- iPhone topik
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Realme GT 2 Pro - papírforma
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
- Youtube Prémium és ChatGPT
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
LG G2 témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Tekmen #14069 üzenetére
Szia!
Ha a root és TWRP meg van, akkor igazából simán full wipe és mehet fel a ROM és a Gapps, gyári Lolli alól csinálva egyéb bootloader felrakással sem kell foglalkozni.
Valamiért crDroid-nál javasolni szokták a leírásokban, hogy nyomjunk data wipe-ot a flash-elések végén (én vele együtt dalvik és cache wipe-ot is nyomtam, de azt egyébként is szoktam minden ROM-olás végén). -
stefi68
addikt
válasz
Tekmen #13265 üzenetére
Én a helyedben próbálkoznék még az AutoRec Lollipoppal.
Távolítsd el, telepítsd újra. Indítsd újra a telefont.
Nézd meg kapott e root jogot az SU-ban. Esetleg töröld a jogot és várd meg, hogy újra megkérdezze.
Szóval ilyesmivel próbálkoznék. Annak mennie kell...Melyik Lollipop van rajta, 30b/d/e/f... ?
-
Danny365
őstag
-
Sanki
addikt
G2-m csak 2 hónapja van, 1 hete raktam fel a CloudyStock-ot, előtte meg 2 évig Sony-m volt, zárt bootloaderrel, szóval kb. azt elrontani se lehetett.
Ha adsz egy linket, hogy melyik romot akarod feltenni, akkor megnézem mit írnak.
Ilyen CM és társai romokat még egyáltalán nem néztem G2-re, nem tudom mi merre hány óra, majd jön egy szakértő és válaszol azokra a dolgokra. -
Sanki
addikt
Ha figyelmesen elolvasod a telepítés menetét és követed lépésről lépésre a leírásokat, akkor nem sok baj lehet.
Illetve azt tudom javasolni, hogy a telepítés előtt olvass utána, akár itt fórumon akár máshol, hogy kell e különösen figyelni valamire a telepítés közben (vagy esetleg előkészület, olyan lépés, ami nincs leírva, de jó ha megcsinálod stb.). Tehát ne úgy ess neki, hogy akkor olvasod először amikor már csinálod.
Azért nem csak azzal lehet elrontani egy telepítést, sok más tényező is közre játszhat, pl. rossz típust választasz ki, nem lett teljesen letöltve a fájl a gépre stb. (ebben nem vagyok nagy guru, szerencsére még nem volt gondom telefontéglázással, kopp-kopp-kopp). -
Sanki
addikt
Az összefoglalóban lévő leírással simán fel lehet rakni egy gyári romot, ami már nem is lesz rootolt és a szervizbe se veszik el a garanciát.
Amúgy, ha nem mered a kdz-s telepítést elvégezni, mert "letéglázod", akkor miért akarsz cm-et?(Mert szerintem custom rommal egyszerűbben tudsz téglát gyártani.)
-
Rickenstein
senior tag
-
batai15
félisten
Az md5 egy ellenőrző számsor hogy sérült e a fálj letöltés közbe.
Itt nem hiszem h van jelentősége=(hang boostra gondoltam hirtelen) de pl letöltött romnál ha sérült és ugy flasheled brickelheti is a telefont.
Bár hozzá teszem h sose használtam mert csak letöltési méretet néztem. -
FGyula30
aktív tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Általános eszmecsere: LG G2 - tapogatnivaló hátsó
-Olvasd el a téma összefoglalót!
-Tilos a függetlenítés!
A függetlenítés a BTK 300 §/C bekezdése szerint törvénybe ütközik, kivételt képez ez alól, ha a szolgáltatótól kérjük a telefon hálózatfüggetlenné tételét.
-Tilos a Warez!
Fájlmegosztó és egyéb, ,,virágboltos" forrásból származó alkalmazások fellelhetőségének megbeszélését hanyagoljuk a Prohardver! lapcsalád fórumain.
- Milyen autót vegyek?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Autós topik
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Hieronymus: Három júniusi képem
- Linux haladóknak
- Itt vannak az ASUS legszerényebb NVIDIA Blackwell architektúrás VGA-i
- iPhone topik
- További aktív témák...
- Apple iPhone 8 64GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Honor 400 Lite+ Honor Choice Earbuds fülhallgató, fekete, bontatlan, eladó
- iPhone 11 - 64 GB - független
- ! 1 ÉV GARANCIA ! Független Samsung Galaxy Z Fold 3 256GB Phantom Silver. WWW.TRUSTPHONE.HU - FLP393
- ! 1 ÉV GARANCIA ! Független Samsung Galaxy Z Flip 4 256GB Graphite. WWW.TRUSTPHONE.HU - FLP394
- Lenovo ThinkCentre M720s SFF / M920T tower -Számla, garancia, WIN11
- MacBook felváráslás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- OLCSÓBB!!! Apple Ipad Pro 2 gen2 10,5" 2K retina A1709 64GB
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B460M i5 10400 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA TT 500W
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo ThinkPad T14 Gen 4 üzleti notebook - i7 1360P 24GB DDR5 RAM 512GB SSD Iris Xe W11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest