- Google Pixel topik
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Milyen okostelefont vegyek?
- Nem növel telepméretet a Galaxy S26 Ultra
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Milyen GPS-t vegyek?
- Huawei P20 Pro - profit csinál minden fotósból
- Fotók, videók mobillal
-
Mobilarena
LG G2 témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
stefi68
addikt
válasz
hard74 #13844 üzenetére
Ha a CM13/AOSP beépített superuser helyett SuperSU-t szeretnél használni, annak telepítése előtt kell egy Bump scrrip, mert egyébként boot-oláskor "security error" fogad. [link]
Én még nem használtam, mert a Resurrection Remix-re simán felment a SuperSU a script nélkül is.
-
Haugland
aktív tag
válasz
hard74 #11762 üzenetére
Bevasaroltam kinai uvegfoliabol, miutan a gyari kijelzom megserult.
Ezutan kicsereltem a kijelzot keretestol es tettem ra uvegfoliat. Ez 1heten belul eltorott ugy, hogy nem ejtettem le a telefont es a zsebemben volt (gyalogoltam a munkahelyrol a vasutallomasra) mikozben eltorott a kijelzo -> az uvegfolia sertetlen maradt.
Ezt ismet kicsereltem, majd mult penteken elmentem Barum rallyra es aznap este ismet arra lettem figyelmes, hogy az ujabb kinelzu ismetelten eltorott az uj folia pedig ugyanugy erintetlen allapotban van.....azota igy hasznalom a telefont
szerencsere az esztetikai hibajan kivul minden OK vele..
-
extasymajom
aktív tag
válasz
hard74 #10948 üzenetére
Szerintem egyszerűbb ha becsattogtok vagy betelefonáltok a szolgáltatóhoz és rákérdezel. az a tiszta.
De szerintem ha már hajlandó az okmányait átadni egy adásvételihez akkor nincs nagy gáz. Ha nem fizet elmész a lakására és a szart is kipaszírozod belőle. Persze csak ha nem akar fizetni.
Velem egyszer fordult ez elő és a vicc az, hogy az egyetlen olyan telefon volt amit használtan de gsm boltban vettem. Elcseréltem laptopra majd 1 hét múlva hív a srác hogy letiltották. Vicces volt. De volt papír így nm volt kecmec.
-
akooos
veterán
válasz
hard74 #10942 üzenetére
Nem sokáig bírta a Lenovo
Vagy inkább te
A kérdést egyébként nem teljesen értem. Veszel egy telekom függő G4-et valakitől, aki azt állítja, hogy ki van fizetve az egész telefon? Ha igen, akkor szerintem nagyon kevés olyan eset lehet, hogy letiltják. Talán ha eltűnik az ember a föld színéről és nem fizeti tovább a számláit. De ez is csak akkor, ha a G4 megvásárlójának nevén van bármilyen előfizetés.
Ha nem ez a kérdés, akkor nem tudom értelmezni
-
noxon
őstag
válasz
hard74 #10121 üzenetére
hát az alkalmazás tárba belépés animáció se olyan, kilépéskor a főképernyőre meg nincs is smemi animáció, ha megnézed a videóban amikor lehúzza az értesítési sávot látszanak a kapcsolókon is a különbség, és még sorolhatnám mikben tér el. Remélem a cloudy féle már rendes normális lesz, ez a rom felejtő igy
nekem legalébbis.
-
noxon
őstag
válasz
hard74 #10116 üzenetére
Feltettem, de csalódáskeltő, ez nem tűnik a hivatalos g4 romnak, inkább valami összetákolt utánzatnak.. megy vissza a hivatalos loli. Elsőre amik szembe tűntek mintha lassabb lenne, a bill nem az lg hivatalos billentyűzete, az alkalmazástár animációja is elég fura, stb
Ez a g4 rom, látszik a különbség, amit feltettünk valami utánzat
-
madmike
őstag
örök hálám!
Tuljutottam az LG logon, most már írja, hogy BlissPop.
Köszönöm mindenkinek a segítséget!
Stimpy001 írta a roaming probléémát, ezt holnap Esztergomban ki fogom tudni próbálni, rámászok valami szlovák hálózatra, ha nekem is rossz lesz, akkor másik rom megy majd fel.
A jelenlegi állapotbol már csak a másik ROM-t kell flashelni vagy ott is vannak más lépések előtte?
-
madmike
őstag
-
stefi68
addikt
Mert a launchertől is függ, hogy hibát dob-e a beállítások?
Korábban arról volt szó, hogy lista nézet vagy fül nézet van-e beállítva.Xposed zabálja az akkut? Nem valamelyik modul? Miből gondolod, kiírta valamelyik program (Gsam, stb.)?
Akkor lehet még mindig maradok a leaked Lollinál, pedig már nagyon romolnák ...
... persze nem mindenáron.
ui.: Kipróbáltam most direkt, hogy a stock launchert állítottam be alapértelmezettnek és így sem dob hibát a Beállítások-at megnyitva. Sem lista-, sem füles nézetben.
-
stefi68
addikt
Persze van xposed, arra írtam, hogy nálam mindegy, hogy honnan lépek be a Beállítások-ba, továbbá mindegy hogy lista nézetre vagy füles nézetre van-e állítva, így sincs semmi probléma. Magyarul nem fagy le a beállításokba lépve.
Á, szóval csak frissítettél... Melyiket húztad rá, a zip-es változatot?
Valami változás a leaked Lollihoz képest? -
Laca0
addikt
Megpróbáltam a root-ot ezzel a script-el, amit linkeltél, de a download módban megállt a folyamat. 0% és nem megy tovább. Van valami ötleted, hogy mi lehet a baja?
Na most látom, hogy a win8nál külön kell indítani a root.bat-ot és az abd.exe-t? Miközben kint van a command ablak?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Általános eszmecsere: LG G2 - tapogatnivaló hátsó
-Olvasd el a téma összefoglalót!
-Tilos a függetlenítés!
A függetlenítés a BTK 300 §/C bekezdése szerint törvénybe ütközik, kivételt képez ez alól, ha a szolgáltatótól kérjük a telefon hálózatfüggetlenné tételét.
-Tilos a Warez!
Fájlmegosztó és egyéb, ,,virágboltos" forrásból származó alkalmazások fellelhetőségének megbeszélését hanyagoljuk a Prohardver! lapcsalád fórumain.
- Beszámítás! Sony PlayStation 4 PRO 1TB fekete játékkonzol extra játékokkal garanciával hibátlan
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X270 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
- LG 42C3 - 42" OLED EVO - 4K 120Hz 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
- AKCIÓ! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB GDDR6 Rampage Shiva Zalman 500W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest