- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Több újítással támad a Xiaomi Redmi 3s
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
iPhone felhasználók szakmai topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
tylerddd
veterán
Az lenne a baj, ha úgy lenne drága, h közben egy rakat sz**! Pl. Apple Store-ból rendeltem Ozaki Jelly tokot, a dupla pakk volt 8k. Egy 4 ezres toktól nem azt vártam volna, amit kaptam. Azt benéztem, nem ajánlom senkinek. Egyébként megnéznék ugyanilyen minőségű, igényes bőr hátlapot más gyártóktól, h mennyiért adják és hogy egyáltalán milyen.
Két unokahúgom szokott állandóan szenvedni egyébként az ilyen olcsóbb i5 és i5C tokokkal, de még egyet se használtak 1 hónapnál tovább, mert szétesett, letört, lekopott, kitágult stb.
De én nem akarok meggyőzni senkit. Egy Orion LCD-vel is lehet tévét nézni, évekig jó, mégsem ez a legkeresettebb márka.
-
buci30
addikt
Semmi panaszom rá!
Szép basszus max hangerőn torzít de még nem igen használtam maxon még mert tényleg jó hangja van. Hangos is nagyon. Volt már teszten strandón és kerti bulin is.
Plusz 6000Mh aksi van benne de ha ugye nem használod akkor több mint 10h zene hallgatás.De ha ez drágább lenne akkor van ennek a előtte levő verziója a JBL flip de az nem külső aksi.
Én azért vettem a drágábbat mert kicsi elfér egy táskába simán és plusz még külső aksi is... -
erdoke
titán
Nem kevés az, csak a fotókat és videókat máshova kell menteni, és rendszeresen pucolni a készülékekről. Nálunk 8 eszköz lusta pucolgatással elfér 8-12 GB-on, éppen ezért 15-öt (pontosabban +10-et) fizetek.
(#84381) mcsontos
A gyári fülessel is lehet léptetni.
Az adat nagyjából normálisnak tűnik, a gyári levelező nem tölti le automatikusan a nagy leveleket, csak a szöveget. A Spotify attól függ, a három minőségből melyiket használod. -
czgh
tag
-
joey04
titán
-
szijartg
őstag
Nálam nem!
Viszont adott egy 5S. Múlt hétfőn vittem vissza a vodához az elsőt. Pixel hiba, sárgás kijelző meg gyenge wifi.
Pénteken kaptam vissza az "újat".
Ezen most meg látom hogy a kamera védő lencséje alatt van pár porszem.
Hogy tudom ezt letesztelni hogy képen látszódik-e vagy sem? -
-
TakeIt
tag
Nem éppen így jött le, hogy nem bántani akarsz, már meg ne haragudj!
Azért írok ide minden egyes fel merülő kérdésemmel, mert szeretnék mindent meg tudni egy majd röpke negyed milliós készülékről, amire "vágyok", és szerintem ameddig én kulturáltan mondok/kérdezek valamit, addig nem kellene le szólni ok nélkül
-
TheMarci
addikt
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen autót vegyek?
- Need for Speed: Rivals
- Battlefield 1
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Milyen légkondit a lakásba?
- EAFC 25
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- sziku69: Szólánc.
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A52S 5G Dual 8/256
- Samsung Galaxy A33 5G / 128GB / 6GB RAM / Üzleti széria / Független / 49.990 Ft / Sopron
- Új, Apple iPhone 16 Pro, 128GB, sivatagi titán, 3 év garancia
- Samsung S23 Ultra 15 hónap garanciával, enyhén sérült kijelzővel
- iPhone 13 Pro MAX 128 GB Graphite - 4 hónap Apple Szervízgarancia - APCOM
- DELL Latitude 7340 i7-1365U 16GB 512GB 13.3" FHD+ TouchScren 1 év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2022 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2985
- ASUS TUF Gaming A15 FA507NUR - 15,6" FHD 144Hz - Ryzen 7 7435HS - 16GB - 512GB -RTX 4050 -3 év gari
- Bomba ár! Dell Latitude 5490 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest