- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 14 Ultra - Leica hercegnő
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Megjelent a Nothing OS 3.0 stabil változata
- Motorola Edge 50 Ultra - szépen kifaragták
- Mobil flották
- iPhone topik
-
Mobilarena
iPhone felhasználók szakmai topikja
Kérek mindenkit, hogy a topikban kulturáltan kommunikáljunk: [link]
Archívum #1
Archívum #2
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz univerzita #137779 üzenetére
Nincsen. Csak fel dobtam az itunest, hogy hátha sikerült átmásolni. Anyám laptopja
-
törölt tag
Sziasztok!
Egy kis segitséget kérnék,mert bele tört a bicskám. A régi Icloudomból, az icloud.com webes felületén, letltöttem a képeket és videókat amik ott voltak. Gondoltam, pikk pakk rá másolom a telefonomra. iTunes-al nem lehet, azt irja mivel be van kapcsolva az icloud csak wifin vagy mobilhálozaton lehet rá képeket másolni. Oke, ebbe bele törődtem, ismét az icloud.com webes felületén, a fotók fül alatt sikerült felölteni a több mint 2000 képet. Viszont a videókat nem, mert azt nem enged feltöleni. Próbáltam itunes-al is a filmek fül alatt, de közli hogy nem lett át másolva mert nem játszható le a keszülékemen. Terméeszetesen ez tuti nincs igy, 5s-el felvett videók, és 6s van most. Szóval a lényeg hogy van egy rakás mov és mp4 kiterjeszreső videó, és szeretném, ha rá kerülne a telefonomra, és megtudnám nézni rajta. Valakinek ötlet?
-
törölt tag
Itt meg elment az áram és ülök a kádban, full sötétben 😂 Még jó, hogy hoztam magammal telefont.
-
törölt tag
válasz Ryu77 #112699 üzenetére
A méretben egyet kell értenem. Számomra is a 4-4S a legszebb és legjobb designban anyag használatban méretben mindenben. A mai napig a 4-em használnám ha nem törtem volna össze. Így lett 5S, nem bántam meg gyors, mindent kifogástalanul teljesít meg minden, de olyan jó érzés kézbe venni a jó öreg 4-et. 7.1.2-vel néhány itt ott lassúcska volt de sose fagyott jól működött.
-
törölt tag
Nálam hibátlan a 8.4 gyorsabb, és tovább is bírja. I5S. Frissítés után elég sok bug volt, de restore és újként beállítás után hibátlan.
-
törölt tag
Restore és újként beállítás meg oldott minden problémát nálam ami jött a 8.4-el.
-
törölt tag
Meg lehet azt oldani valahogy, hogy restore után újként beállítás után a jegyzetek, emlékeztetők, SMS-ék ilyesmik meg maradjanak? A beállítások alkalmazások nem fontos. Fénykép nyilván marad a fotó könyvtár miatt.
-
törölt tag
Lehet én vagyok a balszerencsés, de nekem minden iPhone-omon szar volt a wlan. Ha nem a router mellett ültem(több helyen, több fele routerrel is ez volt) akkor csomoszór eldobta a jelet. Ilyen volt a 3 a 4 és az 5 is ilyen. Sokkal gyengébb az antenna szerintem mint pl egy Lumia 630-ban vagy 1-2androidos hulladékban, amim volt. De ezzel együtt élek, és semmi pénzért nem cserélném le.
-
törölt tag
Van arra lehetőség hogy az összes zenét automatikusan le húzza offlineba ha be rakom a sajt zenébe?
-
törölt tag
válasz univerzita #112187 üzenetére
Nálam megy a rádió is.
-
törölt tag
Ez az Apple Music tud olyat hogy le szedi offlineba a zenéket? Ha rá megyek hogy hozzá adás a saját zenékhez kéri hogy kapcsolják be a zene könyvtárat. Ha be akarom kapcsolni közli hogy nem lehet. Any idea?
-
törölt tag
válasz vadászcsiga #111942 üzenetére
Egy alaplap cserével, orvosolható szerintem. Talán nem olyan drága már egy 4hez.
-
törölt tag
Kerestem ilyen fitnesz karpántot vagy mit, de bőség zavara. Van valami best buy? Annyit szeretnék hogy mérjen pulzust. Esetleg ha vízálló se baj. És szinkronizáljon a Health Appal, meg a Nike running Appal. Ez a FitBit Charge egész szimpatikus de 50ezret sosem adnék egy ilyen kütyüért. Any idea?
-
-
-
törölt tag
Még egy kérdés! 5S-hez melyik a lég vékonyabb vízálló tok? Amiket láttam mind nagyon vastagok, de nekem az ütés állóság annyira nem lenne lényeg, csak egy nyári estén ki tudja milyen folyadék érintkezik szegény telefonnal
-
törölt tag
Sziasztok!
5S-hez gondolkozom hogy vennék lencséket a kamera elé. Milyen árban mozog ami normális? Illetve itthon hol lehet kapni? Polár szűrő meg nagylátószög érdekelne.
-
törölt tag
válasz metju #110978 üzenetére
iMessage vált be nekem, hiszen gyári, és lezárt képernyőről is tudsz válaszolni, illetve akkor is ha másik alkalmazásban van. Tehát kevesebb multitasking és kevesebb kijelző idő. De ha ez fogyasztaná a legtöbbet is azt használnám. Hátránya hogy tudtommal csak két Apple termék között megy.
-
törölt tag
Az hogy a 6 jobban tartja az árát szerintem annak is köszönhető hogy nem régiben minden Apple termék ára emelkedett.
-
törölt tag
5S-te fel tudom rakni a 8.4Betát OTA?
-
törölt tag
válasz univerzita #109886 üzenetére
-
törölt tag
válasz univerzita #109883 üzenetére
Magyarországon hol lehet ilyet kapni?
-
törölt tag
Most akkor hogy van ez a garancia kérdés? Telenornál vettem. Akkor egy vagy két év? Meg nézem mindjárt a papírokat mit írnak.
-
törölt tag
válasz univerzita #109657 üzenetére
Mihez kell a DTS? Nekem eddig minden filmet vitt hibátlanul.
-
törölt tag
válasz univerzita #109655 üzenetére
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Ezt jártam be én is. Minden androidos telefonom szét idegelt. Amióta iPhone van azóta a nyugalom is be költözött az életembe
-
törölt tag
válasz Kicsirics77 #109377 üzenetére
Nekem is 5s van szerencsére meg ilyet nem tapasztaltam.
-
törölt tag
válasz Kicsirics77 #109366 üzenetére
Az mit takar hogy el kezdett mozogni?
-
törölt tag
válasz 30z.Samu #109342 üzenetére
Számomra iOS alatt az egyik leg aranyosabb feature, hogy ha épp írok valamit, és közbe le merül, töltés után ott lesz amit írtam. Droidon sokszor egy kis multitasking után is el tűnt amit be írtam, de nem küldtem el, mert át léptem pl. E-mailbe hogy ki nézzek valamit.
-
törölt tag
válasz 30z.Samu #109211 üzenetére
Én személy szerint mindig csak az "s" modellt venném, az én tapasztalatom szerint azok a jók. Az 4 és az 5 is sok gonddal küzdött ismerősi körökben de 4s és 5s-re nem sok panasz van. Ennek ellenére erősen gondolkodtam a 6-on de kézbe fogva borzalmas volt. Nekem nagyon nem adja. Így marad az 5S amíg nem jön újra valami 5S méretű iPhone. Ha nem jön akkor ki tartok ezzel amíg csak lehet. De ez ugye nagyon erősen szubjektív vélemény.
Én is végig jártam minden symbian->droid->wp aztán jött az ios, de már nem váltanék másra. Majdnem el csábultam, tetszenek nagyon ezek a Sony Z compact-ok, talán a vízállóság és az i4 design miatt, de megjött az eszem. -
törölt tag
Sziasztok! Ha vásárolok egy alkalmazást és nem tetszik/nem jól működik vissza kérhetem a pénzt? Ha igen hogyan?
-
törölt tag
Keretre is van fólia a karcolások ellen. Próbálom rá venni magam erre az előlapi üveg fólia és egy tok párosra. Ebben is kérnék egy kis tanácsot.
Üveg fóliából milyet érdemes? Van belőle valami tükröződés mentes/ujj lenyomat mentes? A matt fólia is csak azért tetszik mert rosszul vagyok ha ujj lenyomatos.
Ez az ozaki tok amit emlitettetek feljebb szimpatikus, kell alá hátlap meg keret fólia? Hallottam már arról hogy a tok karcolta össze a telefont, igaz nem iPhone volt azt hiszem.
Illetve aki ilyen ozaki tokot használ, nem szedi fel a fóliát? Anno a 4-emen a bumper fel szedte a fólia szélét elől és hátul is.
Köszönöm ha valaki hozza tud szólni -
törölt tag
Dilemmában vagyok. Ki milyen védelemmel látja el a telefonját? Fólia? Tok? Bumper? Egyik sem? Segítsetek hátha ötletet kapok. Az a baj hogy gyönyörűnek találom a telefonom. (Gold 5S) és minden féle tok bumper elcsúnyítja, nem lesz jó a fogása stb. De szeretném meg védeni is. Egyelőre a legjobb ötlet az elől hátul matt fólia + oldalt is fólia. Használja így valaki?
-
törölt tag
Egyébként én is meg figyeltem már, amíg droidom volt sose jött engem fárasztani egy alma user se, hogy mekkora szar vagyok. Viszont amióta alma user lettem rendszeresen meg talál pár droidos és elég izzadságszagú indokokkal próbál meg győzni hogy az Apple szar. Csak azt az egyet nem értem mire jó. Minek ide jönni ezért. Akinek ennyi szabad ideje van ilyenekre, dolgozhatna is helyette.
-
törölt tag
válasz bihariszabi #108825 üzenetére
Akkor miért itt, és miért nem a Samsung topicban vagy? Aki iPhone-t vesz, tudja mit vesz. Nekem sokkal fontosabb az ujjlenyomat szkenner, meg az "egyszerűen csak működik" érzés mint hogy torrentezzek, vagy ilyesmiket csináljak.
Hozzá tenném volt droidom budget és high end is. Torrenteztem is vele. Meg romoltam, meg minden de már ki nőttem. Csak élvezni szeretném a gördülékeny működést out-of-box.[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Sziasztok! Remélem jó topicban járok. Van egy probléma amit nem sikerült le küzdenem. Hogyan tudnék iPhoneon filmet nézni? iTunes és konvertálás nélkül? Odáig el jutottam, hogy a VLC-ben találtam WiFi transfert, de hiába kerül át a film, az AC3-as kodek miatt nincs hang. Erre valami megoldás van? Melóban kéne film nézésre de gondolom ha vennék egy iPad-et ugyan ez lenne ott is a helyzet.
-
törölt tag
Sziasztok!
Nem rég óta vagyok iPhone tulaj, valaki el tudná magyarázni a photostream működését? Van iCloudom szeretnem ha a fotóimat szinkronizálná, de nagyon körülményes hogy minden képet a filmtekercsből át rak a photostream be. Így a rosszul sikerült képeket kétszer is törölni kell. Van egyszerűbb megoldás? iPhone 4 7.1.2. Előre is köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Total Commander
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Ukrajnai háború
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Politika
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Asszociációs játék. :)
- PlayerUnknown’s Battlegrounds
- Nők, nőügyek (18+)
- További aktív témák...
- Apple iPhone 15Pro 512GB, Natural Titan, Icentre vásárlás, makulátlan, független + kiegészítők
- Samsung Galaxy Z Fold 4, fekete, 12/256 DS, 2025.10.03-ig garis
- Iphone x
- IPhone 15 Pro max 256 gyári független hibátlan 2027.01.02. Apple jótállás névre szóló számla
- Apple iPhone 15 Pro , Blue Titanium , Usa ( eSim ) modell, kártyafüggetlen
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest