- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- One mobilszolgáltatások
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Magisk
- Kirakatba tette a Google a Pixel 10-eket
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
iPhone felhasználók szakmai topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
xxman
senior tag
Üdv!
Lenne egy iPhone 3GS, ami nagyon megkímélt, nem volt soha semmi baja (tudom nem mai csirke, de faternak célra megfelelt)
Nos, a telefon töltőre lett rakva este, reggel lehúzta a töltőről, a készülék ekkor kikapcsolt, azóta semmire sem reagál, valakinek valami tipp? Akksi halt volna meg? -
xxman
senior tag
válasz
tothtomi123 #98604 üzenetére
Én úgy hallottam alaplaphiba az ilyen. Egyik ismerősömnek ugyan ez volt a baja és szervizben ezt mondtak neki.
-
xxman
senior tag
Sziasztok!
Az lenne a problémám, hogy sajnos mivel ellopták az előző telefonom, így most egy 3Gs-t nyúzok épp.
6.1.6van, wifin vagyok rendes kapcsolattal, imessage aktiválva, de sehogy sem tudok küldeni senkinek, csak rendes sms-ként. Nem vált kékre az üzenetek appból.
Network resetet, különböző apple idimet, imessage újraaktiválását probáltam már. A kontaktok akiknek küldeném mind iOS7tel rendelkeznek. Ha ők küldenek nekik elküldi, de nekem nem jön meg (Email azaz IDee küldve sem) plz help! -
-
xxman
senior tag
válasz
rolkaDb #79397 üzenetére
Nézd meg pl a hangfelvevőben hogy a mikrofon jó-e.
Ha nem vesz fel hangot, akkor mikrofon hiba meglehet nyugodni, olcsó a javítás.
Ha hangot vesz fel és pl viberen is hallják amit mondasz, de rendes hívásnál továbbra sem hallanak, akkor para van, valszeg audio ic hiba, ami alaplapi. Nem is érdemes javítani. -
xxman
senior tag
Akkor annyit kérhetnék valakitől aki szívesen segítene nekem, hogyha rendelkezik független iphone-al, akkor ő is nyomna egy check-et ezen az oldalon? Csak hogy látszódjon, hogy egy tuti függetlennél mit ír.
Nagyon hálás lennék! -
xxman
senior tag
Üdv!
Szeretnék venni egy kijezőhibás iphone 5-öt, az eladó azt állítja hogy gyárilag független alaplap van benne.
Elkértem az imei-t amit meg is kaptam, ingyenes (tehát herélten kapok csak infókat…) imei check után ezt kaptam.
Akkor ezek szerint mégsem független?
Sürgősen kéne a help!
köszönöm! -
xxman
senior tag
Üdv!
Ha esetleg használtok Apródot illetve Messengert, nektek minden frankó?
Apródon teljesen meghalt a Push, messenger csak néha vicceskedik velem…
előre is köszi.Ja és iPhone 5 iOS:7.1
-
xxman
senior tag
Üdv!
Adott egy iPhone 4, aminek olyan baja van, hogy a térerő ugrál. Értem ezt úgy, hogy van olyan hogy mondjuk 15percig max térerő, aztán egyszer csak egyesével lejebb megy majd no service. Átlagban 2-3 pont a térerőm, esetleg 4. Ez nem is zavarna csak mint mondtam, fogástól és helytől függetlenül előjön néha a no service, amit repülőgépes móddal tudok megoldani.
Valaki látott már ilyet? -
xxman
senior tag
iMessage-en belül hogy tudok hozzáférni a régebbi (de nem törölt) üzeneteimhez?
Mert csak tegnapik ig enged , tovább nem.... -
xxman
senior tag
válasz
manchester85 #7438 üzenetére
hát én úgy hallottam hogy lehetséges más adataival.
amúgy onnan tudom hogy rokonok ismerősétől van akikbe megbízom , viszont velük már nem tudom felvenni a kapcsolatot.a sim-et meg nem rakhatom be , mert jelenleg SAM unlock-al van a készülékbe egy T-s sim.
-
xxman
senior tag
válasz
manchester85 #7424 üzenetére
A telefonnak lejárt a hűsége és tartozás sincs mellé.
Megvan az eredeti AT&T Sim-em de nincs at&t felhasználóm , illetve a kártya tel. számát se tudom.
Ha valakinek az adatait használnám a telefonom imei-re , akkor megcsinálják , ha az adott számlán nincs tartozás. -
xxman
senior tag
Sziasztok!
Én egy furcsa kérdéssel állnék elő!
Nincs nektek / ismerősötöknek AT&T előfizetése/ élő SIM-je? Nekem csak a hivatalos függetlenítés miatt kéne. At&t-nél ingyenes de én nem rendelkezem se elő-fizuval , se olyan simmel aminek a számát is tudom , és at&t accountom sincs!
Ha te vagy ismerősöd segítene annak nagyon örülnék. Max egy 30perc , melyben 5-10perces telefonbeszélgetés kereteiben elkérnék az at&t-s ügyfélszolgálatosok az adataid + a telefonom IMEI számát , majd a telóm függetlenné válna 1-2napon belül.
Pénzt nem nagyon tudok adni érte , mert nincs. Egy sörre / cigire akármire természetesen meghívnám az illetőt és természetesen a telefonhívás is az én telefonomról menne.
Légyszi PÜbe jelezze az aki tud segíteni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A52S 5G Dual 8/256
- Samsung Galaxy A33 5G / 128GB / 6GB RAM / Üzleti széria / Független / 49.990 Ft / Sopron
- Új, Apple iPhone 16 Pro, 128GB, sivatagi titán, 3 év garancia
- Samsung S23 Ultra 15 hónap garanciával, enyhén sérült kijelzővel
- iPhone 13 Pro MAX 128 GB Graphite - 4 hónap Apple Szervízgarancia - APCOM
- Lenovo magyar laptop billentyűzetre van szükséged? Akármelyik verzióban segítünk!
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T440P - i5-4GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! MSI H110M i7 7700 16GB DDR4 250GB SSD 1TB HDD GTX 1660 6GB Zalman N4 Cooler Master 400W
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 256GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3011
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest