- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- iPhone topik
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Feljutott a G96 a Moto széria csúcsára
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Íme az új Android Auto!
- Mobil flották
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
-
Mobilarena
LG G2 témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
kuyarashi #13987 üzenetére
Egy ismerősöm ennyit mondott róla, neki F320 van: egy olasz oldalról szedett le egy hozzá való autorec-et, utána ha lett twrp, akkor meg supersu zip install, ennyire emlékszik csak, mert már rég volt mikor root-olta
De igazából most kicsit nem értem amit mondott, autorec előtt kell már a root nem?
-
-
-
stefi68
addikt
válasz
kuyarashi #13784 üzenetére
A vcf-et megnyitod mondjuk Notepad++ -al és átalakítod utf-8 -ra.
Ha így sem jó, akkor a rossz karaktereket egyszerűen keres/cserél módszerrel kicseréled.
Még mindig jobb mint egyenként átírogatni.Először csinálj csak pár névvel próba vcf-et és importáld be és ellenőrizd jó-e.
Szerk.: Egy kérdés: A Google fiókodban (PC-n) végzed az importálást vagy telefonon?
Az előbbi szerintem egyszerűbb és ott könnyebben szerkeszthetők is a dolgok... -
djpoti
aktív tag
válasz
kuyarashi #13711 üzenetére
Sziasztok!
Proplémám a következő. Lg f320k 32GB. A kamerával lenne gondom. A probléma az, hogy néha indul pöccre a hátsó kamera, néha viszont elindítás után fekete képernyő, minha full sötét szobában akarnál fényképezni, és megfagy. Csak alapképernyőre tudsz visszalépni. Gyári romokkal próbáltam, , most 4.4.2 van rajta, mert az tetszik a tulajnak, de 5.0.1 -el is ugyanez volt a bajom. Kamerát is cseréltem, de semmi változás.
Szóval ha valaki tud valami megoldást, azt szívesen venném.
-
Feri1977
senior tag
válasz
kuyarashi #13686 üzenetére
Nagyon szépen köszönöm a teljes mértékben kielégítő választ, és megfogom próbálni amit tanácsoltál. De addíg is a kérdésem, hogy leszedjem e a fóliát róla vagy sem, mert hogy azért ilyen zsíros koszos stb. állandóan mert fólia van rajta, és ha leszedem, akkor a kijelző nem lesz ilyen koszos, azaz ennyire, azaz jobban járok e vele, tisztább lesz e.
-
válasz
kuyarashi #13674 üzenetére
Nekem nem volt még ilyen tapasztalatom, mert nem söpörgetem ki recent apps-ból az alkalmazásokat.
Kb az Android 2.1-es Xperia X8-as idők óta semmi szükség sincs az alkalmazások manuális kilövöldözgetésére (kivéve akkor, ha adott alkalmazás feltűnően nem eszi az akksit a háttérben).Mondhatjuk azt is, hogy inkább azért van lehetőség az app-ok kézi kisöprésére, hogy teljesítve lehessen azon felhasználók nagy részének a vágya, akik nincsenek tisztában a modern idők android rendszerének a memóriakezelésével és nem tudják, hogy valójában erőforrást pazarolnak azzal, hogy folyamatosan kilövöldözgetik az alkalmazásaikat, hogy azoknak aztán újra a nulláról kelljen újratöltődniük, használatkor.
Röviden: Ne érdekeljen, hogy valami azonnal megjelenik a futó alkalmazások között.
Ha esetleg valamiért zavar és erőforrást is fogyaszt közben, keress alternatív alkalmazást! -
djpoti
aktív tag
válasz
kuyarashi #13640 üzenetére
Régiókódot nem tudom hol kell megnézni, viszon f320 ból L/S/K is járt már a kezemben. Utóbbi időben inkább csak L. Itt viszont előfordult, hogy a gyári rom esetében asdig nem volt kimenőhívásod, amíg a beállítások/hívásbeállítások/nemzetközi elérési szám -ot nem írtam át “00” -ra. Valamint számkijelzéssel is volt apró probléma, de vagy a *31# majd tárcsázás, vagy a #31# majd tárcsázás segített. De ez csak a gyári rom esetében, cloudy romra mindez nem érvényes.
-
djpoti
aktív tag
válasz
kuyarashi #13627 üzenetére
Mobilhívásokra a föld alól is képes leszel, internet pedig hálózatfüggő. Voda csak 3g(2100MHz), 4g vodánál csak 800MHz -en lenne, azt meg nem tudja a telefon. Telenor/Telekom 3g(2100MHz), 4g(1800MHz), illetve lehet 2600MHz is, de ebben nem vagyok biztos, hogy szolgáltatnak e. Régóta keresnék olyan térképet vagy infót bármelyik szolgáltatóról, hogy megyei vagy területi lebontásban ki hány MHz -en mit szolgáltat.
Amúgy a személyes véleményem, hogy lehet 4g nélkül éjszaka nyugodtan aludni.
Pedig 7GB -os netem van. Illetve ugye most augusztus 31. -ig a telenor mytv amikor csak lehet regisztrálva HD minőségben. -
djpoti
aktív tag
válasz
kuyarashi #13575 üzenetére
Na, szóval, ha f320 lenne az áldozat, csak vodával nem lenne LTE, mert voda 800 MHz en szolgáltat. Viszont WCDMA 2100MHz en van. Telenor LTE lefedetsége térkép szerint 97% os, de szerintemez baromság. Én orosházán lakom, pest fele tesztelvén kiskunfélegyháza / autópálya kb 35km megtételével vált először 4g re. D838 al is próbáltam, amibe van 3g 900MHz en és sok helyen még 3g sincs. Akkor nem tudom minek próbálgatni az advancedet, ha máshol víztoronyra kell álni egy 3g ért.
Telekom orosházán is lte f320 al is.
Vannak vak területek, kisebb daluk, ahol leváltana 900MHz re, viszont ugye azt nem tudja, levált sima “G” re, max viberen üzenetváltásra jó. Én F350 et használok, de nagyon imádom, a g2 meg lötyög a kezemben. D802 ee van 126 dolláros linkem, de magamnak meg nem kell g2 a fentebb leírtak miatt.De még mindig él a probléma a fentebb leírtak miatt domino kártával.
fpatrik17 akkor én sajna nem tudok segíteni még full téglát nem csináltam.
-
Abus2
tag
válasz
kuyarashi #13575 üzenetére
Én február eleje óta használok egy felújítottként árult készüléket. Semmi bajom nincs vele. Gyári dobozban jött, gyári töltővel. 154USD volt a 32 Gigás D802. Szerintem ha akarod használni Magyarországon/Európában az LTE hálózatot, akkor D802 az ajánlott. F320 nem tudja az európai frekvenciákat.
Vám nincs az informatikai eszközökre és telefonokra, csak 27% áfa (plusz a vámkezelési díj). -
djpoti
aktív tag
válasz
kuyarashi #13570 üzenetére
Mi a baj a felújítottal?
Csuti fóliába kapod, full karcmentes.
Új g2 meg szerintem nincsen. Hasonló árban meg újat venni hatalmas baki lenne, aki használná a telefont telefonáláson kívül másra is. Legalábbis így gondolom.
Tizenpárhány darab volt eddig a kezemben aliról, 1 et reklamáltam meg, kijelző el volt válva, küldte is az új kijelzőt az eladó.fpatrik17: download mód sem?
Kikapcsolt állapotban hangerő fel+usb bedug, persze másikfele a gépben.Szabyka95: Holnap vagy holnapután betesztelem.
Habár valami telekomos emberrel is kéne beszélni, hogy esetleg frekvenciában vagy esetleg felcsatlakozásban bármiben más e a domino.
-
akooos
veterán
válasz
kuyarashi #13540 üzenetére
Semmi nem befolyásolja a sárgásodást.
Az első kijelzőmkor nem játszottam, kevés videót néztem, mégis besárgult.
A második kijelzővel játszottam, filmet néztem, forrósodott rendesen. Volt, hogy egy 8 órás műszak alatt 3x töltöttem fel a telefont, még a régi szép időkbenMind a két alkalommal besárgult kevesebb, mint 1 év alatt.
-
djpoti
aktív tag
válasz
kuyarashi #13536 üzenetére
Szia!
Frekvencia eltérések vannak, illetve a koreai változat az f320 levehető hátlappal, kivehető aksival és microSD bővítési lehetőséggel.
tipusokRom.
Az Én véleményem. Ha TV GO val esetleg tv -t néznél, akkor csak gyári rom, mert root -olt telón nem megy.
Ha nem, akkor cloudy g2 v3.3 rom Szerintem a legjobb.
6.0.1 et is próbáltam, de egyáltalán nem jött át.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Általános eszmecsere: LG G2 - tapogatnivaló hátsó
-Olvasd el a téma összefoglalót!
-Tilos a függetlenítés!
A függetlenítés a BTK 300 §/C bekezdése szerint törvénybe ütközik, kivételt képez ez alól, ha a szolgáltatótól kérjük a telefon hálózatfüggetlenné tételét.
-Tilos a Warez!
Fájlmegosztó és egyéb, ,,virágboltos" forrásból származó alkalmazások fellelhetőségének megbeszélését hanyagoljuk a Prohardver! lapcsalád fórumain.
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Prémium! Felsőkategória! Asus Rog Strix Maximus Z790 Hero Wi-fi Alaplap!
- Xiaomi 11 Lite 5G NE 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Apple iPhone X, 256GB, Kártyafüggetlen
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest