- Ideiglenesen leállította az Xperia 1 VII értékesítését Japánban a Sony
- Kisebb méretben is elérhető a OnePlus Watch 3
- Belépő táblagépet is villantott a OnePlus
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Teljes külső kijelzővel hódítana a Flip7, ami kapott egy kistestvért is
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Feljutott a G96 a Moto széria csúcsára
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- iPhone topik
- Kiszivárgott a Pixel 10 Pro
- Mobil flották
-
Mobilarena
LG G2 témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
LilProphet90
senior tag
válasz
Rasnac #13498 üzenetére
Nem találtam portot anno (mostanában nem is kerestem), de a Peel Smart Remote vagy az Anymote tökéletesen megy, nem kell már az SELinux-ot se buherálni. Kamera szokásos: jó fényviszonyoknál szép képek lőhetők, de ahogy romlanak a viszonyok, a képminőség is.
EZ pl.: Szilvásváradon készült Exodus-szal, vagy CM-mel. Van rajta minimális Snapseed javítás, meg biztos nem tökéletes, de hétköznapi használatra szerintem megfelelő.
-
szabyka95
őstag
válasz
Rasnac #13480 üzenetére
sztem jobb mint a CM, mar 1 honapja hasznalom, a legjobban az tetszik benne hogy ha elhuzom az ujjam a kozelsegerzekelo szenzor mellett , vagy ha kiveszem a zsebembol akkor 1-2 masodpercre felvillannnak az ertesitesek. (bekell allitani a gesturesoknal)
uzemidorol : a 4 ora megvan, de tudni kell hogy custom kernellel hasznalom (zg85 healthymarshmallow -van CM re is-) + power nap (xposed modul) ami blokkolja a wakelockokat, alarmokat etc.CM en reg voltam, AOSP alapu rom gyorsabb a CM alapunal
-
-
Mtbsrác
senior tag
válasz
Rasnac #13090 üzenetére
Hát ismét tanultam vmit.
Bár én oda teszem mindig mert a gép hátulja nemigen hozzáférhető helyen van. Elől meg nincs plexi ház miatt. Ezért is van osztóm, csak ez a telefon hákliskodott pedig fordult már meg pár a kezemközött, egyiknek se volt sose ilyen baja. Nomeg én nem telepítek semmit max rámásolok zenét vagy videót esetleg képeket. Ezzel ki is fújtam.
-
kszthly
senior tag
válasz
Rasnac #12998 üzenetére
Az sajnos nem működik.
De sok más alkalmazás igen. Nekem a Peel Smart
Remote vált be legjobban.
A SELinux-ot itt is át kell állítani "engedélyezett"-re.Szerk: lehet, hogy félreértettem a kérdést. Én cm13-ra gondoltam. Cm12.1-en működik az LG távirányító. Az XDA-n van leírás.
-
tomatos
aktív tag
válasz
Rasnac #12688 üzenetére
Egy unofficial már van, sajnos a xda fórum userek azt írják, hogy vannak benne hibák...
Link: xda fórum topic
-
reap3r
aktív tag
válasz
Rasnac #12540 üzenetére
A 2 ghz-re vett órajel jó húzás,mivel a 2,2ghz-et a telefon durva használat mellett nem sokáig tartja a melegedés miatt. Talán cpu governort kéne cserélned, mert ez az ondemand lehet igen agresszíven pakolja fel az órajelet, de még nem mondok biztosat. Amúgy a gpu-s cuccot próbáld ki a 380as beállításon. Ha nem veszel észre különbséget még az is segíthet... Még kitalálom, h mit lehet tenni a te esetedben.
-
reap3r
aktív tag
válasz
Rasnac #12536 üzenetére
Ez most jó vagy rossz?
Szerintem siralmas, de nem tudom, hogy mit csináltál rajta
Ha mobilnet meg játék volt, akkor szerintem jó, de írj bővebben valamit
Nekem átlagban 5órás kijelzőidőim vannak, amiben 2 óra mobilnet szokott lenni, szinte folyamatos wifi és sync. Netezés, messenger megy mindig...
-
reap3r
aktív tag
válasz
Rasnac #12445 üzenetére
[Itt megtalálod]
D802-es szekcióból szedd le a 6.4-et...@stefi68 Csak akkor kell, ha a SElinux Permissive-re van állítva, bár nekem Cloudy 3.3 alatt Permissive-n van és semmi gond a Beállításokkal az ég világon...
-
reap3r
aktív tag
-
cam383xxx
csendes tag
válasz
Rasnac #12217 üzenetére
Helló! Nekem egyetlen egy bajom van a cloudy3.2-vel, hogy a telefonálás ikonra kattintva kicsit lassan jön be a telefon menü. Minden egyéb tökéletes, tetszik, gyors, nem akad, akksi idő is nagyon jó.
Viszont az összefoglalóban lévő Droidmester lolli romot is felraktam, ami szintén gyors és tökéletes volt, de sokan panaszkodtak, hogy rosszul hallanak és eléggé dobálta a térerőt sajnos. Pedig az is tetszett...
Egyébként látom, sokan szenvednek itt a kdz-vel. Én vettem 500ft-ért egy otg átalakítót, azóta semmi gondom nincs a telepítésekkel, sőt, lehet kapni 2-3e ft-ért dual pendrive-ot is. Azóta bátran törölgetem a teljes belső memóriát is telepítés előtt. Otg-ről gyerekjáték a romolgatás...
-
-
Zoja™
őstag
válasz
Rasnac #12108 üzenetére
Azt a CPU governor-oknak ( ütemezőknek ) köszönheted. Gyári szoftverben pedig az alkalmazott governor-ok az akkumulátor felhasználásához van kötve. Alapesetben az ondemand van használatban, amely amely a felhasználás módjának függvényében emeli, vagy éppen csökkenti az órajelet. De ha az akkumulátor üzemmódot átkapcsolod energia takarékosra, akkor a powersave governor kerül használatba, ami lecsökkenti az órajelet.
-
m_dawe
senior tag
válasz
Rasnac #11959 üzenetére
Kismillió beállítási lehetőség van benne. Hogy őszinte legyek én a korábbi beépített kamera és az xcam képei között sem vettem észre különbséget. Egyébként szerintem az UI is elég jóra sikeredett.
Maga a ROM tudtommal CM illetve CAF alapú. A legfrisebb kiadás alatt az 5.1.1 dübörög.(BlissPoppból a 4.0-ás build a legfrisebb) -
tirszin
senior tag
válasz
Rasnac #11953 üzenetére
Majd kihozzák a G5-öt 4k kijelzőfelbontással és 20Mpixeles kamerával, csupa "értelmes" fejlesztés, de legalább jó nagy számokkal lehet dobálózni a marketing vonalon.
Nem értem, a 15-24" méretű monitorokat sok ember még manapság is HD felbontás alatt kénytelen használni, bezzeg az 5...6"-os telefonok már 2560 x ... pixel részletgazdagságban virítanak!!??
-
válasz
Rasnac #11753 üzenetére
Ha csak annyiért találtál oco üvegfóliát, akkor szerintem csapj hozzá még egy 500-ast és menjél inkább a tuti minőségre!
Nillkin 9HEzzel az üvegfóliával semmi probléma sincs és többektől sem hallottam még olyasmi panaszt, ami a telefon működését befolyásolná.
-
Zoja™
őstag
válasz
Rasnac #11673 üzenetére
Tegnap filmnézős délutánom volt. Úgyhogy rádugtam a külső vinyót otg-n (külső tápos) a telefonra, aztán dlna-n küldtem a tv-re.
Csak van egy kis hiba a gépezetben, mert ha alvó módba kapcsol a telefon, akkor beszaggat az egész. Így muszáj vagyok folyamatosan bekapcsolt kijelzővel, vissza vett fényerővel megoldani, mert ha az alap órajelet megemelem, akkor se az igazi.
-
Danny365
őstag
válasz
Rasnac #11533 üzenetére
Az értesítési led szerintem egyáltalán nem gáz. Meg igazából app válogatja, milyen sűrűn villog. Pl. Facebook, illetve Messenger esetében másodpercenként villog, azt meg csak úgy nem veszed észre, ha nem akarod. De nem fogadott hívásnál sem para.
A kamera mod meg készül, apróbb dolgokat javít még benne, viszont mivel g3-ra is elérhető lesz, ezért lehet, kicsit tovább kell rá várni, mert g3-a nincs, így azt nem tudja magának tesztelni, másra kell hagyatkoznia.
-
stefi68
addikt
válasz
Rasnac #11237 üzenetére
Javasoltad, én linkeltem. Ezért nem kell bocsánatot kérned
Vagy valamit félreértettem?
(#11246) Zoooja: A Blisspop-nál nem tapasztaltál olyat, hogy Antutu-t futtattam és borzasztóan akadt a videó teszt (játékot nem próbáltam rajta).
Soha egyetlen romnál sem láttam még ilyen szaggatott képet.
Pontszámra viszont adott vagy 40000-et, sőt Llama kernellel több mint 42000 volt az össz pontszám. Vagy tényleg ennyit érnek a tesztek... -
Haugland
aktív tag
válasz
Rasnac #11095 üzenetére
Engem érdekelne a 3.2-es verzió..
Jelenleg 3.1-et használtam minden gond nélkül (újraindítás után mindig engedélyeztem az elforgatást) aztán az elmúlt napokban történt valami ami miatt a telefon 8-9%ot merül éjjelente ugyanúgy készenléti módban mint ahogy az elmúlt 1,5évben is volt...
Új alkalmazás nincs, úgyhogy nemtudom mi a gond...Aztán ha már úgyis visszaállítást tervezek csinálni, akkor feldobom a 3.2-t...
thx!
-
-
gps76
őstag
válasz
Rasnac #10991 üzenetére
Gyári kernelen nem fogsz órajelet állítani.Hidd el én se szeretek mókolni,unom már hogy jóskapista csinál egy romot,meg gipszjakab,és hú de szuper lesz.Egy darabig,utána meg előjön ez,előjön az,az "optimalizálástól",meg mókolástól.
Nem véletlenül van jópár mérnök aki írja gyárilag a szoftvereket.
Én csak a dorimanx-ot használtam,mert jól működik,mindenfelé állítgathatod az egész rendszert.
Ha kell egy jól működő dorimanx mentés,szól felrakom valahová. Még ebben a nagy melegben se melegszik a teló,nem is akad.Persze droith romjára van rárakva,amit linkeltem. -
-
stefi68
addikt
válasz
Rasnac #10836 üzenetére
Én úgy tudom (régről), hogy a gyári tartományon belül lehet állítani az órajelet a gyári kernelen is.
A kolléga feszültségről beszélt. Azt gyári kernelen nem tudod módosítani.
Mondjuk te nem is a feszültséget akartad csökkenteni, de ez már mindegy is...
Esetleg kutakodásod során nem találtál olyan appot amivel alkalmazásonként lehet korlátozni az órajelet?
Pl. navi alatt, amikor ugye piszkosul melegszik (nap, szélvédő, stb), vissza lehetne venni 1200 MHz-re is. -
rzoli
senior tag
válasz
Rasnac #10791 üzenetére
Én nem vettem észre semmi változást, bár a 3.2 is csak két napot töltött a telefonomon, mielőtt feltettem az újat. Eddig hiba nem volt, talán annyi, hogy jóval melegebb a telefon, mint a 2.2 alatt.
Akku időről még nem tudok nyilatkozni, még az istall és fullra töltés óta nem merült le.
Igaz most egyébként is 30 fok van....
-
tibbike01
őstag
válasz
Rasnac #10695 üzenetére
Akkor felesleges összehasonlítani...Mindig is meg lesznek az előnyei és a hátrányai a cm-nek.
Ezt mindenki maga dönti el, hogy használja vagy sem.Véleményem szerint, egy jól működő, modern telefont vétek cm-el használni, ugyanis a gyári driverek-től csak rosszabb van, illetve teljesen lebutítja a készüléket.Viszont ha egy régi típusú készüléked van, amire már nincsenek frissítések, arra teljesen jó a lecsupaszított cm. -
HUTCHDB
nagyúr
válasz
Rasnac #10646 üzenetére
Nálam is igen jól működik a cloudy 3.2.
A kamera nálam kifejezetten jobb lett, mármint a gyári, szerintem nem sok különbség van a xcam és a gyári között, sőt, néha azt érzem jobb kép készül a gyári kamerával.
A melegedés nála továbbra is fenn áll, legalább is ha 15-20 percet egyfolytában n yomkodom, akkor biztos, hogy nagyon forró tud lenni.
Összességében tényleg egy frankó rom, és én spec. a smart bulletin-t is használom, kicsit htc one feeling-et ad, mondjuk egy jó kis "hírek-érdekességek oldal" még jobban fel tudná dobni ezt a részét a telefonnak.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Általános eszmecsere: LG G2 - tapogatnivaló hátsó
-Olvasd el a téma összefoglalót!
-Tilos a függetlenítés!
A függetlenítés a BTK 300 §/C bekezdése szerint törvénybe ütközik, kivételt képez ez alól, ha a szolgáltatótól kérjük a telefon hálózatfüggetlenné tételét.
-Tilos a Warez!
Fájlmegosztó és egyéb, ,,virágboltos" forrásból származó alkalmazások fellelhetőségének megbeszélését hanyagoljuk a Prohardver! lapcsalád fórumain.
- Építő/felújító topik
- Tőzsde és gazdaság
- ricshard444: Fényképező ? Telefon helyett
- BestBuy topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Bittorrent topik
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Gyúrósok ide!
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- További aktív témák...
- iPhone SE2 64GB fekete, gyönyörű újszerű állapotban, 3db van, 85% 92% és 100% akkuval
- iPhone SE2 64GB 82% piros, saját dobozzal
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 12 128GB, fekete vagy fehér színben, újszerű állapotban
- iPhone 12 128GB, fekete és fehér színben, több db
- Quadro FX 570 eladó
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B365M i5 8500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1060 3GB Rampage SHIVA FSP 400W
- Új, verhetetlen alaplap sok extrával!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest