- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Android szakmai topik
- iPhone topik
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Yettel topik
- Mi mindenre jó egy másodlagos megjelenítő?
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Az Exynos 2600 az első 2 nm-es mobilchip
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
iPhone felhasználók szakmai topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ragnar95
félisten
-
szentkuti11
addikt
-
-
M@te
senior tag
válasz
allando #24872 üzenetére
19.500? annyiért végülis megéri talán.. még letiltottan is. netezni (wifivel) zenét hallgatni játszani sportolni tudsz vele így is. ha meg ESETLEG magyar függő és nincs letiltva akkor ha szerzel bele egy kártyát akkor tudod használni. bár nem lesz a leggyorsabb, de ennyi pénzért megéri.
-
M@te
senior tag
válasz
allando #24870 üzenetére
ide a model szám kell.
beállítások->info->model
de ha csak ez a képernyő jelenik meg neki, akkor lehet hogy a menüt sem éri el az eladó. én nem foglalkoznék vele a helyedben.
ide írd a serialt. 3gs. január 23.ig garanciális. de ez nem sokat segít az eredeti kérdés megválaszolásában.
-
Ragnar95
félisten
válasz
allando #8812 üzenetére
Nem tudom, nézz utána más forrsáokból is, de simán előfordulhat,h valóban ennyi az előállítási költség, bár én ha jól emlékszem, a 4 esetében 200$-t hallottam, de ez prémium kategória, itt a legnagyobb a haszon és ahogy azt már előttem leírták, erre még jópár költség rájön....
-
Ragnar95
félisten
válasz
allando #8808 üzenetére
Az a probléma,h az egész találgatásokra alapul, ráadásul kamu is, mivel 1400mAh-s akksit írnak hozzá, ami elég elképzelhetetlen, lévén nagyobb a kijelző és a hardver is fejlődött, így a fogyasztás is nőtt, az üzemidő mégsem csökkent, tehát valamennyivel tuti,h nagyobb az akksi....
Majd ha az iFixit szétszedte az iPhone 5-öt, utána lehet megmondani,h mennyi az anyagköltsége
Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 11 Pro 256GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2937, 100% Akksi
- BESZÁMÍTÁS! MSI MAG 325CQRXF QHD VA 240Hz 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Akció! Windows 10 pro OEM licenc kulcs 64/32 bit activation key licensz, liszensz,kulcs
- Akció! Újra Gamer EGEREK! Glorious , Endgamer XM1R , Nibio
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest