- Vodafone mobilszolgáltatások
- Mit tudunk a Pitaka márkáról, és milyenek a kiegészítőik?
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Mobvoi TicWatch Atlas - üzemidő ultra
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Megvan a tizedik Redmi Note 12 is
- Színpompás Galaxy S25 széria érkezik
- Yettel topik
- Mobil flották
-
Mobilarena
iPhone felhasználók szakmai topikja
Kérek mindenkit, hogy a topikban kulturáltan kommunikáljunk: [link]
Archívum #1
Archívum #2
Új hozzászólás Aktív témák
-
Noxy
veterán
válasz tylerddd #286258 üzenetére
A gyári e-mail app-ban a kéretlen a spam mappa. Ha ebbe pakolod, akkor a következő, erről a címről érkező e-mail itt fog kérdés nélkül landolni.
Levélszemét sztm csak akkor van ha létrehozod, pld a Goo.. fiókokban.''Habár egyszer annyit észrevett, hogy valami megfertőzte magát a Nod-ot is'' Privát üzenetre nem válaszolok. (Kivétel a HardverApró)
-
Noxy
veterán
válasz tylerddd #281753 üzenetére
Nagyon nem marhaság.
Minden be van állítva, és nem küldik az SMS-t?
Akkor ezek szerint ezt mégsem állítottad be.
Másik meg az, hogy nagyon nem életszerű, hogy valaki így használja az ATV meg az iCloud-t. De ettől függetlenül lehet így is.[ Szerkesztve ]
''Habár egyszer annyit észrevett, hogy valami megfertőzte magát a Nod-ot is'' Privát üzenetre nem válaszolok. (Kivétel a HardverApró)
-
Noxy
veterán
válasz tylerddd #281751 üzenetére
Beállítottad előtte a megbízható telszámot a 2 lépéses hitelesítéshez?
Bármilyen telefonra elküldik az SMS-t. Nem kell ehhez iPhone. [kép]
Vagy már SIM kártyád sincs?''Habár egyszer annyit észrevett, hogy valami megfertőzte magát a Nod-ot is'' Privát üzenetre nem válaszolok. (Kivétel a HardverApró)
-
őstag
válasz tylerddd #254181 üzenetére
Különböző trükkök vannak az egyik szokásos hogy vigye céget váltanak másrészt amikor megjavítják akkor az ő helyük be sufnituning szerűen megpróbálják megcsinálni. Szerintem egyáltalán nem éri meg most hogy három év jótállás van a hivatalos forgalmazónál. Igaz hogy drágábban lehet megvenni viszont eladásnál is több pénzt kapsz majd érte. Most megveszel egy ilyen telefont és teszem azt két év múlva eladod akkor egészen másként fekszik majd hogy van még egy év Telekom os Médiamarktos jótállással a telefonod.
[ Szerkesztve ]
-
-
anderledani
őstag
válasz tylerddd #254181 üzenetére
Számla nélküli minőségben
iPhone 13 Pro 128GB << iPhone XS 64GB (2019.03-2021.10) << iPhone 6S 64GB (2016.02-2019.03) << Samsung Galaxy Alpha (2015.10-2016.02) << Xiaomi Mi3 64GB (2014.11-2015.10) << Sony Xperia SP (2013.11-2014.11) << LG Optimus Black (2011.12-2013.11) << Nokia 6303 << Sony Ericsson V630i << Alcatel OT757
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz tylerddd #241186 üzenetére
Szerintem akinek több száz pozitívja vagy akár ezer van azzal nagyon nem lehet mellé lőni Hardveraprón
⭐ Stella
-
veterán
válasz tylerddd #240848 üzenetére
Nehéz is benyomni a home gombot?
Mert így már én is jártam,nem jól raktam össze az SE-t.Szétszedtem újra helyre raktam a home gombot miután 1-2 szerelős videót végignéztem és rájöttem mi a baj,azóta is működik.
A touch id szalagkábelét is lehet rosszul belepattintani,hiába néz ki úgy,hogy jól van benne.[ Szerkesztve ]
-
davidkiss90
tag
válasz tylerddd #234163 üzenetére
Én már végigzongoráztam a telefonos supportot. Megadtam minden infót, hogy valóban az enyém az acc, még a régi telószámot is meg tudtam neki mondani. Az email akkor azt ígérte, hogy nov 10.-ére megkapom a választ. Most dec 14. van és semmi. Délután megzaklatom őket.
Energy Drink Collector
-
aujjobba
addikt
válasz tylerddd #199604 üzenetére
szerk.: Lehet félreértettelek, azt szeretnéd hogy alapértelmezésben rögtön SMS-t küldjön?
Ha igen akkor a lenti rész tárgytalan, arra nincs megoldásom.Belépsz gépen az apple ID-ba, Security rész, Trusted phone numbers ott hozzáadod.
Ezután már a belépéskor később választhatod az SMS-t mint alternatíva.[ Szerkesztve ]
-
dud998
őstag
válasz tylerddd #196999 üzenetére
Tudomásom szerint csak ezzel megy, de ehhez is kell egy app.
[link]“Ük-ük-ükunokáimnak, akikkel sohasem fogok találkozni. Jó érzés tudni, hogy ezeken a lapokon keresztül mégis kapcsolatba lépünk majd egymással. A legjobbakat kívánom nektek egész életetekre, bárkik is legyetek. Szeretettel, ük-ük-üknagyapátok, Brian Johnson”
-
MasterMark
titán
válasz tylerddd #197003 üzenetére
Akkor honnan kap áramot a pendrive? Termeli talán? A telefontól kap áramot a lightningon keresztül. Közben töltheted a telefont, annak nincs hozzá köze.
szerk.: Ja látom az a gond, hogy kevés áramot ad le. Mondjuk szerintem ez így nem teljesen igaz. Fejhallgató erősítő DAC is megy róla: [link]
Esetleg az lehet, hogy direkt nem ad neki áramot. De akkor meg a videón látható külső tápos hubbal megoldható ha jól látom.[ Szerkesztve ]
Switch Tax
-
MasterMark
titán
-
krisz12356
tag
válasz tylerddd #188184 üzenetére
Én is így álltam hozzá az X-hez aztán mióta lecseréltem a 7plust sokkal nyugodtabb vagyok . Engem felbaszott az a telefon, kvázi használhatatlan egy kézzel és az akksija se volt meggyőző (pedig 94 százalékos volt). Btw , elég jutányos áron jutottam hozzá az X-hez , 380 at nem adnék érte.
-
dmad
aktív tag
válasz tylerddd #188116 üzenetére
Az említett 2 programmal tudna többet is, csak jailbreak kell hozzájuk.
Rengeteg leírás, videó van a neten ami a 11.4.1-et töri, de szerintem mind kamu.
Végülis annyira nem gáz megvárni a 12-őt, csak megkérdeztem, hátha valakinek van működő megoldása.
Amúgy HDMI átalakítóval lehetne a tükrözés is a fejegységen, de annyira nem vonz, hogy a telefonon nyomkodjam, a carplayben pont az tetszik, hogy nem kell a telefonhoz nyúlni.Élj úgy, hogy.......
-
K1nG HuNp
őstag
válasz tylerddd #186080 üzenetére
nemtudom nekem sem fényes a dolog de néhány tipp amik eddig működtek. energkiatakarékos mód ki, wifi ki, majd hotspot elindít a beállításokból, a felugó promptal be a wifi és a bluetooth majd addig ki sem lépni amíg a másik nem csatlakozott. ha ki-be kapcsolgatom csak szarabb szóval egyszer kell bekapcsolni majd imádkozni 1-2 perc tökölés után azért szokott menni
(raw_item.get("pk").unwrap().as_s().unwrap().to_string()).split("#").collect::<Vec<&str>>()[1].to_string()
-
agabe
addikt
válasz tylerddd #175666 üzenetére
Gyors de csak 2D-s , állítólag 100 pontot tud figyelni, és nem is teljes biztonsági megoldásnak írja onplus sem csak ha valaki örömét leli benne a kisebb biztonság mellett akkor használhatja.
Több teszt jó lesz majd róla, de már most gyorsabbnak tűnik mint samsung megoldása volt.. -
buci30
addikt
válasz tylerddd #173995 üzenetére
Aksi % igaz én is a % választanám persze.
Felnyitas próbáld hogy kézbe veszed és utána nyitod a telefon közbe ellenőriz téged nem kell megvárni s már is gyorsabb.
De igen az jobb lenne ha nem kéne ujjal nyitni lehetőség 👌iPhone 11 pro max, iPad Air2, Macbook pro, Apple Watch 44mm, Apple Airpods pro
-
vasi89
addikt
válasz tylerddd #173853 üzenetére
Mi pont most vettünk apámnak egy honor 9-et. Nyomkodtam 2 napig ha kérdése lesz tudjak segíteni mert én is régen láttam droidot nem hogy ő. De én jelenleg úgy gondolom mivel idén is eléggé bejön már a huawei mate széria, így jövőre a mate 11-el leváltom az i7-et. Aztán lehet hogy csak 2 hónapig bírom de egyenlőre azt érzem, hogy elég volt az iphoneból.
@DJosef: iphone 7el menő vagy, iphone X-el meg k.va menő. Azért ez fontos szempont
[ Szerkesztve ]
-
agabe
addikt
válasz tylerddd #173867 üzenetére
6S-rol valtani tenyleg nem az igazi, 7-re nem is erdemes talan (hacsak valaki nem akar ootikai kepstabit es kicsit jobb kepeket meg videot), es ha valaki nem muszaki kutyu manias akkor erdemes 6S-t megtartani jovo evig amikor kiderul milyen ujdonsagok lesznek nomeg a mostaniak ara is merseklodik azok kozul is lehet valasztani majd.
Ha valaki most venne ujat (es nem cserelne) arra gondoltam, hogy ar/ertekben legjobb a 7plus.
6S elotti telokat mar erdemes lehet cserelni es akkor is 7plus lehet idealis (persze a meret kerdeses kinek felel meg).Ha viszont a leheto legolcsobban akar valaki ios-t hasznalni akkor egy SE a legjobb megoldas. Igaz azon meg mar valakinek kicsi lehet a kijelzo (akkor masodik legolcsobb a 6S ami meg ajanlott) de ha pont akkorat keres, vagy nem gond a meret akkor annal SE-nel jobbat nem lehet ajanlani.
-
agabe
addikt
válasz tylerddd #173859 üzenetére
Valami youtube videoban ecsetelte egy urge, higy a legjobb ar/ertek aranyu ujonnan kaphato telo most az I6S, mert hasonlot hoz mint az ujabbak csak joval olcsobban.
En azt mondanam (sajat preferenciaban) legjobb ar/ertek aranyu a 7plus, mert 8-asok es X nem sokkal gyorsabb, nem hatalmas a fejlodes kamera teren sem es par evig meg varhatoan eleg eros is lesz a hardver az ujabb ios-ekhez is.
A meret persze kerdeses, mert pl. nekem sem volt abszolut kenyelmes, de elviselheto volt.
Ezen csak az X javit...node milyen felarral ?Ha nem gond a penz, akkor X-et is siman lehet venni, de ha gondolkozni kell rajta, akkor szerintem 7plus idalisabb ha hivatalos forgalmazotol vasarolna valaki.
Hasznalt piacon meg kb fele annyiert lehet kapni sok garival 256GB-os 7plust mint egy ugyanekkora tarhelyu X-et.(#173862) tylerddd:
Nem volt ertelme a home gomb elhagyasanak, de nem tudtak kijelzo ala tenni, hatra nem akartak, ugy veltek a face id mar eleg fejlett (jopar eve tuti reszelgettek mar), ezert ezt az utat valasztottak. Meg ha nem is tokeletes (napsutesben) siman lehet, hogy nemsokara egy uj (akar droid akar ios) telon sem lesz touch id.[ Szerkesztve ]
-
kchris78
veterán
válasz tylerddd #173721 üzenetére
Kuo azt irta hogy a jovo modelleknel probalnak az aron faragni, szerintem X jellegu modellek lesznek a 8 utodai, X jellegu tudassal de 8ra hasonlito arakkal.
A vasarlasokrol: hidd el NEM veszik annyian a telefont mint ahogy latszik. A Store-ban ma reggel redukalodott az 5-6 hetes vasarlasi ido 3-4 hetre... Volt egy comment hogy ha tenyleg annyi rendelesre szamitottak volna akkor elengedik a szallitast 55 orszagban kapasbol? Viszont a problema abban van inkabb hogy oket nem erdekli ha kevesebb darabszambol tobb profitot hoznak akkor ez lesz az irany.. -
nagyúr
válasz tylerddd #172649 üzenetére
Így van, de az sem azt jelentette hogy visszafelé az FB kontaktok jelenjenek meg a kontaktlistában... eleve FB fiók, mint kontakt forrás sem adható meg, csak google, meg még pár.
Szóval elképzelésem sincs, hogy jelentek meg nálad az FB kontaktok az telefon kontaktlistáján.
Hacsak nem te kézzel tettél ilyet régebben... magától nem csinálta.Ezért nyilván kikapcsolni meg eltűntetni sem lehet... ettől független valószínűleg marad a manuális törlés egyenként azoknál amik nem kellenek.
Vagy pedig valami kontakt menedzser progival kitiszítod.
[ Szerkesztve ]
Steam/Origin/Uplay/PSN/Xbox: FollowTheORI / BF Discord server: https://discord.gg/9ezkK3m
-
nagyúr
válasz tylerddd #172637 üzenetére
Tudomásom szerint nincs ilyen irányú információáramlás, szóval nincs ilyen...
Olyan van hogy a FB hozzáfér és pl barátkéréseket tud küldeni telefonos kontaktoknak, de visszafelé nincs integráció tudtommal.
Ez csak max inkább úgy történhet, hogy a FB eseleg valami más szolgáltatás fiókjával szinkronizál, és onnan kapod vissza azokat a kontaktokat.
Vagy pedig valami contact lista menedzser appal össze van az egész külön integrálva valahol.
De ez nem iOS feature vagy probléma.[ Szerkesztve ]
Steam/Origin/Uplay/PSN/Xbox: FollowTheORI / BF Discord server: https://discord.gg/9ezkK3m
-
veterán
válasz tylerddd #168188 üzenetére
Természetesen, ha saját magas vasarolod vagy nagyon megbízható forrásból akkor nincsen gond. Viszont amennyiben egy teljesen ismeretlentől aztán 2 hónap múlva tiltják a független készüléket, mert a számla nem lett fizetve az szívás. Én erre gondoltam.
The greatest trick the devil ever pulled off was convincing the world he didn't exist.
-
veterán
válasz tylerddd #168184 üzenetére
Lesz belőle szívás rendesen, mint az S8-ak esetén..... Hiába független ugyanúgy tiltják majd, ha nem fizetik a számlát ezáltal nehezebb lesz "jó" kártya független telefont találni megbízható forrásból.
The greatest trick the devil ever pulled off was convincing the world he didn't exist.
-
30z.Samu
félisten
-
MODERÁTOR
válasz tylerddd #167296 üzenetére
Jé ott volt bal oldalon lent.
Amúgy ha az otthoni gépeden akarod megkeresni az elveszett telefont majd ha egyszer elveszik, akkor a belépés után ha rákattintasz arra most, mikor megvan még a telefon, hogy megbízok ebben a gépben / böngészőben, akkor kódot nem fog többet kérni azon a gépen, csak az id-t és a jelszót.
-
Noxy
veterán
-
agabe
addikt
válasz tylerddd #167285 üzenetére
Az icloudban a kereses funkcioba kod nelkul is be tudsz lepni.
Kuld kodot a telora, meg keri is az oldal, de anelkul is be lehet lepni a keresesbe bal odalon lent.
Nezd meg, es utana nem kerdezel ra ujra ...igaz nem irtak le, hogy a kodkeres mellett is be tudsz lepni kod nelkul, de azert probalkozni nem art[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- iPad topik
- Xbox Series X|S
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Kaspersky Antivirus és Internet Security Fórum
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Milyen egeret válasszak?
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- Vicces képek
- Dell notebook topic
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy Z Fold 4, fekete, 12/256 DS, 2025.10.03-ig garis
- Iphone x
- IPhone 15 Pro max 256 gyári független hibátlan 2027.01.02. Apple jótállás névre szóló számla
- Apple iPhone 15 Pro , Blue Titanium , Usa ( eSim ) modell, kártyafüggetlen
- Apple iPhone 14 Plus, Blue, makulátlan, 128Gb, garanciális, független
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest