- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Kezdődik az új iPhone SE alkatrészeinek gyártása
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Exynos 2500-zal szerelt Galaxy S25+ tesztelt Geekbenchen
- A Mobvoi eddigi legkeményebb órája a TicWatch Atlas
- Xiaomi Mi 11 Lite - 4G-vel vagy 5G-vel kéred?
- Kuo: Az iPhone 18 Pro állítható blendét kap
- iPhone topik
- Huawei Mate 40 Pro - a csúcson kell abbahagyni?
- Megérkezett Magyarországra a Galaxy A16 4G is
-
Mobilarena
iPhone felhasználók szakmai topikja
Kérek mindenkit, hogy a topikban kulturáltan kommunikáljunk: [link]
Archívum #1
Archívum #2
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
B-L-A-C-K
titán
válasz smallmer #197552 üzenetére
Nem is tudtam van ilyen, de persze jó megoldás ez is, de ilyen alapon egy konnektor hosszabbítóval is ugyan ott vagy csak olcsóbban.
Én is iPad adapterrel töltöm a telefont, szerintem bőven jó.
[ Szerkesztve ]
-
ittakary
nagyúr
válasz smallmer #199084 üzenetére
nem gondolod jól
gyakorlatban ez inkább 2 év garanciának felel meg
2017 májusi (tehát több mint egy éves, lejárt világgaranciás) 7 Plus-t vittem be most januárban a számlájával iStyle-ba és ingyen cserélték
az a lényeg hogy a termék hivatalos partnernél vásárolt legyen és MAGÁNSZEMÉLYre szóló (céges / egyéni vállalkozó kizárt!!)
- 3 szolgáltató
- media markt
- edigital
- istyle, icentre, almárium
.... nem tudom mik vannak még[ Szerkesztve ]
-
ittakary
nagyúr
válasz smallmer #199158 üzenetére
hardveraprós vásárlásnál kérd el a modellkódot mert ha nem MAGYAR a régiókód akkor nem fog menni az EKG
Ha hivatalosan veszed iStyle / iCentre / Apple.hu akkor kapsz 1 év szavatosságot (nem jótállást, mert az az ELSŐ év ) ami CSAK az Apple-nél vehető nyugodt szívvel jótállásnak, mert ugyanúgy javítanak cserélnek stb ha bármi gáz van. Mondjuk Watch-ot szinte mindig cserélnek mert nagyon nehéz javítani.
160ezer forint újonnan, de pl Media Markt csinál mindig akciókat (ÁFAmentes hétvége stb) amikor ezeket is leakciózzák (én pl még novemberben vettem full hivatalosan 144k-ért MediaMarktból)
szerintem egy ilyen órát 2 évig simán használhatsz (főleg hogy most ősszel nem lesz nagy frissítés, mert ugyanígy fognak kinézni (most kapott nagyobb kijelzőt ez szinte tuti marad ekkora)) és így viszont 2 évre elosztva az a +16ezer forint nem olyan vészes szerintem
[ Szerkesztve ]
-
dud998
őstag
válasz smallmer #199390 üzenetére
Szerintem a hőlégfúvó már túl erős. A tömítésnek és a ragasztásnak tuti nem tesz jót. Én amúgy sok helyen azt láttam, hogy valami löttyel fújják le a telefont és arra teszik rá a fóliát, majd hajszárító.
“Ük-ük-ükunokáimnak, akikkel sohasem fogok találkozni. Jó érzés tudni, hogy ezeken a lapokon keresztül mégis kapcsolatba lépünk majd egymással. A legjobbakat kívánom nektek egész életetekre, bárkik is legyetek. Szeretettel, ük-ük-üknagyapátok, Brian Johnson”
-
8
senior tag
válasz smallmer #202951 üzenetére
Egy gyors google keresés szerint nagyszerűen működik vele.
Megrendeled valahol online, két hétig kipróbálod, ha nem tetszik visszaadod. Erre van a 14 napos elállás.52.000Ft jóváírás Gránit bank kétperces okostelefonos számlanyitáshoz, feltétel nélküli 0Ft/hó számlával. Mastercard Platinum bankkártya 2+ évig ingyen. Raiffeisen kisvállalati ajánlás elérhető. 500Ft PARKL kupon parkoláshoz. REVOLUT regisztrációhoz 8.000Ft! Privát üzenetben küldöm
-
veterán
-
veterán
-
veterán
válasz smallmer #203775 üzenetére
Azt nem tölti. Kipróbáltam kiváncsiságból...de nem is kell, mert a gyári töltője a vaccs-nak sokkal jobb és kényelmesebb szerintem.
S3 és S4 kipróbálva, egyiket sem töltötte.
Szerintem technikai okai vannak...a vaccs töltője mágneses, ezek a powerbankok meg nem, de lehet nem ez az oka, csak gondolom. Szerintem egyik sem tölti, ami ilyen fajta.[ Szerkesztve ]
HARLEY-DAVIDSON
-
veterán
-
veterán
-
dud998
őstag
válasz smallmer #203772 üzenetére
Kb 6x tudja feltölteni, bár van hogy a Switchet is erről töltöm. Nagyon jó a minőség, semmi rosszat nem tudok mondani róla. Éjszaka töltöm, szóval nem tudom mennyi idő. Általában vagy az iPad töltőfejét, vagy egy Huawei Super Charger fejet használok. Szerintem ár/érték arányban kiválló.
“Ük-ük-ükunokáimnak, akikkel sohasem fogok találkozni. Jó érzés tudni, hogy ezeken a lapokon keresztül mégis kapcsolatba lépünk majd egymással. A legjobbakat kívánom nektek egész életetekre, bárkik is legyetek. Szeretettel, ük-ük-üknagyapátok, Brian Johnson”
-
veterán
válasz smallmer #203781 üzenetére
Na most kipróbáltam, egyszerre kettő telefont töltöttem vele, egyet vezeték nélkül, másikat vezetékkel és egyetlen egy egységet sem merült le a powebank ezen idő alatt. Mindkét telefon 50% -on volt és 100%-ra nyomattam fel.
Mivel eddig nem figyeltem ilyeneket csak használtam és kész, szerintem nem rossz eredmény.
A powerbank 100%-ig van töltve egyébként.HARLEY-DAVIDSON
-
veterán
-
ittakary
nagyúr
válasz smallmer #203852 üzenetére
nagyon jó, vedd meg! pont ezt akartam javasolni!
de komolyan, hányszor írják még le neked hogy mit vegyél? leírták nyolcszázszor hogy vegyél egy xiaomi powerbanket és boldog leszel vele évekig, erre csak azért is erőlteted ezeket a márkátlan szarokat... főleg ezzel a vezetéknélküli agymenéssel... xiaomi kitol magából 2A / 10Wot vezetéken, ez a szutyok wireless meg jó esetben feleennyit, bár nyáron a melegedés miatt inkább még ennyit sem...
nagyon csípem azokat az embereket PHn akik kérdeznek valamit majd egyből meg is válaszolják a saját kérdésüket és addig irogatnak amíg rá nem erőltetik a többikre a saját kérdésükre adott saját válaszukat..
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Összefog az x86-ért az AMD és az Intel
- Gyúrósok ide!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- PlayStation 5
- Tőzsde és gazdaság
- További aktív témák...
- Samsung A20e 32GB Fekete / Számlával / Jótállással / Új kijelzővel!
- Xiaomi 14t pro Blue titan, 12/512gb, újszerű, közel 3 év gyártói garanciával, eladó!
- Apple Iphone 13 Pro - 256 GB (Space Grey)
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A23 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest