- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Nincs több iPhone 14, az iPhone Air-t viszont lassan már gyártják
- Google Pixel topik
- Apple AirPods Pro (2. generáció) - csiszolt almaságok
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Vodafone mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
iPhone felhasználók szakmai topikja
Kérek mindenkit, hogy a topikban kulturáltan kommunikáljunk: [link]
Archívum #1
Archívum #2
Új hozzászólás Aktív témák
-
runner 125
nagyúr
Sziasztok,
Voda-s 13 Pro Max-nál van bármilyen alternatíva arra, hogy más szolgáltató SIM-jével is használjam?
Régen voltak ezek a turbosim-ek.. már azok gondolom nem élnek? Nem is igen látni őket..
Köszi!"Kinek a pap, kinek a wlan" :-) • A forum arra hivatott, hogy a kérdéseiteket ott tegyétek fel, s ne privát üzenet formájában felém! Köszönöm!
-
runner 125
nagyúr
Sziasztok,
Ma motorozás közben az övtáskámból kiröppent a 11 Pro Max-om, valaki felvette, find my iphone és a rendőrség segítségével visszaszereztem még ma, igaz úgy, h én mondtam meg házszám szinten melyik házban állt meg a készülék, de természetesen összetört, hiába volt tokban.
A kérdésem, kivel vagy hol érdemes megcsináltatni? Egyáltalán van értelme megcsináltatni anyagilag egyáltalán? Kijelzőre rákerestem, több féle gyártót is írnak különböző árkategóriákban. Érdemes gyári kijelzőt venni vagy van valamelyik utángyártott ugyanolyan minőségű?
Kijelző és hátlap off. Illetve a köztes fém keret is elég ronda alul. Az maga a ház vagy az külön cserélhető?
Köszi![ Szerkesztve ]
"Kinek a pap, kinek a wlan" :-) • A forum arra hivatott, hogy a kérdéseiteket ott tegyétek fel, s ne privát üzenet formájában felém! Köszönöm!
-
runner 125
nagyúr
Sziasztok,
A 0,2 és 0,3mm vastag szilikontokok a gyakorlatban mennyire védik a készüléket? Nyilván egy átlagos asztalról, kézből leejtésre gondolok pl betonra.
Köszi!"Kinek a pap, kinek a wlan" :-) • A forum arra hivatott, hogy a kérdéseiteket ott tegyétek fel, s ne privát üzenet formájában felém! Köszönöm!
-
runner 125
nagyúr
válasz runner 125 #234106 üzenetére
Noh közben megoldódott a probléma, miszerint a DS file mobilnet alól nem volt hajlandó belépni a NAS-ba.
A megoldásom, ha másnak is hasonló problémája lesz:
A DS file-ban a domain ugyanaz az IP volt, ami nyilván bögészőben is el van mentve Mac alól.
Most felcseréltem, kitöröltem az IP-t és átírtam a QucikConnect ID-mra. Így meg jó lett, így már megnyitja mobilnet alól is!"Kinek a pap, kinek a wlan" :-) • A forum arra hivatott, hogy a kérdéseiteket ott tegyétek fel, s ne privát üzenet formájában felém! Köszönöm!
-
runner 125
nagyúr
válasz bigdady #234104 üzenetére
A Quick Connect alatt nekem nincs zöld pipa, Általános és Speciális fül alatt is be van pipálva minden..
Nem megy a webes felület."Kinek a pap, kinek a wlan" :-) • A forum arra hivatott, hogy a kérdéseiteket ott tegyétek fel, s ne privát üzenet formájában felém! Köszönöm!
-
runner 125
nagyúr
válasz Jaded #234093 üzenetére
Mármint h érted, bocs? Telón nyilván be van kapcsolva a mobilnet.
bigdady
Megnézem a Quick Connect-et, de minden engedélyezve van. Speciális fül alatt a Mobilalkalmazások is.. Kipróbáltam h kivettem a pipát, mentettem, majd újra pipa be, mentés, de semmi."Kinek a pap, kinek a wlan" :-) • A forum arra hivatott, hogy a kérdéseiteket ott tegyétek fel, s ne privát üzenet formájában felém! Köszönöm!
-
runner 125
nagyúr
válasz Jaded #234090 üzenetére
Köszi, sajna semmi, újraraktam az app-ot.
Nem, nem módosítottam ott sem semmit. Látom gépről, látja a tv is, médialejátszó is, szóval nem értem mobilnetről a telefon miért nem.
"Kinek a pap, kinek a wlan" :-) • A forum arra hivatott, hogy a kérdéseiteket ott tegyétek fel, s ne privát üzenet formájában felém! Köszönöm!
-
runner 125
nagyúr
Sziasztok,
Használ valaki DS File-t NAS elérésre?
Nem tudom mi történt nálam, de az app csak otthoni wifire csatlakoztatott hálózat mellett képes belépni. Mobilnet alól csak homokórázik, és nem tudok belépni. Nyilván minden stimmel akkor is (ip, account, jelszó..)
-
runner 125
nagyúr
válasz tuzpenge #223580 üzenetére
Töltőn volt, az összes usb-be végigpróbáltam.
Hihetetlen, van itthon 5 kábel. Azokat még korábban vásároltam, korábbi készülékeinkkel hibátlanok. Most fogtam és kibontottam egy érintetlen új kábelt. Azzal lett jó. Létezhet, h lightning kábelt megvariálták? Őszintén szólva eddig nem nagyon kellett a kábeles adatkapcsolat, de most aggasztott, h nem akar összejönni.
Mindenesetre köszi!"Kinek a pap, kinek a wlan" :-) • A forum arra hivatott, hogy a kérdéseiteket ott tegyétek fel, s ne privát üzenet formájában felém! Köszönöm!
-
runner 125
nagyúr
Sziasztok,
Adott egy 11 Pro Max, 13.6-tal. Valamiért nem áll fel az adatkapcsolat kábelen a géppel. (Mac, Catalina). Próbáltam másik Mac-en is, ott sem, ugyanaz a jelenség ott is.
A hiba: kábel bedugása után kb 5 másodpercenként eldobja a kapcsolatot, pontosabban fel sem áll. Töltés is ugyanúgy csak 1-1 másodpercre lesz.
A készüléken még a "Megbízható" opcióra sem tudok rábökni, mert mire ráböknék már meg is szakad a kapcsolat és nyilván eltűnik azonnal.
Próbáltam már mindent. Újra volt indítva minden, feloldott állapotban dugom rá, de semmi.Mi lehet a gond?
-
-
-
runner 125
nagyúr
Sziasztok,
Van egy 8-9 hónapos 11 Pro Max-om, Voda-tól vásárolt. Éjjel ki szoktam rakni repülőbe mindig. Ma reggel hiába lőttem vissza, nincs térerő, nincs szolgáltatás.
2x is újraindítottam a telót, illetve frissítettem 13.6-ra, de nem oldotta meg.
Háttérinfo még, h talán délelőtt a kezdeti órákan 1-1x 3G-t kiírta még. De itt ahol lakom ilyen sose volt még, folyamatosan 4G volt mindig.
Mi lehet a probléma, találkoztatok már ilyennel? Hardveres a gond?Köszi.
-
runner 125
nagyúr
Sziasztok,
Használ valaki mágneses, szellőzőrácsra csiptethető autós tartót úgy iPhone-hoz, h az tokban van? Mennyire erős egy ilyen tartó úgy?
11 Pro Max-hoz szeretnék egyet, de a gyári bőrtoktól nem szívesen válnék meg, a mágneses tartók letisztultsága, egyszerűsége viszont tetszik. Vajon tokon belülre helyezve és nem ráragasztva még lesz ereje a mágnesnek?
Köszi!
[ Szerkesztve ]
-
runner 125
nagyúr
válasz runner 125 #216514 üzenetére
Nos, igazatok volt, a fene sem gondolta volna h így befolyásolja a vaku a kamera védőt. Gyorsan lőttem két tesztképet, h milyen volt.
[kép] , [kép]"Kinek a pap, kinek a wlan" :-) • A forum arra hivatott, hogy a kérdéseiteket ott tegyétek fel, s ne privát üzenet formájában felém! Köszönöm!
-
runner 125
nagyúr
válasz szecska24 #216492 üzenetére
Ok, értem, köszi. Megvárom míg lemegy nap és meglövöm ma még egyszer vakuval ugyanazt a képet így, és üvegfólia nélkül is. Kíváncsi vagyok, tényleg.
Wajk
Köszi neked is.
tuzpenge
?
Világos, de ne szívd már mellre. Eleve, hol írtam h nem fogadom el a tippet? Sehol nem kérdőjeleztem meg a tanácsot, pusztán furcsáltam h egy baromi vékony, áttetsző üveg h tudja ennyire befolyásolni az egész képminőséget vaku mellett.
oszy
Megteszem ma.
FIREBLADE78
Nos, nem vagyok az az ember, aki tokban tartja a telefonját, de azért még belerakja egy nakbakasztós textilzsákba is, körbe fóliázza és még mellette biztosítást is köt rá. Az elején pl semmi nincs, nem szeretem az üvegfóliákat, mert interferálja a színeket.. Soha nem volt egyik készülékemen sem.
A kameralencsékre iszonyú egyszerű racionális okból raktam védőfóliát. 2 éve a 7 Plus-omat ugyanilyen tokban tartva leejtettem egy burkolatlan betonlépcsőre. Pattogott vagy 3-at, mire megállt. A tok megvédte mindenhol a készülékházat (kijelzőn egy karc sem lett, pedig azon sem volt fólia), viszont a kameralencse betört.... Ebből a szituból levont konklúzió okán ruháztam be arra a 300ft-os, 3db-os szettre. De ha tényleg az lesz az oka, akkor inkább leveszem róla és vállalom az esetleges kockázatot.lugosi
Pár óra és kiderül."Kinek a pap, kinek a wlan" :-) • A forum arra hivatott, hogy a kérdéseiteket ott tegyétek fel, s ne privát üzenet formájában felém! Köszönöm!
-
runner 125
nagyúr
válasz tuzpenge #216490 üzenetére
Az előzményt nem tudom láttad-e. Semmi probléma nincs a nappal készített fotókkal, minden gyönyörű és tűéles. Kizárólag sötétben, a vakuval lőtt fotók mellett lesz fátyolos az egész kép.
Egy baromi vékony, kameralencsén lévő, tiszta üvegfólia a vaku működését vajon hogy befásolhatja?"Kinek a pap, kinek a wlan" :-) • A forum arra hivatott, hogy a kérdéseiteket ott tegyétek fel, s ne privát üzenet formájában felém! Köszönöm!
-
runner 125
nagyúr
válasz Bilux #216474 üzenetére
Gyári bőrtok.
Talán annyi info még, h a kamerákra vettem ebay-ről 1-1-1db üvegfóliát. De az kizárólag a lencséken van rajta, tehát külön külön kellett felhelyezni az objektívekre. A vakura semmilyen formában nem "takar rá".
-
runner 125
nagyúr
Sziasztok,
Lehet h furcsa kérdés, de az létezik h a 11 Pro Max-ban egyszerűen iszonyú rossz a vaku mód? Vagy csak nálam nem oké valami?
Olyan fátyolos lesz az összes éjszaki kép, amit vakuval csinálok. Ez mitől van? Mintha gyengét villanna, vagy nem tudom... de konkrétan egy 70.000ft-os Samsung telefonnal, vakuval lőtt, ugyanazon témáról készült képe lepipálta. Ott világos, színekkel teli volt a téma, kontrasztosan kiemelve, az iPhone-é pedig egy ködös, fátyolos valami."Kinek a pap, kinek a wlan" :-) • A forum arra hivatott, hogy a kérdéseiteket ott tegyétek fel, s ne privát üzenet formájában felém! Köszönöm!
-
runner 125
nagyúr
Sziasztok,
Bagatel kérdés, de nem tudom mi lehet a probléma. 11 Pro Max nem akar kábelen csatlakozni egy 2013-as retina Pro-hoz.
A gépen iPhoto-ban megjelenik, a telefonon kattolok h megbízható a gép, beütöm a kódot és nem történik semmi. Zárolt állapotúnak mutatja utána is a telefont. Egyszerűen nem akar létrejönni a kapcsolat.
Mi lehet a gond?"Kinek a pap, kinek a wlan" :-) • A forum arra hivatott, hogy a kérdéseiteket ott tegyétek fel, s ne privát üzenet formájában felém! Köszönöm!
-
runner 125
nagyúr
válasz B.i.L #214879 üzenetére
és pecccccccca köszi!
Giovan!, Mr.Silkó Nektek is!
..ez szerintem legalább akkora bug, mint h annó nem volt MMS funkció. Oké, azt már akkor sem használta a kutya sem, de ilyet basszus.. ez vérciki. Eddig tényleg nem tűnt fel, de most megnéztem a Viber-t is, ott sem megy ez a funkció. Csak egész leírt üzenethalmazokat enged. Rendben van, kimásolja az ember, beilleszti egy jegyzettömbbe és onnan már másolható részlet, de azért na.."Kinek a pap, kinek a wlan" :-) • A forum arra hivatott, hogy a kérdéseiteket ott tegyétek fel, s ne privát üzenet formájában felém! Köszönöm!
-
runner 125
nagyúr
Hi,
Noh, végül 11 Pro Max lett, 64gb verzió. Kipucolva a számomra gyári felesleges appokat 55gb szabad hely. Pl. 4k 60 fps mellett a többi appomat felrakva is simán tudok 2 órát felvenni. Az meg mindenre elég, utána úgyis felmásolom NAS-ra. Ennyi volt az önigazolás része.
Másik kérdésem roppant bagatel. Már már gondolkodtam h fel merjem-e tenni. Eddig fel sem tűnt, csupán most akartam iMessage üzenetből (több mondatból egyszerre) kijelölni és kimásolni egy számsort. De nem lehet. Ennyire noob lennék? Próbáltam minden számomra logikus lépést elkövetni, h ne a teljes buborékot akarja vágólapra venni, hanem csak azt a pár karaktert a buborékon belülről amit én szeretnék, de nem találtam rá opciót.
Erre frankón nincs mód?Köszi!
-
runner 125
nagyúr
Hi,
Amit elfelejtettem még, tudom, szubjektív kérdés és legfőképp egyéni preferencia, nehéz megválaszolni, de háttértárat tekintve mit gondoltok, 11 Pro Max-ból az alap 64GB vajon mennyire jó döntés? Több tesztben is olvasni, h 256 alatt senki ne vegye meg, de megmondom őszintén a 7 Plus-om 128GB-jából is jó ha 40-et használok most.
Képeket általában lövöm felhőbe, nagy videókat lementem NAS-ra, óriási appokat nem használok..
Tehát ha a 60gb-ból az iOS elfoglal kapásból 15-öt az alapértelmezett appokkal, akkor is marad minden másra még 45gb.
Pl. egy 4K 60 fps videó 1 perc-ben mekkora méretű?
..megmondom őszintén, h a készülék vételára így is brutál combos és egyre inkább nyílik a bicska a zsebemben a gyakorlatilag exponenciálisan, évről évre brutál nagyot dráguló Apple telefonok miatt, ezért a plusz méret majd 70k felára nekem nem biztos h megérné..Köszi!
-
runner 125
nagyúr
Hi,
Srácok, a Voda-nál vásárolt iPhone-okkal a függőségüket tekintve manapság mi a helyzet? Ha jól emlékszem volt idő, h az összes szolgáltatónál függetlenek voltak az iPhone-ok, mostanság is így van, vagy csak hűségidő lejárta után függetleníti a Voda kérésre?
Köszi!
-
runner 125
nagyúr
válasz tboldi #213823 üzenetére
Ok, köszi mindenkinek..
Próbáltam Apple téren racionális döntést hozni, de rájöttem h továbbra is esélytelen. Majd érzelmi alapon eldöntöm..
-
runner 125
nagyúr
Hi,
Srácok, mit gondoltok, XS Max vagy 11 Pro Max?
"Megéri" a jókora felárat az utóbbi? Nyújt annyival többet? Specifikációkat már összevetettem, de nagyon érlelődik bennem a gondolat, h az XS Max-hoz képest nincs akkora innováció, az ár még is majdnem 1,5X-es..Köszi.
-
runner 125
nagyúr
Ok, kösz!
-
runner 125
nagyúr
Sziasztok,
Amerikában vásárolt iPhone-ra itthon is él az 1 éves garancia?
Úgy emlékszem annó nem csináltak ebből problémát, de manapság több helyről is hallottam h nem fogadják el.Köszi!
-
runner 125
nagyúr
Sziasztok,
Bocs az offért, de ti biztosan jobban képben vagytok.
Hol lehet jelenleg 32gb-s, LTE iPad Mini 2-t Áfá-s számlával vásárolni?
Köszi.
-
runner 125
nagyúr
válasz legiaap #49182 üzenetére
Persze, mert némileg színezve van az is, mint a 4/4s-ek. Csak mivel szinte anyagazonos a színréteg, így kopás esetén sokkal kisebb mértékben észrevehető, mint az alu alapról lepattogott fekete.
-
runner 125
nagyúr
válasz vadászcsiga #49117 üzenetére
Október, én azt várom a legjobban, de tényleg.
-
runner 125
nagyúr
válasz bigdady #49111 üzenetére
Hopp, tényleg, e felett el is siklottam, de jó h mondtad. Ez nagy plusz, így a feketével sem lesz ilyen jellegű probléma.
..az az arany, hátt.. a Holdról bodzát importálók körében biztos népszerű lesz, nekem nagyon nem adja.
-
runner 125
nagyúr
handras féle stream csak nekem laggol iszonyúan?!
-
runner 125
nagyúr
Noh, aqua-tól megrendelve.
Rendesek voltak, direkt felhívtam őket, h akkor Eu-s villásdugóval kapom, és gyári független, bontatlan, 27%-os ÁFÁ-val, - mondták, h igen.
Beszéltem a GSM bolttal is, természetesen a 155k-s ár 0%-os ÁFÁ-val értendő, ha kérek normál ÁFÁ-s számlát, már 187 lett volna.
-
runner 125
nagyúr
Köszi szépen, holnap felhívogatom őket.
M@te
Az ok egyszerű. Ott br. 210k, ha máshol is ugyanúgy kapok ÁFÁ-s számlát, mint pl. aqua-tól 173.900Ft-ért, akkor hülye lennék kiadni + 36k-t, ráadásul több darab kell.
Mindenesetre köszi.
[ Szerkesztve ]
-
runner 125
nagyúr
Sziasztok,
Melyik az a legolcsóbb, korrekt bolt, ahol Áfás számlával lehet 5-öst vásárolni gyári függetlenül?
Az ilyen 0 perces használt kizárt.Köszönöm.
-
runner 125
nagyúr
Ok, köszi.
Ki az a több gyártó?
Illetve leírnátok, h melyik iPhone-ban (4-től felfelé) milyen gyártótól származó panelek lehetnek?
Köszi.
[ Szerkesztve ]
-
runner 125
nagyúr
Sziasztok,
Lehet buta kérdés, de az iPhone-ok kijelzőjét ki gyártja?
Köszi.
-
runner 125
nagyúr
Sziasztok,
4-em gyári füles hangerő szabályzója kb. 3 év után megadta magát, legalábbis egyik napról a másikra nem működött. Beszélni tudok róla, füles is rendben szól, csak a hangerőszabályzás nem megy.
Gondolom értelme nincs szétkapni a kis modult, nem de?"Kinek a pap, kinek a wlan" :-) • A forum arra hivatott, hogy a kérdéseiteket ott tegyétek fel, s ne privát üzenet formájában felém! Köszönöm!
-
runner 125
nagyúr
Sziasztok,
Korábbi iOS-re tudtok javasolni valamilyen - lehetőleg free - minél jobb (ami frankón illeszt) panoráma app-ot?
Köszi.
-
runner 125
nagyúr
Beléptem a router-be, de egyelőre nem látom h ezt hol lehetne átállítani.
kali
- milyen típusú router? TL-WR541G.
- melyik wifi régió van beállítva? Magyar.
- milyen módban szór a router? 11Mbps, B
- melyik csatornán szór a router? 5
- milyen titkosítás van beállítva? Nincs titkosítás (határban lakom)
- mac adress szűrés? Nincs beállítvaFentebb nem írtam még, de eddig minden egye telefonom, notebook-om, tablet-em csatlakozott rá.
vadászcsiga
Köszi, átnyálazom.
-
runner 125
nagyúr
Remek, köszi, egy jó hír.
Most már csak a wifi-re kellene valami megoldás. A srác - akitől van - azt mondta az ő Dlink-jére csatlakozott.
Google-ban keresgélve itt egy hozzászóló azt írja, h a TP-Link router-ekkel fennállhat ez a probléma."Kinek a pap, kinek a wlan" :-) • A forum arra hivatott, hogy a kérdéseiteket ott tegyétek fel, s ne privát üzenet formájában felém! Köszönöm!
-
runner 125
nagyúr
válasz bigdady #32540 üzenetére
Az világos, de mindeki T-s, ráadásul nincs másik micro SIM-em, csak a sajátom. Azzal ment.
Egyébként mielőtt beleraktam a saját SIM kártyámat, a Info - Szolgáltató fül alatt vodafne HU 14.0 szerepelt. Gondolom előtte Voda-s kártya volt benne, így gyanítom gyári független.makaveli666
Köszi.
Egyébként ez az ipad baseband-es függetlenítős mókolás itt már ugye nem működik? Mert úgy tudom ott voltak hasonló megkötések, h nem ment a wifi és talán a GPS sem.
Bekapcsolom a wifit, és abszolút nem látja az antennát. Itt ahol én lakom csak egy wifi antenna van, a sajátom (TP Link). Egymás mellé raktam a 4-esemmel, az egyszerre csatlakozott.
A készülék egyébként JB-s, Packages fül alatt nem látom az Ultrasnow-t, így remélem tényleg gyári független, és nem mókolt.
-
runner 125
nagyúr
Sziasztok,
4S-nél miként tudom megnézni a készülékben, h gyári független-e?
Illetve, a wifi mitől nem működhet?
6.1.2
Modem: 3.4.02Köszi!
-
runner 125
nagyúr
válasz TheMarci #24640 üzenetére
Köszi.
ittakary
Köszi neked is.
Akkor azok ott már mentve vannak, s nem csak a pillanatnyi szinkronizáció eredményeként mutatja, ugye?
Vissza miként tudom tölteni majd?"Kinek a pap, kinek a wlan" :-) • A forum arra hivatott, hogy a kérdéseiteket ott tegyétek fel, s ne privát üzenet formájában felém! Köszönöm!
-
runner 125
nagyúr
Hi,
i4-ből a névjegyzékeket mivel lehet legegyszerűbben és leggyorsabban kimenteni? (Utána egy másik i4-re lesznek majd visszamásolva.)
Köszi!
mod.: iCloud-ban PC alól neten Névjegyzék alatt látható mind, akkor az úgy ok?
[ Szerkesztve ]
-
-
runner 125
nagyúr
válasz bigdady #24015 üzenetére
Nekem 4-esem van, nem én használnám, csak használhatóbb állapotba szeretném hozni őket.
Végigolvastad az első hsz.-t? Ez nem gyári OS, és azt írja rá pár évére is, h ez a legjobb megoldás 3G-re.
-
-
runner 125
nagyúr
Sziasztok!
Sima iPhone 3G-n még hányas OS megy gördülékenyen?
Egyik kollégám hozott kettőt. Teljesen patika mindkettő, tokban voltak. Céges készülékek.
4.2.1 van rajtuk, de hát a sima 4-esemhez képest nem tűnnek valami fürgének.Teljesen le lett gyalulva róluk minden, aktiválnom is kellett őket, így kaptam készhez, szóval a "hard reset" gyanítom nem megoldás.
Tipp?Köszönöm.
-
runner 125
nagyúr
válasz Csabee. #22965 üzenetére
Oszt az előzményeket olvastad-e?
Bumperről volt szó.
Bumper-be értelemszerűen az ember azért rakja, h megóvja a készüléket külső behatásoktól.
Ha, valaki vigyázni akar rá - és miért ne akarna - mennyire bosszantó tud már lenni, h 0 percesen belerakja egy gumi bumperbe a szűz telefont, majd fél év múlva valamiért kiveszi, és azt tapasztalja, h tiszta hajszálkarc, és kopás a fém keret, annak ellenére, h soha nem volt kivéve a védőgumiból.Noh, erre írtam(tuk), h a ragasztószalagos megoldás a tökéletes kivitelezés, mivel egy részből a cellux/ragasztószalag bumper alatt úgysem látszik, más részből így nem fogja a bumper megkoptatni a fém keretet.
Hozzáteszem enyémen kijelzővédőfólia soha nem volt, és teljesen karcmentes most is."Kinek a pap, kinek a wlan" :-) • A forum arra hivatott, hogy a kérdéseiteket ott tegyétek fel, s ne privát üzenet formájában felém! Köszönöm!
-
runner 125
nagyúr
válasz Okuyama #22961 üzenetére
Tudom, mivel nekem is volt rajta, pontosabban nem cellux, hanem fekete fólia. Fél év után leszedtem, mert meguntam, és valóban ottmaradt a ragacs anyag, amit utána szedhettem le. De, kézmosó folyadékkal és zsepivel 5 perc "levakartam", persze miután leszedtem nem volt szép látvány, viszont cserébe új állapotú volt akkor is.
-
runner 125
nagyúr
válasz szentkuti11 #22930 üzenetére
Ha, valaki nagyon óvni akarja, érdemes bármilyen bumpes esetén is lecelluxozni a fém keretet, s akkor nem fogja kidörzsölni a bumper.
Mindkét esetre tudok példát, egyik kollégám csak simán gumi bumper-ben tartja kb 1,5 éve, de ennek ellenére is karcos, kopottas a fém keret, pedig tényleg soha nem vette ki, szimplán a minimális mozgolódás így megviselte, a másik srác lefóliázta előtte az éleket, az övé, mint az új."Kinek a pap, kinek a wlan" :-) • A forum arra hivatott, hogy a kérdéseiteket ott tegyétek fel, s ne privát üzenet formájában felém! Köszönöm!
-
-
runner 125
nagyúr
válasz szentkuti11 #22817 üzenetére
Remek, köszi.
Akkor eredetit találtam."Kinek a pap, kinek a wlan" :-) • A forum arra hivatott, hogy a kérdéseiteket ott tegyétek fel, s ne privát üzenet formájában felém! Köszönöm!
-
runner 125
nagyúr
Hi,
4-eshez való origi dokkolót miként tudok megkülönböztetni egy után-gyártottól?
Köszi.
-
runner 125
nagyúr
Sziasztok,
Adott egy iPhone 3G 16gb.
Két kérdésem volna;
- Iszonyú furcsán rezeg.. mintha nem lenne a helyén a motor, vagy passz, de kb. berezonál az egész telefon.
Le lett ejtve, viszont azt nem tudom h előtte jó volt-e. Az okozhatta ezt? A rezgőmotort cserélni kell, vagy lehet korrigálni a hibát?4.2.1 (8C148) van rajta, illetve a modem firmware 06.15.00. Wifi nálam sehogy nem látta a routert.
Miként tudom tesztelni, h egyáltalán jó-e a wifije?Köszi.
-
runner 125
nagyúr
Hi,
Van valamilyen adatbázis ahol utána lehet nézni, mondjuk SN alapján, h lopott-e egy iPhone?
Köszi.
-
runner 125
nagyúr
Hi!
Valaki próbálta már a Camera360-at?
Letöltöttem a store-ból, de egyszerűen nem tudom hol lehet a kép felbontást állítani.5mp helyett 1296x968-as képeket csinál.
Köszi!
-
runner 125
nagyúr
válasz erdoke #15215 üzenetére
.. Az igazsághoz hozzátartozik, h én HDR app-pal fotozok. Ilyen mértékű lilasodast én meg tényleg nem értem el. De, eleve i4/i4s kapcsán nem is szóltak erről cikkek, úgyhogy az átlagnál minden bizonnyal erősebb az i5 lencse lilasodasa.
-
runner 125
nagyúr
válasz DanielK #15203 üzenetére
"De ez reprodukálható i4-en és i4s-en is. "
..no offense, de én is, s kollégáim is próbálták, akárhogy csináltuk az i4 / 4s nem lilásodott, bezzeg az 5.
-
runner 125
nagyúr
Apropó, hátlapot hol érdemes beszerezni? Gondolom gyárit esélytelen.
Itteni PH!-s eladók szerint az utángyártott is ugyanolyan, tényleg? Van aki szerint vastagabb.
..akkor ezt most beszoptam?"Kinek a pap, kinek a wlan" :-) • A forum arra hivatott, hogy a kérdéseiteket ott tegyétek fel, s ne privát üzenet formájában felém! Köszönöm!
-
runner 125
nagyúr
válasz sirszevenap #15099 üzenetére
..ez a platós megoldás nekem sem szimpatikus, én is bumper-re vadászok. Vagy fém, vagy gumi.
-
runner 125
nagyúr
..mondjuk majd 9k-t én sem adtam volna ki érte, de itt egyértelműen látszik, h lehúzásra hajaznak. Egy kemény 30ft anyag és gyártásköltségű műanyag keretet 9k-ért, csak azért mert "Apple"...
Bumper esetén én körbe ragasztom cellux-szal a fém keretet, bár az aljának már mindegy.
-
runner 125
nagyúr
válasz DanielK #15047 üzenetére
Köszi. Esetleg linket tudsz adni?
Tibee86
Tényleg csinos, pláne a fekete.
Viszont ezt h rögzítem?
Noh és alapvetően ez inkább amolyan díszcsík, mint bumper. Nálam pl a fém kereten alig látszik a leejtés nyoma. Bezzeg a fekete műanyag élén és a hátsó üvegen..."Kinek a pap, kinek a wlan" :-) • A forum arra hivatott, hogy a kérdéseiteket ott tegyétek fel, s ne privát üzenet formájában felém! Köszönöm!
-
runner 125
nagyúr
Hi,
Kb. 2 év után sikerült úgy leejtenem az i4-em, h eltörött a hátlap.
E kapcsán jött a gondolat, h valamilyen alu/fém bumpert veszek hozzá. Melyik ajánlott, melyik pontos, és a legfontosabb, h melyik gyártó terméke nem csicsás?
De, egyéb tapasztalatok is jöhetnek.mod.
Jah és igen, a térerő. Eddig nem volt vele különösebb problémám, de a fém bumper nem árnyékolja le még jobban?Köszi.
[ Szerkesztve ]
-
runner 125
nagyúr
Tisztában vagyok vele. Azt arra értettem, h vastagabb akkut nem akarok rátenni - a lényeg, h a gyári hátlap visszamenjen.
Ragnar95
Köszi.
Mert, pl. Nokia E71-nél is van/volt több kapacitású, ám de ugyanolyan méretű akku. Remélem találok ehhez is."Kinek a pap, kinek a wlan" :-) • A forum arra hivatott, hogy a kérdéseiteket ott tegyétek fel, s ne privát üzenet formájában felém! Köszönöm!
-
runner 125
nagyúr
Hi,
Srácok 4-esbe új akksit hol érdemes venni? Majd 2 év alatt már úgy érzem csereérett lett a gyári.
Ez egyébként hány mAh-s? Nagyobb létezik hozzá? Persze gyári hátlappal.Köszi.
-
runner 125
nagyúr
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- World of Tanks - MMO
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Intel Core i3 / i5 / i7 4xxx "Haswell" és "Haswell Refresh / Devil's Canyon" (LGA1150)
- ZIDOO médialejátszók
- Milyen okostelefont vegyek?
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sorozatok
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest