-
Mobilarena
LG G2 témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
reap3r #12902 üzenetére
Oké, köszi a megerősítést!
Lehet bootstack valóban csak abban a helyzetben kell, amit te is írtál, mert én sosem telepítettem még semmi féle bootstack-ot sem és problémamentesen váltottam anno gyári 5.0.2-ről CloudyG2 3.2-re, majd onnan CM 12.1-re. Akkor ugyanígy CM 13 is gond nélkül menni fog.
Az meg valószínű helyett inkább biztos, hogy 6.0-ás Gapps kelleni fog, azzal én is tisztában vagyok.------------------------------------------------------
@PyroS: Szia!
Összefoglaló/ Telefon gyári rendszerének visszaállítása menüben megtalálod DM zip-es, gyári stopck ROM-jait.------------------------------------------------------
@david_97: Szívesen azért!
------------------------------------------------------
@r3dwo0d: CM 13 alatt nemcsak, hogy lesz, de már van működő távirányító és akár rádió is (valami Spirit2 open cuccos).
Linkeket viszont nem tudok én sem, valamint a Snapdragon kamera témát sem kenem.
QuickWindow viszont tuti nem fog menni. -
Muki94
aktív tag
-
tirszin
senior tag
válasz
reap3r #12575 üzenetére
Nekem 10.26.-i CM12.1 van fent. Eddig hibamentesen, nagyon harmonikusan működik.
A kamerát én is sajnálom, ha korábban nem is, de tavasszal vissza kell tegyek valami gyári alapú ROM-ot miatta.Azt az érdekes dolgot tapasztaltam vele, hogy 2-3 töltés kellet hozzá, hogy igazán beálljon az akku ideje. Kiegyensúlyozott módban használva, mostanra úgy érzem, kevesebbet fogyaszt, mint a stock KK fogyasztott kb. ugyanazokra a dolgokra használva. (Strava, böngészés, Messanger, kamera, Photoshop)
-
tirszin
senior tag
-
-
logarithm
őstag
válasz
reap3r #12489 üzenetére
Én már régóta észlelem, a viper4android és a selinux miatt lehet a probléma. Dori alapból ki iktatta a selinuxot, szóval ezzel nem kell (már) foglalkozni szerencsére. Dori magyarázata hogy túl sok app van a ramban, és a proci is terhelődik, és késleltetve küldi az adatot a hang drivernek ilyenkor add ki bzbzbz hangot, ugye nem a legjobb az 5.0.2 droid alap van benne hiba, de hát ez van lesz majd így sem, eddig is csak ritkán hallottam ezt a hangot, elmélet már rendben lesz a dolog a továbbiakban.
-
sanyika987
aktív tag
válasz
reap3r #12482 üzenetére
direkt azért írtam hogy frissen fel rakott nem testre szabott meg semmi nincs rajta
én se így terveztem a tesztet de ha már belekezdtem valamit gondoltam azért mutatok
de ha találok valami progit illetőlegesen valami kis időt megint akkor tutira én is belelépek újra a tesztbe
jó lett volna tényleg egy átfogó tesztet csinálni
csak mostanság nem lesz időm mert megszületett a fiam tegnap este
szal nem nagyon leszek aktív -
sanyika987
aktív tag
válasz
reap3r #12470 üzenetére
igen tudom
bocsi hogy nem lesz mégse olyan átfogó a teszt de ez tovább tart mind gondoltam igy a videó nézést teszteltem csak és elég számottevő a különbség
4.2 és 4.4 alatt kijelző idő 3.9 óra (237perc)közepes fényerőnél wifire csatlakozva
5.0 viszont 4.9 óra (291perc) ugyan ezekkel a beállítással
ezek stock romok minden alapon feltettem semmi beállítás semmi testreszabás
az 5.0 rom viszont egy vodafonos D80230f
még ma megcsinálom a doripapa kerneles megoldást is stock romon de sajna további időm már nincs tesztelni(web böngészés , zene,) se kedvem
neharagudjatok még egyszer bocsiEzek az eredmények Geekbench 3 tesztel jöttek ki
-
sanyika987
aktív tag
válasz
reap3r #12457 üzenetére
igen láttam de nem tudom mi lehetett a gond nekem semmi bajom nem volt vele
6.6 ot raktam fel most én is és tesztelek egy jo aksi kímélő beállítást és eddig a minden napos használat mellett is akadás mentes jó a ballance de még ma tesztelem és késő délutánra mondom a választ mennyire jó de eddig no.1.
szintetikus teszten nagyon gyász de engem nem érdekel h antutun meg a többin mit mutat ha a midnen napokban jó
ha jó és valakit érdekel meg írom mit hogyan álligattam -
tirszin
senior tag
válasz
reap3r #12389 üzenetére
Az alulfesztől nem lehet baja a telefonodnak, az épp hogy kíméli a procit, csökkenti a hőképződést. Viszont fagyhat vagy akár be sem fog tudni bootolni, ha túlzásba viszed.
Arra kíváncsi vagyok, milyen appal lenne érdemes, mert a Dori kernel beállításai között nem találtam fesz. állítási lehetőséget. -
-
válasz
reap3r #11921 üzenetére
Idéznék Zoooja egyik korábbi hozzászólásából.
"CM-en a Motorola kamera működik, vagy a HTC One M9 kamera portja, de utóbbi FC-zik a képszerkesztő menüben. De egyik sem hozza a gyári kamera minőségét. Talán a legjobb képeket a Google Kamera hozza, ami a Play-en van."
-
rzoli
senior tag
válasz
reap3r #11876 üzenetére
Magában ha felteszed LG logo lesz a vége
Egy KK bootloader kell elé.
Én ezt használom: D802_PATCH_GO_LP_V1.1_droidth.zip
De itt van a Bootloader charger 2.2 is.
-
-
-
válasz
reap3r #11429 üzenetére
Egyébként eléggé egy izé fogalom ez a "modified system" android esetében, mert tulajdonképpen a Nexus-okra kiadott rendszereken kívül minden annak számíthat, beleértve így ugye a G2-s gyári lolliját is.
Legalább akkor nem vagyok egyedül azzal, hogy pl Cloudy rendszerekben megbízok (előbb bíznék meg, mint pl egy kínai tablet "gyári" rendszerében
).
Róla azért nehezen képzelném el, hogy valami nagyon titkos hátsó szándékkal bankkártya adatokat gyűjtsön például.
Ahogy írom, ugyanígy bízok meg hivatalos CM ROM-okban is.Tényleg, ha már valamennyire témánál vagyunk, valakinek valami híre van arról, hogy a jövendő hivatalos CM nightly-k tartalmazni fogják-e azokat a biztonsági változásokat, amikről mostanában annyira mennek a hírek, hogy nekiállnak a gyártók tömni be a biztonsági réseket?
-
cicaslany86
aktív tag
válasz
reap3r #11081 üzenetére
Szenvedtem egy darabig, aztán visszaraktam a cloudy g2 3.3-at. Az gond nélkül felment. Egy időre elment a kedvem a rom cserétől annyit kínlódtam vele 3 nap alatt. Hagyok neki 1-2 hetet, megnézem mennyire melegszik, olvasgatok melyik romrol mit irnak és csak utána ugrok neki újra. Valamit lehet rosszul csinaltam. Nem annyira vannak meg a folyamatok.
-
hard74
senior tag
válasz
reap3r #10765 üzenetére
Be lehet varázsolni a feladatkezelőt a cloudy-ba.
Ezt letöltöd:http://www.dropbox.com/s/hhf2083l3dlg8jb/LGTaskManager.apk?dl=0
Bemásolod a system /privapp mappába, megadod a jogosultságikat(644),restert, és meg is van a feladatkezelő. (ha nem tévedek ez már a material stílusú widget lesz). -
extasymajom
aktív tag
válasz
reap3r #10715 üzenetére
En mar tul vagyok par heten de a helyzet nem javult.
Ugyanolyan hasznalat melett mar delutan 32%-on vagyok.
Kepernyo ido kb 1.5 -2 ora de 3nal tobbet meg nem nagyon lattam. Ja es termeszetesen szuz rendszerre tettem fel.nem szoktam megtartani semmit mert minden adatom felhoben van es a google visszarak mindent ha kell. -
HUTCHDB
nagyúr
válasz
reap3r #10438 üzenetére
Én szétnéznék, de nem tudok regisztrálni, csak belépési lehetőség van...
MÁS:
Tegnap feltettem az új cloudy-t.
Nekem annyira nem "adja", így a korábbi, de lollipop-os nandroid backup-omat akartam visszatenni, de nem sikerül. Nem is tudom milyen állapotba kerül a telefon, mert villog a zöld / kékes led váltakozva, az indítási LG hang után csak L betűn fut körbe körbe a csillag szerűen világító pont, de nem indulgat újra, csak ebben az állapotában áll...
Próbáltam kb. 1 hónapos TWRP-s mentésemet (szintén LP) visszatenni, de azzal is ugyanez a helyzet.
Nem tudjátok mi lehet a gond? -
tibbike01
őstag
-
Rambi
tag
válasz
reap3r #10053 üzenetére
@fery02: kipróbáltam az összefoglaló alapján leírt firmware ellenőrzővel, de nincs v30x írva sehova.
Gondolom itt kellene látnom: <sw_version>D80230B_00</sw_version>@reap3r: az a problémám, hogy még a kitkat frissítést sem dobta fel sosem. Sem wifin keresztül, sem gépre csatlakoztatva. Fél év szoftver gari van még a telóra, érdemes lenne bevinnem a telenorba?
-
"valahogy meg lehet szüntetni a visszhangzást telefonálás közben?"
Igen: ki kell menni a budiból telefonálás közben, és nemcsak a visszhangzás hanem a csobogó hang is megszűnik.. A bevásárlóközpontokban naponta találkozok ilyenekkel, és jól jön hogy lehet e tárgyi hibára hivatkozni. -
Snoop27
őstag
Koszi, nekem jol jon a leiras. Par napja probaltam a downgrade-et de nem jott ossze, egy leiras alapjan csinaltam, de a vegen az LG logo es a dallam ujra es ujra megjelent es nem toltott be a telefon, emiatt vissza kellett raknom a LP-t, mivel csak ezt hagyta. Ha LP alol twrp-bol felteszem DM romjat akkor ugy ok, vagy elotte kell a baseband?
-
reap3r
aktív tag
Stock Lollipopról való visszaállás KitKat-re:
KDZ-vel simán vissza lehet menni KitKat-re a Flash toollal...
Ezzel a módszerrel fennáll a téglázás lehetősége, ami a következőkből adódhat:
-Nem alaplapi USB portra csatlakozva frissítessz, hanem az elülső kivezetésen keresztül, ami ócska házaknál szintén ócska és a letöltés közben váratlan csatlakozási probléma lép fel!
-Nem megfelelően telepített driverek!
-Hiányos kdz fájl...
-Oprendszer bekavar(pl. a win 8 szeret beleormótlankodni dolgokba)
-Sikeres frissítés után a Hard Reset hiánya miatti bootloop/leállt felirat és az ez utáni olyan tevékenységek, amik nem Hard Resetek
A Hard Reset egy korrekt,hibamentes frissítés/downgrade elengedhetetlen része.Lollipopról KitKat-re simán kdz-vel vissza lehet állni, ha a fenti dolgokra ügyel az ember VAGY a jó néhány hozzászólásban említett, összefoglalóban is megtalálható flashelhető DM féle romokat flasheljük twrpből, ami ugyanazt csinálja, mint a kdz-s módszer, de kevesebb a hibalehetőség.
Ezt olyanoknak szántam, akik esetleg nem tudnák ezeket/nincsenek mindennel tisztában, mert annyira nincsenek képben, de vissza szeretnének térni a régebbi rendszerre.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Általános eszmecsere: LG G2 - tapogatnivaló hátsó
-Olvasd el a téma összefoglalót!
-Tilos a függetlenítés!
A függetlenítés a BTK 300 §/C bekezdése szerint törvénybe ütközik, kivételt képez ez alól, ha a szolgáltatótól kérjük a telefon hálózatfüggetlenné tételét.
-Tilos a Warez!
Fájlmegosztó és egyéb, ,,virágboltos" forrásból származó alkalmazások fellelhetőségének megbeszélését hanyagoljuk a Prohardver! lapcsalád fórumain.
- iPhone 14 Pro Max 128GB Függetelen/1-3 hónap gar./Akku 86%/p4336
- Samsung Galaxy S23 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy s23 256GB !!! (Snapdragon Gen 2-es SOC) Cream színű gyári gari + carbon szálas tok.
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 14 Pro Max 128GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 84%/p4337
- Apple iPhone 12 Pro 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Microsoft Surface Pro 7 - Újszerű, dobozban, gyári töltővel, billentyűzettel
- Apple iPhone 14 Plus 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Erdély története I-II-III egyben 3990 ft
- DELL PowerEdge R730xd 12LFF+2SFF rack szerver - 2xE5-2680v3,64GB RAM,4x1GbE,H730 RAID v ZFS
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest