- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Google Pixel topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Nem minden Nothing Phone (3) születik egyenlőnek
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Nem növel telepméretet a Galaxy S26 Ultra
-
Mobilarena
LG G2 témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
reap3r
aktív tag
válasz
logarithm #12490 üzenetére
Ezt én is olvastam...Eddig is hallottam eztazt, de a 6.4 óta semmit, csak akkor ha nagyon leveszem a screen off max freket... Én amúgy nem igen terhelem a telefonomat
Egyszerre általában max 3 dolgot, ha futtatok, szóval nálam pl. a szabad ram 600 mega alá elég ritkán téved... Ugye a 6.7 már bele-bele matat jobban a memóriakezelésbe is...
-
JNSK
aktív tag
válasz
logarithm #9535 üzenetére
nekem nagyon nem megy így :\ premissive-re állítom, feltelepítem a viper-t, installálom a drivert, újraindítom, és megint enforcing-on van, a viperen belül a driver status meg azt írja hogy neon: no, Enabled: no, Status: Abnormal, Audio format: unsupported stb stb.. Mit rontok el?
-
Muki94
aktív tag
válasz
logarithm #8949 üzenetére
Feladtam, sehogyan sem jó.
Kezdem megutálni az egész Lollit (vagy az LG-t?)...
Felraktam egy KDZ-s V30a-t, azt szeretném most rootolni, de semmilyen parancssoros eszközzel nem sikerül.
Az összes univerzális segédprogramban ugyanaz a script van szerintem, mert mindig ezt a szöveget kapom:Kinek, mivel sikerült? TWRP gondolom play áruházból jó lesz, mindenféle parancssoros cuccot el akarok már kerülni... Aztán ismét nekifutok a Vipernek.
-
hard74
senior tag
válasz
logarithm #7599 üzenetére
Ha valaki mégis használja a portolt stock lollit, és a gps nagy pontosság bekapcsolásával újraindul a telo, itt a megoldás :
http://forum.xda-developers.com/lg-g2/development/lollipop-grola-rom-5-0-1-t3028569/post59016482
A 4.pontban leírt két értéket átírva 0-ra,újra hibátlanul működik a gps (is). -
stefi68
addikt
válasz
logarithm #7592 üzenetére
Az, hogy haladóknak ajánlod, azt hogy érted?
Az STweaks ismerős számomra még az S2-nél. Igazából ott nem sok mindent állítgattam, csak a BLN Controlt, a Volume Boost-ot, meg még egy dolgot (ami most nem jut eszembe).
Gondolom itt sem kell nagyon belenyúlni ahhoz, hogy megfelelően működjön.
Egyelőre nem szeretnék órajelet, időzítést, feszültséget, meg hasonlókat állítgatni. -
stefi68
addikt
válasz
logarithm #7590 üzenetére
Az utolsó mondat egyfajta ajánlás volt?
Azon gondolkodtam pont, hogy mitévő is legyek, ugyanis a CloudyG2 2.2 készenléti módban sokkal jobban merül mint a gyári 20H.
Kipróbáltam az Optimus 1.3 kernellel is.általában 5-6% 8 óránként, adatszinkron nélkül (estétől reggelig).
Tegnap estétől pl. ma reggelig 25%-ról leesett 13%-ra.
A legnagyobb fogyasztónak ilyenkor az Android kernelt mutatja.
A gyári 20H-val 1-2% volt 8 óránként.A doriban működik minden rendeesen? Knock Code is, feloldáskor és a lezárás is?
Nem tapasztalható melegedés meg ilyesmi?Gondolkoztam még a CloudyStock-on is de abban is ua. a kernel van mint a másikban, tehát ilyen szempontból nem lennék előrébb.
Szerk.: Bocs, most már az utolsó előtti, mivel közben módosítottad...
-
hard74
senior tag
válasz
logarithm #7434 üzenetére
Nálam még mindig hibátlan a portolt stock lolli.
Aksi is rendben van:
https://docs.google.com/file/d/0B27-G9NjDHo_SzdyMmd3cnVIUHc/
edit?usp=docslist_api
https://docs.google.com/file/d/0B27-
G9NjDHo_amFJNW5aZVl4bW8/edit?usp=docslist_api
Böngészés opera minivel, szinkron be de csak böngészés
közben,35min hanghívás, pici messenger.
Nem rossz. -
sagit
veterán
válasz
logarithm #7093 üzenetére
Egy régi ismerős az SGS időkből?
Na akkor jó, eddig tetszik az akkukezelés is, az miatt váltottam gyári romról csak, mivel ezzel a kombóval állítólag sokkal többet megy a teló. Most tesztelem, meglátom.
Felraktam deodexként is a romot, és bekapcsoltam az ART-ot de laggolós vacak lett tőle a telefon, szóval maradtam DALVIK-on.
Google asszisztenst hogy tudom kivégezni? Mit kell törölni hozzá?
Illetve ha a virtuális gomboktól felhúzom az ujjam akkor ugye most előjön a google keresés és a quick memo, ezt testre tudom szabni valahogy? -
BeastMode
őstag
válasz
logarithm #7093 üzenetére
Hoppá, nem válasz akart lenni, bocs
Az elmúlt par napban nagyon sok custom ROM-ot próbáltam, de mindig area jutok, hogy as official CM12 és a CloudyG2 a legjobbak. Most megint CM12 van fent, eddig stability (kopp-kopp) viszont nagyon várom as Euphoria ROM-ot (a stabilt) Nexus 5-ön imádtam.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Általános eszmecsere: LG G2 - tapogatnivaló hátsó
-Olvasd el a téma összefoglalót!
-Tilos a függetlenítés!
A függetlenítés a BTK 300 §/C bekezdése szerint törvénybe ütközik, kivételt képez ez alól, ha a szolgáltatótól kérjük a telefon hálózatfüggetlenné tételét.
-Tilos a Warez!
Fájlmegosztó és egyéb, ,,virágboltos" forrásból származó alkalmazások fellelhetőségének megbeszélését hanyagoljuk a Prohardver! lapcsalád fórumain.
- Kazy Computers vélemények - tapasztalatok
- Napelem
- Gray Zone Warfare
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- Több évig húzódó per várhat az Apple-re az iPhone-ok uralma miatt
- Xbox tulajok OFF topicja
- Milyen okostelefont vegyek?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Autós topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A06 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7500F 32GB DDR5 500GB SSD RX 6700XT 12GB Cooler Master CMP 520L 750W
- Csere-Beszámítás! Sapphire Pure RX 7700XT 12GB GDDR6 Videokártya! Bemutató Darab!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Ikea Eilif Paraván - Asztali elválasztó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest