- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Friss koncepciót hoz a Nothing Phone (3)
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Íme az új Android Auto!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Yettel topik
-
Mobilarena
LG G2 témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
tirszin
senior tag
válasz
akooos #13425 üzenetére
Igen, már beszéltem a szervizzel. Be kell adnom, hogy kiadják a szakvéleményt, utána adják a csereutalványt.
zip-et már próbáltam korábban recovery-ből flashelni, de megmaradt utána a root és a TWRP is.
Épp most sikerült a kdz v30b, Win 10 alól. Nincs TWRP, nincs root.
A kompatibilitási problémák megoldása segített továbbfuttatni az LGFlashTool2014-et. -
Indiant
addikt
-
viccaa
csendes tag
válasz
akooos #12645 üzenetére
a kijelző időt le lehet valahogy nullázni? mert szerintem nem ment másfél órát? és előtte ha ejszaka nem nyúltam hozzá akkor ugyanúgy 100% maradt
ráadásul 2x olyan gyorsan merül azt veszem észre...estére már tölteni kell idáig bírta 2napig
Egyébként szerinted frissitsem lollipoppra? az segithet valamennyire ezen? mert azt olvastam h jobb jöle az akku üzemideje:9 Létezik ez? -
reap3r
aktív tag
válasz
akooos #12574 üzenetére
Tegnap jó kedvemben voltam és feldobtam a CM-et, mostanság nem fényképeztem... Hát isten adná, hogy kapjunk még egy 5.1-es frissítést... Iszonyat szépen fut ez az 5.1, na meg keveset is eszik, de a kamera, te atyaúristen
Ugye ez az egyetlen baja az aosp romoknak, ami soha nem lesz megoldva, mivel a kamerát sosem adja ki a gyártó... Ez a CM amúgy nagyon baba, mindig megszakad a szívem, amikor visszamegyek valami stock féleségre, de így ezen a cm-en sajnos a kamera napsütésben használható valamire, akkor sem teljesít fényesen...
Szerk:
én nov.04-ei nightly-t tettem fel, eddig hiba mentes.... -
laca.1
aktív tag
válasz
akooos #12565 üzenetére
köszönöm szépen!
most s.ó.s. segítség kellene,föltettem a cm 12.1 de nem figyeltem a gapps ra 0 b volt azt nem telepítette föl nyilván való.de kijavítottam de most meg nem tudok twrp be lépni,miért?a rom le törölt mindent root meg twrpt is.mit tegyek mindjárt megyek dolgozni kell a teló.ok sikerült megoldanom.
-
tirszin
senior tag
válasz
akooos #12503 üzenetére
Sztem. mehetsz egyből a recoveryből, a CM mindent újra flash-el, csak a bootstack-ot nem, de az pedig jó amid most van. De cáfoljanak meg a hozzáértők.
A Cyanogen Recovery-t nem tettem fel.
Már teljesen belaktam, 4 napja használom hibátlanul ezt: cm-12.1-20151026-NIGHTLY-d802 -
válasz
akooos #11644 üzenetére
a hűség 2 év, de a telekomnál csak 1 év gari van, ezt a jótállásból idézem:
A 151/2003. (IX. 22.) Kormányrendelet alapján kötelezõ jótállás alá tartozó termékekre a Magyar Telekom Nyrt. az általa, fogyasztó szerzõdés keretében forgalmazott, jelen jótállási jegyen megadott készülékre, tartozékaira (összefoglaló néven: termékre) a vásárlás napjától 12 hónapos jótállást nyújt.szóval ez saját költséges csere lesz
a telefon makulátlan, a 0. pillanattól tokban hordtam, ma elővettem a zsebemből és ez fogadott.
-
hard74
senior tag
válasz
akooos #10943 üzenetére
Igen, telekomos g4 az ladó állítása szerint egyösszegben kifizetve, telekomos számlával, garijegygyel. (valszeg webshopos rendelés, mert számla garijegy nyomtatott). Akkor azt mondjátok , ha nem fizeti a számlát nem a telót tiltják, hanem a simet?
Hiányzik a lg, pedig tényleg király gép a z2.
-
Rasnac
aktív tag
válasz
akooos #10642 üzenetére
Hát ezen most jót kacagtam
Szóval a bluetooth is joCloudy g2 3.1 Eddig hibátlan rom. Minden ami a lollin hiba volt az javítva lett az aksi idő is jobb mint a stock v30b be plusz ezek a beépített feature k ... pl a két alkalmazás egymás alatti futtatása ... Smart bulletin ... Bár mintha a kamera gyengebben szuperálna ... Lehet a túl gyors fókusz teszi de ma jó pár képet csináltam és kábé a harmada kuka ... Passz miért lehet ennek más a trukkje
Összességében csak ajánlani tudom -
-
válasz
akooos #10416 üzenetére
Letöltöttem (SRK-D80230b_20150425_droidth.zip). De ez bitre pontosan azonos azzal ami a téma-összefoglalóban is van, amire fery02 azt mondta törli a TWRP-t is... Azaz nem az amilyet keresek..
-
extasymajom
aktív tag
-
-
AliasB
senior tag
Úgy gondolom ezt nem nekem kellene írnod hanem annak aki ezt kiprovokálta és elkezdte.
Igen próbáltam és laptopról is de ugyan az a helyzet.
Felismeri, mint ADB interface viszont az alkalmazásoknál nem jelenik meg adb devices parancsra.
Mutatom újra a képet róla.
Talán a driver nem jó de azt kétlem mert sokat próbáltam és olyanokat is kaptam ami másoknál működik.
Aztán meg akkor fel sem ismerné ha gépre kötöm nemde.
Viszont több alkalmazást is próbáltam (FIX OTA, minimal_adb_fastboot_v1.2, SRKtool_2.0.2, Toolkit v1.5) és egyik sem látja ennek ellenére hogy ott van az eszközkezelőben.
Lehet vajon olyan része legyalulva ami ilyen hibát okoz és ha igen akkor mi lehet a megoldása.
Egyenlőre nem is tudok mire gondolni. -
drsanyo1977
csendes tag
Minden HSZ annyit ér amennyit megértenek belőle...
Ha ezt valaki meg tudja oldani, annak valós segítség. Ha pedig nem tud bemenni valaki, akkor ez neki nem jelent megoldást a problémájára, de ettől még a megoldás helyes és működőképes.
Próbáltam stefi68 és fery02 fórumtárs segítőkészségét továbbvinni, de az értő olvasás hiánya és a rosszindulat offolja a topikot. Nem hiszem, hogy a mihaszna hozzászólásokért jönnek ide a fórumozók. -
Indiant
addikt
A [LP]G3 TweaksBox 1.4 BETA3 működik a CloudyG2 3.0 Modify For D802 V1.1 rommal!
-
Indiant
addikt
Engem is összezavarsz.
Nem. Ez a Coudyfa által készített F320-ra készített romja, amiben bizonyos fájlokat kicseréltek D802-esre és a partíció kiosztást is.
Valószínű igen, mert szinte csontra ugyanaz mint a CloudyG2 2.2.
Gx tweakbox nem működik lolli alatt.
Kamera szerintem xcam.
Nem választható. -
stefi68
addikt
Én a képernyőkép készítést beállítottam az értesítősáv órára (bal oldalon) klikkelve.
Amúgy sem sűrűn használom.Persze ehhez Xposed + Gravitybox is kell
Mivel a Gravitybox nálam alap dolog a navigációs sáv méretezése, gombok funkcióinak kibővítése, Értesítési LED különböző alkalmazásokhoz való beállítása (más-más színű jelzés) és egyebek miatt, ezért ez nem probléma.
-
Úgy tudtam abból G2-re korábban valami vietnámi forrású tákolatról volt szó és nem Cloudy féléről, de lehet tévedek.
Más: látom megy már itt a bootloader meg baseband fogalmak keverése, be vagytok zsongva nagyon ezen a dev lolli kiadáson...
Én nem értem embereket miért nem lehet már inkább várni pár hetet a hivatalos kiadásra, ehelyett mindenki kapkod és nyomatja felfele a kétes eredetű, nem is nekünk szánt verziót. Ezaaaaz! -
stefi68
addikt
Köszönöm, ismét!
Ezeket mind végig olvastam még tegnap, de nála a híváskor is rossz volt a mikrofon, nálam nem.
Azt mondod először nálad sem, csak később? Na, fasza, akkor még kivárok hátha romlik és akkor már kézenfekvő lesz a hiba.
Az xCam advanced driver mivel tud többet mint a sima driverek?
-
Nightman1
tag
Nem baj,akkor mostmár 2.2 lesz.
Az van,hogy annyira megszerettem a Next launcher 3d verzióját,a legtestreszabhatóbb launcher,a widgeteket is miliméter pontossággal tudom méretezni,de tényleg sok ramot zabál,2-300 megát,és érezhetően gyorsabban merül az akku.
Kiváncsi leszek akkuidőn tudok e kitolni picit.
Optimus kernel megvan,köszöntem!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Általános eszmecsere: LG G2 - tapogatnivaló hátsó
-Olvasd el a téma összefoglalót!
-Tilos a függetlenítés!
A függetlenítés a BTK 300 §/C bekezdése szerint törvénybe ütközik, kivételt képez ez alól, ha a szolgáltatótól kérjük a telefon hálózatfüggetlenné tételét.
-Tilos a Warez!
Fájlmegosztó és egyéb, ,,virágboltos" forrásból származó alkalmazások fellelhetőségének megbeszélését hanyagoljuk a Prohardver! lapcsalád fórumain.
- Honor 400 Lite+ Honor Choice Earbuds fülhallgató, fekete, bontatlan, eladó
- Samsung Galaxy s23 256GB (Snapdragon Gen 2-es SOC) Cream színű gyári garanciás + carbon szálas tok.
- iPhone 11 Product RED Független 64GB
- Xiaomi 14 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új Poco F7 Ultra 512/16GB Black 3év garancia!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- PlayStation Plus Premium előfizetések
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest