- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Mobil flották
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Telekom mobilszolgáltatások
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Fotók, videók mobillal
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- A holnap határán: itt van minden új Galaxy promóképe
-
Mobilarena
LG G2 témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
reap3r
aktív tag
válasz
m_dawe #12903 üzenetére
Lehet velem van a baj, de még CM-re állásnál, legyen szó 12.1/13-ról még sosem kellett caf bootstack. Mindig hiba nélkül bebootolt
Minden esetben stock 5.0.2-ra tettem a CM-et... Ja és persze mindig mindent wipe-oltam és pendrive-ról telepítettem. Tudtommal akkor kell a bootstack, ha az ember valami 5.1-es rom féleségről akar cmezni...
-
snow2014
aktív tag
válasz
m_dawe #12817 üzenetére
m_dawe...koszonom a valaszodat
erre valaki
1. a stock romal ami jon ora es idojaras jelzo ami az indito kepernyon van azt hogyan tudom elovarazsolni ? ugyanis apex-ot hasznalok es sehogy sem megy. nem tudom mijert de nekem a gyari kell ami a 5.02-vel jon. erre tudna valaki valaszt adni..elorre is koszonom
-
HUTCHDB
nagyúr
válasz
m_dawe #12781 üzenetére
Sikerült letöltenem a programot.
Viszont az utolsó lépés vagyis az "sh /data/local/tmp/lg_root.sh dummy 1 /data/local/tmp/UPDATE-SuperSU-v2.46.zip /data/local/tmp/busybox" nem fut le.
10 x csináltam meg egymás után, egyszer sem futott le...Én nem értem, korábban olyan könnyen ment minden ezzel a G2-vel, most meg szinte semmi nem működik.
-
HUTCHDB
nagyúr
válasz
m_dawe #12758 üzenetére
Még mindig ezzel a download móddal kínlódok...
A telefon bekapcsolt állapotban:
Download módban:
Megnéznétek, hogy amikor Download módban csatlakozik a pc-hez a telefon, azonnal zöld betűkkel kiírja, hogy pl. "COM4"?
Már nem emlékszem ez a felirat mikor jelenik meg, vagyis már azonnal, vagy csak a flash megindulásakor? -
-
HUTCHDB
nagyúr
válasz
m_dawe #12742 üzenetére
Megtaláltam...itt a link a kernelhez.
(Ha esetleg másnak kellene.)A gyári romból a 30 D miben rosszabb az F-től? Abból van független Hungary.
(#12744) m_dawe!
Ezt nem értem, ez hol is van... -
válasz
m_dawe #12203 üzenetére
Nem, ezt nem recoveryből kell. Mindenképp olyan módszerrel szedd szét és vissza, hogy lásd a log fájlt (pl sima parancssorral, apktool-al), hogy a ki és be csomagolásnál ne legyen hiba. Elvileg asszem a rendszer fájlokat nem kell szingnózni, de nem árthat neki. Ha esetleg nem megy a re és decompile, akkor küld át nekem is, megpróbálom én is.
Ha összeraktad be kell másolni oda ahol van az eredeti, felülírva azt, persze előtte mentés az eredetiről. Lehet lesz közben pár hiba üzi is, beállítod a jogokat, majd restart, és elvileg kész is.
-
reap3r
aktív tag
válasz
m_dawe #12201 üzenetére
Köszönöm szépen, tökéletesen megy
Más:
Megvettem az XCam LG Settings kiegészítő appot és szerintem elég jó, bár a felszínt karcolgatom szerintem a beállításai terén. Még sajnos nem értek a fotózáshoz kb. semennyire, de valamilyen szinten meg akarom tanulni a mobilos fotózásból kihozni a legjobbat. Esetleg valaki tud ajánlani valami könyvet/cikket/fórumot, ahol pl. alapvető tippek vannak,h valamilyen fényben hova fókuszáljak, mikor mit ne kapcsoljak be, hol jó a hdr, hol nem... Angolul és németül is szóba jöhet bármi -
-
fectin
csendes tag
válasz
m_dawe #11485 üzenetére
Az unofficalban több beállítási lehetőség van,mint például navbar szélességenek illetve magassaganak allitasa. Az értesítési sáv is jobban testre szabható. A memóriával jobban gazdálkodik. Illetve amit még észrevettem az a záró képernyőn is működik a dupla kop bárhova is próbálod. Temasek menüpont alatt pedig még több dolgot találsz. 😉
-
válasz
m_dawe #11485 üzenetére
Fogalmam sincs, hogy mik az átlagfelhasználókat is érintő különbségek, de ha már van official, én mindenképpen áttérnék.
---------------------------------------------------
@Zoooja: Akkor tehát elvileg bármilyen Lolli rendszerről, maximum csak KK vagy LP bootloader-t kell flash-elni (ha netán JB bootloader-en lenne az ember) extraként és mehet is fel a CM12.1.
Csak mert volt itt említve Rashed bumped LP bootstack is, de lusta vagyok utánanézni, hogy az pontosan miket cserél le a telefonban, de ha elég max bootloader csere is Lolli rendszer alól, akkor felesleges is.
-
válasz
m_dawe #11310 üzenetére
Bevallom most örülök, hogy csak visszafogottabban ROM-olgatok mostanában és inkább csak a korábbról elismert Cloudyfa ROM-okig megyek el, pedig annyit volt emlegetve mostanában ez a BlissPop, hogy majdnem elcsábultam, de szerencsére a fényképezővel kapcsolatos negatív vélemények vele kapcsolatban mindig kijózanítottak a ROM-olás gobdolatából.
Tegnap eléggé vertem volna fejem a falba, ha netán már BlissPop-on lettem volna, ugyanis nagyon jól jött, hogy tudtam videót készíteni a telefonnal.Eddig valahogy az mindig elmaradt BlissPop-pal kapcsolatban, hogy nem megy benne a videókészítés.
-
válasz
m_dawe #11272 üzenetére
Ezekre a kritériumokra a két ROM közül leginkább a Cloudystock-ot szokták ajánlani.
Bár lehet csak azért, mert annak ugye a megszokottabb UI-ja van, míg a Flex féle az egyedi, másabb kinézetű.Meg merném tippelni, hogy amúgy mindkettő egyformán jó ROM.
-----------------------------------------------------------
@Zoooja: Úgy olvastam itt régebbről, hogy a hivatalos CM12 projectet lezárták és már csak a hivatalos CM12.1-re koncentrálnak.
-
-
Rasnac
aktív tag
-
-
Corgan82
aktív tag
Vagy kipróbálhatod a Slim GApps-sal. Én ezzel használom, rendszeresen frissítik, hiba nincs.
-
-
stefi68
addikt
Persze, több is:
Stock D80220H Flashable Zip with ROOT+ Still Recovery For D802 Only
[D802][D80220H]Original open eur 80220H kdz to flashable zipMondjuk azt nem mondtad milyen G2-re kell... Ezek D802-re valók mint a nevükből is látszik.
Szerk.: Bocs benéztem a kérdést. Ezek nem kdz fájlok, hanem recovery-ből felrakható zip fájlok.
Vagy lehet, pont ezt akartad kérdezni? -
stefi68
addikt
"nem volt még 30b és 30e"-t akartam írni előbb.
Az az Autorec2 nagyon megkavart valamit...
Melyik recovery-t tette fel? Ha nem a legújabb van fent (persze, ha még működik) akkor első körben tedd fel a legújabbat (2.8.6.1 bumped).
Majd, szerintem próbáld meg a Danny365 által linkelt oldalon található "How to Restock LP image" dolgot és ezután próbálkozz újra a 30b TWRP mentéseddel. -
stefi68
addikt
Amit leszedtél az ugyanaz az Autorec2 lehet mint ami a Play-en van? Autorec2
Összehasonlíthatnád?
A leírásban 30a/30d-t ír. Nyilván amikor ez készült, nem volt még 30b és 30d. Ezek szerint 30b-re nem jó?
A kommentek közt valaki meg írja, hogy 30b-n nála minden ok volt. Érdekes...
-
Danny365
őstag
Hmm, hát a linket már leszedték, így nem tudom letölteni, hogy mi lehet benne. Viszont ha neked megvan PC-n ez az apk, akkor megnyithatnád mondjuk winzip/winrar progik valamelyikével, és nézd meg, hogy milyen .img fájlok vannak benne, tehát hogy miket cserélt ki maga a progi.
Ha ezt megtudjuk, akkor fastboottal vissza tudod tenni az eredeti .img fájlokat, aztán meg is van oldva a dolog.
-
Nem vagy tisztában a "tégla" fogalmával ebben az esetben.
De a problémádra térve, csupán csak egy Hard Reset-re lenne szükséged (ha kdz folyamat közben CSE flash-re mentél volna, az megcsinálta volna helyetted és nemvvolna most problémád).Hard-Reset menünek meg be kell jönnie, csak lehet rossz kombinációval szeretnéd behozni.
JB ROM esetén pl kikapcsolt állapotból power + hang le, majd LG logó bejövetelkor pillanatra elengedve őket, majd gyorsan megint ugyanezeket nyomva tartva jön be.
KK ROM esetén meg ugyanez, annyi különbséggel, hogy LG logo után a két hangerő gombot kell nyomva tartani.Szerk: Jól van akkor.
De a tégla fogalmát akkor is tanulmányozd!snow2014:
Ha amúgy is van TWRP-d, akkor szerintem DroidMester legutóbbi stock v20"x"-as zip-es ROM-ját töltsd le és legyen a jövőben az a telefonod gyári visszaállító megoldása.
Az flash-elés végén eltünteti a root-ot, TWRP-t, "mintha csak akkor vennéd ki dobozból a telefont" állapotra hoz.Arra meg aztán mehet majd biztonságosan PC Suite frissítés.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Általános eszmecsere: LG G2 - tapogatnivaló hátsó
-Olvasd el a téma összefoglalót!
-Tilos a függetlenítés!
A függetlenítés a BTK 300 §/C bekezdése szerint törvénybe ütközik, kivételt képez ez alól, ha a szolgáltatótól kérjük a telefon hálózatfüggetlenné tételét.
-Tilos a Warez!
Fájlmegosztó és egyéb, ,,virágboltos" forrásból származó alkalmazások fellelhetőségének megbeszélését hanyagoljuk a Prohardver! lapcsalád fórumain.
- Apple iPhone 7 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával l
- Apple iPhone SE 2020 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB fekete, szép állapotban
- iPhone 15 Pro 128GB Független Karcmentes/1-3 hónap gar./Akku 87%/p4355
- iPhone 11 Pro 64GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 100%/p4354
- Samsung Galaxy A32 4G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 137 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- Microsoft Surface Laptop 3 - 15 col - Fekete
- Xiaomi Redmi Note 13 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! Intel I7 6700/ RX 580 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest