- Honor 200 Pro - mobilportré
- Magisk
- Mobil flották
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Videón a Z Flip7 méretes külső kijelzője
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
-
Mobilarena
LG G2 témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
djpoti #14278 üzenetére
Azzal egyetértek, hogy remek telefon, anyumtól telefonváltása során hozzám került az előzőleg használt G2-je, ami világ életében csak gyári rendszert látott.
Nálam is csak tartalék telefonnak van itt, de majd kíváncsiságból biztos kipróbálom hogyan hasít rajta egy friss Lionage. 🙂
-
válasz
djpoti #14276 üzenetére
Na erre szinte biztos, hogy érdemi választ nem fogsz kapni.
Na meg nem gondolnám, hogy bármi alaplap feszegetés jót tenne, G2-nek különösen érzékeny az alaplapja a feszegetésre, ha pl "jól" is feszegetnéd az adott probléma elhárításához, közben lehet több más egyéb probléma adódna, ami ugye végzetes lesz. -
kuyarashi
őstag
válasz
djpoti #13716 üzenetére
Én is a kamera appra gondoltam, nem a rendszerre.
Nem voltam egyértelmű. GooglePlayről nézz valamit. -
kuyarashi
őstag
válasz
djpoti #13659 üzenetére
Doky586 megválaszolta. ("U" verzióról nem is hallottam.)
Már csak azt nem tudom eldönteni, hogy akkor most mennyire volna használható. Elvégre van 4G/LTE, csak nem minden tartományát veszi a telefon. Ilyankor max. 3G van.
Ez szerinted maximálisan elég, Doky586 szerint meg vicc kategória.
Ki érti? -
válasz
djpoti #13664 üzenetére
Amíg nem volt más addig mindenkinek tökéletesen megfelelt az Ericsson GH-197. Most miért kéne ennél több..? (költői kérdés volt)
-
-
-
kuyarashi
őstag
válasz
djpoti #13639 üzenetére
Nagyon köszi, hasznos volt! (Telekomos kártyához kell.)
Én is ilyen térképet kerestem, de mivel nem találtam, ismét rákérdeztem itt, fórumon, hogy a gyakorlatban mennyire használható a telefon.Még egy kérdés: F320-nak mi a régiókódja? Esetleg változó? Az eladónál kell rákérdeznem?
-
Abus2
tag
válasz
djpoti #13585 üzenetére
A Telenor a Telekommal közösen szolgáltat a B20-as 800 MHz-es frekvencián. Ennek van a legnagyobb lefedettsége az LTE halozaton. A Voda is használja ezt a sávot, bár kapcsból nem tudom, hogy mekkora lefedettséggel. A távolkeleti és az amerikai telókkal pont ez a baj, hogy nem tudják a B20-at. Az pont pech, hogy az európai piacra szánt mobilok drágábbak, mint a többi. Én is majdnem elcsábultam majdnem az f széria és társai felé, de inkább kiadtam még cca30 dolcsit az európaiért. Ezzel érezhetően jobb a 4g lefedettség.
-
kuyarashi
őstag
-
kuyarashi
őstag
válasz
djpoti #13574 üzenetére
Ezek szerint általában nincs velük probléma? Az ember úgy gondolkodik, hogy ha már visszaküldött/felújított, ráadásul ilyen messziről, akkor azért nagyobb a rizikó. Lehet bepróbálok egyet.
Egyébként hirdetnek Alin újakat is. 54.000 Ft-tól.
Ha már itt tartunk, vámot, áfát mekkora az esély megúszni? (Kettő együtt kb. 30% plusz?) Melyiket ajánlod inkább? D802, vagy F320? -
kuyarashi
őstag
válasz
djpoti #13537 üzenetére
Nagyon köszi, hasznos volt. (TV Go nem érdekes.) Az enyémen 6.0.1 volt, mikor kézhez kaptam, de gyári visszaállítást követően... Aztán gondoltam, hogy visszatolom a CM13-at, de előtte megkérdezem, hogy nektek mi a véleményetek.
Igazából az opciókat sem ismerem. Nem látom át és a kérdést úgy kellett volna feltennem, hogy milyen lehetőségek vannak, melyik ROM mit tud. Szóval, ha tömören, átfogóan leírnátok nekem, megköszönném.[lAyCsI]
Tudom, hogy típushiba és azt is, hogy csere a megoldás. A kérdés az volt, hogy mi befolyásolja a foltosodást.
(Egyébként az enyém nem sárga még, pont ezért kérdezem, viszont kapott egy kis kontaktsprayt és felszívta a kijelző. Látszik. De legalább nem sárga.)
-
kuyarashi
őstag
válasz
djpoti #13535 üzenetére
Sziasztok!
A G2 változatai (D800, D802, D803 és D805) között mi a különbség? Csak a hálózatra, régióra vonatkozó eltérések vannak?
Másik kérdésem, hogy a kijelző sárga "foltosodásának" köze lehet leejtéshez, páratartalomhoz, általában használt fényerősséghez, szomszéd néni főztjéhez, stb., vagy bizonyos idő elteltével mindegyiknél előjön?
Harmadik kérdésem, hogy mit érdemes a G2-re telepíteni? Gondolok itt a CM13-ra, Google 1.5 ROM-ra, stb.Köszönettel:
Gábor -
Abus2
tag
válasz
djpoti #13521 üzenetére
Elvileg ugyanaz, de nem bizos,hogy a kamera a hibás. Lehet szoftver probléma is. Én is megszenvedtem a kamerával nemrég. Először próbáltam rendszer alaphelyzetbe állítást, majd szoftver cserét.. Nem használt. Utánna rendeltem kamerát a keszülékhez, csere, se kép se hang. 2x is. Majd kínomban kdz-s telepítés 4.2-re, és újra jó a kamera.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Általános eszmecsere: LG G2 - tapogatnivaló hátsó
-Olvasd el a téma összefoglalót!
-Tilos a függetlenítés!
A függetlenítés a BTK 300 §/C bekezdése szerint törvénybe ütközik, kivételt képez ez alól, ha a szolgáltatótól kérjük a telefon hálózatfüggetlenné tételét.
-Tilos a Warez!
Fájlmegosztó és egyéb, ,,virágboltos" forrásból származó alkalmazások fellelhetőségének megbeszélését hanyagoljuk a Prohardver! lapcsalád fórumain.
- Vác és környéke adok-veszek beszélgetek
- Parfüm topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Torrent meghívó kunyeráló
- Windows 11
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Elektromos cigaretta 🔞
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Hálózati / IP kamera
- További aktív témák...
- iPhone 11 Product RED Független 64GB
- ! 1 ÉV GARANCIA ! Független Samsung Galaxy S20 FE 256GB Cloud Mint. WWW.TRUSTPHONE.HU - FLP387
- Samsung Galaxy S23 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ! 1 ÉV GARANCIA ! Független Samsung Galaxy Z Fold 3 256GB Phantom Silver. WWW.TRUSTPHONE.HU - FLP398
- ! 1 ÉV GARANCIA ! Független Samsung Galaxy Z Flip 4 256GB Graphite. WWW.TRUSTPHONE.HU - FLP394
- 122 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Gombászkönyvek egyben
- Bomba ár! HP 255 G7 - AMD A4 I 4GB I 128SSD I HDMI I 15,6" FHD I Radeon I HDMI I W11 I Cam I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude E7450 - i5-5GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest