- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Légies iPhone halvány színei
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy Buds3 Pro - szárat eresztettek a babok
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
-
Mobilarena
LG G2 témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nekem soha sem volt CM-en elforgatási gondom, pedig próbáltam eddigiekben CM 12-t több féle nightly kiadásban is, jelenleg pedig október 23-ai CM 12.1-en vagyok és itt sincs semmi problémám sem.
Tervben volt, hogy a téli szünetben kipróbálom a CM 13-at, de ha a a CM-esek is azt mondják állítólag, hogy érdemes inkább januárra tartogatni az egészet, akkor azért abban lehet valami.
-
Időnként én is tapasztalom, hogy frissítésekkel kivesznek korábbi hasznos extrákat a ROM-okból (aztán később valamennyit ismét visszaraknak), nem tudom erre a pontos magyarázatot.
Viszont az a funkció számunkra IPS kijelzővel pont, hogy hanyagolható tud lenni.
Az ambient display-nek leginkább amoled-en van létjogosultsága, itt G2-n személy szerint elsők között kapcsolnám ki a funkció, ha lenne. -
Atmo
senior tag
Globálisan lehet állítai a rezgés erősségét.
Am én ezt a hybrid bootstack-et ajánlom, ez jó midenféle rom alá, cm12.1, cm13, stock vagy caf romok...
Ja és azt se felejtsük el, hogy ehhez először egy megfelelő twrp-t is fel kell tenni!!
-
Zoja™
őstag
de akkor hogyan fogunk kapni minőségi lg romos android 6-ot
Ha az LG nem készít hivatalos Marshmallow frissítést, akkor sehogy. Eddig sem volt főverzió váltás egy egy Cloudy rom esetén, csak a meglevő hivatalos gyári romra húzta rá a frissebb felhasználói felületet.
Viszont elvileg készül már egy új port, amiben V10 appok is lesznek.
-
r3dwo0d
tag
Felmegy rá, de nem segített sőt. Nekem azóta dobálja a hálót a wifi és gsm fogyasztás fölkúszott olyan 20% környékére. Javulni nem javult tőle semmi, de legalább még a gps is belassult és gyakran eldobódik. Szvsz én nem tenném fel még egyszer. Újra is rakom a 3.2-t nulláról hátha segít és 3 órás SOT-t elérhetem...
-
Rasnac
aktív tag
A napi töltés sokban függ a használttól is ...egész nap nem jatszok reggel 7- tol este 6 ig merül 25 30%ot ...elkezdek játszani vagy utazok vagy bármi estére 5-15 % ....persze hogy fel kell rakni tölteni
De volt úgy 3 nap szabadnap alig nyúltam a telohoz 2 napig vígan elvolt stock v30b vel.. Második nap este raktam fel mert 20on pár százalékon volt ... Sok mindentől függ hogy mikor kell tölteni -
Rasnac
aktív tag
Nekem ezek mind egynapos merítések
ha vissza olvasol akkor volt egy kommentem ahol írtam hogy 3 óra játék 2 óra besz fel óra kb youtube volt. (telon nehezebb linkelni bocsi)
Nagyjából én is minden nap töltöm a telot. Mert ha haza -esek akkor kávé mellé ideális egy kis biliárd -
Indiant
addikt
Eltűnt, de várjuk meg miért...
új link:https://www.androidfilehost.com/?fid=24052804347760917
-
Én ha tudom, hogy egyik nap Cloudyfa 90%-os készültségi állapotot ír az új ROM-jához, eszembe sem jutott volna másnap kipróbálni valami ismeretlen tákolatot, ezzel kockáztatva esetleg a telefon meghibásodását is.
De ez amiatt is van, mert én nem vagyok ennyire kalandor lelkű.Ha már itt vagyunk, van itt közületek valaki, aki adományozott már Cloudyfa-nak?
Ha igen, megkérdezhetem mennyivel támogatott? -
reap3r
aktív tag
Te szerintem ilyen stílussal valami disznóólban kérj bárkitől is bármit. Nem azért, de így lebénázni kapásból mindenkit, mert TE vagy az aki nem tud valamit... Nem tudom hogy atomfizikus vagy e vagy milyen csoda elme, de kicsit vegyél vissza szerintem. Nem tudom mennyire figyelted, de elég segítőkészek itt az emberek és kb. mindenben próbálnak segíteni. Kicsit szállj magadba az árnyékoddal és oldd meg szerintem magad.
-
-
Az csak ahhoz szükséges, hogy leellenőrizhesd, hogy éppségben töltődött-e le a ROM-od.
Egyszerű MD5 checker programok segítségével ellenőrizhető ez, meg kell adni a programban a ROM-hoz mellékelt MD5 kód sorozatot, meg betallózni magát a letöltött ROM-ot.@akooos: Jól tudod, a Knock Code a lezárt képernyő minden részében működik.
-
Danny365
őstag
Ja igen, flasheld csak ezt a kis zipet és megoldódik a problémád.
-
Danny365
őstag
Biztosan eleget vártál az első bootoláskor? Én is tegnap frissítettem, mert ~másfél héttel le voltam maradva és már éppen tartottam nyomva a kikapcsoló gombot (mert én is azt hittem, hogy ezt beszoptam) mikor kiírta a szokásos "Android frissítése folyamatban (vagy valami ilyesmi)" szöveget, aztán gond nélkül indult.
-
Ilyen problémába én nem ütköznék az tuti.
Én hónaponta szoktam csak ROM-olni, mostanában így rakom fel az akkor épp aktuális CM 12-t, full wipe-al.Így legalább szembetűnőbbek a közben történt változások, több az újdonság egyszerre és szabadidőm is több jut, mert havi egyszer kell csak a ROM-olással foglalkoznom.
Ajánlom ezt a megoldást.
-
iceQ!
addikt
-
Akkor esetleg hibásan van letöltve vagy nem tudom honnan telepíted, pl pendrive-ről-e, hogy esetleg azzal van valami baj.
Én pendrive-ról szoktam TWRP-ben bűvészkedni és ami letöltött dologhoz (TWRP, ROM, Gapps) mellékelnek MD5 kódot, én pendrive-ra másolás után le szoktam ellenőrizni Windows alól egyszerű MD5 Checker program segítségével, hogy sérülésmentes-e minden fájl a pendrive-on.
k.sanyi92:
Autorec nem a kernelt cseréli le JB-re, hanem a bootloader-t, ami igazából számunkra lényegtelen.
Sőt, jelenleg a lolli ROM-ok csak is JB bootloader mellett mennek.
A kernel is lecserélődik benne, egy ősrégi fajta stock félére (annyira régi, hogy nem is KnockCode-od még), szóval akkor ajánlott igazán TWRP telepítése, ha utána egyből felpakolnál valami ROM-ot is.Azt meg nem tudtam, hogy még nincs fent jelenleg TWRP-d és úgy szeretnéd lementeni az IMEI-det.
Ez esetben itt van DroidMester régi hozzászólása, amiben megtalálod az app-ot, ami segítségedre lesz. -
Danny365
őstag
De ezt te mire alapozod? Az, hogy felvegyen a statusbar egy adott színt, az magában az appban van megírva, (épp ezért egy csomó alkalmazásban pl. marad sima fekete, mert a fejlesztők nem tették bele) ergo az LG azokkal aligha tudna variálni.
Egyébként meg itt van a kezemben egy G3 Lollipoppal, és a Youtube-nál pirosra, a Play Store-nál zöldre, színezi a statusbart, ahogy kell neki.
@ToomyC
Ha OTA-n keresztül frissítesz, akkor magától flasheli is a ROM-ot, de szerintem biztosabb, ha manuálisan csinálod, szóval innen letöltöd a legfrissebbet te magad, aztán úgy frissítesz, ahogy az előző hsz-ben leírtam. -
Nem tudom, hogy az unofficial cm 12 és társai ROM-ok, azok milyen szinten nem Lollipop-ok vagy miben különböznek, de én a jövőben már tuti csak a rendes CM-es fiúk ROM-jait (vagy az azon alapulóakat) fogom csak telepíteni és nem a "Kovács Pista" féléket.
Alig várom, hogy haza menjek és lehetőségem legyen felpakolni az igazi CM 12-t, már csak a különbségek és összehasonlítás végett, nem igazán vagyok megelégedve a mostani unofficial-lal.
-
Túlteszem magam rajta, cserébe ez a helymeghatározás szerinti SmartLock nagyon okos dolog és működik is rendesen.
Beállítottam, hogy amikor otthon vagyok, olyankor kijelzőfeloldáskor ne kérjen mintát, egyébként meg mindig.De találtam közbe egyéb hibát, ami régebbi verziós CM 12-n nem volt jellemző:
Wi-Fi-ről mobilnetre kapcsolva sokszor nem kapcsol át magától, át kell kapcsolnom pillanatra repülő módba, majd vissza és úgy megjavul.
Emlékszem ilyesmit utoljára 1 éve kellett csinálnon ezzel a telefonnal az akkori kezdetleges stock ROM bugja miatt.
Ez most nosztalgia kicsit. -
BeastMode
őstag
A zip fájl tartalmazza a Synapse telepítőt is, azaz ha felrakod recoveryből a kernelt, akkor ez a program is települ mellé. Nem muszáj belepiszkálni, sőt! Viszont érdemes olvasni a developer kommentjeit XDA-n, hogy képben legyél, miket állítgat. Például ha játszol a telefonon, akkor piszkálni kell a beállításokat. De ha csak egy stabil rendszert akarsz jó üzemidővel, akkor ne változtass semmin
Remélem érthető voltam -
BeastMode
őstag
Itt értelemszerűen a saját verziót kell választani, ami gondolom neked is d802.
De ha neked jó a saját kernel is és nem akarsz a Synapse-al variálni, akkor ne flasheld fel
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Általános eszmecsere: LG G2 - tapogatnivaló hátsó
-Olvasd el a téma összefoglalót!
-Tilos a függetlenítés!
A függetlenítés a BTK 300 §/C bekezdése szerint törvénybe ütközik, kivételt képez ez alól, ha a szolgáltatótól kérjük a telefon hálózatfüggetlenné tételét.
-Tilos a Warez!
Fájlmegosztó és egyéb, ,,virágboltos" forrásból származó alkalmazások fellelhetőségének megbeszélését hanyagoljuk a Prohardver! lapcsalád fórumain.
- Kerékpársportok
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Feltörték a PROHARDVER!-es regisztrációmat (vagy elvesztettem a belépési emailcímet, 2FA-t)
- Opel topik
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- Autós kamerák
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- További aktív témák...
- Apple iPhone 12 Mini 64Gb, Szép Állapotban, Akku:91% 12 hónap Garancia, Fekete Színben
- Apple iPhone 13 Mini 128Gb, Újszerű Állapotban, Akku:100%, 12 hónap Garancia, Fekete Színben
- Apple iPhone 13 Pro 256Gb, Újszerű állapotban, Akku:90%, 12 hónap Garancia, Kék Színben
- Apple iPhone 15 128Gb, Akku:90%, 24 hónap Garancia, Fekete Színben, Kártyafüggetlen
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB ,Akku 100% 26 Töltés, 2026.02.26-ig Apple Garancia Makulátlan állapotú
- Fókusz, tér, élmény Dell U2913WM Ultrawide monitor
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Beszámítás! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Dell Latitude 5495 Full HD IPS Ryzen 5 pro 2500u Radeon Vega Mobile Gfx i5-8350u verő Bp MPL Foxpost
- BESZÁMÍTÁS! HP Victus 16-D0655NG notebook - i5 10400H 16GB DDR4 512GB+1TB SSD RTX 3060 6GB WIN10
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest