- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Android szakmai topik
- iPhone topik
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Yettel topik
- Mi mindenre jó egy másodlagos megjelenítő?
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Az Exynos 2600 az első 2 nm-es mobilchip
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
iPhone felhasználók szakmai topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
Totheground
addikt
Igazából a két idézet egymásnak mond kisség ellent.
"charging the battery to 100% and then completely running it down"
Az azt implikálja, hogy, "egy menetben" kéne lemeríteni. Holott máshol meg a charge cycle úgy van meghatározva, hogy "100%-nyi töltöttség" elhasználása, akár több merítés/töltésen keresztül.
-
Totheground
addikt
Ugyanonnan:
"A charge cycle means using all of the battery’s power, but that doesn’t necessarily mean a single charge. For instance, you could listen to your iPod for a few hours one day, using half its power, and then recharge it fully. If you did the same thing the next day, it would count as one charge cycle, not two, so you may take several days to complete a cycle. Each time you complete a charge cycle, it diminishes battery capacity slightly, but you can put notebook, iPod, and iPhone batteries through many charge cycles before they will only hold 80% of original battery capacity. As with other rechargeable batteries, you may eventually need to replace your battery."Egyébként én amikor beérek az irodába vagy haza, belevágom a telót a dockba, hadd töltsön.
-
manchester85
veterán
De ha placebo, akkor is lassabbnak kéne lennie, nem? (Minden nagyobb iOS alatt lassultak a régebbi telefonok, miért várnád gyorsabbnak?)
A menüben görgetés simább volt, de ott szerintem szimplán javítottak a kinetic scroll-on, a pinch to zoom mint kés a vajon és a böngésző is gyorsabbnak tűnt. Ennyit éreztem pozitívumnak. Azonban az app-ek megnyitása, lépegetés programok között sokkal lassabb volt, volt hogy hívás után alig tudtam letenni, úgy belassult. Persze nyilván beta még a rendszer, de biztos, hogy lassabb lesz a végleges, mint az ios5, max. jobban optimalizált, kevésbé akadós.
-
Totheground
addikt
icloud regem csak egy van. Appstoreos van másik, de icloudba azzal nem jelentkeztem be soha.
@theiron320
Az elsőre nincs ötletem, mert soha nem csináltam. Viszont amit leírsz, annak alapján értelmét nem látom, mert ha terheltséget kap a proci, akkor is maxon jár (tehát állandó maxon járatástól nem gyorsul, csak jobban zabálja az akkut). További gyorsításnál meg, mint gépek esetében, lehet instabilitási probléma, ha esetleg kevés lesz neki a fesz. Bár itt nem tudom, hogy megy.
A másodikra meg valszeg megoldható, kibontod az ipsw filet winrarral, és kitörlöd a nyelvi fileokat. Navigonnal is meg lehetett játszani, hogy kitörölsz párszáz megányi felesleges térképet. Az, hogy a konkrét app indításkor chekkeli-e és emiatt el fog-e szállni, nem tudom. -
-
bgaborj
csendes tag
Annyiban félreértettél, hogy még nem csinálták meg, csak közölték velem, hogy elindították. Eddig elvileg már fél évvel ezelőtt is eljutottunk, most már arra vagyok kíváncsi, hogy mikor lesz ténylegesen független a telefon. Icecave tapasztalata alapján azonban úgy látszik nincs jobb módszer, mint találomra nyomni valamikor egy restore-t, és csak a végén fog kiderülni, hogy már megtörtént-e a függetlenítés. Hát akkor következő hétfőn megpróbálom, addigra csak végigfut a folyamat.
Új hozzászólás Aktív témák
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Baldur's Gate 3
- Őszre feketét ölt a THEC64 Mini
- Kuponkunyeráló
- Cyberpunk 2077
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Metal topik
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3058
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA ADATA XPG 600W
- Akció! Újra Gamer EGEREK! Glorious , Endgamer XM1R , Nibio
- BESZÁMÍTÁS! MSI A320M R3 4100 16GB DDR4 120GB SSD 500GB HDD GTX 1050Ti 4GB Zalman T7 NBASE 600W
- REFURBISHED és ÚJ - HP Thunderbolt Dock G2 230W docking station (3TR87AA)
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest