- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Telekom mobilszolgáltatások
- Fotók, videók mobillal
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Kikristályosodik a Razr 60
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat számít
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Mobil flották
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
iPhone felhasználók szakmai topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Wajk
addikt
válasz
smallmer #184814 üzenetére
Pl ebbe bele is teheted, akkor nem felejted el
de azért már minden van, egy ilyesmire gondolhatsz...
-
_adaml21_
őstag
válasz
smallmer #183844 üzenetére
Na akkor én viszont jövök egy +1 Spotify-al, úgy, hogy AM-ot is használtam 7-8 hónapig.
Egész egyszerűen azért, mert a Spotify-nak van egy kiváló böngészős kliense is (b*szhatom a windowsra telepíthető AM klienst, ha céges gépre nyilván nem rakhatok fel semmi ilyesmit, és munkahelyen mondjuk arról hallgatnám...). Plusz, van kliens Xbox One-ra, illetve LG okostévére is. Ezek miatt elképzelhetetlen, hogy visszaváltsak AM-ra.
Amit hiányolok az AM-hoz képest a Spotify-ból: A UI nekem spec tetszik, de az AM mégis csak jobban beolvad az iOS-be, illetve a lyrics-ek. -
DJosef
őstag
válasz
Mindkettot kiprobalva en az Apple Music mellett tettem le a voksonat. A Spotify az esetek 95%-ban iszonyu lassan toltotte le offline hasznalatra a zenet. Nekem az UI is jobban tetszik a Music-ban, illetve ha van ra mod megprobalok torekedni a hazon beluli megoldasokra.
-
Danny365
őstag
válasz
Szerintem próbáld ki mindkettőt, elvégre van trial. Nekem az Apple music sokkal jobban bejön, így arra is fizettem elő. Számomra sokkal jobb playlistek vannak, amiket rendesen kézzel állítanak össze és nem a gép dobja ki. Persze függ attól, ki mit hallgat. Mainstream zenét annyira nem hallgatok, így arról nem tudok nyilatkozni, se szerintem ilyeneket minden platformon nyomnak az arcodba, ha épp azt szeretnéd.
-
vasi89
őstag
válasz
a spotify fényévekkel jobb. Apple music elég "buta" és nem is multiplatform. Spotifynál szokott lenni akció hogy ha új előfizető vagy akkor az első 3 hónap 0,99 eur. Apple musicot próbaidőszakban kipróbáltam de ha nem csak iphoneon akarsz zenét hallgatni akkor spotify.
-
dud998
őstag
válasz
smallmer #180620 üzenetére
Én már jó néhány hónapja használom és szerintem zseniális.
Nekem tökéletesen megáll a fülembem, nem is érzem hogy ott van.
Nyílván kell neki idő, mire bejáratódik, mint bármilyen fülhallgatónál.
Ha a sok mélyet preferálod, akkor ez nem a te cuccod lesz.
Ez inkább kiegyensúlyozott és bluetoothoz képest egész türhető a részletező képessége és van egy kis tere is.
Nekem nagyon bejött, imádom használni. -
Peetey91
senior tag
-
-
vasi89
őstag
válasz
smallmer #156487 üzenetére
Nekem USAMS fólia van de kb ugyan az mint a nillkin. Ha a sarkára ejted akkor az istyleban kapható 12 ezer ft-os fólia sem véd, akármit mondanak. Pofára ejtés esetén pedig azért jó eséllyel a nillkin is megvédi a kijelzőt.
@bepe79: igen, egyre drágábbak az iphoneok és egyre több velük a gond. Sőt az akku merülős problémát el sem ismeri teljesen csak a 6s-nél, pedig több modell is érintett. Az Apple jelenleg elég rossz irányba tart. Mondom ezt úgy, hogy i7et használok. De nekem személy szerint nem tetszik az üzletpolitikájuk.
-
Diokhan
addikt
válasz
smallmer #150280 üzenetére
Az egyik a közelségérzékelő, másik a fény érzékelő. A fény érzékelő esetében nem gond ha letakarod, viszont a közelségérzékelőnél nem szabad, mert ha le van takarva, akkor hívás közben sötét lesz a képernyő, mert azt fogja hinni a telefon, hogy ott van füled. Emiatt nem fogod látni, hogy ki hív, fogadni sem tudod majd a hívést, mivel az érintő inaktív és hívás indításkor is elsötétül majd a képernyő amint elkezd majd kicsöngeni.
-
-
Simi87
senior tag
válasz
smallmer #112021 üzenetére
Én az 5S-emet egy hangyaf...-i karcolás miatt adtam barátnőmnek, mert nem tudtam elviselni hogy ott van.
ráadásul tok alatt. de az iP5-öm az nagyon csótány volt, de nem szerettem azt a telefont, ezért nem érdekelt. A 6 plus már max védelmet kapott, és 3 év biztosítást, tehát nem apróztam el.
-
Ragnar95
félisten
válasz
smallmer #109427 üzenetére
Külső akkuval sokkal jobban jársz, mivel jóval olcsóbban jóval nagyobb kapacitásút kapsz, ezek az akkukabátok nem túl jó konstrukciók.
Vegyél egy YooBao vagy Xiaomi külső akksit, előbbiből ennyiért megkapsz egy ~7000mAh-sat, utóbbiból Kínából rendelve kb ennyiért ~10000mAh-sat kapsz. -
univerzita
addikt
válasz
smallmer #107272 üzenetére
Mielőtt újra szeretnéd telepíteni a Windows -t arra ügyej hogy a iTunes -egyes részekből másold át a képeket,zenéket stb.mert le törlődnek . Majd töröld iTunes minden részét.Ha valami fent marad akkor a új iTunes nem fog kommunikálni a Windows -al. Nálam működik a iTools,ha valami hasonló kel akkor van.
Új hozzászólás Aktív témák
- Eldőlt, hogy lesz-e céges internetadó az EU-ban
- Ingatlanos topic!
- Battlefield 6
- Milyen videókártyát?
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Napokon belül megjelenik a Warhammer 40k: Rogue Trader
- Adatmentés - HDD - SSD - Flash
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- iPhone 16 Pro MAX 512 GB, Kártyafüggetlen - Makulátlan állapot! + AJÁNDÉK TOK - 3 ÉV GARANCIA
- Eladó egy Samsung a36 5g 8/256 GB samsung alle 2025/05/24 vásárlás
- iPhone 12 128 GB Éjfekete - 85.000 FT
- ÚJ - iPhone 16 Pro 512 GB Black Titán - - Apple Garancia - 0 perces, 0 ciklus
- Samsung Galaxy S23 Ultra 8/256GB, Újszerű, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garancia!
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2680v4 (28c/ 56t, 2.4/3.3GHz), 128GB RAM, 10G, áfás szla
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3049, 94% Akkumulátor
- MacBook Pro 13, 14, 15, 16, MacBook Air M1, M2 M3 M4 bill magyarosítás lézerrel / sapkacserével
- Ventillátorok és tápkábel modding kitűnő árakon! Most extra 10% kedvezmény!
- Jo Nesbo: LEOPÁRD (nem olvasott)
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest