- Yettel topik
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Átlépi végre az iPhone az 5000 mAh-t?
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Google Pixel topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
LG G2 témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
tirszin
senior tag
válasz
Indiant #14270 üzenetére
Van, de olyanok vannak, ha 1x szétszeded, feszített állapotba kell visszarakni az alaplapot. Különben nem tölt vagy nem talál szolgáltatót. Ez a kettő szokott előjönni.
Az USB csati csere nagyon egyszerű, egy külön egység lent a kihangosító hangszórónál. Komplett csere a legegyszerűbb. -
bala6120
senior tag
válasz
Indiant #14191 üzenetére
Már én is felraktam, eddig veszett gyors.Teszt...
Gapps: Beans Gapps -
djsweetboy
csendes tag
válasz
Indiant #13939 üzenetére
Köszi,de próbáltam mindkét módszert. Szoktam egyébként rendszeresen romolni általában RR romokkal twrp alól. Mindíg rebooter appal indítottam a recoveryt. Most az a baj,hogy bejön a kis fehér bogyó,kiírja mellé,hogy crDroid és villog a felirat. Mintha próbálna indulni,de nem tud. Egyébként elindult a rom,meg valamennyire belaktam,csak az adaway miatt indítottam volna újra és azóta ez van.
ADB alól hogyan lehet recoverybe indítani,ha nem fut a droid? -
Indiant
addikt
-
Indiant
addikt
-
Indiant
addikt
válasz
Indiant #13824 üzenetére
[EXPERIMENTAL][OMS-Substratum][G2][7.0_r6][16.9.16]AOSP 7.0
Hatalmas köszönet xdahero1-nak!NEW BUILD 16.9.16
First time or clean install:
Download the ROM from the link above
Download GApps package for Nougat 7.0 (Pico)
Download ThemeReady GApps package for N arm
Put the zip files on your SDCard
Reboot in Recovery
Wipe Data / Factory Reset
Optional: convert to F2FS
Select "Install zip from SDCard"
Choose AOSP ROM zip file
Choose GApps zip file
Choose TBO GApps zip file (needed for complete theming of some Gapps with OMS overlays)
Flash
Reboot systemA Kamera nem működik, de a telefon már elvileg igen.
-
stefi68
addikt
-
kuyarashi
őstag
válasz
Indiant #13710 üzenetére
Vakuzz szögből, külső vakuval.
Spot Mode-ban a témára mér fényt a kamera, ezért a háttér túlzottan világos lesz, kiég, becsillan és szétmossa a képet. A G4 ezt már egész jól kezeli, de HDR módban a G2 gyári programjával is tudod némiképp kompenzálni a becsillanást. Csodákra persze nem képes.
Ha elég a "pontszerű fényméréses" megoldás, akkor szerencséd van.
Még annyit, hogy ez a ködös becsillanás nagyban függ a kamera lencséje előtti védőburok állapotától is. Amennyiben matt, nagyban rontja a képek minőségét szembejövő fényeknél (13.19). -
stefi68
addikt
válasz
Indiant #13512 üzenetére
Recovery bejön?
Ha jól emlékszem nekem is ilyesmi jött be amikor CM alatt a SuperSU felrakásával kísérleteztem.
Többszöri próbálkozásra bejött a recovery. Igen gyorsnak kell lenni a boot folyamat alatt, hogy elcsípd a pillanatot, főleg a gomb kombináció váltásnál...
Persze nekem volt mentésem, de ha már van recovery megoldás lehet egy dirty flash, ha így sem akkor egy bootstack előtte.
-
norbert1998
nagyúr
válasz
Indiant #13174 üzenetére
Azért vettem le, mert elfelejtettem a gapps-ot rátenni. Nem értem, miért "érdemelném meg"
A korábbi verzióknak semmi baja nem volt, ha ilyen miatt lehúztam a pendrive-ot, hogy egy gapps-ot feltoljak rá vagy hasonlók.Mondjuk, lehet te arra gondoltál, hogy flashelés közben vettem le?
-
-
válasz
Indiant #13107 üzenetére
Titanium Backup tudtommal fizetős és nem akarok külön professzionális backup progit, amikor hosszú idők óta bevállik az ingyenes Total Commander ADB plug-in is erre a célra.
Majd megoldom valahogy, elvileg le tudja menteni ezeket az adatokat a TWRP, mert tudtommal csak személyes fájlokat nem tud menteni (fényképek, zenék, dokumentumok), szóval veszteni nem vesztek semmit e téren egy backup utáni gyalulással.
-
Danny365
őstag
válasz
Indiant #12880 üzenetére
Oh kösz, kár.
Más: nálatok nem csinált olyat a CM12.1/13, hogy a töltőt lehúzva a kis ikon továbbra is azt jelezné, hogy töltőn van? (és az akksi stat is töltést jelzett még)
Gondoltam gyorsan elküldöm emiatt gariba, mielőtt lejárna, de most feltettem a gyári ROM-ot, és itt nem csinálja eddig...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Általános eszmecsere: LG G2 - tapogatnivaló hátsó
-Olvasd el a téma összefoglalót!
-Tilos a függetlenítés!
A függetlenítés a BTK 300 §/C bekezdése szerint törvénybe ütközik, kivételt képez ez alól, ha a szolgáltatótól kérjük a telefon hálózatfüggetlenné tételét.
-Tilos a Warez!
Fájlmegosztó és egyéb, ,,virágboltos" forrásból származó alkalmazások fellelhetőségének megbeszélését hanyagoljuk a Prohardver! lapcsalád fórumain.
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Apple iPhone 13 . 128GB , Kártyafüggetlen , 100% akku
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470 - i5-G6 I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest