- Mobil flották
- iPhone topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
iPhone felhasználók szakmai topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
buvartacsko
addikt
Aha, és sokra megyek vele, hogyha 2-3 óra múlva veszem észre, és aznapra vártam volna nagyon a csomagot, fontos vagy bármi egyéb. Aztán már csak másnap tud megint jönni.
Nálam eleve ki van kapcsolva az ismételt hívás, este 10kor aktiválódik a ne zavarjanak, majd reggel 6kor off. ez idő alatt csak 3 szám tud hívni, és senki más. nem hiányzik..
a ne zavarjanak mód nem egy iblacklist.
-
B-L-A-C-K
titán
Jó de érted ha kiad már valaki ennyi pénzt érte ha leejted akkor se törjön le a sarka, enyém pl ha leejtenéd 50 méterről akkor se törni le a sarka mivel hajlékony gumiból van, csak a telefon menne ripityára..
Amúgy a tokoknál még ami idegesít, hogy sok helyen látom a keretet lekoptatja, na most ugye azért veszünk rá tokot hogy ne sérüljön...
-
W1
senior tag
-
amulet
senior tag
én már évek óta ezt használom, csak eddig androidon. Amióta áttértem az iphone-ra, nem volt kérdés, hogy megvegyem
handy safeami jó benne, hogy van PC-s verziója is, így otthon is ugyan azt látod mint a telón
a pc-s rész külön van!
-
Onderon
senior tag
Nekem eleve nem olyan egyszerű, mivel az inCase tokom elég szorosan rámászik elölről is a kijelzőre, így a teljes szélességű fóliákat "felgyűri". Sajna gyárilag nem jár hozzá fólia, egy ideig nem is létezett, nem olyan régóta kezdték el árulni a direkt erre a méretre szabottat, de $20 és plusz kitudja mennyi a posta. Persze azoknak féláron van, akik most vesznek tokot, én meg mehetek a sóhivatalba panaszkodni
Itthon meg sehol nem lehet kapni természetesen
-
B-L-A-C-K
titán
Igen nekem is dokumentumok elküldése miatt kell, eddig én se telefonnal csináltam de olyan korrekt képet készít hogy mióta megvan ezzel csinálom.
Fóliát még tényleg érdemes rá rakni, egyik ismerősöm is megvette az i5-öt mondtam fóliázza le, nem ő neki nem kell rá ilyen, rá egy hétre megkarcolta keresztbe az egészet....Mondtam is neki tényleg nem kell rá fólia...Amúgy én a kezelhetőségén nem éreztem eddig hogy rossz lenne a fólia miatt.
-
B-L-A-C-K
titán
43% 3 óra 29 perc használat 1 nap 5 óra üzemidő. Úgy hogy azóta volt 4 hívás, 6-7 perc net, és 3 email.
Ragnar95: Engem itt már nem érdekel mások véleménye erről, csak azoké akik kérdezik, és látom nem mellé beszélnek fölöslegesen. Mint írtam nem hónapokig csinálom ezt csak ebben a 2-3 napban hogy valóban segít e ez a dolog vagy tényleg felesleges, mivel mint te is látod van aki preferálja van aki teljesen hülyeségnek tartja. Szóval ezen nem kell annyit lovagolnia senkinek se, ha valakinek bántja a szemét ugorjon át rajta.
-
kenny123
addikt
Az oké, bent is van az "egyéb" naptárak között googleban, és látom is a netes felületen, de meg mit kell beállítani?
Akárhogy frissítés, szinkronizalom, nem hozza őket le. bezzeg a Facebook eventek, ami a kutyat nem érdekli, ottvannak..
Ragnar: köszi a tippet, ránézek mindenképp!
-
irgum
addikt
Igen, lecserélte az mp3-akat mind aac-re. Voltak 192kbps bitrátájúak azokat már apple féle 256 kbps-ban szedi le. Viszont ahol nagyon kusza volt a kitöltése a tag-eknek, azokat nem cseréli le.
Egyébként úgy megy ez, hogy miután az itunes elküldte a zene adatbázist az apple-nek, akkor le lehet törölni a gépről a zenéket. Ekkor felhő ikon jelenik meg a számcímek mellett, amire kattintva tölti le jó minőségben a store-ból a zenéket. Például mikor újrahúzom a rendszert, a zenéimről nem kell másolatot csinálni. Simán visszajön minden az apple szervereiről. Amik nincsenek meg a store-ban, vagy hanyagul vannak kitöltve a tag-eg, azokat feltölti a felhőbe így azok is mindenhonnan elérhetők lesznek.
Próbálj meg letörölni a gépről egy albumot, ha működik a match akkor megkérdi, hogy a felhőből is törölni akarod e (vagy valami pipa lesz ott, amit ne pipálj be). Természetesen nem akarod törölni. Ha letörölted, akkor szedd le a kis felhő ikonnal újra a gépedre és akkor ha minden rendben van már 256kbps aac-ben lesz a gépeden.
-
Onderon
senior tag
-
Ragnar95
félisten
Ettől még ugyanúgy várnod kell egy csomót a pénzedre...Mint írtam, mindenkinek a maga dolga eldönteni, hogy megéri-e a kockázatot a dolog, mert ha nincs baj, persze királyság,h olcsó volt,de ha baj van, akkor bármennyire is bebiztosítod magad, nem tudod elkerülni a gondokat és idegeskedést...
-
amulet
senior tag
Ez így van, azok nem írnak akiknek minden okés, csak akiknek gondjuk van és ez az arány csak 1 % a teljes eladásból, ami még szerintem nem rossz...
Inkább örüljenek, hogy cserélik azonnal és nem javítgatják hetekig a telót mint más gyártók! (pl HTC, Samsung, stb...)
Minden készülékben volt hibás széria,van is és lesz is!
Lehetetlen kivitelezni olyan terméket aminek minden példánya hibamentes, mert a beszállítók sem tudnak ugyan olyan minőségű alkatrészt gyártani, stb...
Ennyire nem menjünk bele, mert ezek sok mindentől függenek. Az appel próbálja kiküszöbölni a hibákat, de nem tud minden készüléket tesztelni a gyártás után hetekig!Amúgy meg minden új készülék bevezetése után ez megy kb 1 évig. emlékezzetek vissza mikor a 4-nél volt térerő probléma! Érdekes, most nincs ilyen ugyan azokkal a telókkal. érdekes
-
-Ben-
veterán
Ezzel teljesen egyetértek. Nincs is ezzel probléma, csak azt unom mar, hogy hozzám még egy "tökéletes" darab sem került.
A csere telefonok is hibásak voltak valamilyen szinten, de azokat már nem mertem cseréltetni, nehogy véletlenül olyan kerüljön hozzám megint aminek esetleg sokkal komolyabb baja van ....
@kali: tegnap elfelejtettem válaszolni a kérdésedre: webshopos -
Kommy
veterán
Ha nem másoltál semmit ki az iTunes könyvtárából akkor buktad, első szinkronizálásnál törölni fog a telefonról, a lények lett volna az iTunes Library.
(#33813) gabormgp: CDMA modellbe nem lehet kártyát rakni, tehát nálunk nem használható.
a 2012-es modell meg max 8 GBos a régebbiek pedig 16/32 lehet
Azért nem várd már el , hogy mindenki itt üljön és arra várjon mikor válaszolhat neked.
-
Octopus21
aktív tag
De benne van, mert ugye már próbáltam
Amikor visszajött az új teló szerdán egyből visszaraktam a mentést és a telszámok is megvoltak. MOst az a kérdés, hogy merjem azt a mentést rárakni erre a telóra? Mert ugye ha feldugom az itunes-ra akkor ezt fogja szinkronizálni és elbukom a másik teló mentését. De ha azt mondjátok ne kísérletezzek ezzel akkor nem rakom rá. Akkor SIM-ről leszedem a számokat és kész, egykét alkalmazást meg letöltök a store-ból, úgyis 1,5 hét múlva remélhetőleg érkezik az újabb teló
Esetleg ha a telót nem kötöm itunes-ra hanem a beállításokon belül a visszaállítás menüpontban törlök minden adatot és beállítást akkor az gyári állapotra hozza a telót? Húú de most belegondolva, ezen nem is a 6.1.3 frissítés van :S Így még neccesebb az egész. Frissíteni meg nem akarom a cseretelónak a szoftverét mert lehet az is lebassza a wifit
Ezen most 6.0 szoftver van.
-
B-L-A-C-K
titán
Ezt nem tudtam, de úgy látom mikor kérdeztem éjszaka akkor más sem, mert tőled hallom először, azaz ilyen választ nem kaptam pedig mint látod válaszoltak a kérdésemre...
Amúgy a router az egy T-home-os jó minőségű cisco, szóval az biztos renben van, és ha így van amint mondtál hogy a 3G jellel nem kell foglalkozni mert akkor is wifin van akkor nincs is probléma.Az számomra is egyértelmű értelemszerűen hogy lezárt képernyőnél kevesebbet fogyaszt, itt a reálist arra értettem hogy 20 perc nettezésnél 10%-ot esik (+ a kijelző nem is csonton fényerőn van, hanem háromnegyeden)...
Amúgy meg én is úgy gondoltam a 3G többet eszik, viszont akkor Ray kolléga aki válaszolt az éjszaka valószínű be volt rúgva, mert pont az ellenkezőjét mondta...
-
Vasinger!
nagyúr
Lehet, hogy vicces, de tényleg ez oldotta meg. Nem értem azokat az embereket akik az sbsettingset magasztalják össze-vissza, amikor ncsetting 1000x kifinomultabb, egyszerű kezelni, azt csinálja amit kérsz, semmi sallang.
Nehéz kimondani, de ezzel az ncsettings-el még a Droid JB notifi barjan is túltesz.
-
vadászcsiga
félisten
Erre gondolsz? RealPiano (Live Grand Piano)
A PS-es buherát nem az apple-re értettem, hanem a T-re. -
Most, hogy mondod tegnap elindítottam a teló saját térképek nevű appját, de mielőtt kiléptem volna a home gombal néztem , hogy a progin belül van -e valami quiet gomb de nem láttam. Hol tudom én megnézni egyébként ,hogy mik futnak a háttérben, mert a beállításokon belül nem igen találtam...
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A33 5G / 128GB / 6GB RAM / Üzleti széria / Független / 49.990 Ft / Sopron
- Új, Apple iPhone 16 Pro, 128GB, sivatagi titán, 3 év garancia
- Samsung S23 Ultra 15 hónap garanciával, enyhén sérült kijelzővel
- iPhone 13 Pro MAX 128 GB Graphite - 4 hónap Apple Szervízgarancia - APCOM
- OnePlus 12 5G 256GB 12GB RAM
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3044
- Utolsó darab - Sennheiser MOMENTUM 4 fejhallgatók
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Ti 6GB Zalman N4 EVGA 450W
- Samsung Galaxy A34 5G 128GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest