- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- One mobilszolgáltatások
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Magisk
- Kirakatba tette a Google a Pixel 10-eket
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
iPhone felhasználók szakmai topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zsolt,72
Topikgazda
válasz
denko #337595 üzenetére
A Waze esete nem bug; a fejlesztő (tulajdonos) Google dolga lesz, hogy engedélyezze a beállítás lehetőségét. Rajtuk áll.
Nem gondolom, hogy “szidnád” őket, normálisan tudsz írni a problémáról (mondjuk, a felvetett Waze bug pont nem hiba, hanem megoldandó lépés a Google felől).
-
1995M
junior tag
válasz
denko #337587 üzenetére
Ezek: Spotlight, Shortcuts, Safari kiegészítők, olvasónézet, PDF kezelés, Hide My Mail, Apple gyári appok, apró gesztusok mint felső sáv érintésére felugrik a tetejére akárhol vagyok, Apple Pay, face ID, face time, haptic feedback, airdrop, fókuszmódok, 1-2 kisegítő lehetőség hiányozna.
Én vagyok az a típus, aki szívesebben használ egy 3-4-5 éves iPhone-t, mint ingyen kapnék egy legújabb Samsungot, pusztán az iOS miatt. Bár az iOS 18 most felhúzott egy kicsit, régi telefon maradt is előző rendszeren, csak új telefon már csak 18-as rendszerrel megy, szokni kell a változtatásokat. Meglátjuk iOS 19 milyen lesz...
-
Zsolt,72
Topikgazda
válasz
denko #337587 üzenetére
A Google cuccai bugosak? Ezzel megleptél. Pont, hogy teljesen jól működnek iOS alatt, remek a kollaboráció, sosem volt elmaradt értesítés nálam 2018. óta. Mondjuk, a Google appokat nem az Apple fejleszti, ettől függetlenül nagyon jó a működés. Ha valami nyűgöt látsz, írd meg a Google részére, ők fogjak tudni javítani.🙂
A Waze pedig az iOS 18.4 óta beállítható alapértelmezett navigációnak. Forrás: [Androgeek]
-
1995M
junior tag
válasz
denko #337578 üzenetére
Nekem a váltás nem játszik, akkor azok a funkciók hiányoznának amelyek iOS-ben vannak, így inkább elfogadtam ez van.
Másik bosszantó dolog, bár ez platform független, hogy egy muszájból használt céges, állami app (máv, bkk, telekom stb...) megteheti gyenge minőségű legyen, mert úgy is rá vagyunk kényszerülve. Mobilweb pedig direkt elrontva, hogy használjunk appot. Ördögi kör.
-
Zsolt,72
Topikgazda
válasz
denko #337580 üzenetére
Nem azt írtam, hogy az egész Naprendszer területén tudja, hanem azt, hogy maga az iOS képes rá.
Az Apple elvégezte a fejlesztést, az már más kérdés, hogy egy adott területen a jogszabály ezt korlátozza…. Ráadásul, szemben a robotos megoldással, itt van hangos tájékoztatás is a fogadó fél részére, aki így dönthet, hogy folytatja-e a beszélgetést. -
Zsolt,72
Topikgazda
válasz
denko #337578 üzenetére
„notok készítése hívás alapján stb. Amit már tud az Android”
Az iOS is tudja.
[Hívások rögzítése és átírása az iPhone-on] -
Zsolt,72
Topikgazda
válasz
denko #337571 üzenetére
"(Talán ezt még a Siri is tudja)"
Igen, tudja.
[Bejövő hívások fogadása vagy elutasítása az iPhone-on]
[Hívások, üzenetek és egyebek bejelentése a Sirivel iPhone-on]
-
Zsolt,72
Topikgazda
válasz
denko #337569 üzenetére
Igen, a 15 pro a minimum hozzá, csak a kérdező az "ingyen" beszerezhető 15 miatt kérdezte az alap modellt. Jelenleg engem sem mozgat ez az AI mizéria
, nem ültem fel a hype-nak. Később ráérek eldönteni, ahogy alakul az AI, hogy a mostani 15 kapjon új akkut (van rá esély, nekem bevált ez a modell), vagy jövőre vásároljak egy 16-ot, esetleg 17-et, ez utóbbiból is a sima telefon lenne a befutó, főleg a megjelenése miatt (ez a Pixel-kamerasziget nagyon idegen tőlem).
-
Stauffenberg
nagyúr
válasz
denko #314598 üzenetére
Apple-nél csak akkor van "gyártó 2 év garancia", ha közvetlenül tőlük veszed, de az is inkább 3 év lesz az ára miatt (250 ezer forint felett).
A garanciát mindig a kereskedő vállalja (nekik írja elő a törvény), az Apple önkéntesen ad 1 évet (de ha tőle veszed, akkor abban a relációban ő a kereskedő).
Szóval ez a "2 év gyártói" nem több mint bullshit.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A52S 5G Dual 8/256
- Samsung Galaxy A33 5G / 128GB / 6GB RAM / Üzleti széria / Független / 49.990 Ft / Sopron
- Új, Apple iPhone 16 Pro, 128GB, sivatagi titán, 3 év garancia
- Samsung S23 Ultra 15 hónap garanciával, enyhén sérült kijelzővel
- iPhone 13 Pro MAX 128 GB Graphite - 4 hónap Apple Szervízgarancia - APCOM
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X260 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- Bezámítás! HP Victus 16-D0655NG Gamer notebook - i5 10400H 16GB DDR4 512GB+1TB SSD RTX 3060 6GB W11
- MacBook Pro 14" M3 Pro 18GB RAM 512GB MAGYAR BILL 1 év garancia
- Motorola G72 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 123 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 - 4 év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest