- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- One mobilszolgáltatások
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Kikristályosodik a Razr 60
- Mi mindenre jó egy másodlagos megjelenítő?
- iPhone topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
iPhone felhasználók szakmai topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ragnar95
félisten
válasz
hugeboy #117059 üzenetére
Ha újként állítottad be és így sem jó, akkor hardveres lesz a hiba. Touch ID cseréje megoldja a problémát nagy valószínűséggel. Ha meg garis még a teló, akkor úgy cserélik az egészet.
Bilux: ha elég nagy erőt fejtesz ki a telefonra, akkor bizony javíthatatlan lesz azDe fizikai behatás nélkül valóban nem nagyon van javíthatatlan peobléma.
-
czgh
tag
válasz
hugeboy #76433 üzenetére
Ne a térerőgondok legyenek az elsődlegesek... nekem milliószor ledobta a T-mobile a hálózatot. Szerencsére újra pannonos vagyok, és ahol T-nek nem volt térereje, ott a pannon van, hogy maxot is hoz.
Az akkuszázalék bohóckodása nekem is sokszor előfordult, többnyire akkor, amikor fázott a telefon.
Odakint hideg volt és meghülyült. Vagy lefagyott a töltöttség, vagy 5 perc alatt 40%-ot esett és kikapcsolt, majd felmelegedve 70%-kkal működött még 1,5 napig. Nem egyedi probléma, másnak is produkálta ezt, neten is találtam külföldi fórumokat.
A wifi hiba lehet telefon, lehet wifi beállítás is... ahhoz én nem értek.
A por az már érdekes, hogy hogyan mászott be oda.
-
buvartacsko
addikt
válasz
hugeboy #76437 üzenetére
Szobatársam arany kártyás. Neki csak széria szám kellett eddig soha semmi más, még csak ott sem kellett hagynia a készüléket, csak simán rendeltek neki másikat, de aki nem fizet havi 20 ezret azzal nem hiszem hogy ilyen kedvesek és segítőkészek. Eléggé le van maradva magyarország ilyen téren.
Új hozzászólás Aktív témák
- Konzol felvásárlás!! Playstation 5, Playstation 5 Pro
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3023, 90% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF B360-Pro i7 9700 16GB DDR4 512GB SSD RTX 4060 8GB ZALMAN S3 TG Zalman 500W
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 13" 2020 M1 16GB 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest