- Magisk
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Külföldi SIM-ek itthon
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Red Magic 10 Air - gaming telefon is lehet kecses
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- iPhone topik
- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
-
Mobilarena
LG G2 témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
tomatos #12967 üzenetére
Sajnos csak kompletten lehet cserélni, külön irtózatosan macerás és senki nem is vállalja be, gsm és hivatalos szerviz sem.
-------------------------------
@r3dwo0d: Van CM 12.1-en mód, hogy valami mixer fájlban való érték manuálisan való átírásával kompletten lehet növelni a hangszóró hangját.
Estére ha nem felejtem el, utánanézek, hogy CM 13-on is járható-e ugyanez az út. -
Atmo
senior tag
válasz
tomatos #12958 üzenetére
Ilyen hibát csak a CM13-ban tapasztaltam, de ez simán elnézhető egy még szinte alpha állapotú romtól. CM12.1 snapshot-ban nincsenek bugok.
Amúgy nem értem mit vártok egy nightly kiadástól. Jóhogy tele vannak bugokkal, ezen nem kell csodálkozni. Azért nightly. Majd javítva lesz idővel minden. A snapshotot kell feltenni, az a stabil.
-
tomatos
aktív tag
válasz
tomatos #12148 üzenetére
Válaszolok akkor saját magamnak. Megszervizeltem, most már nem omlik össze. Annyit csináltam, hogy Fiókok->új google fiók hozzáadása, beírtam a már hozzáadott gmail accountomat, kiírta, hogy már hozzá van adva, majd kiléptem és így már nem száll el amikor a belépek a már hozzáadottba. Ki érti ezt? Na mindegy, most működik. Ja és a 30.-ai verzióval sem volt jó.
-
Zoja™
őstag
válasz
tomatos #11684 üzenetére
Rakj fel egy TWRP-t, majd nyomj egy wipe cache-t, sokszor az is segít. Plusz szerintem rakd fel a Kernel Adiutor-t és az LMK menüben állítsd be a folyamatok memória használatát, hátha segít kicsit.
Rasnac:
LG téma vagy 3 biztos van a Play-en, nem rosszak egyébként.
CM-en a Motorola kamera működik, vagy a HTC One M9 kamera portja, de utóbbi FC-zik a képszerkesztő menüben. De egyik sem hozza a gyári kamera minőségét. Talán a legjobb képeket a Google Kamera hozza, ami a Play-en van.
-
Zoja™
őstag
válasz
tomatos #11681 üzenetére
A tegnapi release-t használom. A tipikus rezgés bug megvan még, azon kívül mással nem találkoztam még az elmúlt 2 hét hét alatt, mióta CM12.1-et használok.
Tegnap tettem egy kitérőt a CloudyG2 2.2-re, mert emlékeim szerint az volt a leggyorsabb gyári mod, amit használtam, de egy fél nap után vissza raktam a CM-et...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Általános eszmecsere: LG G2 - tapogatnivaló hátsó
-Olvasd el a téma összefoglalót!
-Tilos a függetlenítés!
A függetlenítés a BTK 300 §/C bekezdése szerint törvénybe ütközik, kivételt képez ez alól, ha a szolgáltatótól kérjük a telefon hálózatfüggetlenné tételét.
-Tilos a Warez!
Fájlmegosztó és egyéb, ,,virágboltos" forrásból származó alkalmazások fellelhetőségének megbeszélését hanyagoljuk a Prohardver! lapcsalád fórumain.
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Diablo IV
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- VoidXs: Tényleg minden játék optimalizálatlan?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magisk
- Hobby rádiós topik
- ASUS routerek
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- További aktív témák...
- Apple iPhone 8 64GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- ! 1 ÉV GARANCIA ! Független Samsung Galaxy Z Flip 4 256GB Graphite. WWW.TRUSTPHONE.HU - FLP394
- ! 1 ÉV GARANCIA ! Független Samsung Galaxy Z Fold 3 256GB Phantom Silver. WWW.TRUSTPHONE.HU - FLP381
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ! 1 ÉV GARANCIA ! Független Samsung Galaxy Z Fold 3 256GB Phantom Silver. WWW.TRUSTPHONE.HU - FLP393
- AKCIÓ! Csere-Beszámítás! Manli RTX 3070Ti 8GB GDDR6X Videokártya!
- Lenovo LEGION Pro 5 / Pro 7, Lenovo Yoga Pro gépek (RTX 4060 / 4070 / 4080 / 4090)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro 24GB RAM 512GB SSD - garanciával hibátlan működéssel
- HUAWEI MateBook 13 2020 - Kijelző nélkül - I7-10510U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest