- Ismét a Honoré a legvékonyabb hajlítható
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Magisk
- iOS alkalmazások
- Porba hullhat a Pixel 10 Pro Fold
-
Mobilarena
LG G2 témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
RomiJosy
aktív tag
-
Indiant
addikt
válasz
szabyka95 #13919 üzenetére
Test build for LG G2 (d800, d801,d802, d803, ls980 and vs980)
Please read this whole post before flashing.Camera is broken in 7.1 (I am working on it)
The d800 now boots fine with the included kernel.
Clean flash required!
Also you must use 7.1 gapps.
I know the camera is broke so I dont need any reports on that.
FYI that fix camera zip floating around will cause a bootloop so don't try it.Enjoy! and let me know how everything goes.
-
Muki94
aktív tag
-
kuyarashi
őstag
-
kuyarashi
őstag
válasz
szabyka95 #13815 üzenetére
Passz. Rootoltam és Recoveryt is nyomtam (mindkettőt az összefoglalóban írtak szerint). A gyökérbe bemásoltam a videó alatti 4 linkről letöltött fájlokat. Aztán kikapcsoltam, majd be (Power + Hangerő le), nyomtam 2 Yest, viszont már nem az android figurát látom, hanem fehér háttérrel bejön az error.
Itt tartok. -
Feri1977
senior tag
válasz
szabyka95 #13773 üzenetére
Uh.. Az nem jó.. Valószínű után gyártott volt benne idáig, mert raszter rácsos volt az előző, kapott egy le ejtest és sarka össze tört.. Lényeg új van benne ezen nincs raszter rács. Azt mivel merült a telo eléggé elozovel gondoltam a gyári kevesebbet fog fogyasztani mert minőségibb stb. Erre írod most hogy többet lehet pfffffffff..bár én 40 százalékon használom. Csak napfényben rakom fel
-
kuyarashi
őstag
válasz
szabyka95 #13764 üzenetére
Ezt vettem.
Ha eredeti, ha nem, bevált. Legalább 10 hete van használatban. Nem sokat nyomkodom a telefont, így napi 10-15%-ot zabál naponta. Megeshet, hogy 10 napot is kibír. Persze ha kapja az ívet full fényerőn, akkor 1-2 nap.
Összességében viszont bátran ajánlom. -
válasz
szabyka95 #13714 üzenetére
Szia!
Természetesen pár reboot-on túl vagyok, nálam nem oldja meg.
Elkönyveltem magamban az aznapi nightly-t és a legutolsó snapshot kiadást bug-os kiadásnak (fura, hogy nálam ugyanazt a hibát produkálja mindkettő).Szerintem legközelebb nem is kísérletezgetek sima CM 13-al és szerintem a Gapps sem okoz ilyen hibát, hanem kipróbálom majd én is ezt az emlegetett Exudust.
Ahhoz milyen Gapps-t szoktál telepíteni? Utóbbi időkben én mindig Opengapps-al nyomtam.Jól gondolom amúgy, hogy elvileg a mostani 6.0.1-es ROM-oknál sem igényelne extra szakértelmet, hogy egyből működjön a névjegy szinkronizálás, mihelyst megadom a rendszernek belakás elején a Google fiókomat ugye?
-
RomiJosy
aktív tag
válasz
szabyka95 #13650 üzenetére
Ha nem érek hozzá a kijelzőhöz is bekapcsol az óra ha a közelség érzékelő érzi a kijelző előtti mozgást. Elhúzom a kezem párszor a telefon fölső részénél és már ébredezik. Ha random felébred, állíts be neki mintát a feloldáshoz.
G2. Én már cseréltem akkut, hajszárítót el ne felejtsd.. Erősen le ven ragasztva benne. Megéri az árát. Én még jódarabig nem cserélem le,nagyon teszi a dolgát még mindíg és olcsó hozzá az alkatrész is. Már cseréltem benne akkut, usb-mikrofon egységet, alaplapot. -
Snoop27
őstag
-
Danny365
őstag
válasz
szabyka95 #6889 üzenetére
Szerintem még nem nagyon lehet mivel F2FS-t használni. Ugye ott az R8 teszt verzió, de az elég hiányos még, talán Synapse se megy vele (vagy valami ilyesmit olvastam). Viszont ha kijön a végleges, én biztos átváltok. Csodát nem várok tőle, de rosszabb biztos nem lesz.
-
válasz
szabyka95 #6283 üzenetére
Az lehet, de egyrészt nem ismerhet mindenki mindent, másrészt tudtommal Lolli-n nincs még Xposed az ART miatt.
Nekem eddig ez, mint funkció még új volt, de akkor lehet már évek óta van ilyen (nem tudom mikori az az xposed modul).csabikaa89:
Melyik ROM volna ez?
Ilyen hibával még nem találkoztam és ötletem sincs most hirtelen ROM cserén kívül.
Én azzal kezdeném amúgy, hogy xda-n utánanéznék az újabb hozzászólásoknak a ROM topikjában, hátha másnál is van ilyen és esetleg megoldás is lett rá írva közben. -
-
schferenc77
aktív tag
válasz
szabyka95 #5416 üzenetére
Egyedül LG témánál fehér a betű színe (ami tök jó és látható), de ott meg az időjárás widget a főképernyőn nem átlátszó...
Lehet visszarakom a transparent wheather widgetet...Más: honnan tudnék aránylag gyorsan telefon szétszedő készletet beszerezni? Kitakarítanám a hangszóró környékét, meg a GPS-hez is felraknám a papír fix-et, na meg a kamera lencsét cserélném, mert karcos. Én nem látom, hogy lenne rajta bármi bevonat (amit itt többen lekapartak), lehet, hogy inkább egészben cserélném, és aztán raknék rá üveg védőt, ami jött a Nillkin 9H-s tempered glass-szal...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Általános eszmecsere: LG G2 - tapogatnivaló hátsó
-Olvasd el a téma összefoglalót!
-Tilos a függetlenítés!
A függetlenítés a BTK 300 §/C bekezdése szerint törvénybe ütközik, kivételt képez ez alól, ha a szolgáltatótól kérjük a telefon hálózatfüggetlenné tételét.
-Tilos a Warez!
Fájlmegosztó és egyéb, ,,virágboltos" forrásból származó alkalmazások fellelhetőségének megbeszélését hanyagoljuk a Prohardver! lapcsalád fórumain.
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
- Milyen autót vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Autós topik
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Goddess of Victory: Nikke
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Építő/felújító topik
- SkyShowtime
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S25 Ultra (Új, Független, 256 GB, 12 GB RAM, titánium fehér-ezüst)
- Xiaomi Redmi A1 32 GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- iPhone 14 Pro Max 128GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 84%/p4337
- iPhone 14 Pro Max 128GB Függetelen/1-3 hónap gar./Akku 86%/p4336
- új Pitaka Fusion Weaving MagEZ 4 MagSafe 600D iPhone 15 Pro és Pro Max aramid hátlap tok - overture
- ÖRÖK GARANCIÁVAL - OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK 0-24 KÉZBESÍTÉSSEL - Windows - Office - LicencAruhaz.hu
- Samsung Galaxy S21 Ultra , 12GB , 128 GB , Kártyafüggetlen
- Bitcoin miner Bitmain Antminer S9 S9I 13.5 - 14 Th 1250W eladó
- BenQ PD-3200-U Monitor - Designer 4K 32"
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest