- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- iPhone topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
- One mobilszolgáltatások
- Mindenki Z Fold7-et akar
- CES 2025: Megjött az Amazfit Active 2
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Bivalyerős Snapdragon a láthatáron
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
iPhone felhasználók szakmai topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
fgergo3
csendes tag
válasz
Jano_023 #261366 üzenetére
Nagyon sajnálom, hogy ez történt veled, a vérnyomásom rögtön megugrik, amikor hasonló történeteket hallok, mint az enyém volt velük (nem óra, MacBook, a probléma teljesen más, de a bánásmód azonos): hsz_100822-100822.html
Teljesen meg tudlak érteni, engem is a hozzáállás és a bánásmód dühített a legjobban, plusz a tehetetlenség érzés, hogy ilyen szinten nem érdekli őket, hogy kárt okoztak. Sajnos gyakorlati megoldást nem tudok, én hívtam az Apple-t és őket is addig piszkáltam, amíg hajlandók voltak komolyan venni a gondomat. Persze a megoldásért ugyanúgy fizetnem kellett, de legalább nem utolsó bunkó stílusában zavartak el, mint előtte. Azóta a lábam nem tettem be egyetlen üzletükbe sem, messziről kerülöm őket. -
tboldi
nagyúr
válasz
Jano_023 #236654 üzenetére
Igazából nemtom, volt már mindkettővel dolgom, én nem vettem észre semmit. És a Nillkin oldala sem túl segítőkész.
-
-
válasz
Jano_023 #235363 üzenetére
Ha airpods pro, akkor megéri. Igaz, egyedi eq-t használok Spotify alatt, mert alapból nagyon kevés a basszus nekem, de mindenképp megérte, király cucc. Ha viszont Apple musicot használnék akkor inkább Sony-t vennék, mert az Apple Musichoz állítható előre definiált eq-k nagyon gyérek trance techno és egyéb müfajokhoz.
-
-
Gaben92
őstag
válasz
Jano_023 #234997 üzenetére
Nálam már több mint 2 éve megy vele minden tökéletesen. Úgy működik a dolog nálam, hogy Apple TV 4k-n fut egy Infuse 6 Pro (korábban Infuse 5 Pro) mint lejátszó, filmek pedig NAS-on ami futtat egy Plex szervert.
Megy a 4k, HDR, minden hangcodec ami csak létezik (Atmos azért még zárójelben de nem megyek bele), és ami nekem a legfontosabb, hogy az Infuse Pro (sima nem) rá tudja helyben tenni a formázott feliratot (szóval nem SRT) a HDR képre szóval a Plex gyökér "szerver oldali felirat égetés" dolga is ki van küszöbölve. Minden Direct Play-ben vagy Direct Stream-ben megy az ATV-re és az Infuse megoldja az ATV hardverével ami gyakorlatilag médiaboxok között egy erőmű. (Igazából Plex se kellene hozzá, menne sima SMB-vel is de HAMA plugin csak Plexhez van nálam meg az prioritás.)
-
Cyberbeni
addikt
válasz
Jano_023 #234760 üzenetére
High Efficiency Image File Format - Wikipedia
"HEIF files are a special case of the ISO Base Media File Format (ISOBMFF, ISO/IEC 14496-12), first defined in 2001 as a shared part of MP4 and JPEG 2000. Introduced in 2015, it was developed by the Moving Picture Experts Group (MPEG) and is defined as Part 12 within the MPEG-H media suite (ISO/IEC 23008-12).
HEIF was adopted by Apple in 2017 with the introduction of iOS 11, and support on other platforms is growing." -
HoldfenyLuna
aktív tag
válasz
Jano_023 #234762 üzenetére
Mondjuk én Google fotókba küldöm tovább a képet, és az is konvertál és/vagy tudja kezelni. De pl a csevegő appok (Messenger, Wire, Viber) is kezeli.
Vicc, hogy amúgy meg nem így megy alpból. Pedig a tavalyi Samsung S10-es androidon is ki lehetett már választani ezt a formátumot, így előbb utóbb muszáj lesz.
Én jobban örülnék, ha ezekre lenne kötelező szabványosítás nem a töltők miatt. -
válasz
Jano_023 #234760 üzenetére
kb ugyanaz mind a kettő, csak az apple saját formátuma a HEIC és a HEVC kb felakkora (!!!) helyet foglal a tárhelyen érdemes tehát ezt választani
amikor küldesz valakinek valamit vagy lemented a gépedre, automatikusan átkonvertálja JPG / MP4-re pl ha 3uTools-szal szeded le a képeidet
-
V-I-D-A
aktív tag
-
esbii22
őstag
válasz
Jano_023 #234628 üzenetére
Én pl mindig két naponta töltöm éjszakánként. Kellett neki 2-3 hét mire megtanulta. Tudod figyelni a beállítások-akkumulátor helyen hogy hogy ment a töltés. Amíg nem tanulja meg addig egyből feltölti 100%ra éjszaka. Figyeli az ébresztőt pl én minden hétköznap 5-kor kelek így a folyamatosság megvan.
-
törölt tag
válasz
Jano_023 #234620 üzenetére
A telefon figyeli a rendszerességet, amikor éjjelre töltőre teszed és reggel mikor kezded használni. Akkor éjszaka közben csak 80%-ig tölti fel és csak a várható ébredés előtt rakja bele a maradékot. Ezzel elkerülhető egész éjjel 100%-on legyen.
Tudnivalók az iPhone Optimalizált akkutöltés funkciójáról - Apple Támogatás
-
-
válasz
Jano_023 #233796 üzenetére
Szia. Milyen típus pontosan? Ez fontos.
Legyen kilépve icloud, apple id ez az első!
Aztán ha tudod próbáld ki a rezgést, a csörgő, illetve beszédhangszórót is, a kijelző nem-e sárgás, nem foltos-e, veszi-e a töltést, ha már van benne olyan, akkor nézd meg az akksi hány százalékos (nem a töltés szint), hanem az akksi kapacitása. Beállítások/akksi menüben -
Új hozzászólás Aktív témák
- Anime filmek és sorozatok
- Hardcore café
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xbox Series X|S
- iPhone topik
- UHD filmek lejátszása
- ASUS ROG Ally
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Egyéni arckép 2. lépés: ARCKÉPSZERKESZTŐ
- További aktív témák...
- AKCIÓ! GIGABYTE AORUS ELITE Z790 i7 14700K 64GB DDR5 1TB SSD 7900 XTX 24GB be quiet! SB 802 1000W
- Samsung Galaxy A04s 32GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- SzoftverPremium.hu
- billentyűzetek - kiárusítás - Logitech, Corsair, ASUS
- Surface Laptop 7 Business edition - Intel Core ultra 5 236V energiahatékonyabb az intelnél! -olvass
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest