- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- iPhone topik
- Magisk
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
iPhone felhasználók szakmai topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
Keksz
senior tag
válasz
Tibee86 #29103 üzenetére
Azt gondoltam, de merre?
Mert nalam Activator es hozza egy Addon a zseblampa.2 masik dolog:
A telefonom jb utan mar ketszer ujraindult a music app kozben, sima zene lejatszas/inditas kozben. Egy music app kapcsolatos program van fent az Auxo...Aztan a masik a kurva jo akkuido, ugy hasznalom ahogy regen, csak kapcsolgatom a wifi/3g-t es olyan 17 orara szokott 50%-ra merulni, viszont most 19 orara is csak 60%
-
Kommy
veterán
válasz
Tibee86 #28718 üzenetére
Lehet amazon-nal és paypal-el is fizetni. Paypal-ről van tapasztalat azzal semmi gond tök egyszerű, amazon-nal nincs.
Én nem vettem észre, hogy jobban merülni, persze meg kell gondolni mit raksz fel. Nálam jelenleg: auxo, lockinfo 5, novoicemail, activator van fenn + amiket ők telepítettek a működésükhöz
-
M@te
senior tag
válasz
Tibee86 #27952 üzenetére
Nem vettem észre változást az akkun. Ha akarom ki tudok hozni belőle másfél napot is, de általában este mindig töltőre teszem. Hamarosan lejár a hűségem majd akkor váltok 5re hacsak ki nem jön addig az 5s
Megint úgy fogok járni hogy már csak pár hónap és jön az új modell
-
-
vadászcsiga
félisten
válasz
Tibee86 #27362 üzenetére
én amíg működött sokat használtam hogy megkeressek egy appot amit valaha letöltöttem de most szükségem lenne rá mint pl most is, elromlott az ébresztőórám és eljött az idő hogy a szifont használjam ébredésre és emlékeztem hogy egyszer régen letöltöttem egy appot ami akkor érdekes volt. Gépen itunesban beírtam hogy alarm, meg is lett az más kérdés hogy nem sokat ér úgyhogy rögtön töröltem is
-
atirag
őstag
válasz
Tibee86 #26045 üzenetére
Ige ezt már többen mondtátok. És több is veszett már oda. Csak azt nem értem,hogy miért nem lehet alapból a játékban is az ami az appstore.ban.
Hogy értsd a logikám. Ha az appstorból csak jelszóval tudok letölteni akkor a játékban miért nem . Tehát miért nem egyforma a megoldás? Vagy ez vagy az.
Főleg ha nem áll meg akkor simán elköltött volna 100k felett. Azért az már több mint tanulópénz. -
Kommy
veterán
válasz
Tibee86 #25720 üzenetére
Egyetlen megoldás van csak a rezgés kikerülésére ha nem akarsz appot erre, hogy kikapcsolod teljesen a rezgést, mondjuk nem egy elegáns megoldás minden nap állítgatni (ha szükség van csengéshez rá)
walakii (#25715) :előző hsz-emhez a rendes sorrend: Settings / General / Accessibility/ Led Flash for Alerts
Tibee86: Igen ez kicsit körülményes sajnos.
-
csacsi67
addikt
válasz
Tibee86 #25003 üzenetére
De nem Iphoneröl volt szó ha nem egy Sony-rol és a történet a Telenornál történt.De ez egész ugy ahogy van logikátlan de mind egy ha nem adhatod el még ki nincs fizetve ,akkor hogyan került a Te hozzád.Pl ilyen esetbe mi van .Azt mondom megvettem milyen jogon vettem meg?Hidd el jogi utvesztő ez.
Akkor még egy kérdés szerinted ha veszel egy telefont ami részletre lett véve és nem fizeti az illetö, a Te irányodba követett el bizonyos esetbe büncselekményt a személy.Nem a szolgálató felé ha nem a Te sérelmedre?
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
Tibee86 #24969 üzenetére
Nekem volt olyan Nokiám amit leejtetem szőnyegre, semmi baja nem volt külsőleg viszont teljesen kuka lett, és úgy hogy szétszedve semmi sem volt eltörve benne, illetve megrepedve...
szentkuti11: Azért ha egy sokkolót belenyomnék kíváncsi lennék hogy reagálna! Mielőtt megint megköveznétek nincs sokkolóm...
-
Ck.
addikt
válasz
Tibee86 #24424 üzenetére
Ezt nem tudom, nem vmi surun szoktam hasznalni. Tegnap kellett volna gyalogos navigaciora, de nem igazan tudtam egyiket sem ertelmesen hasznalni. Aztan vegul inkabb megkerdeztem az elso szembejovot.
Meg azt sem ertem, hogy az Apple Maps-ben van haromfele nezet: az egyik az iranyvaltasomnak megfeleloen forgatja a terkepet is, a masik ket nezet (kek nyil, piros nyil) kozott viszont semmi kulonbseget nem vettem eszre. -
irgum
addikt
válasz
Tibee86 #23467 üzenetére
Nagyon gáz ez a dolog! Egyébként most jövök a Starking Alle-ból, leadtam a telefont, az ügyintéző srác azonnal reprodukálta a hibát. Azt mondták 1 hét kb míg megvizsgálják és javítják vagy cserélik.
Most viszont nincs telefonom!
T-mobile pontba bemegyek tudnak adni vajon egy nanosimről normál simmé átalakítót? Vagy hol lehet kapni?
-
r3dsnake
nagyúr
válasz
Tibee86 #22854 üzenetére
Nem logikus, mert androidon is ugyanaz a menete ha mondjuk felteszel egy ingyenes homebrew APK-t vagy egy warezt. PC-n is ugyanúgy elindítasz egy exe-t, akár eredeti, akár warez. Az már más dolog, hogy iOS-en, ehhez külön tweaket kell telepíteni, androidon meg csak egy pipa. De azt a tweaket is lehet legálisan használni.
-
nord_
veterán
válasz
Tibee86 #22829 üzenetére
Gépelni katasztrófa rajta?!
Biztos, hogy Apple iPadet vettetek?Harmadik éve van meg az iPadem, mindig az ellenkezőjét éreztem. Nem gépelek rajta lassabban, mint az asztali gépen.
A Mini akkor lesz nagy durranás, ha kap egy jobb kijelzőt. Amikor egymás mellett nézed a Minit és a 3-at / 4-et, bizony egyértelmű, hogy melyiket vinném haza. Majd ha megjelenik a retina Mini én is arra cserélek, de most még egyértelműen nem venném meg.
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Rengeteg monitor kapott G-Sync Compatible hitelesítést az új GeForce driverben
- EAFC 25
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Formula-1 humoros
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- iPhone topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude 5430 - i7-1255U I 16GB I 512SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I NBD Garancia
- AKCIÓ! ASRock Z370 i5 8500 16GB DDR4 512GB SSD 2060 Super 8GB Zalman Z9 Plus Enermax 750W
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB 1 év Garanciával
- Magyarország piacvezető szoftver webáruháza
- Bomba ár! Dell Latitude E5550 - i3-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 15,6" HD I W10 I HDMI I Cam I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest