- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- iPhone topik
- Friss koncepciót hoz a Nothing Phone (3)
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Átlépi végre az iPhone az 5000 mAh-t?
- Fontos fejlesztéssel érkezik a Galaxy A17 5G
- iOS alkalmazások
-
Mobilarena
LG G2 témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
DjTaRsY #12093 üzenetére
Az a baj, hogy ezektől igazából félek.
Szeretem, ha felpakolom az épp kiszemelt rendszert és az magától, intelligensen tudja, hogy mikor elég takarékoskodnia, viszont amikor meg kell (játékok), akkor nem sajnálja a kakaót.Pl a jelenlegi CloudyG2 3.2 ROM-om játékok alatt eléggé ott van, viszont átlag felhasználásban is sajnos véleményem szerint feleslegesen pörgeti magát, így gyorsabban merül és melegszik.
Lehetne persze custom kernel-ezgetnem, órajeleket állítgatnom ésatöbbi, de szeretném, ha ezekkel a dolgokkal nem nekem kéne foglalkoznom, ha már egyszer okostelefonom van. -
oba
addikt
válasz
DjTaRsY #11961 üzenetére
hááát... én nem vettem észre egetverő különbséget
tegnapi cm nightly -t felraktam, changelog -ban valóban ott van a kamerára vonatkozó rész, szóval tényleg bele került
ugyanolyan lomha az egész kamera, iszonyatosan lassan fókuszál, ugyanúgy mint eddig... exponáló gomb megnyomása utána legalább 1 másodperc mire elkészül a kép... régi alsó kategóriás telefonokban volt ennyi idő elkészíteni egy képetgyári LG rom alatt természetesen gyors a kamera, custom romok alatt ilyen szar csak...
a képminőség... hát, talán egy picivel tényleg jobb -
Rasnac
aktív tag
válasz
DjTaRsY #11951 üzenetére
Én majd az LG G5 öt megvárom hátha ...de akkora változást szerintem az sem fog hozni ...illetve a snapi 900as SOC kijöveteléig varok és addig tökéletes a g2
ha Cloudy esetleg ratolja a 6.0t akkor még a szoftver is jó lesz
(Még a qualcomm sem tud a 900 rol de hiszem hogy az már valami nagy durranás lesz
)
-
Muki94
aktív tag
válasz
DjTaRsY #11944 üzenetére
Viperre a Dynamic Bass miatt van szükségem. Nélküle nagyon vérszegény a hangzás, mind fülessel, mind autóban.
Noozyra ránézek, illetve Franco cucca mit tartalmaz G2-n?
Gyári kamera portolás nem lesz soha AOSP-re vagy CM-re?Egyelőre várok, de kíváncsi vagyok a Te belenyúlásaidra!
Egyébként kezdem úgy érezni, hogy itt nem csak az ilyen-olyan romokkal van gond, hanem magával az Androiddal. Mindig az 1-2-vel előző csúcsvasat vettem meg, de mind a régi romjaikkal, mind az updatekkel egy idő után belassultak. Pedig nem szemetelem tele a rendszert...Régen nagyon pörgettem a főzött cuccokat, de mindig arra jutottam, hogy valami bug maradt.
Nem mai hardver a Snapi800, de úgy érzem, nem kellene billentyűzet megnyitásra, vagy éppen fotó elmentésre másodperceket várni. És ennél nagyon sok gyengébb hardverű készülék van... -
Zoja™
őstag
válasz
DjTaRsY #11948 üzenetére
Nem áll távol tőlem téma, nagyjából képben vagyok. Pár CM build-et már én is raktam össze, mondjuk CM repo-ból nem volt nehéz.
Pure AOSP-t viszont még nem, szóval nem mernék most neki állni, meg meló mellet időm sem nagyon van most átállni Linuxra, build után debug-olni és utána vissza.Ezért is kérdeztem, hogy nincs-e egy pure AOSP alapotok minden további módosítás nélkül, mert lényegében nem használom ki azokat a plusz funkciókat, amit mondjuk egy CM kínál.
(#11949) Rasnac: Tényleg gyors volt és azt hiszem, hogy addig amíg menthetetlenül be nem krepál, addig maradni is fog a G2. Nincs értelmes alternatíva jelenleg, ami annyi pluszt adna a G2-höz képest, amiért megérné váltani.
-
Indiant
addikt
válasz
DjTaRsY #11934 üzenetére
Ma fogom törölni a CM12.1-et, mert már az agyamra megy.
Főleg az adb kapcsolat eldobálása és örökös megerősítése.
Az újabb nightly-k semmit nem javítanak, max az xposed-ot kell utánuk mindig újra telepíteni.
A gsm és a wifi is mindig felkiáltójeles és nem jönnek az értesítések. +kamera
Ennyit nekem nem ér az esetleges hosszabb akksi idő. -
sYs
tag
válasz
DjTaRsY #11930 üzenetére
Feldobtam en is a ROMot, ez az elso nem stock alapu rom amit 1 napnal tovabb hasznalok, yay.
Egesz jo, kicsit szokatlan a DPI igy stock utan, kicsik a dolgok de valszeg megszokomWakelock detector lehet hogy osszevissza irja valamiert a wakelockokat?
Pl *alarm* wakelockot ir az e-mail kliensenhez, endomondohoz es csomo mas programhoz is amihez elvileg nem kellene neki.
-
extasymajom
aktív tag
válasz
DjTaRsY #8178 üzenetére
Csak azért másoltam igy be mert bár nagyon hasznos összeállitás és minden tiszteletem a készitőnek sajnos nagyon sokszor egyszerűen nem lehet bejelentkezni az oldal adott forumára.
Iszonyat idegesitő, pedig be vagyok regisztrálva. Ugyhogy amikor egyszer sikerült végre akkor lementettem az egész oldalt tartalékba hétha jól jön, most jól jött.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Általános eszmecsere: LG G2 - tapogatnivaló hátsó
-Olvasd el a téma összefoglalót!
-Tilos a függetlenítés!
A függetlenítés a BTK 300 §/C bekezdése szerint törvénybe ütközik, kivételt képez ez alól, ha a szolgáltatótól kérjük a telefon hálózatfüggetlenné tételét.
-Tilos a Warez!
Fájlmegosztó és egyéb, ,,virágboltos" forrásból származó alkalmazások fellelhetőségének megbeszélését hanyagoljuk a Prohardver! lapcsalád fórumain.
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Milyen légkondit a lakásba?
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen routert?
- Anime filmek és sorozatok
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Nem tetszik a Procon-SP-nek, hogy a Nintendo távolról kivégezheti a Switch 2-t
- iPhone topik
- További aktív témák...
- ASUS Radeon RX 7600 V2 Dual OC 8Gb - Aqua gari 26.12.12 ig
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- 123 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C docking station (akár 3x4K felbontás)
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest