- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- iPhone topik
- Yettel topik
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
iPhone felhasználók szakmai topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
kakuk.tamas
addikt
válasz
runner 125 #280260 üzenetére
Kifizeted a mobilt, és függetlenítik. Nem?
-
_ak_
addikt
válasz
runner 125 #251254 üzenetére
Illetve csak offban, de úgy tudom, hogy eredeti alkatrészt csak és kizárólag szerződött partnerek tudnak beszerezni, legalábbis újat.
-
válasz
Ha mindent cseréltetsz (keret,kijelző,hátlap),akkor az fájdalmasan nagy összeg lesz.140k csak a kijelző.
Személy szerint csak gyári kijelzőt rakatnék bele,akkor biztos olyan kerül bele amilyennek lennie kell.Ez érvényes minden egyéb alkatrészre is.
Aztán ott a kérdés,hogy kamera mekkorát kaphatott,mert az ois nem biztos hogy értékelte ezt az erőhatást.Az újabb 40k.
És még ott van pár alkatrész (pl akár a faceid cuccai) amik szintén kaphattak,ezeknél benne van a pakliban,hogy lehet most működnek,de lehet hosszabb-rövidebb idő elteltével bemondhatják az unalmast.
Motorról esve nagyot kaphatott az a teló,főleg ha az a rozsdamentes keret is olyan csúnya lett.
Szerintem minimum 180-200k lesz ha rendesen gyári állapotba akarnád hozatni.
Amúgy az Apple-nél a ház és a hátlapi üveg egy egység,de sok helyen már tudják csak a hátlapi üveget is cserélni. -
Pfiucska
aktív tag
válasz
Szerintem gtk. Ha a faceid olyan mint a touch id akkor komplett alaplap cseres muvelet kell az pedig az en SE 2020-mnal 135k lett volna az istylenal..
Szoval szerintem var rad egy uj keszulek de majd a tobbiek mondanak valami okosabbat
szerk. ja es akkor meg hatlap meg az oldala..
-
válasz
Hát így olvasva nem hiszem , hogy megéri a javíttatása.
-
GreenGoblin
őstag
válasz
runner 125 #246971 üzenetére
Semennyire
-
Noxy
veterán
válasz
runner 125 #246971 üzenetére
Ki tudja azt, hogy esik?
Nekem pld a zsíros kenyér mindig pofára esik.
-
Jaded
őstag
válasz
runner 125 #234099 üzenetére
Beállításokban apponként tudod engedélyezni, hogy melyik app működjön mobilnettel, erre gondoltam
-
runner 125
nagyúr
válasz
runner 125 #234106 üzenetére
Noh közben megoldódott a probléma, miszerint a DS file mobilnet alól nem volt hajlandó belépni a NAS-ba.
A megoldásom, ha másnak is hasonló problémája lesz:
A DS file-ban a domain ugyanaz az IP volt, ami nyilván bögészőben is el van mentve Mac alól.
Most felcseréltem, kitöröltem az IP-t és átírtam a QucikConnect ID-mra. Így meg jó lett, így már megnyitja mobilnet alól is! -
bigdady
nagyúr
válasz
runner 125 #234099 üzenetére
És írja is zöld pipával hogy aktív a távoli elérés ott
abban a menüben. Bár mintha most beugrott volna hogy ott átirányítás a honlapra és ott kellett bejelentjeznem ott volt ászf valtozás és utána ment.Akkor a xy.synology.me webes felületen bejön csak app nem? Vagy az sem?
-
bigdady
nagyúr
válasz
runner 125 #234087 üzenetére
Lépj be nasba asztalin és újra csatlakozz a tavoli eléréshez. Nekem is kikapcsolt múltkor valami ászf valtozás miatt újra engedélyezni kellett a quick connectet. Gondolom utóbbival akarsz kapcsolódni nem a belső ip-vel mobilnetről
-
Jaded
őstag
válasz
runner 125 #234092 üzenetére
Nincs kikapcsolva a mobilnet hozzáférés?
-
Jaded
őstag
válasz
runner 125 #234087 üzenetére
Nálam is csinálta iOS 14 frissítés után, aztán egyszer csak beengedett. Próbáld meg újratelepíteni, jobb ötletem nincs. Esetleg a NAS-t is (azon nem frissült valami, vagy állítottál rajta valamit?).
-
tuzpenge
őstag
válasz
runner 125 #223582 üzenetére
Szívesen. Azért az még durvább hogy nálam a gyári sértetlen kábellal csinálta ugyan ezt mint nálad, viszont a blitzwolf kábellal mindig tökéletes. Ment is a fiókba vissza a gyári hitvány kábel....
-
tuzpenge
őstag
válasz
runner 125 #223579 üzenetére
Próbáld meg úgy hogy töltőre teszed a mac-et. Ha így se akkor másik usb port, ha így se akkor másik kábellel. Ha egyik se akkor passz. Általában az első meg szokta oldani.
-
telefonmágus
senior tag
válasz
runner 125 #222927 üzenetére
Befizetted a számlát a vodának?
-
Prowler
senior tag
válasz
runner 125 #222925 üzenetére
Szia
Én megpróbálnék egy kézi hálózatváltást Telekomra/Telenorra, majd vissza automatikusra, majd egy
mobiladatot 4G-ről le 3G-re és vissza. Esetleg egy roaming ki/be kapcsolást is.
Ha így sincs semmi akkor esetleg hálózati adatok alaphelyzetbe állítása segíthet talán, ha az sem akkor sajnos tényleg szerviz. -
-Ben-
veterán
válasz
runner 125 #222927 üzenetére
Szerviz...
-
TheMarci
addikt
válasz
runner 125 #222925 üzenetére
Saját SIM kártya másik telefonban jó, másik SIM kártya ebben a telefonban jó?
-
sethi
senior tag
válasz
runner 125 #216626 üzenetére
Még i7-el használtam gyári bőr és szilikon tokban is. Erős volt a mágnes, stabilan tartotta a telefont.
-
Thewent12
aktív tag
válasz
runner 125 #216626 üzenetére
Én használok, szilikon tok belsejébe ragasztottam a mágnest, tökéletesen megtartja a pro max-ot.
-
oszy
veterán
válasz
runner 125 #216526 üzenetére
Na ugye!
(#216535) eduba: ilyeneket szabad itt linkelni?
-
tboldi
nagyúr
válasz
runner 125 #216526 üzenetére
Nem ismerek rád, há' milyen koszos ez a DR-Z!
Bájdövéj nekem is van egy ilyesmi üveg a XS Max kameráján, de érdekes módon nem befolyásol semmit, pedig körbeveszi a villanót.
-
runner 125
nagyúr
válasz
runner 125 #216514 üzenetére
-
válasz
runner 125 #216491 üzenetére
Próba szerencse alapon nézzük már meg, hogy mi van ha leszeded a fóliát.
-
FIREBLADE78
addikt
válasz
Mi a reteknek raksz kamerára fóliát?
Ez olyan,mint a watchra rakó emberek hülyesége. Why?????
-
tuzpenge
őstag
válasz
A fénytörésről hallottál már. Na de nekem tök 8. Én ajánlottam valamit ha megfogadod meg ha nem nem. Csak azt nem értem minek jön ide valaki kérdezni ha élből elutasítja a felvetést és még józan paraszt ésszel bele sem gondol. Részemről ennyi.
-
Wajk
addikt
válasz
pl úgy, hogy a villanást visszaveri a 3rd party üveg a kameralencsékre. próbáld csak ki
-
szecska24
tag
válasz
Lehet ebből gond, a 2 réteg (lencse és a rárakott fólia) törésmutatója nem egyezik meg, szórja a fényt, pl így. A merőlegesen érkező fénysugarakkal általában nincs probléma, a többivel lehet. Ez csak 1 tipp, lehet nem ez a gondod, de egy próbát megér szerintem fólia nélkül.
-
tuzpenge
őstag
válasz
runner 125 #216489 üzenetére
Akkor szerintem meg is válaszoltad magadnak az okot....vedd le a kínai üvegeket a kamera lencsékről és úgy fotózz és hasonlítsd össze a képet másikkal!
-
Bilux
veterán
válasz
runner 125 #216473 üzenetére
Milyen tok van rajta?
-
CharlieDrop
veterán
válasz
runner 125 #214884 üzenetére
Számsort ki lehet üzenetből másolni, ha alá van húzva, ráböksz, kicsit tartod és jön a menü mit szeretnél vele kezdeni
-
bigdady
nagyúr
válasz
runner 125 #214884 üzenetére
Régóta nem lehet de mostanában vettem észre hogy ha jön bármilyen kétlépcsős kód SMS-ben a háttérben akkor kiírja hogy beillessze-e az alábbi kódot (és az SMS-ben található számsor van a vágólapon). Ezt meg tudja. Fura
-
Mr.Silkó
veterán
válasz
runner 125 #214878 üzenetére
Valóban nem lehet.
-
Giovan!
addikt
válasz
Most megnéztem, és tényleg nem lehet. Ami fura, mert a beléptetési kódokat pl. felismeri, azokat engedi kimásolni.
-
pecccccccca
őstag
válasz
Gratulálok hozzá. Vigyázz rá. 😉
-
B.i.L
senior tag
válasz
Grat!
A 4k-t próbáld ki...elég a tárhely,mert meghatározó bizonyos szempontokból,többek közt nekem is i11,bár nincs még 4k tv,mert nem engendte megrendelni,de ez más tészta
és Noob ? -
tboldi
nagyúr
válasz
runner 125 #214592 üzenetére
256-os XS Maxom van, és kicsikét bánom, hogy nem 512-est vettem.
-
pecccccccca
őstag
válasz
Szia. 64-es pro maxom van.
A legelején letörölsz pár nagyobb appot ami gyárilag fel van telepítve akkor lesz olyan 54GB-od.
Én tényleg nem vagyok gyűjtögető, én is lementem a képeket, ilyesmiket, zene sincs fent.
Általában 50GB körül mindig szabad az 54-ből.
Szerintem elég lehet a 64-es is főleg, ha kb 40GB körül használsz.
Nekem is mondták, hogy vegyek nagyobbat, de feleslegesnek érzem, hogy benne álljon a pénzem plusz 250GB miatt.
Annyi, hogy, ha 4k 60fps-es videókat készítenél és viszonylag sokat akkor kellhet a 256-os talán. -
burgatshow
Topikgazda
válasz
-
OCTAMD
őstag
válasz
runner 125 #214541 üzenetére
Vodàs az függő ès a piacon a legolcsòbban is eladhatò
pl.egy 11pro64 bontatlant 205000Ft körül èri megvenni
a telenoros màr èrhet 240000et is akàr
Telekomos 270000et isVodàt csak nagyon bevàllalòsoknak ajànlom,többi lènyegesen jobban alakìthatò
-
válasz
runner 125 #214545 üzenetére
Amúgy érdekes ami írsz. Vodás vagyok de ahogy nézem a jelenlegi készülék árakat, nem annyira kedvezőek mint pl Telekom esetén (nagy havidijas csomag). Sőt, szerintem az egyik legdrágább szolgáltató készülékek esetén.
Szerintem ha ennyire kedvező ez a készülék akkor élj a közös Vodás kifizetés lehetőségével és akkor tudod hogy rendben van a telefon. Ilyen összegnél én semmiképpen nem kockáztatnék. -
válasz
runner 125 #214541 üzenetére
Hali,
én úgy tudom, hogy csak a T árul független készüléket. Többi szolgáltató ingyen függetlenít hűségidő lejárta után. -
tothjozsi96
addikt
válasz
runner 125 #213815 üzenetére
Lényegesen jobb a 11 Pro Max!
Én azt venném ha van rá keret.
Anyagilag szerintem egyik sem éri meg, szóval szerintem ha valaki Apple telefont vesz akkor felejtse el azt hogy anyagilag mi éri meg jobban.Hogyha neked fontos a lényegesen jobb üzemidő, illetve kitudod használni a kamerában rejlő lehetőségeket akkor mindenképp 11 Pro Max!
-
spawn21
veterán
válasz
Szerintem nem éri meg. Annyival nem ad többet. Kicsit jobb kamera, kicsit jobb aksi.
az xs-el us elégedett leszel, ebben biztos vagyok -
tboldi
nagyúr
válasz
Én maradtam a XS Maxnál, nekem nem nyújt annyival többet a 11 Pro Max, hogy megérje annyit ráfizetnem. Persze ha még mindig a "régi" 8 Plus-t nyúznám, akkor az újabbra pályáznék.
-
Jaded
őstag
válasz
Ha a kamera fontos, akkor 11 Pro. Ha jól tudom a kijelző is változott, akksi nagyobb. A Prohoz 18W-os töltő van.
Én X-ről váltottam Pro Max-ra, nem feltétlenül érte meg, de a kamera és az üzemidő kárpótól. -
Cyberbeni
addikt
válasz
Ha szabad egy harmadik opciót ajánlani, akkor 11.
-
ny.erno
tag
válasz
runner 125 #127911 üzenetére
Mint nemrég megtudtam itt a fórumon, elfogadják, szóval nem lesz probléma.
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
runner 125 #127911 üzenetére
Él, világgaris.
-
M@te
senior tag
válasz
runner 125 #61356 üzenetére
[link] vagy az apple honlapján. de várni kell mindenhol
-
legiaap
félisten
válasz
runner 125 #49100 üzenetére
Igen közben már megtaláltam.
-
hatesz
tag
válasz
runner 125 #43659 üzenetére
Én itt vettem:link
-
bigdady
nagyúr
válasz
runner 125 #43667 üzenetére
2db-on már 70 e a különbség. Nem semmi... jogos
-
M@te
senior tag
válasz
apple hu-tól nem lehet áfás számlát kérni? csak mert én is ezt terveztem de ennek még nem néztem utána
-
Blyan
félisten
válasz
-
Blyan
félisten
válasz
runner 125 #38661 üzenetére
LG; Sharp ez biztos, az i5S-nél még lesz a Japan Display is.
-
manchester85
veterán
válasz
runner 125 #38661 üzenetére
LG biztosan gyártott i4 kijelzőt, talán az i5 kijelzőket a Sharp is gyártja, de ebben nem vagyok biztos.
-
Ragnar95
félisten
válasz
runner 125 #38658 üzenetére
Több gyártó készíti minden modell kijelzőjét, ez okozza a különböző árnyalatú kijelzőket is i4-től fölfele
-
DanielK
addikt
válasz
runner 125 #38658 üzenetére
az, mert attól függ. ezt nem lehet tudni, hogy melyiknek melyik gyártotta (többen is gyártják)
-
VoidXs
nagyúr
válasz
runner 125 #37991 üzenetére
Nekem is ez van, csak nálam a Jack kapott havat (a likról van szó), lehet ez az oka?
-
Tibee86
nagyúr
válasz
runner 125 #35763 üzenetére
Szerintem lassan az összeset kipróbáltam már, az Autostich Panorama maradt végül meg állandóra.
Persze ez nem ingyenes, mint ugye az összes normális, használható app. se.
Ha 4S-ed van, akkor a gyárinál nem fogsz jobbat találni. -
bandigno
senior tag
válasz
runner 125 #35763 üzenetére
mit takar az a korábbi iOS? én a 360 panorama-t használom, majdnem tökéletes!
Ilyet tud!
-
válasz
runner 125 #32556 üzenetére
próbáld meg g módban, mert a régi b módot nem feltétlenül szereti, illetve titkosítás nélkül is problémázhat, illetve a wep is problémás lehet, wpa-psk vagy wpa2-psk lenne az ideális.
az ssid nem tartalmaz ékezetes vagy nagyon speciális karaktert? mert az okozhat kapcsolódási problémát!
ez a titkosítási jelszóra is igaz!
van csak b módban működő eszközöd, hogy azt állítottad be? -
bigdady
nagyúr
válasz
runner 125 #32556 üzenetére
próbáld g-re rakni
-
vadászcsiga
félisten
válasz
runner 125 #32548 üzenetére
Ezt tekintsd meg mielőtt megveszed
[link] -
bigdady
nagyúr
válasz
nekem simán megy tp link 842nd-vel
-
válasz
általánosítva ez sem igaz, én még nem találtam olyan tp-link routert, amihez nem tudtam volna csatlakozni, pedig több routert látok, mint telefont.
beállítási hibákról van szó általában, amiket lehet orvosolni.- milyen típusú router?
- melyik wifi régió van beállítva?
- milyen módban szór a router?
- melyik csatornán szór a router?
- milyen titkosítás van beállítva?
- mac adress szűrés? -
Kommy
veterán
válasz
Nem tudsz olyat állítani a routeren hogy 20 vagy 40 MHz mert akkor rakd 40-re hatha úgy menni, fog, de én nyomnák rajta egy hálóztai resetet első körben.
-
bigdady
nagyúr
válasz
runner 125 #32544 üzenetére
gyanús (hogy fgtlen)
Kommy: nem lehet 4s-t szoftveresen fgtleniteni? nem is tudtam
Ez új
-
Kommy
veterán
válasz
runner 125 #32544 üzenetére
4s szoftveresen nem függetleníthető, ha nem volt semmi a sim tartóban akkor független.
-
bigdady
nagyúr
válasz
runner 125 #32538 üzenetére
beleraksz egy másik sim-et
-
makaveli666
senior tag
válasz
runner 125 #32538 üzenetére
egy restore után, ha nem fogad be másik kártyát, akkor nem független... vagyis régen így volt. A Verziószám és a mondem rendben van, ez jelenleg a legfrissebb. A wifi azért nem működhet, mert lehet hogy elromlott
Mi az, hogy nem működik? Bekapcsolod, és 1 db hálózatot sem lát? vagy csak nem tudsz csatlakozni? -
szabopali
aktív tag
válasz
runner 125 #24639 üzenetére
-
válasz
runner 125 #24649 üzenetére
Azt hittem lementeni akarod (pl más telefonba)
Ha másik iPhone a cél (pl lecserélted) akkor nincs más dolgod, mint bejelentkezni restore után a kért helyen az adott Apple ID-vel, oszt kész is. Leszívja az adatokat iCloudról
De nem csak a Contact-okat, hanem még: Safari könyvjelzők, Tőzsde + Időjárás beállítások... más most nem jut eszembe
-
válasz
Az úgy eléggé ok
-
TheMarci
addikt
válasz
Icloud? Vagy itunes backup. JB után kézzel is ki tudod menteni.
-
szabopali
aktív tag
válasz
runner 125 #24012 üzenetére
Nálam amit linkeltél, egy Tapatalk nevű 4,99$ appot ajánl letöltésre a storeban!
-
bigdady
nagyúr
válasz
runner 125 #24012 üzenetére
3.1.3 gördülékeny. 4-es már nagyon durván fogja, idegeidre fog menni.
-
Kommy
veterán
válasz
runner 125 #23982 üzenetére
3.1.3 de sajnos már amúgy is a legtöbb program 4.3-at kér, mondjuk telefonnak tökéletes így is.
-
Csabee.
nagyúr
válasz
runner 125 #22966 üzenetére
Értem én!
én a bumpert is egy nagyon jó marketing terméknek tartom.
-
Okuyama
tag
válasz
runner 125 #22959 üzenetére
Csak próbáld meg lecelluxolni fémkeretet,megnézném 1-2 hét elteltével hogy milyen nyomot hagy maga után .Mivel a cellux-nak a ragasztó anyaga egy idő múltán ráragad a fémkeretre és azt csak oldószerrel fogod tudni eltávolítani róla .Már volt szerencsém ragasztani más anyagra ,minden esetben kis idő multán ott marad a ragacs .....Hidd el nem rossz indulatból írtam
-
szentkuti11
addikt
válasz
runner 125 #22813 üzenetére
Az eredeti alja így néz ki, az utángyártottak alján általában nincs semmi felirat.
-
Ragnar95
félisten
válasz
runner 125 #21312 üzenetére
Fölösleges tesztelni, mivel iPad BB van rajta, így valószínűleg emiatt nem működik a wifije szoftveresen, BB downgrade esetén működhetne, de hogy hardveresen jó-e a wifi, azt csak ebben az esetben tudod kipróbálni.
-
bigdady
nagyúr
válasz
runner 125 #18805 üzenetére
esetleg ezen irhat vmit talán: [link]
-
Jojo5
őstag
válasz
runner 125 #15285 üzenetére
nálam, iOS6 óta érezhető, az üzemidő csökkenés... már délután etetni kell, hogy estig bírja...
-
Misi1979
őstag
válasz
runner 125 #15228 üzenetére
Az a fránya zafírkristály
vagyis inkább a felületkezelése..
-
erdoke
titán
válasz
runner 125 #15206 üzenetére
Ezt a nyáron lőttem i4S-sel, nyilván nem "az i5 specifikus jelenséget" akartam reprodukálni, mert akkor még nem volt ismert azzal a névvel:
[link]Viszont 3 hét alatt az iPhone 5-tel még nem lőttem ilyen képet, igaz, most sem akartam.
-
madgie
titán
válasz
-
DanielK
addikt
válasz
Az én kollégámmal reprodukáltuk. Erős fény kell hozzá. Csak azért nehezebb, mert "vastagabb" a kamerája.
-
duc
aktív tag
válasz
runner 125 #15098 üzenetére
Cellux jó ötlet, barátnőm telóján meg is csinálom. Az övére utángyártott bumpert vettem -fehér i4, rózsaszín bumper, ennél már csak Hello Kitty tok vadabb. Nagyon kemény
-
DanielK
addikt
válasz
runner 125 #15051 üzenetére
[link]
nem olyan nehéz összehozni... -
Tibee86
nagyúr
válasz
runner 125 #15051 üzenetére
Valahogy elsiklottam afelett, hogy bumpert keresel.
Törött hátlapból gondoltam, hogy fém hátlapra gondolsz. Fém bumperekről nincs tapasztalatom, meg igazából amiket láttam, nem is igazán tetszettek. De szerintem azért az árnyékol, persze lehet valaki megcáfol, aki használ ilyet.
Egyébként ha bumper, akkor én is a gyárira szavazok.DanielK: Egy műanyag vacakért ennyi pénzt elkérni...
Ezért nem is lesz gyári bumperem, max használtan veszek majd valakitől egyet.
-
Tibee86
nagyúr
válasz
runner 125 #15046 üzenetére
Pl. ez nekem kimondottan tetszik :[link]
Hogy hol lehetne beszerezni, és mennyire árnyékolhat, azt passzolom.ittakary: Kemény ezer forintért láttam itt régebben aprón, de már biztos elkelt.
-
DanielK
addikt
válasz
runner 125 #15046 üzenetére
Nekem az apple féle bumper vált be a legjobban. Olyannyira, hogy most az 5-re is hasonlót keresek...
(sajnos arra nem gyártják...)
(#15048) manchester85: én is díjcsomagot váltottam (mátrix 3-> mátrix 2)
-
KraRe
aktív tag
válasz
runner 125 #7498 üzenetére
van nagyobb kapacitású, "business gold edition" nem tudom mennyire növeli az élettartamot, de van.
és innen be is tudod szerezni, 2 legyet egy csapásra -
M@te
senior tag
válasz
runner 125 #7502 üzenetére
jaa, akkor elnézést
-
Ragnar95
félisten
válasz
eBayről érdemes venni. 1400mAh-s az akksi, szerintem létezik hozzá nagyobb akksi is,de ennek utána kell nézni.
-
M@te
senior tag
válasz
a hátlap nem egyben van az aksival. többi kérdésedre nem tudom a választ de én is kíváncsi lennék rá, mert lehet hogy én is beruházok egy újra.
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone 13 Pro MAX 128 GB Graphite - 4 hónap Apple Szervízgarancia - APCOM
- OnePlus 12 5G 256GB 12GB RAM
- iPhone 16 Pro MAX 512 GB, Kártyafüggetlen - Makulátlan állapot! + AJÁNDÉK TOK - 3 ÉV GARANCIA
- Eladó egy Samsung a36 5g 8/256 GB samsung alle 2025/05/24 vásárlás
- iPhone 12 128 GB Éjfekete - 85.000 FT
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- HP EliteBook 830 G8 i5-1135G7 16GB 256GB 1 év garancia
- 15,6" Dell Latitude laptopok: E6540, E5550, E5570, 5580, 5590, 5500, 5501, 5510/ SZÁMLA + GARANCIA
- Eladó karcmentes Apple iPhone 12 128GB / 12 hó jótállással
- Akció! Hordozható GAMER Monitor! MSI MAG162V ! 15.6 1920x1080 FULLHD! Bolti ár fele!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest