic Games
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 13 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- új Pitaka Fusion Weaving MagEZ 4 MagSafe 600D iPhone 15 Pro és Pro Max aramid hátlap tok - overture
- Honor 400 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 13 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Szinte új, minőségi, állítható ritkítóolló
- BESZÁMÍTÁS! Asus B450 R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB Rampage SHIVA TT 500W
- BANKMENTES részletfizetés Noblechairs HERO RL valódi bőr Gamer Szék
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged