- iPhone topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Nem növel telepméretet a Galaxy S26 Ultra
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Google Pixel topik
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
-
Mobilarena
LG G2 témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
extasymajom #14211 üzenetére
Minden szavaddal egyetértek. Nem tudtam volna én sem szebben írni ezeket!
-
válasz
extasymajom #14209 üzenetére
Most én is visszaválaszolnék... mindenféle gúny nélkül persze.
Ha vírussal nem is, különféle adathalász tevékenységekkel (nem tudom ezeket mennyire szokás vírusoknak nevezni) úgy tudom lehet találkozni és ugye biztonsági frissítések is jönnek ki androidra. Az is igaz, hogy adathalász gondok sokszor user hiba miatt vannak.
Nyilván hivatalosan a G2 már ezekből a frissítésekből sem kap réges rég óta, ezért érdemes már csak ez miatt is ROM-olni már ezt a telefont valami nugátos android kiadásra véleményem szerint. -
RomiJosy
aktív tag
válasz
extasymajom #13658 üzenetére
Nekem több mint egy éve volt rajta a nyalóka és pont ez miatt gyalultam le tegnap.. Ez az exodus nem akad,eddig remekül muzsikál.
-
SoulReaver
veterán
válasz
extasymajom #13648 üzenetére
Én max a kameráját érzem öregnek néha. Mikor vakuval fotózok, nagyon lassan exponál. Most az akksit fogom kicserélni, mert az nagyot romlott, de egyébként még mindig nem kellene másik teló. Kivéve a G4 vagy G5
-
macskafogo
csendes tag
válasz
extasymajom #13351 üzenetére
Tudsz ajánlani magyar webshop-ot, ahonnan lehet rendelni ?
-
stefi68
addikt
válasz
extasymajom #13360 üzenetére
A HTC Mania-n meg van az összes verzió
-
akooos
veterán
válasz
extasymajom #13351 üzenetére
Na, én is ezt mondtam a másik topicban. Akkor ez már 2 válaszból 2 szalagkábel tipp
-
Busterftw
nagyúr
válasz
extasymajom #13333 üzenetére
Nincs baja a kamerának, működik.
Csak a képek minősége gyengébb cm-n. Plusz aosp romnal nem játszik az xcam. -
Indiant
addikt
válasz
extasymajom #13325 üzenetére
Semmi baja a kamerának.
-
akooos
veterán
válasz
extasymajom #13325 üzenetére
Igen, nálam is. Épp ezért váltok vissza mindig legkésőbb 1 nap után, ha mégis elcsábulok
Viszont árult ma egy srác 20.000-ért egy 32 GB-os fehér G2-őt az aprón... kicsit sárga volt a kijelzője, de az engem nem érdekel, mert az enyém is az
Gondolkodtam, hogy megveszem céges telefonnak és akkor az egyikre mehet CM, másikra pedig cloudy, jó kamerával.. sőt, még mindig gondolkodom rajta..
-
akooos
veterán
válasz
extasymajom #13323 üzenetére
AOSP ROM, vanilla droid. Kapsz egy teljesen stock droidot annyi tweak lehetőséggel, hogy az LG, mint szoftvergyártó elbújhat mellette
De az a fránya kamera...
-
Indiant
addikt
válasz
extasymajom #13320 üzenetére
Én a CM13-al vagyok így.
-
válasz
extasymajom #13316 üzenetére
"ami nem cm És minden működik rajta"
Ezt véletlenül nem úgy hívják hogy Stock (gyári) rom + rootolás...?
-
akooos
veterán
válasz
extasymajom #13313 üzenetére
Most cloudy 3.3 van rajta, ahelyett kellene valami ami jobban szaggat
-
válasz
extasymajom #13291 üzenetére
Tehát akkor nem kell hard reset se előtte se utána..?
-
ProdiG
tag
válasz
extasymajom #13138 üzenetére
Gyári alkatrészek vannak benne, de volt már szét szedve jópárszor.
Na mindegy, próba cseresznye.
-
snorbi82
senior tag
válasz
extasymajom #13002 üzenetére
És 9%-ot merült az akksid?
Elég jól...
-
HUTCHDB
nagyúr
válasz
extasymajom #12745 üzenetére
Ránézek majd, köszi!
DriodMester nem csinál romot már? -
Haugland
aktív tag
válasz
extasymajom #12727 üzenetére
Ha kell, nekem még meg is van a koreai verzió
F320L
pozitívum: kivehető akksi + 32Gb belső tárhely + MicroSD ővíthetőség
negatívum: kisebb kapacitású akksi (Nekem tökmindegy, mert ígyis úgyis tölöttem minden éjjel) és FM rádió hiánya.A váltás oka nálam nem az, hogy nem elég gyors/modern a készülék, hanem mert az új munkahelyemen a BB-t kell/szabad használni...
(Attól viszont besírok, mert nagyon nem tetszik az oprendszer)
-
Atmo
senior tag
válasz
extasymajom #12730 üzenetére
Éppen ezért kell csak a ritkán használatos appokat jegelni. Egyébként pedig a greenify, nem egy task killer. Kicsit fejletteb cucc.
-
cam383xxx
csendes tag
válasz
extasymajom #12699 üzenetére
Köszönöm!!!
-
sanyika987
aktív tag
válasz
extasymajom #12476 üzenetére
okés ha van jó progi én a tesztelést meg a romolgatást megcsinálom szivesen
-
sanyika987
aktív tag
válasz
extasymajom #12474 üzenetére
neem sajnos
ennyire jutottam skacok bocsi hogy nem úgy jött össze ahogyan akartam -
sanyika987
aktív tag
válasz
extasymajom #12472 üzenetére
egyik haverom csinálta még annó de sajnos meghalt
és nem találom sehol a progit -
stefi68
addikt
válasz
extasymajom #12460 üzenetére
Köszönjük!
Igen részletes és szemléltető leírás. Remélem nem lesz rá szükség
(#12461) redbiro: Nos, én csak a hsz-ekből ítélve (mivel nincs tapasztalatom), azért tudhat valamit a srác, mert ha emlékeim nem csalnak már az S2 idejében is csinált kernelt.
Valóban sok hsz.-el találkoztam amiben azt írják, hogy voltak elkapkodott, nem jól sikerül, törjésre ítélt változatok szép számmal... -
reap3r
aktív tag
válasz
extasymajom #11884 üzenetére
Így van, köszi. Majd ha lesz időm utánaolvasni, akkor megnézem, hogy ebben mégis mi az értelem, aztán megosztom itt a néppel.
-
válasz
extasymajom #11852 üzenetére
-
Grecky
senior tag
válasz
extasymajom #11803 üzenetére
Cserében úgy merül, mint a Titanic.
Én inkább maradtam 30b stockon, eddig akármit próbáltam mindig a gyári rom lett a vége.
-
válasz
extasymajom #11781 üzenetére
-
válasz
extasymajom #11779 üzenetére
Hála az égnek nyugton vannak, de a sok sült krumplitól most rosszul vagyok, alig tudok ülni. (a person of interest 4 évad közben sz@rrá ettem magam fél órája) De bazi sok izzó ég ki a házban, heti 2 kb.
-
válasz
extasymajom #11777 üzenetére
Uhhh, és ráadásul csak 2-vel visszább van, de gáz , nem vettem észre.
még hátrébb kerestem, köszi a kiigazítást
-
Rasnac
aktív tag
válasz
extasymajom #11741 üzenetére
CLoudy 3.2 -re +1
-
cam383xxx
csendes tag
válasz
extasymajom #11735 üzenetére
Nálam is minden tökéletes cloudy 3.2 rendszeren.
-
Cry0
őstag
válasz
extasymajom #11735 üzenetére
nálam 3.2-őn mindenki panaszodott a hangminőség miatt ugyan ez gyári romon vagy akár cloudy 3.3/cm12.1 alatt nem jött elő senki se mondta volna hogy akadozik szaggat vagy hogy nemérteni amit mondok
-
Cry0
őstag
válasz
extasymajom #11691 üzenetére
most cloudy van rajta csak ez a kettő közt vacilálok
-
szala86
aktív tag
válasz
extasymajom #11668 üzenetére
De ez miért jó? Illetve mire?
-
válasz
extasymajom #11666 üzenetére
Elhiszem, jó lenne ha mindegyik telóhoz elérhető lenne egy oldalon pl.
-
válasz
extasymajom #11659 üzenetére
Hát sokat nem találtam róla, valami retailmode apk játszik le egy mp4-et asszem, vagy valami ilyesmi....
-
stefi68
addikt
válasz
extasymajom #11659 üzenetére
Az meg micsoda?
-
erwin89
csendes tag
válasz
extasymajom #11634 üzenetére
LGE AndroidNet USB Serial Port (COM 6), és nem lát hibát.
A sajátgép nem érzékeli. -
Matyi222
senior tag
válasz
extasymajom #11631 üzenetére
Hű tényleg Vista óta van ez a shift-es megoldás, el is felejtettem. Most néztem még Win 10-ben is működik.
Bár én HKEY_CLASSES_ROOT Directory shell könyvtárban szoktam írni egy kulcsot, hogy mindig ott legyen a menüben.
-
Cry0
őstag
válasz
extasymajom #11468 üzenetére
kipróbálom .esetleg valami szín kalibráló app van? mint a dorimanx kernelbe
-
Indiant
addikt
válasz
extasymajom #11369 üzenetére
Az xda-n a 2015-ös téma omlott össze, a többivel jó. A bal alsó sarokban lehet átváltani.
-
Zoja™
őstag
válasz
extasymajom #11369 üzenetére
-
Zoja™
őstag
válasz
extasymajom #11361 üzenetére
Meg akartam tartani a régi összefoglaló ,,kompozícióját", de ha szeretnétek, lecserélhetem...
-
Zoja™
őstag
válasz
extasymajom #11302 üzenetére
Azt az opciót RIOS szinten kéne hozzáadni, így sajnos nem megoldható, de pont emiatt vetettem fel a linkesített tartalomjegyzéket, így ha meg is lenne nyitva véletlenül a téma összefoglaló, akkor is kis helyet foglalna.
-
m_dawe
senior tag
válasz
extasymajom #11022 üzenetére
Nekem annó úgy sikerült csak életet lehelnem a Nexusomba.
Btw. szerintem a Nexus 5 fórumban kapsz a legtöbb segítséget. Ők kb. mindent megoldanak -
m_dawe
senior tag
válasz
extasymajom #11015 üzenetére
Próbáltad már egyesével flashelni az img-ket?
-
Rasnac
aktív tag
válasz
extasymajom #11013 üzenetére
Nincs esetleg egy progi ami teljes újra particionálást plusz gyári alap JB recovery t tenne fel ? Aztán onnan lehetne flashelni ( bár bocs ha hulye volt a kérdés anno Lg 2x en volt ilyen problémám teljesen ledurtan újra particionáltam és jó lett )
-
Rasnac
aktív tag
válasz
extasymajom #10988 üzenetére
Mert melegedik
ugye itt a nyár meg a minden és pl egy hoszabb böngészéskor is már szépen melegedik ... Eddig ugye ilyen nem volt mert jó idő volt de ha az átlag hőmérséklet 30-35 fok akkor bizony a telo is csak nyomogatáskor felmegy 42 45 fokra amit mondjuk most észrevettem hogy levettem 1.7 re és csak 41 fok volt eddig a max
Plusz annyira ritkán használom ki a 2.26 ghz ét hogy nagyon
ritkán jatszok csak más meg nem zabálja a procit
-
akooos
veterán
válasz
extasymajom #10944 üzenetére
Attól még fájna, ha az új telefon csak 3 hónapig tartana, mert valaki nem fizet. Akkor az adásvételi esetleg fájdalomcsillapító szerepet tölt be
-
gooool
őstag
válasz
extasymajom #10891 üzenetére
Nem akaródzik ez menni, na majd holnap Win7 alatt hátha...
Egyébként az normális, hogy csak ez a két sor látszódik a kijelzőn? A neten lévő képeken jóval több van, vagy az csak a driverek telepítése után jön elő?
-
válasz
extasymajom #10888 üzenetére
Itt most sztem csak fastboot parancsokkal tud operálni, de javítsatok ki ha tévedek.
-
gooool
őstag
válasz
extasymajom #10882 üzenetére
Na hiszitek vagy sem beindult a kicsike, mondjuk félsiker, de legalább ennyi van:
Innentől lehet valamit kezdeni? Gép ugyan úgy nem ismeri fel, pedig ADB és driver csomag is van fent.
Lehet hogy a Win 8.1 miatt? Az SP-mmel is sokat szenvedtem mire felismerte egyáltalán a Win. -
gooool
őstag
válasz
extasymajom #10878 üzenetére
Mondok egy jót.
A kezelési útmutató és a hátlap D802-es...Az azon lévő IMEI szintén, leellenőriztem.
Na most a hátlapot leszedve meg mindenen D800 van, ahol csak találtam...
Ez most WTF? -
akooos
veterán
válasz
extasymajom #10866 üzenetére
A 3.1 is nagyon jó már, egyedül az elfordulást felejti el. Ezen kívül én hibát nem tapasztaltam.
Akksihoz: én is ezt tapasztalom, nagyon jó adatokat hoz, egyedül azt sajnálom, hogy "öreg" már a telefonom és elkezdett gyengülni az akku emiatt.
Volt olyan a másik topicban, aki így trükközött egyébként, hogy soha nem töltötte fel teljesen a telefont. Ekkor nem nullázódik le a számláló, csak ha eléri a 100%-ot ugye. És hozta büszkén, hogy 120 órája megy a telefon egy töltéssel és 60%-on van
És napi szinten tök sokat használja
Vicceske..
-
Danny365
őstag
válasz
extasymajom #10866 üzenetére
Ha nem töltöd fel teljesen, akkor nem reseteli az akksi statot.
-
Grecky
senior tag
válasz
extasymajom #10857 üzenetére
Elég csak az apk-t telepítened, mert ugyanazt a drivert használja mint a cloudy
Itt találod:
http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2548974
Neked ez kell: XCam LG - for G2 Advanced LP -
Grecky
senior tag
válasz
extasymajom #10855 üzenetére
Arra ott az xcam, az nem jó neked?
-
Grecky
senior tag
válasz
extasymajom #10852 üzenetére
Ugyanaz, mint a a 3.2.ben (UHD, slow motion, auto HDR, stb.), szal ahhoz képest semmi.
Viszont a stock lolli (30B) kamerájánál szerintem jobb, ezért is küzdöttem ennyit érte... -
gps76
őstag
válasz
extasymajom #10815 üzenetére
Van ez az LG Xcam kamera szoftver,amiben csomó mindent lehet állítani. Külön kell recoveryből felrakni,én felraktam az advanced camera mode-ot is,de így utólag nemtudom kell-e hozzá. xda-n megtalálod őket.
-
Soltee
tag
válasz
extasymajom #10733 üzenetére
Én is ezt mondom mindig... a lolli 1 nagy rakás....
mindig vissza kell térnem a KK-ra. -
noxon
őstag
válasz
extasymajom #10717 üzenetére
Nálam ugyanez a helyzet. Szóval vagy a mi telónk a szar, vagy akinek vigan elnegy másfél napot füllent egy kicsit vagy csal valamivel.
Nekem utoljára cm12ön ment el másfél napot...
-
akooos
veterán
válasz
extasymajom #10640 üzenetére
Bluetooth
-
válasz
extasymajom #10640 üzenetére
bluetooth
-----------------------------------
(#10642) akooos : jáj
-
Danny365
őstag
válasz
extasymajom #10575 üzenetére
G3-ra már elég rég óta van hivatalos cm12.1. Sőt, a legtöbb készülékre elérhető, csak a g2 maradt ki a sorból.
-
Danny365
őstag
válasz
extasymajom #10573 üzenetére
És mi a kettő között az összefüggés?
-
david_97
senior tag
válasz
extasymajom #10380 üzenetére
Az viszont nekem működik rendesen
-
válasz
extasymajom #10358 üzenetére
Ha tudnál kifejezetten arról az 1500 forintosról linket küldeni, azt megköszönném, mert az enyém ugyan már teli van mikrokarcokkal, viszont a képekre még úgy látom ez nem hat ki, de a későbbiekben jól jöhetne még egy biztosabb forrás lencse ügyben.
-
válasz
extasymajom #10332 üzenetére
Valaki ha jól emlékszem írt ezekről a lencsékről általános topikban, hogy valami hulladék vacak mind és legcélszerűbb hivatalosan szervizeltetni a fotók minősége érdekében.
Tudsz írni valami tapasztalatot?
Ha az ezen a linken szereplő lencsékkel ugyanolyan jó képek lőhetőek, mint gyárilag beépített lencsével, akkor mentem is el magamnak el a későbbiekre ezt a linket. -
Sanki
addikt
válasz
extasymajom #10349 üzenetére
Egyelőre most felraktam az új cloudy-t biztonsági mentés nélkül.
Aztán, ha nem jönne be esetleg, akkor megyek vissza egy tiszta romra.Más: akkor most xposed-et hogy lehet felrakni Cloudy 3.1-re? Mert az apk-val nem tudja felrakni a keretrendszert. Próbáltam már flashelni is, utána meg folyamatosan leállt valamelyik LG Smart app és újra kellet raknom az egészet.
-
Sanki
addikt
válasz
extasymajom #10345 üzenetére
Felraktam most a twrp-2.8.6.3-d802-bump-blastagator-signed.zip nevűt, de annál se ment végig szerintem.
Elkezdte a mentést, és arra lettem figyelmes pár perc múlva, hogy a telefon a pin kódot kéri.. -
ClioRS
őstag
válasz
extasymajom #10335 üzenetére
5G? Kár, hogy 2020-ra akarják létrehozni a szabványt
-
Rasnac
aktív tag
válasz
Aki kitalálta az mennyi LSD -t tolt ? Ehez azért elég komoly flash kell
javaslatok:
Legalább Snapi 820 ,5000mah aksi , a retina scan még ok , vízállóság talán ?? és min 32 Gb-os verzió a többi nagyjából ok , Ár javaslat : MAX 700 dollár . és tutira befutó lesz az LG -
ClioRS
őstag
válasz
extasymajom #10340 üzenetére
Nem, mivel nem az érintés érzékelésével van gond, hanem a reakcióidővel, meg a sebességgel. De kösz, akkor reset lesz a vége, úgyis kipróbálnám az új Cloudy ROM-ot.
-
Danny365
őstag
válasz
Aki ezt kitalálta, az nem tudom, mit szívott előtte.
-
válasz
extasymajom #10336 üzenetére
-
Zoja™
őstag
válasz
extasymajom #10332 üzenetére
Ezt nem tudtam de mindig tanul valami újat az ember.
-
david_97
senior tag
válasz
extasymajom #10322 üzenetére
Stock lp kernel vajon nem megy fel rá?
Vagy az lehet benne? -
Haugland
aktív tag
válasz
extasymajom #10322 üzenetére
Céges dolgokra is használom a saját telót, így folyamatos net az mindenképp kell, plusz megy a Lync, Intelli IM (mert több lync accountom is van és ez kezeli őket egyidőben is) plusz Hangouts...
Lehet előbb teszek egy 2.2 próbát, aztán 1-2 hónap múlva visszatérek az LP kérdésre, ha már mindenki elégedett lesz.. -
noxon
őstag
válasz
extasymajom #10301 üzenetére
Nekem is alig bír ki egy napot, használva van is rendesen. Net, messenger, clash of clans. Stock loli kb 50%on volt mire haza értem, most meg sokkal kevesebb.
-
reap3r
aktív tag
válasz
extasymajom #10309 üzenetére
Húzd újra a romot, mert nálad valami nem OK. A 3.1 a 2.2 üzemidejét lazán hozza nálam. 2.2-őn ha nyomkodtam és használtam rendesen,mobilnet meg wifi meg ezaz, akkor 4 óra SOC-nak már örültem, 3.1-en 4-5 óra van most simán... Amúgy, ha sokat nyomkodod, akkor az a szörnyű igazság, hogy a stock KK-val lesz a legtöbb üzemidőd, az akkuidőben egyszerűen egy csoda... Jó kis 7 órás kijelzőidők anno, de örültem
Most meg 5 óráért már imádkozom
Más:
Ha bárkinek bármi gondja van egy rommal, az azután mondjon véleményt, hogy a romot úgy tette fel, hogy előtte MINDENT törölt, mert ha az appok meg ezaz amaz megmarad az olyan szinten be tud kavarni, hogy néhány ember el sem hinné... -
Danny365
őstag
válasz
extasymajom #10303 üzenetére
Igen, az a különbség, hogy az első képen egész éjjel gondolom állt a telefon, míg a másodikon egész napos használat után látjuk a dolgot.
-
hard74
senior tag
válasz
extasymajom #10303 üzenetére
Hát ott valami nem ok. Én a helyedben újrahúznám a romot.
-
hard74
senior tag
válasz
extasymajom #10301 üzenetére
Nálam ok az akku cloudy 3.1-en.Hozza a stock lolli aksiidőt.24h alatt 4h30m kijelzőidő, ~45 hanghívás, és 40%-on van az aksi.
-
winfos
tag
válasz
extasymajom #10297 üzenetére
Sajnos nem, meg a GPS minden formája eleve ki van kapcsolva, mert soha nem használom, ezért is nem értem
-
winfos
tag
válasz
extasymajom #10295 üzenetére
Nálam az akkuhasználatnál toronymagasan ez az első (weather platform néven)
Ha belemegyek akkor pedig írja is hogy GPS használat X óra. -
Rasnac
aktív tag
válasz
extasymajom #10292 üzenetére
+1
-
erik88
aktív tag
válasz
extasymajom #10260 üzenetére
rootolás. látja de nem lehet vele mit csinálni.
-
erik88
aktív tag
válasz
extasymajom #10254 üzenetére
bejön de szerintem ez már nem is az hanem valami más. eddig úgy jött be, hogy download felirat aztán maradt is úgy. most meg bal felső sarok valami booting error. de középen ugyan úgy download felirat aztán két másodperc és elmegy a kép. aztán villod a led kéken meg pirosan. próbáltam mindenhogyan. másik porton más usb vel is meg mindenhogy. de látja telefonnak de sehogy nem lehet írni. cmd-ben is mindig waiting for devices. se adb-ve se fastboottal nem megy.
-
stefi68
addikt
válasz
extasymajom #10207 üzenetére
Torrentről viszonylag gyorsan lejött...
-
extasymajom
aktív tag
válasz
extasymajom #10023 üzenetére
nem cloudyé, google az elkövetője.
-
tomika9988
tag
válasz
extasymajom #10021 üzenetére
Semmi ez egy és ugyan az csak régen még CloudyG3 volt a neve mostmár CloudyG2
-
akooos
veterán
válasz
extasymajom #10013 üzenetére
Lehet, hogy én vagyok félreinformált, de úgy tudom, hogy az a helyzet amit leírtam és utána te is. Hogy csak az adott hálózatról tiltják. És igazából ezt az állítást igazolja tomika kommentje is, miszerint telenor és telekom kártyával megy.
Ezt a "fuggetlenites.com" honlapon találtam:"A függetlenítés nem jó a letiltás ellen. Letiltott telefont a függetlenítés nem tesz használhatóvá az adott hálózatban. Függetlenítés után a telefon más hálózatban még használható lehet, de megvan a kockázata, hogy máshonnan is kitiltják. Ha még nincs letiltva a telefon, a függetlenítés nem garantálja, hogy nem is lesz. A függetlenítés annyit eredményez, hogy a független telefon bármilyen SIM-kártyát elfogad; de ha a telefon le van tiltva, akkor a hálózatba történő bejelentkezés, a regisztrációs folyamat elakad és így a telefon használhatatlan."
Azonban:
"Ez azt jelenti, hogy az adott IMEI-számmal rendelkező telefon a Telenor hálózatában semmiképpen nem lesz használható, ám mivel az operátorok, illetve az őket tömörítő GSM Association időről-időre kicserélik egymás közt az IMEI-tiltólistát, ezért feltételezhető, hogy a mobil más európai hálózatokra sem tud feljelentkezni. A Telenor szerint éppen ezért kockázatos a külföldi forrásból beszerzett telefon megvásárlása is - a szolgáltató általános óvatosságra int mindenkit, aki magánimportból származó mobilt szándékozik vásárolni."
Tehát neked van igazad. Ami késik nem múlik, le lesz tiltva minden hálózatról. Csak az alaplapcsere hozhatja helyre, vagy pedig van egy tablet a kezében
-
akooos
veterán
válasz
extasymajom #10011 üzenetére
Szerintem ez nem durva. Ha voda függő, akkor függetlenítés után menne más kártyával. Vodás kártyával (és olyannal ami a voda hálózatát használja) azt írja ki, hogy nem használható a telefon, mivel hálózatról lett letiltva. Más szolgáltató hálózatán működik ettől. Ha pedig valamileyn úton módon független a telefon, akkor megy simán.
-
RomiJosy
aktív tag
válasz
extasymajom #10000 üzenetére
Nagyon kedves vagy, köszönöm. Kipróbálnám. Részletek miatt írok pűt. ☺
Egyébként a szoftveresen természetesen nem vált be.
-
tomika9988
tag
válasz
extasymajom #9719 üzenetére
nem nem állítottam át tegnap töröltem a play frissítéseket majd egy telefon újraindítás segített de ma már nem
-
Danny365
őstag
válasz
extasymajom #9619 üzenetére
Mikor nem bootolt be, nem próbáltál meg recovery-ből factory resetet nyomni? Ha rendesen felflashelted a rendszert, akkor ennek meg kell oldania a problémát.
-
Zoja™
őstag
válasz
extasymajom #9507 üzenetére
Nem, de valami hardveres hiba, mert ahogy melegedett-visszahűlt, úgy néha működött normálisan.
De már megszabadultam attól a telefontól. -
AliasB
senior tag
válasz
extasymajom #9403 üzenetére
Üdv!
Köszönöm a választ.A telefont megvettem dobozos független és fóliás is és semmi sérülés nem látszik rajta. Ez azzal jár, hogy jöttem boldogítani a G2 tulajokat
A jelenség a következő:
Töltőre dugtam és világít a led viszont a bal felső sarokba azt írja ki, hogy "Fastboot mode started"
Ezt tudja a kicsike.
Tud valaki segíteni így első körben, hogy mi a megoldás?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Általános eszmecsere: LG G2 - tapogatnivaló hátsó
-Olvasd el a téma összefoglalót!
-Tilos a függetlenítés!
A függetlenítés a BTK 300 §/C bekezdése szerint törvénybe ütközik, kivételt képez ez alól, ha a szolgáltatótól kérjük a telefon hálózatfüggetlenné tételét.
-Tilos a Warez!
Fájlmegosztó és egyéb, ,,virágboltos" forrásból származó alkalmazások fellelhetőségének megbeszélését hanyagoljuk a Prohardver! lapcsalád fórumain.
- Magas AI-költségek, csökkenő létszám: dolgozók ezreit rúgja ki a Microsoft
- iPhone topik
- Medence topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- Építő/felújító topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Linux kezdőknek
- Nem növel telepméretet a Galaxy S26 Ultra
- BestBuy topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X280 - i5-G8 I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 16 Pro Max - Desert Titanium - 256GB 1 ciklus 100% akku! 1 év garancia! Új készülék!
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest