- Vodafone mobilszolgáltatások
- Színpompás Galaxy S25 széria érkezik
- Yettel topik
- Mit tudunk a Pitaka márkáról, és milyenek a kiegészítőik?
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Mobvoi TicWatch Atlas - üzemidő ultra
- Macrodroid
-
Mobilarena
iPhone felhasználók szakmai topikja
Kérek mindenkit, hogy a topikban kulturáltan kommunikáljunk: [link]
Archívum #1
Archívum #2
Új hozzászólás Aktív témák
-
veterán
-
Rage47
veterán
válasz Nocsesz1 #170929 üzenetére
Nálunk egy fényképező tört össze. A biztosítóval kell először beszélned mindenképp, a MM nem csinál semmit addig. Utána viheted a MM-be és szervizben megnézik és eldöntik, mi legyen vele. Nálam 1 hónapig ültek rajta a szervizben, míg csere lett belőle egy másik készülékre, mert már nem volt olyan fényképező.
-
Laca1212
őstag
válasz Nocsesz1 #170932 üzenetére
Érvényesség: 2014. december 17-től... de szvsz nem sokat változhatott...
16. § A kárbejelentés és a kárrendezés szabályai[ Szerkesztve ]
-
Blyan
félisten
válasz Nocsesz1 #130509 üzenetére
Mondjuk, az alapján hogy utoljára mit néztél (mai nap vagy értesítések). Szerintem. Ha a Today részen hagyom, akkor a legközelebbi lehúzáskor is az jön elő. Ha az értesítéseken, akkor következő lehúzáskor meg az jön le.
[ Szerkesztve ]
The ability to destroy a planet is insignificant next to the power of the Force.
-
-
Ragnar95
félisten
-
galaxys80
veterán
válasz Nocsesz1 #101417 üzenetére
Bár nem csináltam gyári visszaállítást, (Ezért nem állnék neki újra belakni) de kikapcsoltam a Gmail kontakt szinkronizálást, majd vissza.
A kontaktfotók szerkesztése után újra teljes képernyős lett.
Tehát azt hiszem kijelenthető, hogy egy újratelepítés után is csak annyi a teendő, hogy szerkeszteni kell a képeket és akkor megmarad a teljes képernyős hívókép.
Azért ha valaki újratelepítés után is visszaszinkronizálta már a Gmail-es kontaktjait, akkor legyen kedves megerősíteni ebben. -
HUTCHDB
nagyúr
válasz Nocsesz1 #101404 üzenetére
Igen, a sajat mail kliensnel be lehet allitani, de gamail alkalmazasnal nincs ilyen. Ott be kell lepni az adott levelbe es onnan mar viszont torolheto, vagyis plusz 1 lepes.
" Ha húsz évesen nem vagy liberális, akkor nincs szíved, ha nem vagy konzervatív negyven évesen, akkor nincs eszed." - Winston Churchill -
-
HUTCHDB
nagyúr
válasz Nocsesz1 #93730 üzenetére
Nem szemrehányás volt, közel sem annak szántam, sőt, köszönöm a jelzést!
Több szem többet lát, és hátha ráakadunk olyan dolgokra közösen, ami nekem, vagy neked, vagy a harmadik felhasználónak pontosan nagyon kell!
Pl. ez is amit linkeltél egy ios 7-es rendszerű telefont használónak éppen hogy hiányozhat..." Ha húsz évesen nem vagy liberális, akkor nincs szíved, ha nem vagy konzervatív negyven évesen, akkor nincs eszed." - Winston Churchill -
-
Noxy
veterán
válasz Nocsesz1 #93441 üzenetére
Mind1 hogy a tiszta rendszert, vagy a belakottat JB-l.
JB előtt nevezd át a telót, mert ha mentesz JB után, akkor felülírja a a tiszta mentést.''Habár egyszer annyit észrevett, hogy valami megfertőzte magát a Nod-ot is'' Privát üzenetre nem válaszolok. (Kivétel a HardverApró)
-
lajki7
senior tag
válasz Nocsesz1 #62458 üzenetére
Koszi szepen de nem ismerem en is azt,borzalmas egy program...
Egyebkent itt ha valami gond van a teloval akkor azonnal cserelnek? ha garancias persze es tmobil voda vagy telenor fuggo vagy fuggetleb istylos??
Lehet telenor nem is arul almat:p mind1 akkor a maradek ketto halozat[ Szerkesztve ]
iPhone 11 Pro
-
törölt tag
-
Blyan
félisten
válasz Nocsesz1 #59799 üzenetére
Simán. Push.
Beállítás módja:
Exchange: felhasz@gmail.com - jelszó -> next
server: m.google.com
Domain: Google
aztán újra jelszót és felhasz (ami teljes email cím legyen) alulra.Ennyi.
Még WP8-on tűnt fel, hogy működik ez, most kipróbáltam a 4S-en és violá.
[ Szerkesztve ]
The ability to destroy a planet is insignificant next to the power of the Force.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy Z Fold 4, fekete, 12/256 DS, 2025.10.03-ig garis
- Iphone x
- IPhone 15 Pro max 256 gyári független hibátlan 2027.01.02. Apple jótállás névre szóló számla
- Apple iPhone 15 Pro , Blue Titanium , Usa ( eSim ) modell, kártyafüggetlen
- Apple iPhone 14 Plus, Blue, makulátlan, 128Gb, garanciális, független
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest