- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Milyen okostelefont vegyek?
- Yettel topik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- MIUI / HyperOS topik
- Fotók, videók mobillal
- One mobilszolgáltatások
- Nem minden Nothing Phone (3) születik egyenlőnek
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
-
Mobilarena
LG G2 témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
szala86
aktív tag
válasz
cicaslany86 #13228 üzenetére
Én meg már a G5 után vágyakozom!
Nagyon szép "kis" telefon lett. Na meg a fém külső! Tutira beszerzek majd egyet. Bár nekem a G2-semmel, soha, semmilyen bajom nem volt. Most már több mint két éves és soha nem látta szervíz, szerencsére. Pedig nyúzom rendesen. Nincs olyan rom, ami ne lett volna rajta. Nem is tudom, hogy meg tudok-e tőle majd válni. Valószínüleg nem és megmarad tartalék telefonnak. Bocsi az offért!
-
Rasnac
aktív tag
válasz
cicaslany86 #12546 üzenetére
Jaaa akkor szerintem menjen egy hard reset elvileg a root a twrp tuti megmarad a camera drive ban nem vagyok biztos
-
Rasnac
aktív tag
válasz
cicaslany86 #12544 üzenetére
Hard reset után hogyan "laknád" be a telefont ? Backupbol ?
-
válasz
cicaslany86 #11399 üzenetére
Szívesen!
Igen a sötét videó tipikusan abból szokott adódni, ha hiányzik a driver az xcam mellé.
Örülök/örülünk, hogy sikerült középútra tévedned a telefonnal, innen már csak figyelni kell, nehogy figyelmetlenségből árokba hajtson az ember.Az a téma, meg hogy Összefoglalóba beírni, melyik ROM járhat tárhely vesztéssel az azért kényesebb, mert nagyon keveseknek van 32 gigás modelljük, így kellő mennyiségű tapasztalat híjján esetleg beírni valamit az összefoglalóba (ami lehet esetleg véletlenül csupán user error-ból adódott éppen akkor), nem lenne túl bölcs dolog.
E helyett én is azt támogatom inkább, hogy akinek 32 gigás modellje van, az tüzetesebben olvasgassa az aktuális ROM xda-s oldalán a hozzászólásokat. -
válasz
cicaslany86 #11396 üzenetére
Xcam-hoz ha jól tudom gyári rendszeren a driver-jét és az app-ját is telepíteni kell.
Szóval ha az egyik esetleg kimaradt, lehet csak az a baj.Xda-a oldalon tuti mellékelve van minden, ami kell, leírással.
Driver gondolom zip formátumban van, amit TWRP-ből kell csak simám flash-elni, az app meg apk formában betöltött rendszer alól telepíthető. -
akooos
veterán
válasz
cicaslany86 #11311 üzenetére
A rootolás nem befolyásolja a tárhelyet semmilyen módon. Nyugodtan csináld meg, ne fogd vissza magad
És ha már 120fps, íme egy saját videó: [link]
-
dnelb
veterán
válasz
cicaslany86 #11209 üzenetére
Nekem az volt fenn, 0 buggal. GPS is jó volt.
-
válasz
cicaslany86 #11185 üzenetére
Nálam minden jól működött és jól is működik.. kivéve ezt.:
Gyári 4.4 kdz volt rajta régen, azután rootoltam és feltettem a CloudyG2 3.2-t majd frissítettem 3.3-ra. Nem mókoltam semmi mást. Régen volt helyem bőven most Cloudy alatt nincs. Ekkora vacakság a Cloudy rom hogy elrontja a telót..? nem gondoltam volna, pedig sokan dicsérik. Eszerint hamisan.
4GB-os filet nem sikerült rámásolni. (lehet ez csak filerendszer limitáció, vagy tényleg elfogyott a hely?)
-
m_dawe
senior tag
válasz
cicaslany86 #11132 üzenetére
Esetleg keresd fel DroidMestert, hátha tud valamit segíteni.
-
m_dawe
senior tag
válasz
cicaslany86 #11128 üzenetére
KDZvel rakj fel egy 32GB-os JB kdzt. Ha jól tudom csak ott van jelentőssége a tárhelynek. Ha ez megvolt, akkor nézd meg, higy 32GBett-e. És ha igen akkor rakd fel a 30b-t vsgy 20h-t.
-
reap3r
aktív tag
válasz
cicaslany86 #11109 üzenetére
Tegyél fel egy win 7-et, aztán próbálgasd azt a nyomorult kdz-t vagy 20szor végigfuttatni, mert egyszer végig fog menni... Előttem ajánlották a V10E-t, azt ppróbálgasd, elvileg ez szinte minden esetben végigmegy.
-
Rasnac
aktív tag
válasz
cicaslany86 #11096 üzenetére
Nem úgy van az
v10e rom -ot szedd le hivatalos lg firmware oldalról ...és kábé próbáld 10 15x a lkdzt mert sokan írták hogy meg meg áll
valami defektes a download mode ba
-
Rasnac
aktív tag
válasz
cicaslany86 #11093 üzenetére
Sziasztok látom itt nagyon sok gond van a Cloudy 3.3 al mostanában nem igazan voltam aktív ezért csak pár hszt gyorsan elolvastam aztán kb annyi , De akinek baja van a Cloudy 3.3 al annak javasolnam hogy rakja fel a 3.2 t , én úgy használom ahogy azóta kijött és nincs vele semmi gond talán a melegedés (de az még az én hulyesegem hogy tűző napon 40 fokban nyomkodom a drágát
)
Szóval felraktam egy külső linkre a 3.2 t akinek kell szóljon és újra belinkelem .
Gps t nem dobálja teszteltem több órán át szóval max ami gond lehet az elforgatás de az egy gyors restart megoldja ( amint már írtam nálam a facebook akasztja meg lehet másnál nem csinálná)
Cicaslany ha most 3.3 van fent akkor javaslom hogy tedd fel a 3.2 t nem kell kernelekkel vesződni és az 5 órás kijelző idő (nem játékkal ) kihozható
-
m_dawe
senior tag
válasz
cicaslany86 #11093 üzenetére
Akkor az összefoglalóban lévő KDZ program segítségével fel tudod éleszteni. Mielőttbelekezdenél alaposan olvasd el az összefoglalót.
-
Milk_n_Coffe
tag
válasz
cicaslany86 #11091 üzenetére
Download mód bejön?
-
reap3r
aktív tag
válasz
cicaslany86 #11086 üzenetére
Nekem speciel néha-néha eldobja vagy abszolút nem talál jelet, DE nekem mindig is problémák voltak vele már amikor megvettem is... Amúgy az, hogy alá teszek egy (custom) kernel-t az nagyjából sarkítva azt jelenti, hogy lecserélem azt vezérlő programot, ami szabályozza a hardvereket (pl. a processzort szabályozza, alap folyamatokat, amik a telefon működését teszik lehetővé. Egy custom kernel ezekben lehet, hogy már-már jobb. Ugye a mai frissítéseket elég erőltetett tempóban adják ki, van X mérnök, aki ezt-azt csinál, nagyjából működőképesre írnak egy kernelt, aztán lehet valami 16 éves srác hobbiból egy hét alatt összedob egy olyat, ami mondjuk sokkal jobban szabályozza a processzort, emiatt esetleg nem melegedik annyira, nem merül annyira.)
Egy kernel csere flasheléssel történik (vagy legalábbis ez a legkézenfekvőbb módszer),de ha ennyire nem vagy képben, akkor tényleg olvasd el, mi az a kernel, mire jó, aztán csak azután gondolkodj el a cserén, mert egy kernel csere sem old meg alapjáraton minden problémát, sőt inkább még több problémát szül, ha az ember nem ért hozzá... Ajánlom,hogy olvasd el az összefoglalót, abban az esetben, ha tudsz angolul, akkor az XDA-n találsz rengeteg anyagot, aztán ha mókolni akarsz ilyen mélységben itt tudsz további kérdéseket feltenni...# Milk_n_Coffe
Adok neki egy próbát, köszönöm. -
reap3r
aktív tag
válasz
cicaslany86 #11083 üzenetére
Ha nem vagy annyira képben, akkor tarts egy aktív pihenőt és olvasgass, ha időd engedi. Mindenki eszetlenül teszi fel a dolgokat,köztük én is, de nem egy ember nem tudja, mit csinál. Nem kell tudni, de ha bármi rosszul sül el, akkor utána nagyobb problémát okozhat a nem hozzá értés... A cloudy 3.3 sztem az egyik legjobb rom most kint, pár fontos baja van, a melegedés meg a gps. Nekem vmelyik nap 2 napig akármit csináltam az android rendszer csinált iszonyatos nagy ébresztéseket, ezért mentem cloudystockra picit,mert ott nem rossz a kamera meg jó kis rom. De lassan visszabuherálom majd a cloudy 3.3-at és teszek alá egy kernelt jó kis energy saver beállítással, oszt nem lesz baj.
-
reap3r
aktív tag
válasz
cicaslany86 #11063 üzenetére
Fúha, az nem túl jó, nem hagytál ki semmit??? 30-40 percnél valami nagyon nem okés. Próbálj meg belépni revovery-be, aztán vagy flasheld újra a romot, vagy nem tudom. Ott lehet kimaradt a KitKat baseband, akkor lehet ilyen esetleg.
-
Milk_n_Coffe
tag
válasz
cicaslany86 #11063 üzenetére
Bootloop. Flasheld újra vagy próbálj más ro
mot. -
reap3r
aktív tag
válasz
cicaslany86 #11056 üzenetére
Cloudy Stock 2.7 KitKat alapú, az tuti nem lesz meleg.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Általános eszmecsere: LG G2 - tapogatnivaló hátsó
-Olvasd el a téma összefoglalót!
-Tilos a függetlenítés!
A függetlenítés a BTK 300 §/C bekezdése szerint törvénybe ütközik, kivételt képez ez alól, ha a szolgáltatótól kérjük a telefon hálózatfüggetlenné tételét.
-Tilos a Warez!
Fájlmegosztó és egyéb, ,,virágboltos" forrásból származó alkalmazások fellelhetőségének megbeszélését hanyagoljuk a Prohardver! lapcsalád fórumain.
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen processzort vegyek?
- Milyen videókártyát?
- ldave: New Game Blitz - 2025
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Napelem
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Házimozi haladó szinten
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Wilbur Smith könyvek (15 db) egyben
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 77G4 - 77" OLED evo - 4K 144Hz 0.1ms - MLA - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest